Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 193 άτομα (9 μέλη και 184 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Ιουν 2018
Like
52
Πόντοι
0
Την Παρασκευη δεν ηταν εκει....
Καποιος ειχε γραψει οτι του ειπε τελη ιουλιου φευγει για διακοπες.Αν ξαναπας η οποιος ξαναπαει μιας και δεν ειμαι Αθηνα ας ρωτησει εκεινη αν ειναι στον οικο η την τσατσα!

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Ξερει κανεις μεχρι ποτε θα δουλευει η ΑΘηνα στο Φωκαιας 27?Θα ερθω αθηνα στις 24 για λιγο και θελω να την ξανατιμησω...

Από τα λεγόμενά της ίσα ίσα θα την προλάβεις , εγώ δεν ξέρω ακόμα πότε θα ξαναγυρίσει.

Εγγρ.
2 Ιουν 2018
Like
52
Πόντοι
0
Απλα ρε συ αυτο που θελω ειναι οτι οποιος ξαναπαει στον οικο και την πετυχει να την ρωτησει μεχρι ποτε δουλευει και να με ενημερωσει.Εχω πολλες καψες να την ξαναδω...Η κοπελα ειναι θεραπευτρια ψυχης! :walkingpenis:

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Απλα ρε συ αυτο που θελω ειναι οτι οποιος ξαναπαει στον οικο και την πετυχει να την ρωτησει μεχρι ποτε δουλευει και να με ενημερωσει.Εχω πολλες καψες να την ξαναδω...Η κοπελα ειναι θεραπευτρια ψυχης! :walkingpenis:

Μακάρι να είχαν και άλλες αυτήν την συμπεριφορά αλλά μην της λες και πολλά γιατί θα χαλάσει, ούτε η τσατσά να ακούει τέτοια.
Εγώ απλά της λέω ότι είναι καλή πχ την τελευταία φορά με ρώτησε πως πέρασα και της λέω "καλά" - "Μόνο καλά" μου απαντά "αφού ξεσκιστήκαμε" (εννοείτε ότι τα παραλέει, η αλήθεια ήταν ανάμεσα στα δυο λεγόμενα) αλλά απλώς χαμογέλασα ως απάντηση, δεν κάνω το λάθος να παραφουσκώνω το εγώ καμίας.

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
ξερει κανεις εαν αυριο δουλευει η γκαλινα απο ιασ46 οροφος κ τι ωρα?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Δευτέρα 09 Ιουλίου 2018 απόγευμα
στο Διδύμου 8 ήταν εκτός από τη γνωστή κοπέλα,
ήταν και η ΝΤΙΑΝΑ η ψηλή ρωσόφωνη ! ( επιστροφή)

Ατελείωτα πόδια, ωραία μέση, ψηλή κορμάρα
καβλερό πρόσωπο, σφιχτός κόλπος !
Χωρίς τα μαλιά ράστα, πιο τυπική ρωσίδα !

Κάβλα μέσα !

mounodoulos34

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
311
Πόντοι
21
Μια τζουλια- τζουλιανα γυρω στα 30 αλβανιδα που τον παιρνει βιαια απο πισω σε ποιο νουμερο και βαρδια παιρζει αυτο το διαστημα;

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Δευτέρα 09 Ιουλίου 2018 απόγευμα
στο Διδύμου 8 ήταν εκτός από τη γνωστή κοπέλα,
ήταν και η ΝΤΙΑΝΑ η ψηλή ρωσόφωνη ! ( επιστροφή)

Ατελείωτα πόδια, ωραία μέση, ψηλή κορμάρα
καβλερό πρόσωπο, σφιχτός κόλπος !
Χωρίς τα μαλιά ράστα, πιο τυπική ρωσίδα !

Κάβλα μέσα !
Καλημέρα δηλαδή φίλε εσύ προτείνεις την κοπέλα για δοκιμή?
Μιλάμε για το Διδυμου 8 ισόγειο έτσι
Δεν ξέρω έχω πολλούς ενδοιασμούς καθώς όσες φορές είδα την συγκεκριμένη κοπέλα στο σαλόνι μου φάνηκε εντελώς παγοκολωνα είχε ένα ύφος βαριεστημενο αγγαρείας.Παντως εμφανισιακά είναι αξιόλογη έτσι όπως την περιγράφεις τώρα για μέσα δωμάτιο δεν ξέρω το σκέφτομαι σοβαρά αλλά έχω αμφιβολίες καθώς τα στοιχεία λένε πως είναι γυρολόγος σε διάφορα μαγαζιά μέχρι και επαρχια

Hotfeett

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές. Γνωρίζει κανένας καμία ιερόδουλη στη Φυλής να κάνει ποδολαγνεια??? Ευχαριστώ. Όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει, ευχαριστώ

mounodoulos34

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
311
Πόντοι
21
φ69 πρωι. Μην πας τελος βαρδιας.
θα ερθω αθηνα για μια μερα. Θα παω σε μασατζιδικο και με βιζιτα μαλλον Απο μπουρδελα εχω σταμπαρει την τζουλιανα και την αθηνα απο αυτα που διαβαζω. Με βαση το προγραμμα μου αξιζει να ασχοληθω με αυτες τις περιπτωσεις;

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
θα ερθω αθηνα για μια μερα. Θα παω σε μασατζιδικο και με βιζιτα μαλλον Απο μπουρδελα εχω σταμπαρει την τζουλιανα και την αθηνα απο αυτα που διαβαζω. Με βαση το προγραμμα μου αξιζει να ασχοληθω με αυτες τις περιπτωσεις;
Πολυ καλες και οι 2 ,πηγαινε ομως νωρις ,ειδικα στην τζουλια,αν εχει κεφια κανει φοβερα γαμησια ,και η αθηνα βεβαια απιστευτη ,δεν δινει κωλαρακι αλλα κανει τρελο γαμησι

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
η σονια ποτε επιστρεφη?

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Το κτίριο επί της Φιλιππίδου και Φυλής που παλιότερα ήταν υπηρεσία της ΔΕΗ αν θυμάμαι καλά και πολλά χρόνια ηταν κενό, νοικιάστηκε απο ΜΚΟ και στεγάζει πλέον λάθρο. Πολλούς λάθρο.
Τα λαθροστεκια στη περιοχή της Φυλής και γύρω δρόμων πληθαίνουν επικίνδυνα. Η περιοχή κατα τις εκτιμήσεις μου θα είναι η πρώτη που θα εφαρμοστεί ο νόμος της Σαρία στην Ελλάδα (στα πρότυπα άλλων περιοχών στην Ευρώπη που καταλήφθηκαν απο μουσλίμια).
Αυτό σημαίνει οτι σε λίγα χρονάκια ξεχάστε τα μπουρδέλα.

• Like
Αντιδράσεις: Zorro
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom