όλα καλά, αλλά το μορφωμένη πώς το συμπέρανες
Έξι γλώσσες δήλωσε ότι μιλάει η κοπέλα λέμε! Τα αγγλικά όντως πολύ καλά. Και στα ελληνικά δύναμη τη βλέπω, το μαλάκας το έμαθε σε χρόνο dt.
όλα καλά, αλλά το μορφωμένη πώς το συμπέρανες
Ρε γκαβε στην προηγούμενη σελίδα υπάρχουν 2 ενημερώσεις.
Μάθε να διαβάζεις γαμω τα μάτια σου.
Είδες την 3η μαυρουλα του οίκου, η χειρότερη εμφανισιακά, από υπηρεσίες δεν ξέρω γιατί δεν την έχω πάρει
Έχεις δίκιο, είμαι γκαβός, μαλάκας, ηλίθιος κουτός και ότι άλλο θες. Το site ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα, αυθημερόν αναρτούνται ενημερώσεις για το ποιες κοπέλες εργάζονται που και ποιες ώρες, αλλά ως γκαβός που είμαι δεν μπορώ να τις δω.
Για πες μου εσύ που βλέπεις και ξέρεις να διαβάζεις, εχθές 07/09/18 στην "ημερήσια ενημέρωση" ποιες κοπέλες εργαζόντουσαν πρώτη και δεύτερη βάρδια φυλής, φωκαίας κτλ;
Όχι δεν ήταν η Ντίνα η γυρολόγος ήταν άλλη που δεν εμφανιστεί κάπου αλλού στο παρελθόν πάντως τον τελευταίο καιρό στο μαγαζί αυτό Πιπινου65& Φυλής απ'ότι φαίνεται έρχονται κοπέλες και φεύγουν όπως και μια Αφροδίτη Κόντη μελαχρινή που εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες στην νυχτερινή βάρδια αλλά εφυγεΗ Ρουμάνα είναι η Ρωξανη, αυτή την εβδομάδα πέρασα 4 φορές από τον οίκο βράδυ αλλά την Κινεζα δεν την πέτυχα,ήταν μόνη της η πιτσιρικά η Ρωξανη, μήπως λες την Ντινα την "κορεατισσα" την γυρολόγο?
Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να γράφουμε τι παίζει σε κάθε βάρδια.
Αν το θες τόσο πολύ θα κάνω ένα copy paste από τους άλλους κάθε μέρα για να σου φυγει ο καημός.
Παρεμπιπτόντως στο άλλο site κάθε πότε γίνεται ενημέρωση για το Μεταξουργείο;
Εκεί δεν κάνεις παράπονα βλέπω...
Ρε μάγκες, έλεος! Κόψτε το, επιτέλους! Το συγκεκριμένο forum είναι για ενημέρωση οίκων ανοχής και όχι για ανούσιους καυγάδες. Ήδη φάγαμε την περασμένη εβδομάδα, με τα υποθετικά σενάρια κάποιων, για το πως δουλεύουν και πόσα οικονομάνε οι ιδιοκτήτες των μπουρδέλων.
Εγώ εδώ μπαίνω για να ενημερώνω όταν πηγαίνω και να ενημερώνομαι από άλλους.Φίλε συγνώμη, εγώ δεν τσακώνομαι, ο άλλος θίχτηκε που έγραψα ακριβώς αυτό που γράφεις.
Διότι δεν είναι δυνατόν να μπαίνεις σε foroum ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα και να διαβάζεις: έναν quaresma17.6 να προσπαθεί να τσακωθεί ντε και καλά με ύβρεις κτλ, έναν άλλο να γράφει για μια Αθηνά αν ξύρισε τι δεξιά μουνότριχα της, έναν άλλο να γράφει για τους νταβάδες, άλλον να γράφει αν οι ιερόδουλες θέλουν να είναι ιερόδουλες η τις πιέζουν, αραιά και που διαβάζει καμιά ενημέρωση.
Μάλιστα ο κύριος quaresma17.6 έγραψε "Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να γράφουμε τι παίζει σε κάθε βάρδια", λάθος φόρουμ διαβάζουμε μάλλον.
μηπως ξερει κανεις που χαθηκε η χριστινα
απο πιπινου 118 και αγκυρας 12;
μηπως εφυγε;
Εγώ εδώ μπαίνω για να ενημερώνω όταν πηγαίνω και να ενημερώνομαι από άλλους.
Το να πλακωθω με κάποιον δεν το επιδιωκω, αλλά δεν θα αφήσω τον καθένα να λέει την βλακεια του.
Πραγματικά δεν συνεισφέρεις τίποτα εδώ.
Εγώ κάνω ενημερώσεις και κριτικές. Εσύ πέρα από το να τρολλαρεις εδώ τι άλλο κάνεις.
Και στην φυλής να σαι σίγουρος ότι γαμανε και η πακιστανοί, αλλά τόσο μπούφος που είσαι που να το καταλάβεις.
Και κάτι ακόμα στο Μετάξι γιατί δεν πας, μην και τρακαρεις με την μάνα σου σε κάνα σπίτι;
Μην μου αγχώνεσαι θα πάω αύριο να δω που δουλεύει και ως τι για να μην πας εκεί.
Καληνύχτα και καλή ανάρρωση
Αξιότιμε Κύριε quaresma
Το μήνυμα που τόσο πολύ σε έθιξε είχε σβηστεί πριν απαντήσεις. Θίχτηκες λόγω προσωπικών διαφόρων μεταξύ εσένα και των ατόμων πού ανέφερα.
Δεν μας απασχολεί ούτε στο ελάχιστο οι προσωπικές διαφορές μεταξύ των μελών του σάιτ.
Όσο και να το θες ούτε είχα, ούτε έχω, ούτε θα έχω στο μέλλον καμία μα καμία διένεξη επί προσωπικού.
Πρέπει να καταλάβεις καλά ότι δεν πρόκειται να σταματήσω να γράφω την αλήθεια, με όποια συνέπεια.
Δεν ενδιαφέρομαι ούτε στο ελάχιστο να προσφέρω σε μία άθλια προπαγάνδα που διεξάγεται σε αυτά τα σάιτ. Η οποία πολλές φορές είναι υπέρ της ομοφυλοφιλίας, η οποία γίνεται χωρίς αντίδραση και ακόμα χειρότερα θεωρείται κάτι φυσιολογικό.
Όσο για τις ύβρεις, αν θες εν απουσία μου σου επιτρέπω και να με χτυπήσεις.
Υποθέτω ότι το sight αυτό αφορά αποκλειστικά άντρες και γυναίκες και όχι άτομα ομοφυλόφιλα.