I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Καλησπέρα ρε μάγκες μια ολγα που δούλευε φώκαιας 24 ξέρετε αν ειναι σε κάποιο οικο ανοχής
Η κοπέλα αυτοκτόνησε πριν χρόνια.Καλησπέρα ρε μάγκες μια ολγα που δούλευε φώκαιας 24 ξέρετε αν ειναι σε κάποιο οικο ανοχής
όλοι αυτοί οι μαλάκες με περικεφαλαία σαν και του λόγου σου, ή πολύ μαλάκες είναι ή εγκάθετοι πληρωμένοι του πουτανοσυστήματος, δεν εξηγείται η τρέλα που κουβαλάτε ορισμένοι.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green]Σταμάτα[/color]
[/quote]
δηλαδη εσυ πηγες στην ντορινα στο κωλωνου 11
και δεν σου αρεσε;;;
γουσταρεις μαλλον να γαμας χοντρες πουρατζες
για να σου βαζουν και κωλοδαχτυλο!!!
το οτι η κοπελα μπορει να ειναι επιπλο ΙΚΕΑ ναι μπορει
αλλα να ειμαστε κ πληρωμενοι του συστηματος επειδη
ειπαμε οτι αυτη η κοπελα αξιζει να παει φυλης;;;
...υπάρχει...Καποιο πιπινι με μαλι ραστα βαμμενο υπαρχει?
...έλα?...δεν σε πιστεύω...με το καλημέρα ξεκίνησε τα ακάποτα η Ροξάνη?......το κασκαντεριλικι ειναι στην βραδυνη βαρδια αδερφε....
..."τις παλιες καλες εποχες Πασοκ οπου επαιρνε 400 ευρωΜικρη ενημερωση απο το διεστραμενο μεταξουργειο
Αρχισα την τσαρκα μου απο την οδο Καλλεργη 33 οπου στο σαλονι βγηκε η τραβεστι τσατσα και μας ειπε να περιμενουμε
να βγει η μουναρα, οσο εκανε αυτη να βγει ο/η τσατσα λησμονουσε τις παλιες καλες εποχες Πασοκ οπου επαιρνε 400 ευρω
απο πελατες για ενα ακαποτο τσιμπουκι σε καποιο παραδρομο της Συγγρου. Δυστυχως για αυτην αυτες οι εποχες που το χρημα ερεε
αφθονο εφυγαν ανεπιστρεπτι ! Στο σαλονι εμφανιστηκε μετα απο λιγο η Σαμπινα, μικρη σε ηλικια κοντη μαυρομαλλα
μολδαβεζα,με καλο κορμακι.
Ανεβηκα προς Κεραμεικου και μπηκα στο υπαριθμον 15 δεξια οπου ηταν μια Σιμονα την οποια δεν ειδα γιατι οτι ειχε μπει στο δωματιο.
Στο κολωνου 27 ισογειο ηταν η Βαλεντινα, ασχημοφατσα με παραπανισια κιλα ενω στο υπογειο ηταν η Τζινα και η Φλωρα ασουμπαλες αδιαφορες και οι δυο τους.
Στο κολωνου 32 υπογειο ηταν η Ελενη/Ροξυ στυλιαρι αβυζο χαριτωμενο.
Το Κολωνου 30 ισογειο κλειστο.
Εκανα στροφη και πηγα Ιασωνος οπου στο 30 υπογειο ηταν η Χριστινα ναρντανογυναικα 36 ετων με μπουταρες.
Μαζι της ηταν και η Σονια,προκειται για την ιδια κοπελα που εκδιδοταν το 2012 3η βαρδια στο ιασωνος 33 απεναντι οπου εδινε και κωλαρι, ξανθια βουλγαροφατσα με λιγα κιλα παραπανω. Πανω κατω η ιδια ειναι δεν εχει αλλαξει, οσοι την επισκεφτειτε θα την αναγνωρισετε αμεσως.
Στο Ιασωνος 33 ηταν η Μαρια το ξωτικουλη.
Στο Ιασωνος 37 ισογειο ηταν η Μαγια, μελαχρινη με μακρυ σπαστο μαλλι καλο κορμι και συμπαθητικο προσωπο.
Στο Μεγ.Αλεξανδρου 21 ηταν η Καρινα το στυλιαρι μου φαινεται οτι εχει αδυνατισει πολυ πλεον.
Της ειπα να αρχισει να τρωει σουβλακια να παχυνει αλλα το αρνηθηκε κατηγορηματικα, δε θελει να παρει ουτε ενα κιλο πανω της.
Στο Μεγ.Αλεξ 28 γωνια με την κουρτινα ηταν η Μαρια η μιλφ και η πιτσιρικα Αντριαννα, η τσατσα ειπε οτι οι κοπελες δε βιαζονται στο δωματιο.
Καλο σας βραδι
..όχι..η κοπέλα ήταν ξένη..μαλλον λες τη μαρια,ελληνιδα πιθανον,παντα μεσ στη νταγκλα.....ειχε κανει και στο φ59.
τα περισσοτερα δε σου λεγανε 10 λεπτα και μαλακιες,αυτα ειναι νεα κολπα. μονο στα πολυ κεντρικα ξεπεταδικα οπως το φ80 η φ59 χτυπαγαν πορτα ευκολα.
Περασα σημερα μεσημερακι αχαρνον 85 για εβελινα και ηταν κληστο..ξερει κανεις αν ειναι σε αδεια η κοπελα?
Ναι με αυτό τον τρόπο θα αποκτιση την πελατεία και τι να τα κανει τα λεφτά ;; Αυτή. δε σ’ αφήνει ούτε να την χαϊδέψεις και κάνει τέτοια πράγματα τι να πω δεν μπορώ να πω τίποτα . Για μια στιγμή καυλας θα πληρώνουμε για όλη μας τη ζωή η για λίγες μέρες με αντιβίωση και λοιπά !!!...έλα?...δεν σε πιστεύω...με το καλημέρα ξεκίνησε τα ακάποτα η Ροξάνη?...
...δεν το πιστεύω...απα πα πα πα...
...αλλά άμα κάνουν οι παλιές...πως θα αποκτήσει πελατάκια το κορίτσι?...
...κρίμας...κρίμας...xexexe...
Οντος εφυγε?η υπονοεις οτι την παιρνουν πακια?διευκρινησε μου αν ξερεις κατι διοτι ειναι στανταρακι μου τα κανουμε ολα και δεν θελω ναρπαξο κατι ευχαρηστω!Μάλλον θα πήγανε διακοπές στην Μυτιλήνη ...
Ναι με αυτό τον τρόπο θα αποκτιση την πελατεία και τι να τα κανει τα λεφτά ;; Αυτή. δε σ’ αφήνει ούτε να την χαϊδέψεις και κάνει τέτοια πράγματα τι να πω δεν μπορώ να πω τίποτα . Για μια στιγμή καυλας θα πληρώνουμε για όλη μας τη ζωή η για λίγες μέρες με αντιβίωση και λοιπά !!!
Εγώ την έχω πετύχει μία φορά μετά τις 12 βράδυ Και μετά που πήγα πάλι μου είπε υπηρεσία ότι θα λείπει για κάποιες μέρες. Τώρα δεν ξέρω αν συνεχίζει να δουλεύει και δεν είμαι και στην Αθήνα για να την επισκεφθώ !!!Ποιά είναι η Ροξάνη..δε την εχω δει σε κριτικές..ούτε στο 30α ούτε στο 30β.