msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Άλλη περιπτωση, μου ειπε η κοπελα, ότι σε καποιο μαγαζι που δούλεψε επαιρναν μονο κοπελες που εκαναν πρωκτικό, και εκει ξεκινησε το πρωκτικό. Μαλον ουτε αυτη πιεστηκε.
Άλλη περίπτωση, γαμάω καποια απο κολο, αφου ηταν στο προγραμμα, και τη συναντω παλι μετα απο καποια χρόνια και τη γνώρισα. Της προτεινα απο κολο, (όπως τότε) και μου είπε οτι αυτο γινοταν χωρις τη θελησή της, και δεν θα το κάνει πάλι
Τα συμπερασματα δικάσας
Άλλη περίπτωση, γαμάω καποια απο κολο, αφου ηταν στο προγραμμα, και τη συναντω παλι μετα απο καποια χρόνια και τη γνώρισα. Της προτεινα απο κολο, (όπως τότε) και μου είπε οτι αυτο γινοταν χωρις τη θελησή της, και δεν θα το κάνει πάλι
Τα συμπερασματα δικάσας
[quote author=trelakos146 notid=155519 link=topic=26.msg8487350#msg8487350 date=
απλα τα πραγματα ....οπως και εσυ και ολοι μας εχουμε κανει στην δουλεια μας παραχωρησεις ή κατι το οποιο κατ'αναγκη καναμε για να κρατησουμε την δουλεια μας... ειτε σαν υπαληλος ειτε... σαν αφεντικο προς τον πελατη.... ετσι και εδω υπαρχει η προσφορα και η ζητηση....θελεις δουλεια???...καντο...δεν θελεις???...φυγε...
Διαβαζοντας 9 στις 10 κριτικες και μηνυματα εδω στο φορουμ θα πρεπει να να τους κλεισουν μεσα αυτους που τα γραφουν(ΝΑΙ ΕΜΕΝΑ ..ΕΣΕΝΑ..ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ) γιατι για να εχει η κοπελα δουλεια στην ουσια της λεμε (ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΜΕ) να κανει ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ καποια πραγματα που κανονικα δεν θα ειχε στο προγραμμα της...γλωσσοφιλα...πρωκτικο...τελειωτικο στο στομα...Κ.Τ.Λ....συν οτι της κανουν και ελενχο στα ποσα θα κοστολογισει η ιδια την δουλεια της και το κορμι της...για να την προτιμησουν...
Για αυτο οποιος ενδιαφερεται πραγματικα αυτες τις κοπελες και θελει να τις βοηθησει δεν χρειαζεται να κανει πολλα... απλα να τις ΣΕΒΕΤΑΙ και να τις βλεπει σαν ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και οχι κατι ανευ αξιας προς ανακυκλωση....
Τα συμπερασματα δικάσας
Με καλύπτεις απόλυτα φίλος!
Ευελπιστώ όμως να διαβαστούν τα λόγια σου από αυτούς που πρέπει!!!!