brujeria69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 3.819
- Πόντοι
- 2.846
Συμφωνώ απόλυτα συναγωνιστή, αν στο δίλεπτο έχει μυρίσει φόλα η φάση, χωρίς να χάνετε χρόνο, φωνάζετε κατευθείαν τον τσάτσο και ζητάτε τα λεφτά σας πίσω Το 2ο σημείο-κλειδί, είναι το ύφος σας. Δεν έχει μα και μου, ούτε πληθυντικό όταν μιλάτε στον τσάτσο. Εμένα μια φορά μου έτυχε τέτοιο σκηνικό στην Ιάσωνος, και αφού μετά από 1,5 λεπτό είδα ότι η φάση ήταν καθαρή φόλα, χωρίς να χάσω χρόνο στο ντύσιμο, φώναξα τον τσάτσο προτού ακόμα σηκωθεί η φόλα να φύγει από το δωμάτιο, και έχοντας την πούτσα έξω, του ζήτησα τα λεφτά μου πίσω με επιτακτικό ύφος. Με το που πήγε να μου ξεκινήσει τα παραμύθια, ύψωσα ακόμα πιο πολύ τον τόνο της φωνής και άρχισα και τα μπινελίκια, και μόνο τότε συμορφώθηκε. Δε θέλει ούτε ευγένειες ούτε τρόπους - ήρθα ρε παπάρα να πληρώσω για να περάσω καλά, μου πασάρεις την φόλα, αφού πρώτα την έχεις εκθειάσει στο σαλόνι, και θα σου μιλήσω και ευγενικά ? > > Τσαμπουκά θέλει από την αρχή, και μπόλικη τσαντίλα. Άμα πάτε νωχελικά να ζητήσετε πίσω τα λεφτά, ξεχάστε τοο Γραβατακιας τσατσος του Περδικα 3 θέλει ένα πογκρόμ με τη Γραβατα στο στομα να αγκομαχαει και θα ερθει στα ίσια του. Δεν δίνεις λεφτά παλιομαλάκα εε που λες το παραμυθάκι απο έξω κ εχεις μαζεψει όλες τις φολες μεσα και το παίζεις και ανήξερος. παπάρα!
Μάγκες τα δινουν τα λεφτα και θα τα ζητάτε όσο και να ειναι αυτά, δικα μας είναι και παμε να περάσουμε καλά. Πρεπει να φιλτράρετε, υπαρχουν συγκεκριμένες καταστάσεις που αναδύεται φολα, πολλοι εδώ το παλευουν μέσα εγώ πλεον σηκώνομαι τσακ μπαμ τις περισσότερες φορες(ειναι και η καυλα μερικές φορες που λες υπομονή αλλά...) Αν δείτε γλυκες,καυλες στο σαλονι και μετά στο δωμάτιο μουτρωμένες,άκεφες,ξαπλωσε και να πιάνει το πουλί λες και θα παθει τέτανο τότε ντύνεσαι επιτόπου και γεια σας ή τη διώχνεις. Δεύτερο, στον παίζει για 10 δευτερα και μετά βαζει καπότα σε εντελώς πεσμενο πουλί τότε την εχω διώξει επιτόπου, λεφτά πίσω κ παω σε στανταράκι. Κομμένες οι χάρες, πολλές τα κανουν και επιτήδες για να φας τη ξενέρα και να μην ζητήσεις λεφτά, ρε πούλο!
Αυτά στα πρώτα 2 λεπτα το πολύ αμα προχωρήσετε σε προκατ ή σεξάκι το κάψατε. Η φόλα μεσα στο προγραμμα ειναι αλλά οχι να μας πιανουν κότσο με τετοιου είδους επιτηδευμένες τακτικες