Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 119 άτομα (7 μέλη και 112 επισκέπτες)

Επισκέπτης
***Στα αρνητικά επίσης ότι ήταν κάπως άγαρμπη αφού μου ζουλούσε με δύναμη τα αρχίδια νομίζοντας ότι θα τελειώσω.***

Δυστυχως αρκετες νομιζουν οτι το σπερμα του αντρα βγαινει δια της πιεσης, ειτε ρουφωντας με δυναμη το πεος σαν μανικα, ειτε ζουλωντας τους ορχεις.

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Επεστρεψε η Τζενη του Αγκυρας - Πιπινου μηπως ξερει κανεις?

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.078
Πόντοι
1.936
[/quote

Θα αργησει.Κανει τουρνε στα πατρια εδαφη και οχι μονο.Δρεπει τους καρπους της εργασιας της.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Peel p50

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2017
Like
18
Πόντοι
1
Καλό Σαββατοκύριακο !!!  :rockon:

:erection: :wanker:

καλως τη Μονικαρα! Ποσο παει το μισαωρο Μονικα; Στειλε μου πμ αν θες.

Διευκρίνησέ της ότι θέλεις τιμή  για ημίωρο στραπόνιασμα.

***Στα αρνητικά επίσης ότι ήταν κάπως άγαρμπη αφού μου ζουλούσε με δύναμη τα αρχίδια νομίζοντας ότι θα τελειώσω.***

Δυστυχως αρκετες νομιζουν οτι το σπερμα του αντρα βγαινει δια της πιεσης, ειτε ρουφωντας με δυναμη το πεος σαν μανικα, ειτε ζουλωντας τους ορχεις.

Μη μπερδεύεις τις γυναίκες με τη Βίκυ:

Δυνατος πουτσος η Βικυ

Πουτσοδυναμη η Βικυ!

The Good the Bad the Ugly

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
3.426
Πόντοι
441

Η Τζένη έχει επιστρέψει-σήμερα είναι πρωινή στο Αγκύρας 12.

Επίσης στο Πιπίνου 118,πρωινές σήμερα είναι η Σούζυ και η Καίτη.

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
6 και κάτι το πρωί βρέθηκα Φυλής 56 και πήρα την γνωστή Άννα Ιλονα. Φορούσε ένα μαύρο κιμονό δαντέλα και από μέσα γυμνή να διαγράφεται ωραία η σέξι γραμμουλα στο μουνάκι της. Αποστειρωμένο σεξ, αλλά γρήγορο τελείωμα. Αυτή η γυναίκα και μόνο με τις σέξι κραυγούλες που βγάζει μπορεί να σε κάνει να χύσεις πριν καν μπεις μέσα της :rockon:.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
3.426
Πόντοι
441
Καλησπέρα ένα όμορφο μελαχρινό πιπινάκι η Αννίτα που δούλευε στο Κολωνού 32Α το πρώτο τετράμηνο αυτού του χρόνου και μετά στο Φυλής 74 και 72 ως Christie γνωρίζουμε αν έχει αλλάξει και δουλεύει αλλού σε στούντιο ή ως call girl

Δούλεψε για πολύ λίγο στο στούντιο της Αριστοτέλους 5.

Υποτίθεται ότι έφυγε και πάλι για δουλειά σε άλλη χώρα.

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
Ξερει κανεις απο ιασωνος 46 οροφος, η ξανθια μικρη γκαλινα που βρισκεται?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
3.426
Πόντοι
441
Ξερει κανεις απο ιασωνος 46 οροφος, η ξανθια μικρη γκαλινα που βρισκεται?

Αθήνα βρίσκεται αλλά για προσωπικούς λόγους έχει σταματήσει τη δουλειά-άγνωστο πότε θα ξαναρχίσει να δουλεύει.

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.874
Πόντοι
431
Επίσκεψη Λιοσίων 73β όροφος, Κλεοπάτρα και 2 σοκολατούλες (Βενεζουέλα ),Οριάνα και Σεμπαστιάνα...Βέργας  3 όροφος, Λάνα και Βίκυ, μικρές αλλά άβυζες και ασχημούλες. .Τώρα. ...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πήγα σήμερα πρωί βέργας 3 πάνω Ήταν η Βίκη και η λάνα .πηρα την Βίκη όμορφη δροσερή κεφάτη αλλά και με κάτι παγωμένο στην έκφραση της .Δινο το 20αρικο και μπαίνουν ήρθε κεφάτη ωραία προκαταρκτικά ωραία άκα πιπαρα δεν σταμάταγε να το ρουφάει της λέω μωρό μου θα χυσο σχεδόν της τράβηξα το κεφάλι ενο μου έλεγε μου αρεση  η πουτσα σου.....Την κάρφωνο  στην κανονική στάση τράβηξε λίγο το μαύρο κιλοτάκι της στο πλάι και της τον έβαλα .... όλα τέλεια πονάνε  πολύ όμως .... μωρό μου της λέω σε θέλω σε θέλω πουτανακι μου πάω να την φιλήσο ...με κοιτάει και μου λέει μόνο μαζί μου ; Ναι Καύλα μου της λέω εκεί ξεκινάμε τρέλα φιλία με σάλιο γλώσσα και μουγκρητά ενο χυναμε  μαζί .......μου καθάρισε καλά την πουτσα μάλιστα την ζούληξ ε για να βγει και η τελευταία σταγόνα σπέρματος μου ... :takethis: Ένας έρωτας που μου έβγαλε τις αρνητικές σκέψεις λόγο τις καθημερινότητας ίσως και της έπαρσης που με διακατέχη ... γιατί τα 2.000 στην τσέπη έγιναν χίλια....και γιατί τα χίλια έγιναν μόνο 1200....εννοείται με όλες τις υποχρέωσης πληρωμένες ....Πριν φτάσω στην Βίκη σκεφτόμουν πως τίποτε δεν είναι όπως πρώτα όταν προτογαμαγα ....η τότε μαγεία .... μόλις βρέθηκα με την Βίκη ισιοσα και είπα πως ακόμα υπαρχη έρωτας και μαγεία ...είναι μια θέα την λατρεύω και αν θέλει θα την βγάλο και εκτός ...θα δούμε ....πάρτε και μια φότ ο καθος πήγαινα προς βέργας και σκεφτόμουν ....καλημέρες

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Προς βέργας

Συνημμένα

• 031B1FCF-6B3A-41DF-A6F6-055447B4C5D9.png
    031B1FCF-6B3A-41DF-A6F6-055447B4C5D9.png
    3,9 MB · Εμφανίσεις: 139

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Πήγα σήμερα πρωί βέργας 3 πάνω Ήταν η Βίκη και η λάνα .πηρα την Βίκη όμορφη δροσερή κεφάτη αλλά και με κάτι παγωμένο στην έκφραση της .Δινο το 20αρικο και μπαίνουν ήρθε κεφάτη ωραία προκαταρκτικά ωραία άκα πιπαρα δεν σταμάταγε να το ρουφάει της λέω μωρό μου θα χυσο σχεδόν της τράβηξα το κεφάλι ενο μου έλεγε μου αρεση  η πουτσα σου.....Την κάρφωνο  στην κανονική στάση τράβηξε λίγο το μαύρο κιλοτάκι της στο πλάι και της τον έβαλα .... όλα τέλεια πονάνε  πολύ όμως .... μωρό μου της λέω σε θέλω σε θέλω πουτανακι μου πάω να την φιλήσο ...με κοιτάει και μου λέει μόνο μαζί μου ; Ναι Καύλα μου της λέω εκεί ξεκινάμε τρέλα φιλία με σάλιο γλώσσα και μουγκρητά ενο χυναμε  μαζί .......μου καθάρισε καλά την πουτσα μάλιστα την ζούληξ ε για να βγει και η τελευταία σταγόνα σπέρματος μου ... :takethis: Ένας έρωτας που μου έβγαλε τις αρνητικές σκέψεις λόγο τις καθημερινότητας ίσως και της έπαρσης που με διακατέχη ... γιατί τα 2.000 στην τσέπη έγιναν χίλια....και γιατί τα χίλια έγιναν μόνο 1200....εννοείται με όλες τις υποχρέωσης πληρωμένες ....Πριν φτάσω στην Βίκη σκεφτόμουν πως τίποτε δεν είναι όπως πρώτα όταν προτογαμαγα ....η τότε μαγεία .... μόλις βρέθηκα με την Βίκη ισιοσα και είπα πως ακόμα υπαρχη έρωτας και μαγεία ...είναι μια θέα την λατρεύω και αν θέλει θα την βγάλο και εκτός ...θα δούμε ....πάρτε και μια φότ ο καθος πήγαινα προς βέργας και σκεφτόμουν ....καλημέρες
Μαλάκα έτσι όπως γράφεις σε κόβω μόνο 300 καρπαζιές να αρπάζεις τον μήνα. Ε ρε με τον κάθε μυθομανη εδώ μέσα που το παίζει γαμάουα  :headbang: :uglystupid:
warnwarn.gif
 Σταμάτα.[/color[/URL]]

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Πρεπει να φτιαξει κανεις ενα χαρτη με ολα τα μπου για χρηση οφλινε (μεσω GPS). Γιατι πολες φορες εχω χαθει ψαχνοντας μαγαζια οπως τα Βεργας κλπ..

Επισκέπτης
:erection: :wanker:

Διευκρίνησέ της ότι θέλεις τιμή  για ημίωρο στραπόνιασμα.

Μη μπερδεύεις τις γυναίκες με τη Βίκυ:
Τι θα γινει με τον ντιγκγουιντ; Με αλλο κλωνο βριζει, με αλλον δινει πληροφοριες... Γιατι εχει το προνομιο να εχει κλωνους αυτο το ατομο;

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πρωινή βάρδια στην Φυλής σε μερικά σπιτάκια της

Διδ 22: η Σόνια
Διδ 8α: Αλίνα
Διδ 7α: κλειστό

Φωκ. 25 1ος: Ένα τρομακτικό αραπάκι η Σαμπρίνα

Αγκ. 12α: Τζένη και μια άλλη γεματούλα ξανθιά

Φυλ. 54α: Κλειστό
Φυλ. 54β: Νικόλ
Φυλ. 56: Νάνσυ
Φυλ. 66α: Τατιάνα
Φυλ. 65 1ος: Σόνια
Φυλ. 65 ισ: 2 Χριστίνες. Το ένα το γνωστό κοντό μακρυμαυρομάλλικο ζυμαράκι και η ξανθιά κορμάρα (μάλλον η Κου)
Φυλ. 67: μια γεματούλα μετριότητα
Φυλ. 71 ις.: 2 Κοπέλες . Η Μάρα μια ξανθιά με κοντό μαλλί και καμπύλες και η Άννα ένα καλύγραμμο μικρό καυλιάρικο μα πρωκτικό (αλλά χωρίς 69 - κλαψ).
Φυλ 84 ισ.: η νεαρούλα με το μπουκλέ μακρύ μαλλί (δεν θυμάμαι όνομα)
Φυλ. 84 /86 1ος: κλειστά
Φυλ. 81: 2 κοπέλες. Μια ψηλή άχαρη ξυνή αδύνατη Χριστίνα & μια μιλφ πιο γλυκιά μεν, αλλά σωματάκι ψιλοχάλια δε.

Φιλιπ 11 1ος: 2 κοπέλες η Κατερίνα και η Ιονέλλα.

Αυτά

Καλά Φθινοπωρινά γαμήσια  . .  .

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom