Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 232 άτομα (13 μέλη και 219 επισκέπτες)

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
64
Πόντοι
1
παιδες μια βοηθεια.Μηπως εχει δει κανενας καποια χοντρη με τεραστια κωλαρα που δουλευε τελευταια κωλοκυνθους 38 νομιζω την ελεγαν ΣΟΥΖΑΝΑ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Καλημέρα δηλαδή φίλε εσύ προτείνεις την κοπέλα για δοκιμή?
Μιλάμε για το Διδυμου 8 ισόγειο έτσι
Δεν ξέρω έχω πολλούς ενδοιασμούς καθώς όσες φορές είδα την συγκεκριμένη κοπέλα στο σαλόνι μου φάνηκε εντελώς παγοκολωνα είχε ένα ύφος βαριεστημενο αγγαρείας.Παντως εμφανισιακά είναι αξιόλογη έτσι όπως την περιγράφεις τώρα για μέσα δωμάτιο δεν ξέρω το σκέφτομαι σοβαρά αλλά έχω αμφιβολίες καθώς τα στοιχεία λένε πως είναι γυρολόγος σε διάφορα μαγαζιά μέχρι και επαρχια

Κάποιοι συναγωνιστές που την πήραν
είπαν ότι πέρασαν καλά.
Σε μένα είναι καλή, αλλά εγώ μιλάω μέτρια ρωσικά
και αυτή επειδή είναι ρωσίδα ( όχι Μολδαβή ρωσόφωνη,
κανονική ρωσίδα) παίζει ρόλο αυτό.
Αν σου αρέσει εμφανισιακά , θεωρώ ότι
θα περάσεις ικανοποιητικά.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πρωινή βάρδια στην Φυλής , στα στοχευμένα που μπήκα

Φυλ. 109β: Αλίνα και Παουλίνα
Φυλ. 66α: κλειστό
Φυλ. 56: Νταιάνα
Φυλ. 54β: Νικόλ
Φυλ. 54α: Άννα

Διδ. 8α: Σοφία
Διδ. 7α: μια ξανθούλα με λεπτή φωνή
Διδ. 22: Μαριάνα και Γιολάντα

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Διδ. 22: Μαριάνα και Γιολάντα
Καλησπέρα  :hi:
Να πάρω την σκυτάλη  :grin: που λένε οι επαΐοντες και να πω οτι προσέθεσα τη μετάβασή μου στο Δ22,στο σημερινό μου πρόγραμμα καθόδου στας Αθήνας  :cheesy: για να δω την Γιολάντα.
Γιολάντα:Εις την κουζίναν σου και εις το τέκνον σου! Γραμμώσεις-πτυχώσεις εις την κοιλιακήν χώραν μαρτυρούν γένναν μετά καισαρικής.Δεν είναι  :woldman: εμφάνισις τοιαύτη διά μπορντέλον! Ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο σώμα. 20 ευρώ.
Επίσης Μαριάννα.Η παλαιά γνωστή λιγνή από Διδύμου 20.Εξήλθε χαμογελαστή αλλά μέσα ήταν ψυχρή και τυπικότατη όταν συνευρεθήκαμε προ πολλού καιρού.Ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στόμα κατά τας ανακοινώσεις της Γκαλίνας.Η δε πίπα της εκτεινόταν επί του ημίσεως του πέους μου (πουτσοκέφαλο και λίγο παρακάτω).

Διδύμου 20.Καρολίνα.Επεβλήθη σκότος εις την σάλαν επίδειξης! Διατί; Καστανόξανθη,κομψή και ολίγον στρουμπουλή!  :grin:  Ελεύθερο στοματικό.Γνωστή η Καρολίνα εις τους θαμώνες, Δ20 - Δ22.Ενεφανίσθη με κοκκάλινα γυαλιά ως γραμματεύς!
Δεν πήγα σε άλλα!...Γιατί να πάω;...Αφού τις ξέρουμε όλες.

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Κάποιοι συναγωνιστές που την πήραν
είπαν ότι πέρασαν καλά.
Σε μένα είναι καλή, αλλά εγώ μιλάω μέτρια ρωσικά
και αυτή επειδή είναι ρωσίδα ( όχι Μολδαβή ρωσόφωνη,
κανονική ρωσίδα) παίζει ρόλο αυτό.
Αν σου αρέσει εμφανισιακά , θεωρώ ότι
θα περάσεις ικανοποιητικά.
Σε παρακαλώ,θα μου βρεις μία που να μιλά σωστά ελληνικά για να πάω;

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα φίλε με ιδιαίτερη χαρά σε ξαναδιαβάζουμε καθώς είχες αρκετό καιρό να γράψεις πάντα οι αναφορές παλαιών μελών έχουν ξεχωριστή σημασία

Hotfeett

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς καμιά ιερόδουλη για ποδολαγνεια στη Φυλής. Θα είμαι Αθήνα αύριο και θέλω να περάσω από τα μπουρδελα. Ευχαριστώ

• Like
Αντιδράσεις: obi1

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.787
Πόντοι
201
Θα πάει για αυτοκτονία ο Picker  *P.
Κάποιος της ξηγήθηκε stealthing  :sperm:.
Άντε να πιθανολογήσεις ποιος μπορεί να είναι ο πατέρας ...  :blahblah1:
Το παιδί θα είναι άσπρο,μαύρο,κίτρινο,πράσινο ίσως να γαβγίζει κιόλας ποιος ξέρει  :zombie:.
Βλέπω τους γνωστούς μπουρδελιάριδες του Μπου να ψάχνονται μήπως είναι δικό τους  :argue:.
Κρίμα για το παιδί αν το κρατήσει, ούτε στον χειρότερο εχθρό σου να είναι πουτάνας γιος (ή κόρη)  :vomit:.
Συνήθως κρατάω χαμηλούς τόνους και δε γραφω σε τέτοιο ύφος.Η ηθική μου όμως δεν μου επιτρεπει να μείνω απαθής.Οχι τόσο για εσένα που δεν με νοιαζει για το τι συμπλέγματα κουβαλάς. Στεναχωριέμαι μονο για τα like που πηρες.
Η εισαι πολύ ηλίθιος ή δεν τις σκεφτηκες τις μαλακιες αυτές πριν τις γράψεις.
Τα κορίτσια αυτά που εμείς καπιλευώμαστε γιά 10 ή 20 ευρω ειναι και αυτά ανθρωποι, εχουν αισθηματα και προβλήματα. Σεβάσου τα λοιπόν παλιομακάκα.

Bullitt

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Στοχευμένη επίσκεψη απόψε στο Κωνσταντινουπόλεως 132 για να δω την Αντζελίνα.
Σε δωμάτιο η κοπέλα,περιμέναμε για αρκετή ώρα μέχρι να βγει ώσπου ύστερα από λίγο εμφανίστηκε μπροστά μας η Άννυ η γνωστή από Φυλής 86α που δούλευε με τη Βερόνικα!
Από 50 ευρώ το απλό πρόγραμμα εκεί με διάρκεια 15 με 20 λεπτά.

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Στοχευμένη επίσκεψη απόψε στο Κωνσταντινουπόλεως 132 για να δω την Αντζελίνα.
Σε δωμάτιο η κοπέλα,περιμέναμε για αρκετή ώρα μέχρι να βγει ώσπου ύστερα από λίγο εμφανίστηκε μπροστά μας η Άννυ η γνωστή από Φυλής 86α που δούλευε με τη Βερόνικα!
Από 50 ευρώ το απλό πρόγραμμα εκεί με διάρκεια 15 με 20 λεπτά.
Ποιοι μαλάκες δίνουν 50 ευρώ;  :jerking:

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Συνήθως κρατάω χαμηλούς τόνους και δε γραφω σε τέτοιο ύφος.Η ηθική μου όμως δεν μου επιτρεπει να μείνω απαθής.Οχι τόσο για εσένα που δεν με νοιαζει για το τι συμπλέγματα κουβαλάς. Στεναχωριέμαι μονο για τα like που πηρες.
Η εισαι πολύ ηλίθιος ή δεν τις σκεφτηκες τις μαλακιες αυτές πριν τις γράψεις.
Τα κορίτσια αυτά που εμείς καπιλευώμαστε γιά 10 ή 20 ευρω ειναι και αυτά ανθρωποι, εχουν αισθηματα και προβλήματα. Σεβάσου τα λοιπόν παλιομακάκα.

Τα γράφω και με ένα τικ αρβάλας.
Έχε υπόψη σου βέβαια ότι αυτές για σένα και για τον καθένα που τις επισκέπτεται έχουν κατά βάθος χειρότερη άποψη από αυτά που λέμε εμείς για αυτές.
Εμείς λέμε "άντε γαμήσου" και δεν το εννοούμε αυτές λένε "ευχαριστώ" και δεν το εννοούνε και αυτό τις κάνει χειρότερες.

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Σε παρακαλώ,θα μου βρεις μία που να μιλά σωστά ελληνικά για να πάω;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στο Αχαρνών 85 η Μαίρη είναι ελληνίδα και είναι
καλή μέσα. Κάβλα !

(Δεν την έχω ρωτήσει τι βαθμό πήρε στα Νέα Ελληνικά  :2funny:)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ημιτελικος Μουντιαλ=ιδανικη ωρα για μπουρδελοτσαρκα Μεταξι :-
Απογευματινη βαρδυα

Ιασονος..

44,αριστερα Σονια,αδυνατη μελαχροινη Αλβανη,μετριο προσωπο και Αννα,πιο τσουπωτη με ελευθερο μπουκι :pipa2:
επισης μετρια.

Περδικας 3,τερμα δεξια
Παολα.μελαχροινη χοντρουλα και Μαρια,Μολδαβοφατσα,ανοιχτα ματια,καλο προσωπο,σε φουλ προγραμμα :takethis:
ο κωλος της ειναι μεγαλος αρκετα.
Πακι μπαινοβγαιναν σε δωματια
-'πηγαινε δωματιο' της ειπε η τσατσα
-'να πας εσυ' της ειπε και καλα για πλακα,κρυο χιουμορ με χαζογελακια,πληρως αντικαυλωτικο :thubsdown:

Στο αριστερα τερμα μεσα μπουρδελο μια Μαιρη,που ηταν δωματιο,δεν καθισα μην μου πρηξει τα αρχιδια η τρελοΝελλυ η τσατσα :thubsdown:

Μεγαλου Αλεξανδρου 28Α
Λωρη,μαυρομαλλα,σχετικα καλη παρουσια,ψευτοτσαμπουκας και Πατριτσια,καστανη χοντρουλα,ακαποτη πιπα η 2η :pipa1:
Ιασονος 30,υπογειο,Ροζα,πολυ αδυνατη,συμπαθητικο προσωπο,απλο προγραμμα

19Α πανω,οι δυο μαυρες,Βικυ και Ναομι
εγω και 2 πακι στο σαλονι,με το που εφευγα την πεσαν αμεσα στους πακι με το γνωστο στυλ των μαυρων, παρασιτα απο Ινδια και Αφρικη,θα τριζουν τα κοκκαλα του Ιασωνα :S
20,οροφος,Ντασα,κοντοπουτανο,αβυζο,μαυρο μαλλι,καλη φατσα,παντα μεσα στα μουτρα :thubsdown:

1-Αριστερα,Αλεξανδρα,χοντρη με κοκκινο κομπινεζον,για σκληροπυρηνικους χυστες,οπως και το αλλο θωρηκτο απεναντι
η Τζοαννα στο 2,με κωλο στο μενου :-

Κολωνου 11,υπογειο,μελαχροινο μιλφ με αγριωπη μαπα
Βγηκε στο σαλονι,μας εγραψε 5 ατομα στην πουτσα της και προτιμησε να κανει παζαρια στον Πακι που ηταν με τον μπογο και πουλαγε διαφορα :jerking:
Αυτος της ζητησε 10 ευρω για ενα σουτιεν που κανονικα πρεπει το κοστος του να ειναι 5-6 λεπτα του ευρω :huh:
Ναι σου λεω,θα σταυρωσεις πελατη Σαπακι :vomit:

Στο 23,το ανακτορο δεν τον χαλασε τον Πακι η τραμπουκα απο την τσατσα :takethis:
Ενω η κοπελα ηταν δωματιο βγηκε απο αλλο δωματιο ο Πακι που περιμενε ηδη μεσα και εκανε παραπονα οτι περιμενει μιση ωρα και καλα.
Με την μια η τσατσα του εδωσε τα φραγκα πισω και τον εστειλε με μπινελικια
Εκεινη την ωρα εβγαινε και η κοπελα,ο πακι ηθελε να γαμησει αλλα η τσατσα,η γνωστη τσαμπουκαλου με το σαγονι μονο που δεν του εριξε μαπες :takethis:
Μαρια,ψηλη,δεν την εχω ξαναδει,ωραιο σωμα,καλο προσωπο,απλο προγραμμα.

30,Δεξια,στο ισογειο,2 καινουρια μπαζακια-Αννα,κοντη,με αγορε μαλλι μαυρο και Ιβανα,χοντρουλα με ανοιχτα ματια,απλο προγραμμα :thubsdown:
ειστε που ειστε ετσι,κανετε και απλο,θα σας καταπιει το Μεταξι αν δεν βαλετε μαυλο :woldman:
3Ο πανω Ευα,τσουπωτο κοντοπουτανο,καλο προσωπο
-ακομα πιο πανω Αννα,μελαχροινο με πονηρο μουτρο και Σοφια,καστανο μιλφ,απλο προγραμμα.

Ακομινατου.
2 μπουρδελα εχει εκει,στο αριστερα Χριστινα,με καλο προσωπο και μεγαλια βυζια,επικοινωνιακη,μιλφ με ακαποτο τσιμπουκι,Ισπανικο και 69

Στο δεξια μπουρδελο,σε αναζητηση σουφρας για ξεφορτωμα,αναμονη στο σαλονι οπου η τσατσα{πρεπει να ηταν λιωμα στην πρεζα 70 χρονων γυναικα :zombie:} ανακοινωσε απλο προγραμμα για μια Μαρια που ηταν στο δωματιο :huh:
αμεσως φιδια αρχισαν να ζωνουν ποδια-χερια-κορμο μην τυχον η Μαρια η Μορφονιος εκοψε το κωλοτρυπιδι :new_shocked:
Ευτυχως εμφανιστηκε μια αλλη Μαρια,γυφτακι με μυτογκα,μετρια εμφανιση,απλο πακετο.
Η Μορφονιος ελειπε.

Ιασωνος 31 δεξια,Κατερινα,Αλβανη μιλφ,κοντη,σγουρο μαλλι,αδιαφορης εμφανισης σε απλο.

Γωνια Μ.Α. και Περδικας ακριβως,πανω, Κατια,κοντουλα , με πολυ ωραιο προσωπο και σωματακι,ανοιχτα ματια,απλο
Η γνωστη γκρινια απο τον γραβατακια,οτι δεν περναμε κλπ,δεν βαριεται ποτε.

Ιασωνος 44,δεξια,και καλα καινουριες κοπελες :jerking:
2 μιλφ,η Λαουρα,με αφελιες,μαυρο μαλλι και η Αλισα απο Ι.30 υπογειο,η γυναικα της ζωης μου που μου την γαμησε ο Quaresma :headbang: :'( :'( :'(
Ρε κοπελια,εσυ η γυναικα μου,βγαινεις και οχι απλα κανεις αγγαρεια αλλα ισως απο τα πιο αδιαφορα σαλοναρισματα στην ιστορια των μπουρδελων απο την δημιουργια του Γαλαξια :thubsdown:
ωραια γυναικα για μενα αλλα 10ρικο δεν βλεπει οσο εχει τετοια μουτρα :birdman:

46 μεσαιο η Λαουρα,ξανθια Μολδαβη,προμιλφ,ωραιο προσωπο
46 πανω Βασιλικη,χοντρη,καστανη, σε απλο
46 αριστερα,Δημητρουλα η Μισελεν,σταθερη αξια σε κωλοτρυπιδι η αμορφη αυτη μαζα :headbaning1:

Συναντηση με γνωστο μελος εξω απο το 43 οπου με διαβεβαιωσε οτι η εκδιδομενη μεσα,η Μαγκυ,μια αδυνατη μελαχροινη με στενο καλουτσικο προσωπο εκτος απο ελευθερο μπουκι γουσταρει και ρομαντζαδες,βαρκαδες,κερακια,τριανταφυλλα και σοκολατακια,καταλαβαινετε :-
Δεν ξερω,ας πραξει ο καθενας οπως καταλαβαινει.

Επισης να πω με την ευκαιρια οτι ουδεις ασφαλεστερος εχθρος εκ του ευεργετηθεντος,δεν πειραζει,οσο ζουμε μαθαινουμε :hi:
:S :S :S

mounodoulos34

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
311
Πόντοι
21
Πολυ καλες και οι 2 ,πηγαινε ομως νωρις ,ειδικα στην τζουλια,αν εχει κεφια κανει φοβερα γαμησια ,και η αθηνα βεβαια απιστευτη ,δεν δινει κωλαρακι αλλα κανει τρελο γαμησι
Πολυ καλες και οι 2 ,πηγαινε ομως νωρις ,ειδικα στην τζουλια,αν εχει κεφια κανει φοβερα γαμησια ,και η αθηνα βεβαια απιστευτη ,δεν δινει κωλαρακι αλλα κανει τρελο γαμησι
κατα τις 3 θα ειμαι εκει, το νωριτερο. Ειμαι οκ ή παιρνω φολα;

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
κατα τις 3 θα ειμαι εκει, το νωριτερο. Ειμαι οκ ή παιρνω φολα;
Δεν παιρνεις φολα ,δεν νομιζω δηλ.αλλα εγω πηγα κστα τις 11 και ειχε πολυ κεφι η τζουλια,σαν να ηταν γκομενα μου που με γουσταρε ,τωρα πιο αργα οταν πλακωνουν διαφοροι,ψιλοκουραζεται,τεσπα την συνιστω ομως

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom