Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 226 άτομα (21 μέλη και 205 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
  • Like
Αντιδράσεις: BOSCO

Panos Athanasiou

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες,
Πήγα προχθές μπουρδέλοτσαρκα και μπήκα στο Φυλής 56 και σαλοναρισε η Χριστίνα ένα ωραίο πιπίνακι, εχει κάνεις εμπειρίες?? θέλω γνώμες

ReDreamer

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Like
176
Πόντοι
0
Ωραίος φίλε γιατί αυτές οι δύο δεν μου κάνουν κου κου  :S :S :S

αργησα λιγο,αλλα μια πιθανων ενδιαφερουσα περιπτωση κοπελας πρωινη βαρδυα κατα τις 3 μεσημερι ειναι μια γλυκουλα κοπελιτσα με ικανοποιητικα βυζακια ισως 2.5 με 3 απο τι διεκρινα στο κωλονου 11 υπογειο..προγραμμα απλο ανακοινωθηκε...ονομα ρωξη η ρωξανη..

giwrgosaudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
66
Πόντοι
1
Φυλης 71 στο κατω η μαρα...ξερει φιλος αν ειναι καλη?

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Φώκαιας 25 Στεφανία Άναμπελ οι μαυρουλες ξέρει κανεις αν δουλευουν ακόμα και ποια βάρδεια? Πέρασα προχτές και είχε μια άλλη.

DARZANOS

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
190
Πόντοι
0
Απόψε στη δεύτερη βάρδια:

-Φυλής 54α Χριστίνα,καστανή μουναροπιπίνα με ωραίο κορμί.

-Φυλής 54 Νικόλ,καστανή κοντοπίθαμη και γλυκιά μικρή με γεμάτο στήθος.

-Φυλής 56 Αλεξάνδρα,μελαχρινή μικρή αρκετά αδύνατη όχι κακή σε εμφάνιση.

-Φυλής 66α Αλίνα,μελαχρινή μικρή(και αυτή),όμορφη με καλό σωματάκι όχι στεγνή σαν την Αλεξάνδρα.

-Φυλής 66 Πάολα,ψηλή καστανή αδιάφορη παρουσία αλλά με καλό κορμί σχετικά αδύνατο.

-Φυλής 61 Ρακέλ,μελαχρινή μικρή όμορφη και ξεπεταγμένη με καλό σώμα,λίγο πιο τσουπωτή στον κώλο.
Μισέλ,μελαχροινή γεματούλα αλλά γλυκιά με ωραία πιασίματα και καλούς βύζους αυτή.

-Φυλής 65α Μπιούτυ,μαυρούλα χοντρούλα όλα έξω φόρα-παρτίδα στο σαλόνι!

-Φυλής 65β Μπέλα,μελαχρινή τσουπωτή αλλά ωραία τα πιασίματα του κορμιού της.

-Φυλής 84α Σόνια,η γνωστή μελαχρινή κοπέλα με το ωραίο σώμα.

-Φυλής 67 Ελένη,ξανθιά μιλφ με καλό αδύνατο κορμί και με σιλικονάτο στήθος,προκλητική τσοντοεμφάνιση!

-Φυλής 86 Ρόξη,ξανθιά μικρή και ψηλή,ωραία κοπέλα με καλό κορμί σχετικά αδύνατο.
Τάνια,καστανή πιτσιρίκα πολύ αδύνατη όμως γενικά όχι κάτι το πολύ ελκυστικό.

-Φυλής 69β Τζέσυ,ξανθιά μικρή με καλό σωματάκι,αδύνατη,γενικά ενδιαφέρουσα σε εμφάνιση.

-Φυλής 71β Στέλλα,ξανθιά μιλφ με σώμα καλό για την ηλικία της,νορμάλ προς το αδύνατο με εξαίρεση τον λίγο γεμάτο κώλο της.

-Φυλής 71α Ντιάνα,η καινούρια καστανή κοντή και όμορφη κοπέλα με ωραίο σωματάκι.

-Φωκαίας 17α Μικαέλα,μελαχρινή με πολλά τατουάζ στο ωραίο σώμα της που έχει τις καμπύλες του.
Πόλα,καστανή άχρωμη μικρή,γενικά πολύ αδιάφορη εμφανισιακά,παρουσιάζεται σαν Ελληνίδα.

-Φωκαίας 17β Μαρί,μελαχρινή καλή περίπτωση,κορμί νορμάλ προς το αδύνατο,με κρεμαστούς βύζους,γενικά ελκυστική σαν παρουσία.
Κρίστυ,καστανή μικρή και γλυκιά με καλό σωματάκι αν και πολύ αδύνατο.

-Φωκαίας 25β Άννυ,καστανή κοπέλα,αδύνατη στο σώμα και με σιλικόνη στο στήθος,με γυαλιά σήμερα,γενικά όχι άσχημη σε εμφάνιση.

-Φωκαίας 25β Μέγκυ,ξανθιά κοντή μιλφ με αδύνατο σώμα,δίχως να λέει κάτι το ιδαίτερο σου βγάζει κάτι προκλητικό και κάνει και κώλο.

-Διδύμου 7α Τατιάνα,καστανή,ψηλή,συμπαθητική όχι στεγνή στο σώμα αλλά με ωραίο κώλο που είναι αυτό που ξεχωρίζει επάνω της.

-Διδύμου 7β Τζώρτζια,καστανή με τατουάζ παντού!!!Σώμα με ωραία πιασίματα με μικρό στήθος όμως αλλά και με ψιλοζουμερή κωλάρα.

-Διδύμου 8α Νάνσυ,καστανόξανθη μικρή,ωραία περίπτωση και με καλό σώμα,γενικά προς το αδύνατο αλλά λίγο πιο γεμάτη στον κώλο.

-Διδύμου 8β Ντιάνα,καστανή πανύψηλη γυναίκα,όμορφη και με ωραίο κορμί που ξεχωρίζει λόγω του ύψους της.
Γκαμπριέλλα,ξανθιά,σχετικά ψηλή και αυτή,με όχι κακό σώμα νορμάλ σε κιλά προς το αδύνατο.

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
μαυρο στη τσατσα στο φ71 , μπηκα με την ντιανα και στο 8λεπτο την φωναξε , μου λεει δεν εχουμε πολυ χρονο και αναγκαστικα τελειωσα , κριμα και ειναι ωραιο μωρακι αλλα χωρις πολλα πολλα , ενα τυπικο γαμησι στο οποιο μπορω να πω οτι εχει συμμετοχη αλλα μεχρι εκει .

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Κύριοι,
Θέτω υπόψιν σας τις εξής πρωινές:

Κων166 ισόγειο
Σόνια, καστανή μιλφ, 4ρια, ψιλοφιλότιμη, σε βάρδια από 6 τα χαράματα έως 10 το πρωί, 7/10

Περγάμου 27
Ειρήνη, γκιλφ, 4/10

Αλκαμένους 113
Αλίνα, ευειδής ξανθή μιλφογκιλφ, 7,5/10

Αλκαμένους 117
Κρίστι, ξανθή, 3,5ρια, κωλάρες, μπουτάρες, 6,5/10

Ρεμούνδου 20
Λώρη, μικροσκοπική νεαρά, 6,5/10

Ρεμούνδου 21 άνω
Ειρήνη, μελαχρινή μιλφογκιλφ, 5/10

Βέργας 6 ανώγειο
Μαριάννα, ξανθή μιλφογκιλφ, 4ρια, 6,5/10
Θα κάνει ανδρανάπαυση για ένα μήνα, με αρχή από σήμερα.

Φωκαίας 24
Κορίνα, ξανθή μιλφ, 4,5ρια, 7/10

Αργότερα στο σπίτι, το σκυλάκι μύρισε μουνόζουμα στα παπάρια μου και άρχισε να τα γλύφει.
Ωραία ήταν  :S
Αυτό το σκυλάκι όταν μυρίσει μουνί σκύλας ή γυναίκας, πάει και πέφτει μέσα με τα μούτρα.
Έχει μεγάλη ανάγκη τα μουνόζουμα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
σημερα το απογευμα :

Διδυμου 27
Επιστροφη γκιλφ Αλιονας
Μαζι της ενα νεο Ουκρανογκιλφ  πολυ αερατο και γεματο ορεξη για σεξ και σπερμα. Η Μελινα. Δεν μιλα ελληνικο ςαλλα μονο Ουκρανικα/Ρωσικα και Αγγλικα,Γερμανικα (!!!) με αψογη παρακαλω προφορα. Δηλωνει κοσμιτολογος....αλλα μαλλον νυμφομανης ειναι.  :fuck1:

Επισης. Απο μεθαυριο επιστρεφει η μουναρα Ουκρανη μιλφ Αννα στο Ρευμουνδου 21 ανω  :orchestra:

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Λοιπόν μάγκες μου....Κάθε μέρα όταν σχολάω απο δουλειά παίρνω λεωφορείο απο Σταθμό Λαρίσης....ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ είναι μέσα 3 μαυρούλες ΦΩΤΙΑ....

Σημαίνει ότι δουλεύουν εκεί κοντά και σχολάνε κοντά 17:00...

Τώρα θα με πείτε ρατσιστή ΑΛΛΑ υπάρχουν μαυρούλες εργαζόμενες Φυλής και πέριξ? Η μία έχει ξανθό μαλλί βυζάρες αν βοηθάει....

Ρωτάω γτ αν είναι εργαζόμενες να ξέρω που να πάω να τις βρώ γτ έχω αρρώστια με μαυρούλες...αλλιώς θα πρέπει να κάνω πέσιμο στο λεωφορείο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232

The Good the Bad the Ugly

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
3.426
Πόντοι
441
Ρε πεδες μιπος ξερή κανένας που δουλεβι η μαργο από βέργας 3?

Εμφανίστηκε για δύο ημέρες στη Βέργας και έφυγε λέγοντας ότι πάει να δουλέψει εκτός Αθήνας.

Καλησπέρα
Η βερονικα ποτε γυρνάει ρε μάγκες

Όπως δείχνουν τα πράγματα,έφυγε και μάλλον δεν θα επιστρέψει.

The Good the Bad the Ugly

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
3.426
Πόντοι
441
Το κανουν αυτο οι υπηρεσιες συχνα. Η συγκεκριμενη υπηρεσια το λεει τωρα για την Αθηνα το ελεγε για τη Μαιρη παλιοτερα.  Οποτε δεν εβρισκα τη Μαιρη εκει, ελειπε για λιγο  η περισσοτερο καιρο, μου ελεγε οτι αρρωστησε η αλλη φορα μου ειπε οτι ...παντρευτηκε! Μεχρι που ξαναγυριζε και ολα καλα. Οποτε....

Η συγκεκριμένη έχει μια τάση να...αρρωσταίνει ή να παντρεύει,αυτές που της "φεύγουν"-πάλι καλά που δεν τις στέλνει και αδιάβαστες!!!  :priest:

Η μεν Μαίρη δεν παντρεύτηκε (ακόμη),η δε Αθηνά είναι τόσο "άρρωστη" που προχθές τα "έσπαγε" στον Κιάμο!  :orchestra:

Μετά έχει άδικο σε αυτά που γράφει ο φίλος psolaras78;  :coffee:

τι να πουν κ οι τσατσάδες...μετρημένες στα δάχτυλα είναι οι σωστές...οι περισσότερες να τους πετάς χυμένες καπότες στη μάπα χρειάζονται..σούζα κάθονται κ λένε ό,τι μαλακία τους πει το αφεντικό να λένε...μια ζωή στο ψέμα κ στο ρουφιανιλίκι

Επισκέπτης
Λοιπόν μάγκες μου....Κάθε μέρα όταν σχολάω απο δουλειά παίρνω λεωφορείο απο Σταθμό Λαρίσης....ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ είναι μέσα 3 μαυρούλες ΦΩΤΙΑ....

Σημαίνει ότι δουλεύουν εκεί κοντά και σχολάνε κοντά 17:00...

Τώρα θα με πείτε ρατσιστή ΑΛΛΑ υπάρχουν μαυρούλες εργαζόμενες Φυλής και πέριξ? Η μία έχει ξανθό μαλλί βυζάρες αν βοηθάει....

Ρωτάω γτ αν είναι εργαζόμενες να ξέρω που να πάω να τις βρώ γτ έχω αρρώστια με μαυρούλες...αλλιώς θα πρέπει να κάνω πέσιμο στο λεωφορείο
μονο αυτες Φωκαιας 25 και καμια δεν ειναι ξανθια.

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Εμφανίστηκε για δύο ημέρες στη Βέργας και έφυγε λέγοντας ότι πάει να δουλέψει εκτός Αθήνας.

Όπως δείχνουν τα πράγματα,έφυγε και μάλλον δεν θα επιστρέψει.
η νικη που δουλευε εκει πριν μηνες ξερεις αν θα ξαναρθει? την ειχα παρει και μου αρεσε, πολυ φιλικη κτλ εδινε και κωλο (εχει κωλαρα)

• Like
Αντιδράσεις: obi1

julio2018

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Like
10
Πόντοι
0

guccimane

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
326
Πόντοι
281
μαυρο στη τσατσα στο φ71 , μπηκα με την ντιανα και στο 8λεπτο την φωναξε , μου λεει δεν εχουμε πολυ χρονο και αναγκαστικα τελειωσα , κριμα και ειναι ωραιο μωρακι αλλα χωρις πολλα πολλα , ενα τυπικο γαμησι στο οποιο μπορω να πω οτι εχει συμμετοχη αλλα μεχρι εκει .

τυπε μου τυχερος εισαι. εμενα στο 5λεπτο την ειχε ρωτησει 2 φορες αν ειναι καλα και στο 6λεπτο χτυπαγε πορτα. η κοπελα προς τιμην της την εγραψε στο τετοιο της. βγαινω κ της λεω πολυ γρηγορα δεν χτυπας την πορτα? κοιταει πανω απο τα κωλογυαλα της, παιρνει ενα τσαμπουκαλεμενο υφος και μου λεει οτι ημουν 10 λεπτα μεσα. τι να της πεις τωρα της σκατογριας οτι ειχα το κινητο στο χρονομετρο διπλα και ειδα ακριβως τα λεπτα? αυτη η σκατομουμια δεν ειναι (οπως ειπε ενας τυπος εδω μεσα) να της πετας καποτες με χυσια αλλα να της πετας σκατα στη μουρη.

η Ντιανα πολυ καλη, ευχαριστη, ευγενικη σου θυμιζει κοπελες σε στουντιο εξωτερικου.
κανει πιπα με προφυλακτικο, δεν δεχεται γλυψιμο και κανει αναλ.
εμφανιση κοπελας 8.5
συμετοχη κοπελας 9
συμπεριφορα τσατσας -100
αυτη η κωλογρια-γκαργκοιλ-κακασχημη(και νεα σα σκατα ηταν ειμαι σιγουρος)τσατσα ειναι ο λογος που δεν ξαναπαω σ αυτο τον οικο
κριτικη δεν γραφω γιατι η δεν ανεβαινουν η διαγραφονται

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom