quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
ΚΩΛΆΡΑ όμωςΤο Σοφακι ειναι εγγυηση.Ισως η μονη που θα πληρωνα νταμπλ ντοτ για να απολαυσω την κωλαρα της...
Λέω να ξαναπάω σήμερα
ΚΩΛΆΡΑ όμωςΤο Σοφακι ειναι εγγυηση.Ισως η μονη που θα πληρωνα νταμπλ ντοτ για να απολαυσω την κωλαρα της...
Δίκαιο είναι δεν θα γίνει όμως ποτέ πράξη οι τσατσαδες δουλεύουν με χρονόμετρο στο Μεταξουργείο η πόρτα χτυπάει στο5λεπτο και Φυλής στο8λεπτο συνήθως αν νομίζετε ότι υπερβάλλω δεν έχετε παρά να κρατήσετε χρόνο για να το εξακριβώσετε οπότε ή συμβιβαζόμαστε ή απλά απέχουμε ίσως τότε να βάλουν μυαλό χλωμό όμωςΈνα είναι το σωστό και το δίκαιο:
20 ΕΥΡΩ → 15 ΛΕΠΤΑ ΓΑΜΗΣΙ
ΝΟΜΟΣ!!!
ΚΩΛΆΡΑ όμως
Λέω να ξαναπάω σήμερα
Σαν σκυλί γαμιεται και σου ψιθηριζει καυλιαρικα....ειναι χασιμο η κωλαρα της.Και αν εισαι και σουπερ πυρκαυλος αρχιζει εκεινο το "...σιγκα σιγκα" με τη ρωσσικη αξαν και λες τωρα να γελασω ή οχι???
Ετσι εξηγείται λοιπόν και η δική της συμπεριφορά οταν χτύπησε η τσατσα στο 5λεπτο. Ενω μου έβφριζε την τσατσα για το οτι χτύπησε νωρις την έκανε αμέσως για αλλο δωμάυτιο. Προσωπικη μου γνώμη οτι ήταν συναινοημενη με την τσατστα για maximum "γυρισμα" δωματιων ωστε να βγάλει οσο ποιο πολλα΄μπορεί και να την κάνει για πατρίδα νομίζωντας οτι θα ζέι πρηγκηπικα γαι την υπόλοιπη ζωή της με την μπάζα που έκανε. Εχει ο καιρός γυρίσματα ...Ότι και να λέμε τώρα το κορίτσι έφυγε !!! Εγώ έχω πάει αρκετές φορές μαζί της η πρώτη υπηρεσία δεν φωνάζω τόσο γρήγορα όπως αυτή που ήταν τώρα τον Αύγουστο. Και κάποιες φορές τσαντιζόταν και η ίδια που Φώναζε η υπηρεσία. Από ότι μου είπε 21 του μηνός φεύγει για την πατρίδα της. Μου είπε θα ξαναγυρίσει αλλά άγνωστο πότε αυτά για τη .....Νικόλ !!!!!!
Τύπε Λαδάκη, να είχα λίγο απο την φαντασία σου.. ΔωδεκάωραΤώρα υπάρχουν κάποιες καλές επιλογές,
δε θυμάμαι όνομα..μα αφού ρωτας,είσαι της εποχής και θα θυμηθείς..
καστανόξανθη,αμίλητη και σνομπ στο σαλόνι..1,65 με 1,70 αδύνατη,με ωραίο 2,5αρι στήθος κι ανοιχτόχρωμες πεταχτές ρώγες..έβγαινε από το δωμάτιο κρατώντας στο ένα χέρι τα πορνοπάπουτσα..ξυπόλητη..γούσταρε ήρεμο αισθησιακό γαμήσι..να της φέρεσαι σα σε γκόμενά σου..σκανδιναβόφατσα..
Σαν σκυλί γαμιεται και σου ψιθηριζει καυλιαρικα
....ειναι χασιμο η κωλαρα της.Και αν εισαι και σουπερ πυρκαυλος αρχιζει εκεινο το "...σιγκα σιγκα" με τη ρωσσικη αξαν και λες τωρα να γελασω ή οχι???
Ξαναπήρα την Σοφία η οποία ήταν το ίδιο καλή
ακόμα πιο πλούσιο πρόγραμμα σε προκατ, σεξ τα ίδια και ωραίο τελείωμα
Θα γράψω 2 κριτικές αλλά ΒΑΡΙΈΜΑΙ :S :S :S
Φίλε σήμερα μου είπε αυτό το "σιγκά σιγκά" :S :S :S
Και κάτι ακόμα
ΤΙ ΚΩΛΆΡΑ ΓΙΑ ΧΑΣΤΟΎΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!!!!!1111!!!!!11!!!!
Τίμιο γαμηση και στραγγισμα 5 κουταλιων της σούπας στην μουναρα της Σοφίας από Κολωνού 27 β όροφο
Ο ορισμός της μιλφ η οποία έχει ΚΩΛΆΡΑ για την ηλικία της, με καλή πιπα και χωρίς να κλέβει ή να βιάζεται .
Περισσότερα στην κριτική.
Είναι 50+ ηλικιακά τύπε μου, πρωινή βάρδια. Σε αυτές τις ηλικίες όλες κάνουν αεροπλανικά όπως την Μαρία την τρελοκοτσιδού παλιότερα που έκαναν ουρά να γαμήσουν :Sσε ποια βαρδυα βρισκουμε την σοφια;;
απο κιλα πως ειναι;
Κολωνου 27 οροφος δευτερη βαρδια.Το πρωιεχει μια πατσαβουρα.Ευτελως 55 καλοστεκουμενη με σωματοτυπο θειτσας.Ευχαριστιεσαι γαμησι φιλαρακι.σε ποια βαρδυα βρισκουμε την σοφια;;
απο κιλα πως ειναι;
Δίκαιο είναι δεν θα γίνει όμως ποτέ πράξη οι τσατσαδες δουλεύουν με χρονόμετρο στο Μεταξουργείο η πόρτα χτυπάει στο5λεπτο και Φυλής στο8λεπτο συνήθως αν νομίζετε ότι υπερβάλλω δεν έχετε παρά να κρατήσετε χρόνο για να το εξακριβώσετε οπότε ή συμβιβαζόμαστε ή απλά απέχουμε ίσως τότε να βάλουν μυαλό χλωμό όμως
Κατά τα άλλα στο Ιασωνος2 όροφο επέστρεψε η Μιλφ ξανθιά Μαργαρίτα
Ιασωνος1Γ μια Κατερίνα ξανθιά γκιλφ
Ιασωνος10 όροφος Άννα νεαρή χοντρούλα αδιάφορη
Η κατάσταση στους γύρω δρόμους Αγησιλάου, Κεραμικού,Κολοκυνθούς η γνωστή απερίγραπτη παντού πρεζόνια Αφρικανοί που σπρώχνουν και πάει λέγοντας τίποτα δεν αλλάζει
σε πειςτευω εχω κρατήσει χρονόμετρο αλλά κ ακόμα 10λεπτα να ειναι,
ειναι πάλι λίγος ο χρόνος ,υπαρχει άγχος πρέπει να την παίζεις απο το σαλόνι να είσαι έτοιμος απο πριν..
Ειναι σαν να μπεις να αλλάξεις σε αποδυτήρια κ μόλις μπεις κ ξεκούμπωσεις το παντελόνι σου χτυπάνε κ σου λένε τελείωνε..
Φίλε στην αρχή κάναμε προκατακτικά όρθιοι και όταν της ζουλούσα την κωλάρα άνοιγε τέρμα τα μάτια και στα χαστουκια μου είπε με γλυκό τρόπο οτι την πονάει λίγο, αλλά δεν πειράζει αφού μου αρέσει .δεν μου κανει καρδια να την χαστουκισω στα κωλομαγουλα...εκτος οτι θα την στειλω για ισχυο,θα της χαλασω αυτο το αποκοσμο βλεμα ευχαριστησης που της γυρνανε τα ματια οταν πατωσεις και βρει το πουτσοκεφαλο μητρα.Αυτη μικρη πρεπει να ηταν μητρα ατελειωτη.
Έλα που δεν είναι μόνο μίαΦίλε στην αρχή κάναμε προκατακτικά όρθιοι και όταν της ζουλούσα την κωλάρα άνοιγε τέρμα τα μάτια και στα χαστουκια μου είπε με γλυκό τρόπο οτι την πονάει λίγο, αλλά δεν πειράζει αφού μου αρέσει .
Έγινε απογευματινό στανταράκι
Πρωινό είναι η Όλγα από κολ.30 β
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΏΝΑΤΕ ΝΩΡΊΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΥΣΑΥΡΟ;;; >: (
Σε αυτόν τον οίκο δεν ανέβαινα γιατί λέγανε για μία που γαμιέται ακάποτα
Τι έχανα τόσους μηνες
Έλα που δεν είναι μόνο μία