ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
πιο φυλης 71 φολοσπιτο
φολόσπιτο? Ωραίος χαρακτηρισμος.πιο φυλης 71 φολοσπιτο
Ναι ρε γαμώτο, την παλεύουν καθόλου; Ούτε καν να προσπαθήσει λιγο να σε τελειώσει και μετά να φύγει. Μας έχουν πιάσει για πολύ κορόιδα, μου φαίνεται. Να δω πότε θα βρεθεί ένας μάγκας πελάτης να τις βάλει στη θέση τους. Εγώ τις προάλλες κοντοσταθηκα όταν βγήκα από το δωμάτιο και ήμουν στο τσακ να αρχίσω στα καντήλια τη σκατοτσατσα για ποιο λόγο τη φώναξε τόσο γρήγορα (που σίγουρα συνεννοημενη είναι με τη Νικόλ), αλλά ήταν κρυμμένες και οι δύο στο κουζινακι και δε μου βγήκε να κάνω φασαρία.Αισχος μου συνέβει πριν 2-3 μέρες με την Νικόλ. Η Τσατσά χτύπησε στο 5λεπτο και το καργιολάκι με άφησε στα κρύα του λουτρού. Ασε που περίμενα γύρω στα 20 λεπτά για να εμφανησθεί (δεν ηταν σε δωμάτιο).
ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ Φ71 και Νικόλ.
έχει συμβεί κ σε εμένα μπωρει κ νωρίτερα ότι θέλουν κάνουν ότι τους καυλωσει.
Απέναντι στο 86 με την βερονικα μου χτύπησε στα 4 λεπτά ή μαλακό η τσατσά ενώ σε άλλα είμαι χρόνια πελάτης π.χ.στο Φώκαιας 24 κ 27 η στο κολονου 27 κ μου χτυπάνε στον διο χρόνο. Αίσχος, ντροπή, δεν σέβονται τίποτα.
υπαρχει θρεντ μαυρη λισταΠριν απο 1 μηνα ειχαμε μιλήσει για εμπάργκο αλλα συνεχιζετε να πηγαινετε
Βλέπω έκαναν και αναβάθμιση απο τα 7 λεπτά πηγε στα 4. Μια χαρά.
Oταν ειχε κτυπησει μπροστά μου μια τσατσα την πορτα στο φιλιπιδ. 11 πάνω
ειχα σηκωθει οπως ημουν και ειχα φυγει αλλα δεν ειδα και άλλους να ακολουθήσουν.
Σε 2-3 σαλοναρισματα να γινει το σκηνικο και να δει η τσατσα οτι χάνει λεφτά με τις μαλακιες που κανει
θα προτιμησει να το κοψει το έργο.
Πές τα χρυσόστομε!
Εγώ το φωνάζω χρόνια...τα 20 ευρώ για 10 λεπτά ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΓΑΜΗΣΙ είναι κοροιδία!
ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ → ΠΟΥΤΑΝΕΣ → ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ....ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ: 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΨΕΥΤΟΓΑΜΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ!!!
ΥΓ: Η ΤΣΑΤΣΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!ΑΥΤΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΟΡΤΕΣ!!!
#ΤΣΑΤΣΑ ΚΑΛΗ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΗ!!!
Λοιπόν,
Ένα είναι το σωστό και το δίκαιο:
20 ΕΥΡΩ → 15 ΛΕΠΤΑ ΓΑΜΗΣΙ
ΝΟΜΟΣ!!!
Ποιά λές,άρχοντα ?..ούτε 10 ούτε 15..
..αρχές 90..στο 71 πάνω της Φυλής δούλευε κοπέλα που τώρα θα'κοβε μύρια..το σαλόνι τίγκα..αδιαχώρητο..κι η τσατσα άφαντη..χτύπαγε όταν για όλους ήταν πια κατανοητό πως ο ''μέσα στο δωμάτιο'' είχε υπερβάλει..
δε θυμάμαι όνομα..μα αφού ρωτας,είσαι της εποχής και θα θυμηθείς..Ποιά λές,άρχοντα ?
Στο Ελλης3 εκτός από την Αλεξάνδρα και την Ελένη από Αγκυρας12Α, Ρεμούνδου 21οροφο έχει έρθει και μια Σόνια Μιλφ αδύνατη με καστανοξανθα μακριά μαλλιά αρκετά ενδιαφέρουσα νομίζω έχει ξαναδουλέψει εκεί παλιότερα δεν είμαι σίγουρος
Τίμιο γαμηση και στραγγισμα 5 κουταλιων της σούπας στην μουναρα της Σοφίας από Κολωνού 27 β όροφο
Ο ορισμός της μιλφ η οποία έχει ΚΩΛΆΡΑ για την ηλικία της, με καλή πιπα και χωρίς να κλέβει ή να βιάζεται .
Περισσότερα στην κριτική.