Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 284 άτομα (26 μέλη και 258 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Εμενα και φιλακια μου κανει,και αρχιδογλυψιμο και ακα υγρη βαθια πιπα,και καλα στηνετε στα 4 και στο ιεραποστολικο τεντα τα ποδια και αν θελω να φιλισο μου καθετε κανονηκα,και ωραια ναζιαρικη φωνη εχει και ωραια δαχτυλα ποδιον....παρολο που την σπροχνο 2 φορες το 2μηνο...Ισως την εχει κουραση η πολυ πελατια...αυτο ειναι στανταρ!και γενικα η καλες τανες οταν φτανουν στην κορυφη της πυραμιδας οικονομικα παθενουν μια φρικη τυπου γιατι δουλευω?εκει αν δεν σταματησουν σαλταρουν και εχουν περιεργη συμπεριφορα!εγω δεν θα ξεχασο την χριστινα καζαξταν οταν πιαστικε οικονομικα και ηταν να σταματηση μου ειχε πει δεν εχω λογο να εργαζομε πλεον!αν συνεχισο θα τρελαθο και αντι για καλο θα σας κανο κακο γιατι δεν θα εχω πλεον στοχο!μου λεει δεν εχω δικιο?εκσυψα το κεφαλι και της λεω παιδι μου ενοειτε ουτε συζητηση!μου λεει ελα τωρα να σε περιποιηθο ειχε χαρα που εκληνε ομορφα ο κυκλος της γιαυτο και ηταν καλη οσ το τελος....Βεβαια και εκηνη ειχε καποιες διακιμανσης το 2010και λογικο!
Ναι, είδα κάποιες κριτικές που αναφέρουν για γλωσσόφιλα. Δεν ξέρω γιατί εγώ δεν της κάνω κλικ. Εδώ με αφήνουν άλλες που οι συναγωνιστές αναφέρουν ότι τρώνε άκυρο, δεν είμαι και κανένας χάλιας δηλαδή. Αυτό για την κούραση είναι γτπ δικαιολογία. Δε θα ξεπατωνόταν κιόλας αν φίλαγε. Εξάλλου αν έφταιγε αυτό, δε θα έκανε φιλιά σε κανέναν. Τέλος πάντων, ας κάνει ό,τι θέλει. Ξέρω πουτάνες πιο όμορφες από αυτήν που με περιποιούνται περισσότερο.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ναι, είδα κάποιες κριτικές που αναφέρουν για γλωσσόφιλα. Δεν ξέρω γιατί εγώ δεν της κάνω κλικ. Εδώ με αφήνουν άλλες που οι συναγωνιστές αναφέρουν ότι τρώνε άκυρο, δεν είμαι και κανένας χάλιας δηλαδή. Αυτό για την κούραση είναι γτπ δικαιολογία. Δε θα ξεπατωνόταν κιόλας αν φίλαγε. Εξάλλου αν έφταιγε αυτό, δε θα έκανε φιλιά σε κανέναν. Τέλος πάντων, ας κάνει ό,τι θέλει. Ξέρω πουτάνες πιο όμορφες από αυτήν που με περιποιούνται περισσότερο.
Αυτο με το κλικ ειναι πραγματικα ετσι!για αδιευκρινηστους λογους σε καποιες κανουμε κλικ σε αλλες οχι!Παντος η σονια δεν ειχε επαρση μαζι μου προσοπικα φαντασου μια φορα στο τελος της πραξης της λεω με φιλαγες το καταλαβες?μου λεει εισαι κουκλος!της λεω ψυχη μου εσυ εισαι η κουκλα και το αστερι εσκυψε το κεφαλι και εγινε κατακοκκινη!Να τονισο πως σπανια μου βγαινει να φιλισο...και αν το κανο κατι νιοθο...με οσες εχω νιοση κατι παραπανο και μου αρεσαν στο 100% εχω κανει γλοσοφιλα και νιωθο τυχερος γιαυτο!εχει τυχη να μου κανουν γλοσοφιλα με την μια και χωρις να το νιοθο και δεν μου σηκοθικε καν τυπε μου!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Αυτο με το κλικ ειναι πραγματικα ετσι!για αδιευκρινηστους λογους σε καποιες κανουμε κλικ σε αλλες οχι!Παντος η σονια δεν ειχε επαρση μαζι μου προσοπικα φαντασου μια φορα στο τελος της πραξης της λεω με φιλαγες το καταλαβες?μου λεει εισαι κουκλος!της λεω ψυχη μου εσυ εισαι η κουκλα και το αστερι εσκυψε το κεφαλι και εγινε κατακοκκινη!Να τονισο πως σπανια μου βγαινει να φιλισο...και αν το κανο κατι νιοθο...με οσες εχω νιοση κατι παραπανο και μου αρεσαν στο 100% εχω κανει γλοσοφιλα και νιωθο τυχερος γιαυτο!εχει τυχη να μου κανουν γλοσοφιλα με την μια και χωρις να το νιοθο και δεν μου σηκοθικε καν τυπε μου!
Καλά και εμένα κούκλο με είπε όταν μπήκε, αλλά δεν τα παίρνω πολύ τοις μετρητοίς αυτά. :P Μπορεί να είναι η κασέτα της, για να σπάει τον πάγο, όπως η γραφική χαιρετούρα της. Ασ' τα να πάνε, εμένα πάνω στην κάβλα τις προάλλες μου βγήκε και γλωσσοφίλησα πουτάνα που ήταν κρυωμένη. Είμαι κωλόφαρδος και δεν έχω αρρωστήσει προς το παρόν. :P

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
καλός ο χώρος αλλά από γυναίκες πάσχει δεν έχει κάτι το αξιόλογο στα τρία τέσσερα χρόνια που πηγαίνω 2-3 να ήταν πάνω από την βάση
εχω παει μερικες φορες περ/ρο ρωταω αν εχει ακουστει κατι κακο ωστε να παρω τα μετρα μου...

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
534
Πόντοι
301
καλημέρα
ξέρει κανείς κανενα μικρο αδύντατο πουτανακι να προτείνει που να κανει παρτούζα να την παρω με φιλαρακι μου που να την γαμαμε ταυτοχρονα και οι 2 μαζι ο ενας απο το μουνί και ο  αλλος απο το κώλο;

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.219
Πόντοι
1.936

Και οι πουτανες ανθρωποι ειναι και εχουν τις προτιμησεις τους.Αν σε καποιες αρεσουν καπιοι παραπανω....εεε τι να κανουμε,τυχερα ειναι αυτα.Εμενα ας πουμε με βλεπουν οι γριες πουτανες και τρελαινονται.Οι νεες ουτε φιλι στο μαγουλο....

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

Επισκέπτης
   Δε μάθαμε τί απόγινε με εκείνη την περίπτωση που καποιος/οι ειχαν καταγγείλει πρό καιρού για μιά αλλη κοπέλλα απο Φυλής 109 (αν θυμαμαι καλά). Αν και δεν πιστεύω να έγινε τίποτε τότε, αλλά και τώρα πάλι δεν πιστεύω ότι κάτι θα γίνει. "Οι επαγγελματίες πάντα μπορούν να εξαγορσσθούν", όπως έλεγε και η ωραία ταινια "Trois hommes a abattre"  , Jacques Deray, 1981, πρωταγωνιστουσαν Al. Delon, Dalila di Lazzaro
Την πιτσιρικα τη Νελλυ λες. Συναγωνιστης εγραψε προσφατα οτι εργαζεται κανονικα. :S

xristos2010

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
5.104
Πόντοι
1.056
καλός ο χώρος αλλά από γυναίκες πάσχει δεν έχει κάτι το αξιόλογο στα τρία τέσσερα χρόνια που πηγαίνω 2-3 να ήταν πάνω από την βάση

Συμφωνω.
Θα ελεγα οτι 2-3 περιπτωσεις καλες μου εμειναν απο αποψη υπηρεσιων (π.χ Κλεοπατρα,Ρακελ).
Οι υπολοιπες τιποτα το αξιομημονευτο που δεν βρισκεις και αλλου.

Επισκέπτης
προς εμπειρους μπουρδελιαρηδες ποια η γνωμη σας για λιοσιων 73 α-β??περαν του 20ρικου και του ανακαινισμενου χωρου...
Καλος χωρος με προβληματα που διορθωνονται οπως χαμηλος φωτισμος στα δωματια και καποτες που δεν ξετυλιγονται αν δεν τις ανοιξεις σαν καλτσα.

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλά και εμένα κούκλο με είπε όταν μπήκε, αλλά δεν τα παίρνω πολύ τοις μετρητοίς αυτά. :P Μπορεί να είναι η κασέτα της, για να σπάει τον πάγο, όπως η γραφική χαιρετούρα της. Ασ' τα να πάνε, εμένα πάνω στην κάβλα τις προάλλες μου βγήκε και γλωσσοφίλησα πουτάνα που ήταν κρυωμένη. Είμαι κωλόφαρδος και δεν έχω αρρωστήσει προς το παρόν. :P
Τοχω κανει και εγω αυτο,με την εβελινα και μολης περασε 1 βδομαδα λεω ευτηχος δεν αρρωστησα...μολης περασαν 15 μερες μου εβαλε 40 πυρετο...ειναι θεμα τυχης

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040

Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο ήταν η Ντιάνα,μιλφ Αλβανέζα,κοντή,με μαλλιά μαύρα σγουρά μακριά,ιδιάζων σωματότυπος,ζουμερή με φαρδια κωλάρα.Φουλ πρόγραμμα.

Συναγωνιστή εννοείς την Βουλγάρα με την πατάρα (όχι κώλο),
που με που την βλέπεις το μόνο που σκέφτεσαι είναι να της
γαμήσεις το κωλάντερο;

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Τον Αύγουστο όμως τα καλύτερα μουνιά λείπουν στην πατρίδα τους. Είναι ήσυχη η πιάτσα αυτές τις μέρες αλλά δεν ξέρω που να πάω να τον ρίξω, γιατί όσες έχουν μείνει τις έχω βαρεθεί.

Καμιά φορά όμως από τον πάγκο εμφανίζονται αστέρια που
θα έπρεπε να παίζουν στην βασική ομάδα.

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
:embarrased:
τι εννοείς κάτι κακό ;; :think:  :think:  :think: ρώτα ακριβώς τι θέλεις να μάθεις  :huh:
επειδη εχω παει και 3 φορες την ιδια μερα κατι σαν αντιβιωση πρωι μεσημερι βραδυ εμεναε χαλασαν τα σεντονια δεν αλλαχθηκαν ασε που πετυχα και 2 φλοκια,γενικα ρωταω απο αποψη υγειας εχει ακουστει κατι κακο;;και οτιδηποτε αλλο ξερετε,το χω σαν στανταρακι το μερος αλλα δεν εχω εμπειρια γενικως

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Περασμα εχθες Τριτη πρωινη βαρδια απο Αγιου Πετρου 7. Διαβασα εδω οτι επαναλειτουργει και οτι εργαζεται μια Νανα Ελληνιδα. Ηταν εκει με υπηρεσια τη γνωστη αγενεστατη τσατσα με το κοντο μαλλι απο Τροφωνιου. Εμφανιση Νανας, ψηλη ξανθια νταρντανα, μετριο προσωπο, γυαλια, βυζια ωραια αλλα οχι και βυζαρες. Προγραμμα; Οτι εδω κανουμε σιγα σιγα, δε βιαζομαστε. Αυτο μονο. Δε περασα γιατι δεν εχω διαβασει κριτικη για τη συγκεκριμενη αλλα περισσοτερο γιατι σε δυο περιπτωσεις Ελληνιδων ηταν μαυρα χαλια. Δηλαδη ενω μου αρεσαν πολυ εμφανισιακα, στο δωματιο αλλου βρισκονταν. Κωμωδια, μηδεν ερωτισμος. Η μια ηταν παλια η Λιζα απο Ιουλανου 71. Καμια σχεση με τη Λινα με τα γυαλακια που τιμουσα επισης εκει. Η Λιζα Ελληνιδα, προσωπαρα, σωματαρα, βυζαρες, και στο δωματιο λιγα πραγματα. Συν αξυριστη! Τσιγαρο, τηλεφωνο, κουβεντολοι. Σε αυτα ναι, ηταν πρωτη. Η δευτερη Ελληνιδα, στο Βεργας 2. Στο σαλονι βλεπω μια μουναρα ξανθια με βυζαρες. Στο δωματιο μου εκανε χαρη! να βγαλει τα εσωρουχα της αφου της το ζητησα, δεν ειχε ορεξη να κανει το παραμικρο θεωρωντας οτι η αποστολη της τελειωσε με το που μπηκε στο δωματιο η με το που πηρε το 20ευρω. Και το μονο που ηταν καλη, ηταν να κανει ηλιθιες ερωτησεις, <Εισαι παντρεμενος; Που θα πας μετα;>. Οπως και να βογγαει μονη της ξενερωτα. Αχ, αχ, αχ. Δε σημαινει ερωτισμος αυτο ρε ηλιθια. Που ηρθαν οι αλλοδαπες και φχαριστηθηκαμε γυναικα. Οποτε για να γυρισουμε στο αρχικο θεμα, τη Νανα, περιμενοντας καμια κριτικη. Να μενουν οι εκπληξεις.

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο ήταν η Ντιάνα,μιλφ Αλβανέζα,κοντή,με μαλλιά μαύρα σγουρά μακριά,ιδιάζων σωματότυπος,ζουμερή με φαρδια κωλάρα.Φουλ πρόγραμμα.

Συναγωνιστή εννοείς την Βουλγάρα με την πατάρα (όχι κώλο),
που με που την βλέπεις το μόνο που σκέφτεσαι είναι να της
γαμήσεις το κωλάντερο;

επέστρεψε η ντιανα? αυτη που ναι μεν δεν εχει και την καλυτερη φατσα αλλά εχει την τεραστια πεταχτη κωλαρα??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom