Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 153 άτομα (2 μέλη και 151 επισκέπτες)

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
καποια αλλη αυτη εχει χαλια κριτικη
Ναι εγώ την έγραψα  :S  :S :S

Στα 10 δεν μου έρχεται κάτι καλό.
Η Τζώρτζια από ιασωνος 30 υπογειο έχει μεγάλα αλλά είναι χοντρή. Δίνει όμως κωλο  :headbaning1:

Από Φυλής πάρε το σιγουρακι την Αθηνά από φωκ.27 σκαλακια

vyzarakias

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2018
Κριτικές
3
Like
70
Πόντοι
0
καποια αλλη αυτη εχει χαλια κριτικη

vyzarakias

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2018
Κριτικές
3
Like
70
Πόντοι
0
Ναι εγώ την έγραψα  :S  :S :S

Στα 10 δεν μου έρχεται κάτι καλό.
Η Τζώρτζια από ιασωνος 30 υπογειο έχει μεγάλα αλλά είναι χοντρή. Δίνει όμως κωλο  :headbaning1:

Από Φυλής πάρε το σιγουρακι την Αθηνά από φωκ.27 σκαλακια
την εχω παρει την τζωρτζια............ κανα μιλφ εστω με 3 βυζι

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
την εχω παρει την τζωρτζια............ κανα μιλφ εστω με 3 βυζι
Φίλε λογικά η Τζούλια από Κολωνού 47 όροφο θα είναι εκεί. Αλλά δεν ξέρω αν σου αρέσει.
Τώρα δεν μου έρχεται κάποια άλλη.
Πήγαινε φυλής για την Αθηνά ή την Μπιουτη αν είναι.
Επίσης στα μεγάλα νούμερα της διδυμου θα έχει κάποια βυζαρου

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
ΌΧΙ. Πουθενά αλλού αυτά τα Μαυριδερά Πακιστάνια δεν βρίσκουν στο Μεταξουργείο αυτόν τον 'συνδυασμό πακέτου' καλής ποιοτικής νεανικής εμφάνισης και σχεδόν φούλ πρόγραμμα στα 10 Ευρώ!!! 
Μόνο η Ζάνα και η Άννα το προσφέρουν!

Εγώ ήμουν από τους 'τυχερούς' που την Ζάνα και την Άννα τις είχα πρωτοπάρει πολλές φορές και τις δύο,όταν είχαν πρωτοέρθει (στο πρώτο τους 'tour') στα τέλη Απριλίου.Οι γκόμενες είναι θεότρελες και μητρομανείς,ζούνε και αναπνέουν για την πούτσα...λυσάνε γι'αυτήν και κάνουν Άγρια τρελά γαμήσια μέχρι τελικής πτώσης!!!Της Ξεμούνιαζα άγρια θυμάμαι πολύ ώρα κάργα τότε...ψωλίδι κατά ριπάς... :takethis: Τρελές γαμησάρες με την σκύλα την ΖΑΝΑ
Η Αννούλα είναι για gfe light καταστάσεις...love story φάση. :rose:
Ε γαμω την πουτανα μου με βλέπω να πηγαίνω στις 6 η ώρα πριν από την δουλειά για να γαμησω  :S

Θα είναι εκεί τέτοια ώρα;

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
405
Πόντοι
21
Διδύμου (δεν θυμάμαι 18 ή 20)΄δουλεύει η Λίζα, η οποία από ότι κατάλαβα αντικαθιστά την Αλιόνα. Είναι μιλφογκίλφ με αξιόλογα βυζιά. όχι τεράστια, αλλά χορταστικά, νούμερο περίπου στο 3+. δεν ξέρω αν σήμερα εργάζεται. Παλαιότερα δούλευε σε στούντιο στην Κωνσταντινουπόλεως.  

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Καλησπέρα αλάνια. Θυμάται κάποιος να μου πει ποτέ επιστρέφει στις επάλξεις η Μπαρμπορα;

Dobermann7

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2018
Like
42
Πόντοι
0
ΌΧΙ. Πουθενά αλλού αυτά τα Μαυριδερά Πακιστάνια δεν βρίσκουν στο Μεταξουργείο αυτόν τον 'συνδυασμό πακέτου' καλής ποιοτικής νεανικής εμφάνισης και σχεδόν φούλ πρόγραμμα στα 10 Ευρώ!!! 
Μόνο η Ζάνα και η Άννα το προσφέρουν!

Εγώ ήμουν από τους 'τυχερούς' που την Ζάνα και την Άννα τις είχα πρωτοπάρει πολλές φορές και τις δύο,όταν είχαν πρωτοέρθει (στο πρώτο τους 'tour') στα τέλη Απριλίου.Οι γκόμενες είναι θεότρελες και μητρομανείς,ζούνε και αναπνέουν για την πούτσα...λυσάνε γι'αυτήν και κάνουν Άγρια τρελά γαμήσια μέχρι τελικής πτώσης!!!Της Ξεμούνιαζα άγρια θυμάμαι πολύ ώρα κάργα τότε...ψωλίδι κατά ριπάς... :takethis: Τρελές γαμησάρες με την σκύλα την ΖΑΝΑ
Η Αννούλα είναι για gfe light καταστάσεις...love story φάση. :rose:
Θα συμφωνήσω με τον συναγωνιστή.Τα έχω πάρει τα κορίτσια παρτουζα 2-3 φορές και μπορώ να πω ότι κάνουνε παρτουζαρες όπως τα λέει ο φίλος.Τσιμπουκαρες και οι δύο μαζί,γλωσσοφιλα και γαμιουντε πολύ δυνατα.Ο χρόνος παραμονής στο δωμάτιο όλες τις φορές ήταν από 10 λεπτά και πάνω χωρίς βιασύνη μπορώ να πω.Τωρα η φάση με τους πακιστανούς που πάνε και στήνονται με τις ώρες με έχει ξενερώσει κι εμένα.Να πω την αλήθεια πάντως σε αυτα τα λεφτά και με αυτές τις υπηρεσίες σίγουρα δεν παίζει κάτι άλλο εκει τριγυρω αντίστοιχο κατά την γνώμη μου.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.169
Πόντοι
1.936
.....και 'γω που νομιζα οτι δεν θα ειχε κοσμο λογο βροχης αλλα το Σοφακι με την κωλαρα στο Κολωνου 27 οροφος τρεχει απο δωματιο σε δωματιο!!!

Εξερεύνητης

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2016
Κριτικές
9
Like
391
Πόντοι
280
Ε γαμω την πουτανα μου με βλέπω να πηγαίνω στις 6 η ώρα πριν από την δουλειά για να γαμησω  :S

Θα είναι εκεί τέτοια ώρα;

Αναλόγως. Απέφυγε Σάββατο-Κυριακή πρωί, που λόγω πυρφόρων που βγήκαν γκάζι, μαζέυούν νωρίς το ζητούμενο χαρτί και κλείνουν νωρίτερα το μαγαζί. Καθημερινές μέχρι τις 06.30 θα τις βρεις νομίζω, και εγώ εκείνη την ώρα τις πέτυχα.

Η Ζάνα, αν και δεν με τρέλαινε στο σεξ, έχει κάτι πολύ καυλωτικό. Ισώς το γεγονός πως έχει ένα στυλάκι "γκομένα που πέτυχα να πίνει καφέ έξω" (π.χ. στο δωμάτιο σκάει με αθλητικό παπούτσι και μαγιό όχι ξεκωλέ), σε φτιάχνει, ειδικά για δεδομένα μεταξιού. Τις επόμενες μέρες την σκεφτόμουν σκέψου.

Για το δωμάτιο, προετοιμάσου για γυψό-τοιχο και απέξω να περιμένει ένας λόχος. Εγώ όταν μπήκα περίμενα μόνος, βγήκα μετά απο δέκα λεπτά και στο καμαράκι ήταν λαός, που περιμένε μέχρι το πεζοδρόμιο. Και ήταν 06.20 το πρωί, καθημερινή. Φοβήθηκα προς στιγμήν για κάλτ σκηνικά τύπου "άξιος-άξιος", κατά την αποχώρηση μου.   

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Μεσημβρινή
...
Αλκα117
Μόνικα, μιλφ, 7/10
...
Ανακαλώ.
Πρόκειται για γκιλφ  :S
Γιαγιόνι  :S
Δεν το καταλαβαίνεις, γιατί σαλονάρει από μακρυά μέσα στο σκοτάδι  :S
Το γάμησα  :S
4/10  :S

nert

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Like
870
Πόντοι
81
Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κάποιος αν δουλεύει η Βικτωρια-Νίκη καυλουσκα στο Κολωνου 32 υπογειο;ευχαριστω

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Φωκαιας 25, Στεφανη η γαζελα, νεα κοπελα αψεγάδιαστη με κορμί φαρμακι,γλυκο χαμογελο και κωλάρα να σου φυγει το κλαπέτο.
Μέσα ευγενική,χαμογελαστη,τρακαρισμένη και άπειρη εντελως. Εχω γράψει κριτική ακομα ανεβαίνει.
Ξαναλέω για μαυρη ειναι πολυ ομορφη αλλά πρέπει να περάσει ΣΠΕΝ γιατι δεν το έχει ακομα
Να πάει στον Αυλωνα για να παίρνει εξοδοχαρτο να δουλεύει  :fuck2: τα βράδια  :rockon: :S :S :S

Spectro7

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Ιουν 2018
Κριτικές
53
Like
1.890
Πόντοι
2.541
Φωκαιας 25, Στεφανη η γαζελα, νεα κοπελα αψεγάδιαστη με κορμί φαρμακι,γλυκο χαμογελο και κωλάρα να σου φυγει το κλαπέτο.
Μέσα ευγενική,χαμογελαστη,τρακαρισμένη και άπειρη εντελως. Εχω γράψει κριτική ακομα ανεβαίνει.
Ξαναλέω για μαυρη ειναι πολυ ομορφη αλλά πρέπει να περάσει ΣΠΕΝ γιατι δεν το έχει ακομα

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κάποιος αν δουλεύει η Βικτωρια-Νίκη καυλουσκα στο Κολωνου 32 υπογειο;ευχαριστω

Γραφτηκε οτι την ειδαν εν Αθηναι με υποψια φουσκωμενης κοιλιας.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
.....και 'γω που νομιζα οτι δεν θα ειχε κοσμο λογο βροχης αλλα το Σοφακι με την κωλαρα στο Κολωνου 27 οροφος τρεχει απο δωματιο σε δωματιο!!!
Χτυπάει και διπλοβάρδια,χτες την είδα στη μεταμεσονύχτια εξόρμηση.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom