quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Αααααααα θα σου στείλω πμ.τ εννοεις φιλε μου ?
Αααααααα θα σου στείλω πμ.τ εννοεις φιλε μου ?
Αθάνατη Φυλής
σε ευχάριστο για την απάντηση κ συγχαρητήρια για πολύτιμη συνησφορα σου στο site θαυμάζω την συνέπεια,τακτικότητα αλλά κ την σοβαρότητα σουΕίναι μια ξανθιά κοπέλα 28 ετών, κοντή λεπτή ΜΕ 2αρι βυζι και έχει και κάποια μισοσβησμενα τατουάζ, χθες δούλευε μαζί με την Βικτόρια
καλημέρα σας! Υπάρχει κάποιο νέο με Μαριάννα από Διδύμου 22 αν επέστρεψε?
Επίσης η Νική από Ρουμανία από Ιάσωνος 20? είχε φύγει αυτή για την χωρα της πριν 2-3 εβδομαδες
στείλε μου και εμένα μπάρμπαΦίλε αν πας σε ένα παρόμοιο site θα μάθεις και θα χαρείς πολύ!!!!
Invisible Man μην το σβήσεις αυτή την φορά το μύνημα, να βοηθήσω θέλω
Φρέσκια φρέσκια,μαυρισμένη έχει γεμίσει κι άλλο αλλά ωραία στον κώλο,δουλεύει από τα μεσάνυχτα.Από ποιά ώρα πιάνει δουλειά η Μόνικα? από τίς 2300 ή από τίς 2400?
Καλησπέρα κύριοι.τιποτα καλό στο πιπινου118 ή σε παρόμοιο ανθρώπινο χώρο θα υπάρχει απογευματινή βαρδια?οποίος και αν γνωρίζει κάτι εδώ ή και σε Pm.ευχαριστω πολύ
Η Μαριάννα δεν έχει επιστρέψει ακόμη.
Αφού ρε τυπε το ξέρεις, για την κοκαλοσουπα την θέλουμε τη Μαριάννα, όχι για τη κωλαρα που δεν έχει.Πάντως παίδες.... Η Μαριάννα λέπτυνση παααααααρα πολύ μόνο κόκκαλα επιανα αρχές Αυγούστου που την πήρα τελευταία φορά.....
Στο άγκυρας 12 τι παίζει? Προγράμματα τα κορίτσια ξέρουμε? ΕυχαριστώΤο απόγευμα στο Πιπίνου 118 θα είναι η Λία.
Στο Αγκύρας 12A θα είναι η Ναταλί και η Καίτη, η νεαρή μελαχρινή.
Αφού ρε τυπε το ξέρεις, για την κοκαλοσουπα την θέλουμε τη Μαριάννα, όχι για τη κωλαρα που δεν έχει.
Σοφία κολ 27 β όροφοΚαλησπερα αλανια..
Ξερουμε αν παιζει κανα μιλφ-γκιλφ τωρα και σε πιο οικο...;
ΩραιοςΣοφία κολ 27 β όροφο
Κολ 47 ισόγειο και όροφο θα βρεις
Στα 20 ευρώ Άννα από Ιωαννίνων 3 ισόγειο
οκ ευχαριστωΗ Μαριάννα δεν έχει επιστρέψει ακόμη.