Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 310 άτομα (25 μέλη και 285 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Τι θα γινει με τον ντιγκγουιντ; Με αλλο κλωνο βριζει, με αλλον δινει πληροφοριες... Γιατι εχει το προνομιο να εχει κλωνους αυτο το ατομο;
βλεπεις παντου φαντασματα...
btw,κ συ κλωνος εισαι κ απολαμβανεις την σιωπηλη ασυλια απο την διοικηση....

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.270
Την Βίκυ την έχω πάρει, είναι αρκετά καλή και για αυτό έχω άποψη για τα γραφόμενα του FORMET.

Άλλο το να περνάς καλά και άλλο το να υποστηρίζεις ότι σε ερωτεύτηκε η πουτάνα!

Η περιγραφή της συνεύρεσης του FORMET εμπεριέχει πολλές ανακρίβειες και αντιφάσεις!

Δεν διάβασα κάποια ανακρίβεια. Και γλωσσόφιλα δίνει και ελεύθερο στοματικό κάνει. Αν του έδωσε την εντύπωση ότι τον ερωτεύτηκε αυτό δείχνει πόσο καλή είναι σε αυτό που κάνει. Τεσπά, το γενικό συμπέρασμα είναι ότι μαζί της δεν πρόκειται να κλάψεις τα λεφτά σού.

• Like
Αντιδράσεις: ramada

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.100
Πόντοι
1.936
Πρωινη καταθεση Βεργας 3 οροφος.
Λανα και Βικυ.Απολαυστικη η Λανα με συνεχομενα δωματια χωρις βιασυνες.Η Βικυ κατι λιγοτερο επιλεξιμη στο θεμα πελατειας αλλα εξισου μουναρος και χαμογελαστη.Επελεξα Λανα εναντι Βικυς διοτι στην τελευταια συνεδρια μου με την Βικουλα ενιωσα μια εσανς διαικπεραιωτικης ξεπετας.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.100
Πόντοι
1.936
Δεν διάβασα κάποια ανακρίβεια. Και γλωσσόφιλα δίνει και ελεύθερο στοματικό κάνει. Αν του έδωσε την εντύπωση ότι τον ερωτεύτηκε αυτό δείχνει πόσο καλή είναι σε αυτό που κάνει. Τεσπά, το γενικό συμπέρασμα είναι ότι μαζί της δεν πρόκειται να κλάψεις τα λεφτά σού.

Ελευθερο στοματικο κανουν και οι δυο.Τα γλωσσοφιλα που γραφονται,δεν μου εχουν τυχει ποτε και τις εχω φαει και τις δυο.Μαλλον επειδη ειμαι πολυ ασχημος και το στομα μου μυριζει κεμπαμπ απο τους πακιδες...

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Ελευθερο στοματικο κανουν και οι δυο.Τα γλωσσοφιλα που γραφονται,δεν μου εχουν τυχει ποτε και τις εχω φαει και τις δυο.Μαλλον επειδη ειμαι πολυ ασχημος και το στομα μου μυριζει κεμπαμπ απο τους πακιδες...
συγνώμη μύστες αλλά κάνει ελεύθερο στοματικό και ζητάτε γλωσσοφιλα;   :S  >:(  επικίνδυνο αρκετά  :idiot:  εκτός και αν δεν κατάλαβα σωστά  :think:

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
για να λες οτι είσαι άσχημος κ οτι μυρίζει το στόμα σου μάλλον συμβαίνει το αντίθετο.
Σχετικα με τα γλώσοφυλα κ εγώ έφαγα άκυρο κ απο την μια  κ απο την αλλη αν κ το επιδίωξα αρκετά κ ήταν ξεκάθαρο οχι..
αλλά σε γενικές γραμμές ειναι γυναικαρες κ αξίζει καποιος να παει μαζί τους..να υπάρχουν στο πορνοβιογραφικό του.

pipinolagnos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
546
Πόντοι
81
  • Like
Αντιδράσεις: vril

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.707
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φιλιππιδου 11α Μαρία ξανθιά με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο(που μέσα σπάνια δίνει)

Φιλιππιδου 11β Αλεξια καστανή κατσαρομαλλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, ο τσάτσος την παρουσίασε σαν Γαλλίδα... του είπα ότι την πήρα στο Φωκαιας 27 και ότι δεν έλεγε και απάντησε ότι εδώ λόγω χώρου είναι καλύτερη χα χα χα

Φυλής 84α Σονια καστανή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84β κλειστό.

Φυλής 86α κλειστό.

Φυλής 86β  Ροξι ξανθιά κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α Χριστίνα μελαχρινο κοντό ζυμαράκι με 2αρι στητο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β  Μπέλα καστανή , σώμα με λίγα πιασιματακια στα μπούτια και στην κωλαρα 2αρι βυζι, τατουάζ στην δεξιά ωμοπλάτη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 67 δεν είχε έρθει ακόμα κοπέλα.

Φυλής 69α  Μαρία καστανοξανθη κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με πρωκτικο.

Φυλής 69β  Τζεσι καστανοξανθη λεπτή κοπέλα με μικρό βυζι, φουλ πρόγραμμα.

Φυλής 71 Στέλλα ξανθιά μιλφ κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 71α Ντιαννα καστανή κοπελίτσα με κανονικό ωραίο κορμάκι μικρό βυζι με πρωκτικο και Μάρα μελαχρινή με κοντό μαλλί φράντζα σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι τατουάζ στην δεξιά ωμοπλάτη στο δεξί κωλομερι και στο μπούτι,με ελεύθερο στοματικό.

Αγκυρας 12α Τζένη καστανοξανθη κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι και Σουζι ξανθιά λεπτή με κοντό μαλλί 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 81 Λιλυ ξανθιά με πιασιματακια μακρύ μαλλί 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο και Τανια ξανθιά 30αρα με κανονικό σώμα 1.5αρι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Γεια σου FORMET εγώ σε πιστεύω τυπε είσαι αγνός και αυθεντικός
τύπε μου νασαι καλά για τα καλά σου λόγια εγώ απλά είπα την εμπειρία μου !!! Δεν θα απαντήσο σε κανένα κακόβουλο σχόλιο διότι είναι εκτός από τους κανόνες του φόρουμ.....Το μόνο που θα πω είναι το εξής ότι από όσα είπα ήταν τα μισά του μισού.....τελικά καλά κανό και δεν τα λέω όλα διότι Παΐζη πολύ κακιά και αγαμία....κάποιοι και που πληρώνουν παλυ αγαπητοί παραμένουν....δόξα το θεό εγώ περνάω καλά και από πληρωμή και χωρίς πληρωμή....όπως και πολύ συναγωνιστές ... τώρα για ξανά 2 γιδάκια δεν μας νοιάζει απαξιούμε ! Καλά να περνάμε μάγκες !!!

Επισκέπτης
Πρωινή βάρδια στην Φυλής σε μερικά σπιτάκια της

Διδ 22: η Σόνια
Διδ 8α: Αλίνα
Διδ 7α: κλειστό

Φωκ. 25 1ος: Ένα τρομακτικό αραπάκι η Σαμπρίνα

Αγκ. 12α: Τζένη και μια άλλη γεματούλα ξανθιά

Φυλ. 54α: Κλειστό
Φυλ. 54β: Νικόλ
Φυλ. 56: Νάνσυ
Φυλ. 66α: Τατιάνα
Φυλ. 65 1ος: Σόνια
Φυλ. 65 ισ: 2 Χριστίνες. Το ένα το γνωστό κοντό μακρυμαυρομάλλικο ζυμαράκι και η ξανθιά κορμάρα (μάλλον η Κου)
Φυλ. 67: μια γεματούλα μετριότητα
Φυλ. 71 ις.: 2 Κοπέλες . Η Μάρα μια ξανθιά με κοντό μαλλί και καμπύλες και η Άννα ένα καλύγραμμο μικρό καυλιάρικο μα πρωκτικό (αλλά χωρίς 69 - κλαψ).
Φυλ 84 ισ.: η νεαρούλα με το μπουκλέ μακρύ μαλλί (δεν θυμάμαι όνομα)
Φυλ. 84 /86 1ος: κλειστά
Φυλ. 81: 2 κοπέλες. Μια ψηλή άχαρη ξυνή αδύνατη Χριστίνα & μια μιλφ πιο γλυκιά μεν, αλλά σωματάκι ψιλοχάλια δε.

Φιλιπ 11 1ος: 2 κοπέλες η Κατερίνα και η Ιονέλλα.

Αυτά

Καλά Φθινοπωρινά γαμήσια  . .  .
Χαιρετιζω επιστροφη Αμαντεους στις ενημερωσεις! :headbaning1:

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.029
Πόντοι
216
Και πολύ ορθά έπραξες!
Με τα λεφτά σου στην αναμονή!
Έλεος δηλαδή.. πού τα έχουν ακούσει κάτι τέτοια..! :worship:
.

Πιθανόν,η τσατσά να υπολογίζει ότι μπορεί να "σκάσει μύτη" πελάτης για μισάωρο σεξ και θέλει να έχει καβάτζα δωμάτιο...

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.228
Πόντοι
206
Μαρα/Ντιανα απο φ71Α θα συνεχισουν και τριτη βαρδια,ξερει κανεις;

Hotfeett

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για τις Ελληνίδες ιερόδουλες που υπάρχουν στα μπουρδελα? Ευχαριστώ

Doggen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2014
Κριτικές
7
Like
1.015
Πόντοι
361
Σε λίγα σπίτια σε φυλης και Φωκαιας
Φυλης 54 όροφος Νικόλ και Τατιάνα
Φυλης 54 ισόγειο αορορα
Φυλης 56 Χριστίνα
Φυλης 59 ισόγειο Άννα
Φυλης 66Α Άννα Ιλονα
Φυλής 67 Έλενα
Φωκαιας 17 ισόγειο Τζένη και Κρίστι
Φωκαιας 17 όροφος μαρη
Φωκαιας 25 ισόγειο μεγκι
Φωκαιας 25 όροφος Αννυ  
Φωκαιας 27 ισόγειο Άννα
Φωκαιας 27 όροφος Καρολίνα

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.100
Πόντοι
1.936
συγνώμη μύστες αλλά κάνει ελεύθερο στοματικό και ζητάτε γλωσσοφιλα;  :S  >:(  επικίνδυνο αρκετά  :idiot:  εκτός και αν δεν κατάλαβα σωστά  :think:

Δεν ζηταμε...οτι φερει η στιγμη.Αλλα χωρις γλωσσοφυλα πως θα νιωσεις το παραμυθι γθα να ξαναπας κατ'εξακολουθηση??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom