Περασμα εχθες Τριτη πρωινη βαρδια απο Αγιου Πετρου 7. Διαβασα εδω οτι επαναλειτουργει και οτι εργαζεται μια Νανα Ελληνιδα. Ηταν εκει με υπηρεσια τη γνωστη αγενεστατη τσατσα με το κοντο μαλλι απο Τροφωνιου. Εμφανιση Νανας, ψηλη ξανθια νταρντανα, μετριο προσωπο, γυαλια, βυζια ωραια αλλα οχι και βυζαρες. Προγραμμα; Οτι εδω κανουμε σιγα σιγα, δε βιαζομαστε. Αυτο μονο. Δε περασα γιατι δεν εχω διαβασει κριτικη για τη συγκεκριμενη αλλα περισσοτερο γιατι σε δυο περιπτωσεις Ελληνιδων ηταν μαυρα χαλια. Δηλαδη ενω μου αρεσαν πολυ εμφανισιακα, στο δωματιο αλλου βρισκονταν. Κωμωδια, μηδεν ερωτισμος. Η μια ηταν παλια η Λιζα απο Ιουλανου 71. Καμια σχεση με τη Λινα με τα γυαλακια που τιμουσα επισης εκει. Η Λιζα Ελληνιδα, προσωπαρα, σωματαρα, βυζαρες, και στο δωματιο λιγα πραγματα. Συν αξυριστη! Τσιγαρο, τηλεφωνο, κουβεντολοι. Σε αυτα ναι, ηταν πρωτη. Η δευτερη Ελληνιδα, στο Βεργας 2. Στο σαλονι βλεπω μια μουναρα ξανθια με βυζαρες. Στο δωματιο μου εκανε χαρη! να βγαλει τα εσωρουχα της αφου της το ζητησα, δεν ειχε ορεξη να κανει το παραμικρο θεωρωντας οτι η αποστολη της τελειωσε με το που μπηκε στο δωματιο η με το που πηρε το 20ευρω. Και το μονο που ηταν καλη, ηταν να κανει ηλιθιες ερωτησεις, <Εισαι παντρεμενος; Που θα πας μετα;>. Οπως και να βογγαει μονη της ξενερωτα. Αχ, αχ, αχ. Δε σημαινει ερωτισμος αυτο ρε ηλιθια. Που ηρθαν οι αλλοδαπες και φχαριστηθηκαμε γυναικα. Οποτε για να γυρισουμε στο αρχικο θεμα, τη Νανα, περιμενοντας καμια κριτικη. Να μενουν οι εκπληξεις.