TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Τιμηθηκε με αριστες εντυπωσεις η Τζενη απο Πιπινου 118.Deepthroat τσιμπουκαρα διαρκειας!!!
Συνήθως εμφανίζεται στα τέλη Σεπτέμβρη.Καλησπερα συναγωνιστες, ξερετε ποτε επιστρεφει η Αλιονα απο διδυμου 18?
Εχουμε κανα νεο απο την Μαίρη που ήταν Αχαρνων 85 και Αγ.Πετρου?
Περασα σήμερα το πρωι και η τσατσα έκανε οτι δεν ξέρει ποτε θα γυρίσει.
Ψιλιαζομαι οτι έφυγε απο εκει.
Μακάρι να έφυγε μπας και την ξαναεπισκεφτώ σε κάνα άλλο μπουρδελάκι .
[
Το θέμα ειναι να μάθουμε που ειναι?
Αν την βρεις ρίξε συρμα
Τα ειπες όλα.
Η Τζένη δεν φόραγε άρωμα.
Ακόμη και μετά από ώρες, αναδυόταν από το σώμα μου εκείνη η χαρακτηριστική ευωδία της νεαρής γυναίκας, που δεν μπορεί να περιγραφεί, γιατί είναι η αύρα των οιστρογόνων.
Είναι το φυσικό άρωμα των αναβολικών θηλέων, που το οσμίζεσαι στα μαλλιά τους και στο δέρμα τους.
Οι καταβολικές μιλφογκιλφ και κάποιες τελειωμένες νεαρές δεν έχουν αυτήν την οσμή.
Κάποιες φορές όταν έχω γαμήσει αναβολική γυναίκα, τη νύχτα κοιμάμαι άπλυτος, για να με πάρει ο ύπνος μέσα στη σαγήνη του μεθυστικού αρώματος της γυναικείας φύσης.
Τα ειπες όλα
Ακόμη και μετά από ώρες, αναδυόταν από το σώμα μου εκείνη η χαρακτηριστική ευωδία της νεαρής γυναίκας, που δεν μπορεί να περιγραφεί, γιατί είναι η αύρα των οιστρογόνων.
Είναι το φυσικό άρωμα των αναβολικών θηλέων, που το οσμίζεσαι στα μαλλιά τους και στο δέρμα τους.
Οι καταβολικές μιλφογκιλφ και κάποιες τελειωμένες νεαρές δεν έχουν αυτήν την οσμή.
Κάποιες φορές όταν έχω γαμήσει αναβολική γυναίκα, τη νύχτα κοιμάμαι άπλυτος, για να με πάρει ο ύπνος μέσα στη σαγήνη του μεθυστικού αρώματος της γυναικείας φύσης.
Τύπε, είσαι σχεδόν πιρφόρος...Αὐτὸ ζῶ ἀκριβῶς, πίστευα ὅτι μόνο ἐγὼ τὸ εἶχα ἐντοπίσει, εἶμαι στὸ ὅριο νὰ μεταμορφωθῶ σὲ πυρφόρο μὲ κάποια νεαρὰ καὶ σὰν ἀντίδοτο τῆς πυρφορίασης, προσπαθῶ νὰ ξεχνάω τὴ νεανικὴ ἔκρηξη τῶν οἰστρογόνων της μὲ τὸ νὰ ἐπισκέφτομαι ἄλλες αἰθέριες ὑπάρξεις. Ὅταν συναντήσω " ἀναβολικὴ νεραϊδούλα " συγχωρῶ ἀκόμα καὶ τὴ συμπεριφορὰ κομοδίνου καὶ κάθε κάκιστη συμπεριφορά.
Ὀξαποδῶ τοὺς ἀγωνιστικούς μου χαιρετισμούς.
αν έχεις την καλοσύνη γραψε καμία παραπανησια λεπτομέρεια..Μολις γυρισα απο Κωνσταντινουπολεως 166Α , περασα με την Χριστινα απο Μολδαβια οπως μου δηλωσε...αφου καναμε σεξ για καμποση ωρα και ειδε οτι αργω να τελειωσω εβγαλε την καποτα και πηγε να τον βαλει ακαποτα μεσα της και ευτυχώς προλαβα και την σταματησα...Οσοι πατε μαζι της να ειστε προσεκτικοί
Είναι μια ξανθιά κοπέλα 28 ετών, κοντή λεπτή ΜΕ 2αρι βυζι και έχει και κάποια μισοσβησμενα τατουάζ, χθες δούλευε μαζί με την Βικτόριααν έχεις την καλοσύνη γραψε καμία παραπανησια λεπτομέρεια..
Δεν μου πάει στο μυαλό ποια είναι..
Είναι μια ξανθιά κοπέλα 28 ετών, κοντή λεπτή ΜΕ 2αρι βυζι και έχει και κάποια μισοσβησμενα τατουάζ, χθες δούλευε μαζί με την Βικτόρια
Φίλε αν πας σε ένα παρόμοιο site θα μάθεις και θα χαρείς πολύ!!!!καμια ιδεα ποτε γυρναει η αθηνα ???