Επισκέπτης
καλως τη Μονικαρα! Ποσο παει το μισαωρο Μονικα; Στειλε μου πμ αν θες.Καλό Σαββατοκύριακο !!!
καλως τη Μονικαρα! Ποσο παει το μισαωρο Μονικα; Στειλε μου πμ αν θες.Καλό Σαββατοκύριακο !!!
Επεστρεψε η Τζενη του Αγκυρας - Πιπινου μηπως ξερει κανεις?
[/quote
Θα αργησει.Κανει τουρνε στα πατρια εδαφη και οχι μονο.Δρεπει τους καρπους της εργασιας της.
Καλό Σαββατοκύριακο !!!
καλως τη Μονικαρα! Ποσο παει το μισαωρο Μονικα; Στειλε μου πμ αν θες.
***Στα αρνητικά επίσης ότι ήταν κάπως άγαρμπη αφού μου ζουλούσε με δύναμη τα αρχίδια νομίζοντας ότι θα τελειώσω.***
Δυστυχως αρκετες νομιζουν οτι το σπερμα του αντρα βγαινει δια της πιεσης, ειτε ρουφωντας με δυναμη το πεος σαν μανικα, ειτε ζουλωντας τους ορχεις.
Δυνατος πουτσος η Βικυ
Πουτσοδυναμη η Βικυ!
Επεστρεψε η Τζενη του Αγκυρας - Πιπινου μηπως ξερει κανεις?
Καλησπέρα ένα όμορφο μελαχρινό πιπινάκι η Αννίτα που δούλευε στο Κολωνού 32Α το πρώτο τετράμηνο αυτού του χρόνου και μετά στο Φυλής 74 και 72 ως Christie γνωρίζουμε αν έχει αλλάξει και δουλεύει αλλού σε στούντιο ή ως call girl
Ξερει κανεις απο ιασωνος 46 οροφος, η ξανθια μικρη γκαλινα που βρισκεται?
Μαλάκα έτσι όπως γράφεις σε κόβω μόνο 300 καρπαζιές να αρπάζεις τον μήνα. Ε ρε με τον κάθε μυθομανη εδώ μέσα που το παίζει γαμάουαΠήγα σήμερα πρωί βέργας 3 πάνω Ήταν η Βίκη και η λάνα .πηρα την Βίκη όμορφη δροσερή κεφάτη αλλά και με κάτι παγωμένο στην έκφραση της .Δινο το 20αρικο και μπαίνουν ήρθε κεφάτη ωραία προκαταρκτικά ωραία άκα πιπαρα δεν σταμάταγε να το ρουφάει της λέω μωρό μου θα χυσο σχεδόν της τράβηξα το κεφάλι ενο μου έλεγε μου αρεση η πουτσα σου.....Την κάρφωνο στην κανονική στάση τράβηξε λίγο το μαύρο κιλοτάκι της στο πλάι και της τον έβαλα .... όλα τέλεια πονάνε πολύ όμως .... μωρό μου της λέω σε θέλω σε θέλω πουτανακι μου πάω να την φιλήσο ...με κοιτάει και μου λέει μόνο μαζί μου ; Ναι Καύλα μου της λέω εκεί ξεκινάμε τρέλα φιλία με σάλιο γλώσσα και μουγκρητά ενο χυναμε μαζί .......μου καθάρισε καλά την πουτσα μάλιστα την ζούληξ ε για να βγει και η τελευταία σταγόνα σπέρματος μου ... Ένας έρωτας που μου έβγαλε τις αρνητικές σκέψεις λόγο τις καθημερινότητας ίσως και της έπαρσης που με διακατέχη ... γιατί τα 2.000 στην τσέπη έγιναν χίλια....και γιατί τα χίλια έγιναν μόνο 1200....εννοείται με όλες τις υποχρέωσης πληρωμένες ....Πριν φτάσω στην Βίκη σκεφτόμουν πως τίποτε δεν είναι όπως πρώτα όταν προτογαμαγα ....η τότε μαγεία .... μόλις βρέθηκα με την Βίκη ισιοσα και είπα πως ακόμα υπαρχη έρωτας και μαγεία ...είναι μια θέα την λατρεύω και αν θέλει θα την βγάλο και εκτός ...θα δούμε ....πάρτε και μια φότ ο καθος πήγαινα προς βέργας και σκεφτόμουν ....καλημέρες
Όπου ακούς "πολλά κεράσια" κράτα και μικρό καλάθι!
Κορίτσια ο Μπάρκουλης!
Τι θα γινει με τον ντιγκγουιντ; Με αλλο κλωνο βριζει, με αλλον δινει πληροφοριες... Γιατι εχει το προνομιο να εχει κλωνους αυτο το ατομο;
Διευκρίνησέ της ότι θέλεις τιμή για ημίωρο στραπόνιασμα.
Μη μπερδεύεις τις γυναίκες με τη Βίκυ:
Τι θα γινει με τον ντιγκγουιντ; Με αλλο κλωνο βριζει, με αλλον δινει πληροφοριες... Γιατι εχει το προνομιο να εχει κλωνους αυτο το ατομο;