Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 203 άτομα (13 μέλη και 190 επισκέπτες)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Άλλη περιπτωση, μου ειπε η κοπελα, ότι σε καποιο μαγαζι που δούλεψε επαιρναν μονο κοπελες που εκαναν πρωκτικό, και εκει ξεκινησε το πρωκτικό. Μαλον ουτε αυτη πιεστηκε.

Άλλη περίπτωση, γαμάω καποια απο κολο, αφου ηταν στο προγραμμα, και τη συναντω παλι μετα απο καποια χρόνια και τη γνώρισα. Της προτεινα απο κολο, (όπως τότε) και μου είπε οτι αυτο γινοταν χωρις τη θελησή της, και δεν θα το κάνει πάλι

Τα συμπερασματα δικάσας

Άλλη περίπτωση, γαμάω καποια απο κολο, αφου ηταν στο προγραμμα, και τη συναντω παλι μετα απο καποια χρόνια και τη γνώρισα. Της προτεινα απο κολο, (όπως τότε) και μου είπε οτι αυτο γινοταν χωρις τη θελησή της, και δεν θα το κάνει πάλι

Τα συμπερασματα δικάσας

[quote author=trelakos146 notid=155519 link=topic=26.msg8487350#msg8487350 date=

απλα τα πραγματα ....οπως και εσυ και ολοι μας εχουμε κανει στην δουλεια μας παραχωρησεις ή κατι το οποιο κατ'αναγκη καναμε για να κρατησουμε την δουλεια μας... ειτε σαν υπαληλος ειτε... σαν αφεντικο προς τον πελατη.... ετσι και εδω υπαρχει η προσφορα και η ζητηση....θελεις δουλεια???...καντο...δεν θελεις???...φυγε...

Διαβαζοντας 9 στις 10 κριτικες και μηνυματα εδω στο φορουμ θα πρεπει να να τους κλεισουν μεσα αυτους που τα γραφουν(ΝΑΙ ΕΜΕΝΑ ..ΕΣΕΝΑ..ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ) γιατι για να εχει η κοπελα δουλεια στην ουσια της λεμε (ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΜΕ) να κανει ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ  καποια πραγματα που κανονικα δεν θα ειχε στο προγραμμα της...γλωσσοφιλα...πρωκτικο...τελειωτικο στο στομα...Κ.Τ.Λ....συν οτι της κανουν και ελενχο στα ποσα θα κοστολογισει η ιδια την δουλεια της και το κορμι της...για να την προτιμησουν...

Για αυτο οποιος ενδιαφερεται πραγματικα αυτες τις κοπελες και θελει να τις βοηθησει δεν χρειαζεται να κανει πολλα... απλα να τις ΣΕΒΕΤΑΙ και να τις βλεπει σαν ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και οχι κατι ανευ αξιας προς ανακυκλωση....  

Τα συμπερασματα δικάσας

Με καλύπτεις απόλυτα φίλος!
Ευελπιστώ όμως να διαβαστούν τα λόγια σου από αυτούς που πρέπει!!!!

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Η Λάνα η καινούρια από Βέργας 3 είναι και απόγευμα?..μήπως πέρασε από εκεί κανείς?

ReDreamer

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Like
176
Πόντοι
0
μικρη ενημερωση απογευμα απο μεταξι... η σαπιλα απλα...οχι μονο εχουν φυγει ολες και εχουν μεινει τα σαπακια πισω αλλα μεχρι και οι αναπληρωματικες εχουν φυγει που ειχα σαν δευτερες επιλογες...

μια αξιοσημειωτη αναφορα μοναχα...εγω απο τοτε που ανοιξε το μεγ αλεξ 21 2 φορες εχω μπει ολες κ ολες.. και ειχα πετυχει αλιονα και μια μαυρη οποτε δε ξερω τι παιζει σε αυτο το σπιτι... τωρα απογευμα πριν λιγο το πανω ειναι κλειστο..αλλα στο κατω εχει μια κοπελα ΠΟΛΥ ομορφη... προσωπικα θεωρω παρουσια ανετη σε στουντιο.. δεν γνωριζω αν ειναι παλια η καινουρια... η τσατσα ειπε το ονομα Αλεξανδρα... μαλλον φουμαρα...καθως η κοπελα που ειδα εγω ταιριαζει στην κριτικη του TOMMY DEVITO με ονομα μικυ... εκτος του οτι αντι για ισιο μαλλι εγω την ειδα με μακρυ ΣΓΟΥΡΟ ΜΑΛΛΙ καστανο ψηλη γυρω στο 1.70 plus αδυνατο μοντελε σωμα με ενα tribal ταττου πανω απο το κωλο...αυτο προσεξα και για αυτο αναφερω οτι ταιριαζει στην κριτικη του τομυ...περα απο το μαλλι...

επειδη αποψε ενιωθα οτι θα εχυνα αργα...ισως στο 10λεπτο σιν ηθελα κατι..σιγουρο και δεν διακινδυνεψα...κατι μ εκανε το κλικ...αλλη φορα αν την πετυχω και ειμαι στα χοντρα θα την προτιμησω εννοειτε αλλα τωρα δεν εχω ουτε πληροφοριες και ουτε ειμαι σε φαση να φυγω αχυστος....

που τελικα αχυστος εφυγα με αυτα που ειδα αλλα τι να κανεις.. τουλαχιστον το 10αρι στην τσεπη..

τελικα η υποτιθεμενη αλεξανδρα ειναι η μικυ του τομυ? ξερει καποιος? θενκς

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
Σε αυτό που εγραψα πρίν,

<<Άλλη περίπτωση, γαμάω καποια απο κολο, αφου ηταν στο προγραμμα, και τη συναντω παλι μετα απο καποια χρόνια και τη γνώρισα. Της προτεινα απο κολο, (όπως τότε) και μου είπε οτι αυτο γινοταν χωρις τη θελησή της, και δεν θα το κάνει πάλι>>

επειδή πανε αρκετα χρόνια, η κοπέλα ήταν αυτή

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
σε αυτό που εγραψα πρίν,

<<Άλλη περίπτωση, γαμάω καποια απο κολο, αφου ηταν στο προγραμμα, και τη συναντω παλι μετα απο καποια χρόνια και τη γνώρισα. Της προτεινα απο κολο, (όπως τότε) και μου είπε οτι αυτο γινοταν χωρις τη θελησή της, και δεν θα το κάνει πάλι>>

και επειδή εχουν περασει χρόνια και η κοπέλα δε δουλευει πλέον σας αποκαλύπτω ότι είναι αυτή

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
σε αυτό που ανεφερα παραπάνω

και επειδή εχει περασει καιρος από τοτε, η κοπέλα λέγεται Αλίνα στο Φυλης 40, εχει και κριτική.  Δευτερη φορά τη συνάντησα καπου Διδύμου ή Φωκαίας.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Η όμορφη Νταϊάνα από την μοντελοαλυσίδα Φυλής 54,56 κτλ.
έφυγε οριστικά, απ' ότι μου είπε η τσα2.

Καλύτερα θα πω εγώ. Η Νταϊάνα με την ξινή συμπεριφορά της, ταλαιπωρούσε τους πελάτες αλλά και το εαυτό της, γιατί δεν της άρεσε αυτό που έκανε. Σίγουρα στις τρεις πιο όμορφες κοπέλες της φυλής, αν ήθελε θα μάζευε όλο το χαρτί :cool2:, θα την είχα και στανταράκι καθότι μουνάρα, αλλά δεν.

Ntavelis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
12
Like
563
Πόντοι
311
Μαγκες κανα καλο λαρυγγι μεταξι πρωινη εχει?

zwnianos21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά..η παλιά γνωστή αντριαννα που δίδυμου σε ποιο σπίτι και σε ποια βάρδια δουλεύει;οσο τρομακτική και να έχει γίνει η την το καλύτερο γλειφοκωλι που μου έχουν κάνει και λέω να το ξαναζησω

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.286
Πόντοι
2.257
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.286
Πόντοι
2.257
Τίποτα, να είσαι καλά.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
μικρη ενημερωση απογευμα απο μεταξι... η σαπιλα απλα...οχι μονο εχουν φυγει ολες και εχουν μεινει τα σαπακια πισω αλλα μεχρι και οι αναπληρωματικες εχουν φυγει που ειχα σαν δευτερες επιλογες...

μια αξιοσημειωτη αναφορα μοναχα...εγω απο τοτε που ανοιξε το μεγ αλεξ 21 2 φορες εχω μπει ολες κ ολες.. και ειχα πετυχει αλιονα και μια μαυρη οποτε δε ξερω τι παιζει σε αυτο το σπιτι... τωρα απογευμα πριν λιγο το πανω ειναι κλειστο..αλλα στο κατω εχει μια κοπελα ΠΟΛΥ ομορφη... προσωπικα θεωρω παρουσια ανετη σε στουντιο.. δεν γνωριζω αν ειναι παλια η καινουρια... η τσατσα ειπε το ονομα Αλεξανδρα... μαλλον φουμαρα...καθως η κοπελα που ειδα εγω ταιριαζει στην κριτικη του TOMMY DEVITO με ονομα μικυ... εκτος του οτι αντι για ισιο μαλλι εγω την ειδα με μακρυ ΣΓΟΥΡΟ ΜΑΛΛΙ καστανο ψηλη γυρω στο 1.70 plus αδυνατο μοντελε σωμα με ενα tribal ταττου πανω απο το κωλο...αυτο προσεξα και για αυτο αναφερω οτι ταιριαζει στην κριτικη του τομυ...περα απο το μαλλι...

επειδη αποψε ενιωθα οτι θα εχυνα αργα...ισως στο 10λεπτο σιν ηθελα κατι..σιγουρο και δεν διακινδυνεψα...κατι μ εκανε το κλικ...αλλη φορα αν την πετυχω και ειμαι στα χοντρα θα την προτιμησω εννοειτε αλλα τωρα δεν εχω ουτε πληροφοριες και ουτε ειμαι σε φαση να φυγω αχυστος....

που τελικα αχυστος εφυγα με αυτα που ειδα αλλα τι να κανεις.. τουλαχιστον το 10αρι στην τσεπη..

τελικα η υποτιθεμενη αλεξανδρα ειναι η μικυ του τομυ? ξερει καποιος? θενκς
Είδες τη Σάρρα από το Ιάσονος 43,δεν εχασες και τίποτα που δεν μπήκες...

alexherpk

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
63
Πόντοι
0
Τσάρκα από βέργας...
η Λάνα είναι αδιάθετη...
και η Βίκη πυροβολάει αβέρτα με ουρές τους συναγωνιστές!

poutsoskabilos2018

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
92
Πόντοι
1
Οι πουτάνες κάνουν διακοπάρες όσο θέλουν κι εσάς σας τρώει ο ήλιος πριν ή μετά την δουλειά για να τις ψάχνεται και να τους τα ακουμπήσετε !!!

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Τσάρκα από βέργας...
η Λάνα είναι αδιάθετη...
και η Βίκη πυροβολάει αβέρτα με ουρές τους συναγωνιστές!
Σωστά η κοπέλα είναι όπλο παρά πολύ καλή τιμάει το 20€ο και με το παραπάνω πέρασα πριν λίγο μια χαρα

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Οι πουτάνες κάνουν διακοπάρες όσο θέλουν κι εσάς σας τρώει ο ήλιος πριν ή μετά την δουλειά για να τις ψάχνεται και να τους τα ακουμπήσετε !!!
Και για να μας "κεράσουν" φόλα, αν δεν είναι στα φεγγάρια τους...

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.970
Πόντοι
4.926

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Πολύ καλή επιλογή αυτές τις μέρες είναι να ξέρετε η Μπέλλα από Φυλής 69 κάτω β' βάρδια (και 84 κάτω, νομίζω, α' βάρδια). Φιλότιμη, σέβεται το 20ρικο και την ιδρώνει τη φανέλα. Μουνάρα, δεκτική σε όλα και σε φτιάχνει με το καλό αρχιδογλείψιμο της.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom