MAD MAX(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 9
- Like
- 367
- Πόντοι
- 26
Περασμα χθες με Τζενη απο Αγκυρας 12.τελος του μηνα αναχωρει για πρπ ενα μηνα οπου κ ξαναεπιστρεφει να ξαναχαρουμε την τσιμπουκαρα της ξανα κ ξανα....
τώρα
Διδύμου 18 ισόγειο Εύα ξανθιά χοντρή γκιλφ με 2.5αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
πρεζονια ο καρκινος καθε χωρας...Κάτι πρέπει να γίνει με τα πρεζόνια και τη βρώμα στην Ιάσονος, έχει ξεφύγει το πράγμα.
Μπράβο! Αυτά είναι καλά νέα!!!
ΥΓ: Μάγκες θα φάει καλά η ψωλάρα μας...
2η της μέρα και άρχισε να παίρνει ουρά τους πακηδες ;; :- και με ελεύθερα προγράμματα ; :S δεν ξεκίνησε καλά :thubsdown: :thubsdown:καλά νέα αφου και οι πάκηδες κάνανε ουρά για να μπουνε!
Τυπε μου αν ειναι οπως τα λενε μη σου πω οτι θα την παω και βολτα στο σουνιο!Μπράβο! Αυτά είναι καλά νέα!!!
ΥΓ: Μάγκες θα φάει καλά η ψωλάρα μας...
Εκεί είναι μια νεαρή Χριστίνα με κάστανα ίσια μαλλιά κανονικό σώμα αλλά με κάτι μούτρα ως το πάτωμα και μια Άννα Μιλφ με κοντό μαλλί γεματουλα όχι χοντρή μελαχρινή με κοντό μαλλί πολύ καλή τίμια στο δωμάτιοΚαλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους συναγωνιστές Μόλις ήρθα από διακοπές, αλλά από ότι έμαθα ακόμα δεν έχει επιστρέψει το στανταράκι μου η milf Νατάσσα στο Κολωνού-53, πρωινή βάρδια. Ξέρει κανείς συναγωνιστής ποιά την αντικαθιστά στην πρωινή βάρδια σε αυτό τον οίκο, και τι καπνό φουμάρει μέσα στο δωμάτιο ??
έχει συμβεί κ σε εμένα μπωρει κ νωρίτερα ότι θέλουν κάνουν ότι τους καυλωσει.Με τη Νικόλ από Φυλής 71 έχει συμβεί σε κανέναν άλλον από εσάς να χτυπήσει η τσατσά την πόρτα στο 7λεπτο;
Αισχος μου συνέβει πριν 2-3 μέρες με την Νικόλ. Η Τσατσά χτύπησε στο 5λεπτο και το καργιολάκι με άφησε στα κρύα του λουτρού. Ασε που περίμενα γύρω στα 20 λεπτά για να εμφανησθεί (δεν ηταν σε δωμάτιο).Με τη Νικόλ από Φυλής 71 έχει συμβεί σε κανέναν άλλον από εσάς να χτυπήσει η τσατσά την πόρτα στο 7λεπτο;
σχεδον ολη η Αθηνα, πλην της περιοχης περιξ του Συνταγματος, εχει τζανκια και γενικοτερα "πασης φυσεως" τοξικομανεις (πλην των ψυχικα ασθενων, αστεγων κτλ που εχουν αφεθει στην τυχη τους...δυστυχως γι αυτους)πρεζονια ο καρκινος καθε χωρας...
που να περιμενεις λεωφορειο στην Αττικη...τιγκα ζομπι περιμενουν Α/Β10 για μουνιδι...το απολυτο χαλι,που να πρεπει να παρεις τα funbuses!!