Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 379 άτομα (25 μέλη και 354 επισκέπτες)

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Ένα είναι το σωστό και το δίκαιο:
20 ΕΥΡΩ → 15 ΛΕΠΤΑ ΓΑΜΗΣΙ :knockinb:
ΝΟΜΟΣ!!! :hi:
Δίκαιο είναι δεν θα γίνει όμως ποτέ πράξη οι τσατσαδες δουλεύουν με χρονόμετρο στο Μεταξουργείο η πόρτα χτυπάει στο5λεπτο  και Φυλής στο8λεπτο συνήθως αν νομίζετε ότι υπερβάλλω δεν έχετε παρά να κρατήσετε χρόνο για να το εξακριβώσετε οπότε ή συμβιβαζόμαστε ή απλά απέχουμε ίσως τότε να  βάλουν μυαλό χλωμό όμως

Κατά τα άλλα στο Ιασωνος2 όροφο επέστρεψε η Μιλφ ξανθιά Μαργαρίτα
Ιασωνος1Γ μια Κατερίνα ξανθιά γκιλφ
Ιασωνος10 όροφος Άννα νεαρή χοντρούλα αδιάφορη

Η κατάσταση στους γύρω δρόμους Αγησιλάου, Κεραμικού,Κολοκυνθούς η γνωστή απερίγραπτη παντού πρεζόνια Αφρικανοί που σπρώχνουν και πάει λέγοντας τίποτα δεν αλλάζει

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.149
Πόντοι
1.936
ΚΩΛΆΡΑ όμως  :wanker:

Λέω να ξαναπάω σήμερα  :heavymetalbig:

....ειναι χασιμο η κωλαρα της.Και αν εισαι και σουπερ πυρκαυλος αρχιζει εκεινο το "...σιγκα σιγκα" με τη ρωσσικη αξαν και λες τωρα να γελασω ή οχι???

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
....ειναι χασιμο η κωλαρα της.Και αν εισαι και σουπερ πυρκαυλος αρχιζει εκεινο το "...σιγκα σιγκα" με τη ρωσσικη αξαν και λες τωρα να γελασω ή οχι???
Σαν σκυλί γαμιεται και σου ψιθηριζει καυλιαρικα :erection:

casba1

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2009
Like
37
Πόντοι
0
Ότι και να λέμε τώρα το κορίτσι έφυγε !!! Εγώ έχω πάει αρκετές φορές μαζί της η πρώτη υπηρεσία δεν φωνάζω τόσο γρήγορα όπως  αυτή που ήταν τώρα τον Αύγουστο. Και κάποιες φορές τσαντιζόταν και η ίδια που Φώναζε η υπηρεσία. Από ότι μου είπε 21 του μηνός φεύγει για την πατρίδα της. Μου είπε θα ξαναγυρίσει αλλά άγνωστο πότε αυτά για τη  .....Νικόλ !!!!!!
Ετσι εξηγείται λοιπόν και η δική της συμπεριφορά οταν χτύπησε η τσατσα στο 5λεπτο. Ενω μου έβφριζε την τσατσα για το οτι χτύπησε νωρις την έκανε αμέσως για αλλο δωμάυτιο. Προσωπικη μου γνώμη οτι ήταν συναινοημενη με την τσατστα για maximum "γυρισμα" δωματιων ωστε να βγάλει οσο ποιο πολλα΄μπορεί και να την κάνει για πατρίδα νομίζωντας οτι θα ζέι πρηγκηπικα γαι την υπόλοιπη ζωή της με την μπάζα που έκανε. Εχει ο καιρός γυρίσματα ...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/images/stories/jreviews/11792_Kira35_1505779415.jpg[/img[/URL]]

Θυμίζει τη Ρενάτα από το Φυλής 66α.
Η Ρενάτα λείπει διακοπές και θα γυρίσει
ανανεωμένη !  :headbang3:

Τώρα υπάρχουν κάποιες καλές επιλογές,
όπως η νάνσυ στο φυλ54 και η Σόνια
στο Φυλ 65 ή 84α

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
δε θυμάμαι όνομα..μα αφού ρωτας,είσαι της εποχής και θα θυμηθείς..
καστανόξανθη,αμίλητη και σνομπ στο σαλόνι..1,65 με 1,70 αδύνατη,με ωραίο 2,5αρι στήθος κι ανοιχτόχρωμες πεταχτές ρώγες..έβγαινε από το δωμάτιο κρατώντας στο ένα χέρι τα πορνοπάπουτσα..ξυπόλητη..γούσταρε ήρεμο αισθησιακό γαμήσι..να της φέρεσαι σα σε γκόμενά σου..σκανδιναβόφατσα..

Μάλλον την Angela λες.Είχε κάνει και αφιέρωμα κάποιο γαμωπεριοδικό δε θυμάμαι ποιο,και μετά γινόταν λαϊκό προσκύνημα

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.149
Πόντοι
1.936
Σαν σκυλί γαμιεται και σου ψιθηριζει καυλιαρικα :erection:

θερμη γυναικα.παλεας ρωσσικης σχολης.ο αντρας να φυγει ευχαριστημενος.Εχει και εκεινες τις χυτες τις βυζαρες και οταν ρουφας ρογα νομιζεις οτι εβαλες σταφυλι στο στομα σου!!!!Πωωωω....καυλωσα τωρα...

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Ξαναπήρα την Σοφία η οποία ήταν το ίδιο καλή  :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:
ακόμα πιο πλούσιο πρόγραμμα σε προκατ, σεξ τα ίδια και ωραίο τελείωμα :pipa1:
Θα γράψω 2 κριτικές αλλά ΒΑΡΙΈΜΑΙ :S :S :S

Φίλε σήμερα μου είπε αυτό το "σιγκά σιγκά"  :cheesy: :S :S :S

Και κάτι ακόμα

ΤΙ ΚΩΛΆΡΑ ΓΙΑ ΧΑΣΤΟΎΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!!!!!1111!!!!!11!!!!

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.149
Πόντοι
1.936
Ξαναπήρα την Σοφία η οποία ήταν το ίδιο καλή  :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:
ακόμα πιο πλούσιο πρόγραμμα σε προκατ, σεξ τα ίδια και ωραίο τελείωμα :pipa1:
Θα γράψω 2 κριτικές αλλά ΒΑΡΙΈΜΑΙ :S :S :S

Φίλε σήμερα μου είπε αυτό το "σιγκά σιγκά"  :cheesy: :S :S :S

Και κάτι ακόμα

ΤΙ ΚΩΛΆΡΑ ΓΙΑ ΧΑΣΤΟΎΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!!!!!1111!!!!!11!!!!

δεν μου κανει καρδια να την χαστουκισω στα κωλομαγουλα...εκτος οτι θα την στειλω για ισχυο,θα της χαλασω αυτο το αποκοσμο βλεμα ευχαριστησης που της γυρνανε τα ματια οταν πατωσεις και βρει το πουτσοκεφαλο μητρα.Αυτη μικρη πρεπει να ηταν μητρα ατελειωτη.

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
Τίμιο γαμηση και στραγγισμα 5 κουταλιων της σούπας στην μουναρα της Σοφίας από Κολωνού 27 β όροφο  :takethis: :takethis: :takethis:
Ο ορισμός της μιλφ η οποία έχει ΚΩΛΆΡΑ για την ηλικία της, με καλή πιπα και χωρίς να κλέβει ή να βιάζεται  :hi:.
Περισσότερα στην κριτική.

σε ποια βαρδυα βρισκουμε την σοφια;;
απο κιλα πως ειναι;

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
απο κιλα πως ειναι;
Είναι 50+ ηλικιακά τύπε μου, πρωινή βάρδια. Σε αυτές τις ηλικίες όλες κάνουν αεροπλανικά όπως την Μαρία την τρελοκοτσιδού παλιότερα που έκαναν ουρά να γαμήσουν :S

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.149
Πόντοι
1.936
απο κιλα πως ειναι;
Κολωνου 27 οροφος δευτερη βαρδια.Το πρωιεχει μια πατσαβουρα.Ευτελως 55 καλοστεκουμενη με σωματοτυπο θειτσας.Ευχαριστιεσαι γαμησι φιλαρακι.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.965
Πόντοι
19.505
Αγκύρας 12 η Σούζη και η Τζένη
Βέργας 3 κάτω η Λέιλα, τα υπόλοιπα κλειστά
Διδύμου 8Α το πάνω η πιπίνα Σοφία, πανέμορφο πρόσωπο και σωματάκι. Πολύ ευχάριστη στο σαλονάρισμα.
Φυλής 86Β η Ρόξυ.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Δίκαιο είναι δεν θα γίνει όμως ποτέ πράξη οι τσατσαδες δουλεύουν με χρονόμετρο στο Μεταξουργείο η πόρτα χτυπάει στο5λεπτο  και Φυλής στο8λεπτο συνήθως αν νομίζετε ότι υπερβάλλω δεν έχετε παρά να κρατήσετε χρόνο για να το εξακριβώσετε οπότε ή συμβιβαζόμαστε ή απλά απέχουμε ίσως τότε να  βάλουν μυαλό χλωμό όμως

Κατά τα άλλα στο Ιασωνος2 όροφο επέστρεψε η Μιλφ ξανθιά Μαργαρίτα
Ιασωνος1Γ μια Κατερίνα ξανθιά γκιλφ
Ιασωνος10 όροφος Άννα νεαρή χοντρούλα αδιάφορη

Η κατάσταση στους γύρω δρόμους Αγησιλάου, Κεραμικού,Κολοκυνθούς η γνωστή απερίγραπτη παντού πρεζόνια Αφρικανοί που σπρώχνουν και πάει λέγοντας τίποτα δεν αλλάζει
σε πειςτευω εχω κρατήσει χρονόμετρο αλλά κ ακόμα 10λεπτα να ειναι,
ειναι πάλι λίγος ο χρόνος ,υπαρχει άγχος πρέπει να την παίζεις απο το σαλόνι να είσαι έτοιμος απο πριν..
Ειναι σαν να μπεις να αλλάξεις σε αποδυτήρια κ μόλις μπεις κ ξεκούμπωσεις το παντελόνι σου χτυπάνε κ σου λένε τελείωνε..

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
δεν μου κανει καρδια να την χαστουκισω στα κωλομαγουλα...εκτος οτι θα την στειλω για ισχυο,θα της χαλασω αυτο το αποκοσμο βλεμα ευχαριστησης που της γυρνανε τα ματια οταν πατωσεις και βρει το πουτσοκεφαλο μητρα.Αυτη μικρη πρεπει να ηταν μητρα ατελειωτη.
Φίλε στην αρχή κάναμε προκατακτικά όρθιοι και όταν της ζουλούσα την κωλάρα  :erection: άνοιγε τέρμα τα μάτια και στα χαστουκια μου είπε  με γλυκό τρόπο οτι την πονάει λίγο, αλλά δεν πειράζει αφού μου αρέσει  :kneel:.

Έγινε απογευματινό στανταράκι  :dancing:

Πρωινό είναι η Όλγα από κολ.30 β  :wanker:

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΏΝΑΤΕ ΝΩΡΊΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΥΣΑΥΡΟ;;; >:  :tickedoff:(

Σε αυτόν τον οίκο δεν ανέβαινα γιατί λέγανε για μία που γαμιέται ακάποτα  :headbang:

Τι έχανα τόσους μηνες  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
Μετά από πληροφορίες από έμπιστους συναγωνιστές  :hi: :hi: τίμησα σήμερα το μεσημέρι την milf Άννα στο Κολωνού-53. Μέτριο ανάστημα, πρόσωπο και στήθος, μελαχρινή με λίγα επιπλέον κιλάκια, αλλά με απίστευτα θετική αύρα, πολύ θερμά προκαταρκτικά, και στράγγισμα του πούτσου από το στοματάκι της, μέχρι την τελευταία σταγόνα  :pipa1: :pipa2: Δεν παρέχει υπηρεσίες του ίδιου επιπέδου όπως της αγαπημένης μου Νατάσσας που δούλευε στον ίδιο οίκο την πρωινή βάρδια, είναι όμως ένα πάρα πολύ καλό VFM-milf, για όλους τους λάτρεις του είδους  :fuck1: Ανέβασα την αντίστοιχη κριτική ως Brujeria69  :rockon: :headbaning1: :headbaning2:

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Φίλε στην αρχή κάναμε προκατακτικά όρθιοι και όταν της ζουλούσα την κωλάρα  :erection: άνοιγε τέρμα τα μάτια και στα χαστουκια μου είπε  με γλυκό τρόπο οτι την πονάει λίγο, αλλά δεν πειράζει αφού μου αρέσει  :kneel:.

Έγινε απογευματινό στανταράκι  :dancing:

Πρωινό είναι η Όλγα από κολ.30 β  :wanker:

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΏΝΑΤΕ ΝΩΡΊΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΥΣΑΥΡΟ;;; >:  :tickedoff:(

Σε αυτόν τον οίκο δεν ανέβαινα γιατί λέγανε για μία που γαμιέται ακάποτα  :headbang:

Τι έχανα τόσους μηνες  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Έλα που δεν είναι μόνο μία  :gay:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom