Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 334 άτομα (15 μέλη και 319 επισκέπτες)

grhgorhs

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
Πρωί με τη ζεστούλα
Φυλής 84Α η Άννυ Σολωμού, πιπινάκι με αφάνα
Αγκύρας 12Β η Χριστίνα και η Νικόλ με ωραία ολόσωμα
Πιπίνου 118 η Σούζη με τη θλιβερή υπηρεσία.
Στο πιπινου ηταν και η ειρηνη πρωι,απλα η σκατογρια μπορει να μην στο ειπε, οπως και εμενα,και οταν εφευγα ειπε εχω και αλλη κοπελα.

• Like
Αντιδράσεις: atakis

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Αυτή την Τζοαννα την έχω δει και αλλού να αναφέρεται. Δουλεύει το πρωί σε κάποιο οίκο και αν ναι τί πρόγραμμα κάνει;
Έχει δουλέψει σε πολλά μαγαζιά,όπως Φωκαίας 19,Λεωνίδου 28,Κολωνού 53,κ.ά. Το πρωί δουλεύει στο Κολωνού 32 υπόγειο.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
quaresma γιατί δεν απαντάς;

Η σονια δεν είναι στο πόστο της.

Εφόσον εδιωξες τον Chris1971 που μας ενημέρωνε για τις μετακινήσεις της, οφείλεις να μας ενημερώνεις εσύ τώρα.

Οπως και για τις υπόλοιπες μιλφ για τις οποίες ενημέρωνε ο Chris.
Δεν εχω τιποτε με τον ανθρωπο,ειπε τη γνωμη του,αλλοι ειναι οι λογοι που εγω δε θελω να ξαναγραψω,και ο λογος που γραφω αυτο το ποστ ειναι γιατι δε θελω να γινει ο ανθρωπος ο αποδιοπομπαιος τραγος,ενω δε φταιει

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Λίγο πριν την αλλαγή στις 12 μ.μ. στο Μεταξουργείο σε λίγα που μπήκα:
Μ.Αλεξάνδρου 22 κάτω η ξανθιά ώριμη Ρωσίδα Βίκυ με πλούσιο πρόγραμμα πλην πρωκτικού.
Περδίκκα 1 η Άντζελα "φραουλίτσα" αγνώριστη από το υπερμαύρισμα, αποκλείεται να είναι προϊόν ηλιοθεραπείας.
Μ.Αλεξάνδρου 28 με την κουρτίνα η ξανθιά milf Όλγα,παρόλη την κούραση της διπλοβάρδιας ήταν καυλιάρα και με ευχαρίστησε με τις υπηρεσίες της.

Spectro7

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Ιουν 2018
Κριτικές
53
Like
1.890
Πόντοι
2.541
Μ.Αλεξάνδρου 28 με την κουρτίνα η ξανθιά milf Όλγα,παρόλη την κούραση της διπλοβάρδιας ήταν καυλιάρα και με ευχαρίστησε με τις υπηρεσίες της.
Πέρασα κατα της 3 ωρα μεταμεσονύχτια, την εχω παρει αρκετές φορές σήμερα ομως ξέφυγε και από εμένα λεφτα δε ξαναβλέπει.
Παει να κατσει απο πάνω δεν βολεύεται( τις αλλες φορές πως?) γυρναει στα 4 και μέσα σε 3 λεπτα δυσανασχετει ενω χτυπαει κ πορτα(πριν το 10 λεπτο) μ λεει:
-πίπα
-γιατί?
-πονάω
-μα πως πιο χαλαρα δε παει
-finish finish 10 minutes κ δείχνει ρολόι κ καλά στο χέρι της με φατσα σιχαμαρας
-εντάξει παρε δρόμο, φύγε
-οκ, no problem

τι no problem μωρή τσουράπω, ΜΑΥΡΟ κατράμι! από εδώ κ πέρα, πολλά μαζεύτηκαν εντάξει ΟΚ κατανοητό να μην έχεις κέφια κάποια μέρα(ενώ μπήκε μεσα στις γλύκες) κατανοητό μια μέρα να σε είσαι κουρασμένο ή να πονας ΑΛΛΑ ΟΛΑ μαζι? ξαφνικά πόνος+χρόνος και παράπονα ΚΑΙ no problem λες και φταίω από πάνω, ουστ και αυτή κ η βρωμοτσατσά που στο 8λπετο βαραει πορτες, κριμα κ ηταν ενταξει η Ολγα αλλα... πολλα κουσούρια βγήκαν

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα πέρασμα αυτή την ώρα από Μεταξουργείο στα εξής μαγαζιά
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος Σοφία η μελαχρινή νταρντανα Μιλφ που είχε να εμφανιστεί περίπου τρία χρόνια πολύ καλή στο δωμάτιο δοκιμασμένη
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 δίπλα από τα σκαλιά Μαρία η γνωστή μελαχρινή μιλφ
Ιασωνος46 νομίζω πως είδα απ'έξω την Γκαλίνα να περιμένει χτες μεσημερι πάντως
δούλευε εκεί ντυμένη με ρούχα κανονικά δεν ήταν ιδιαιτερα ελκυστική
Ιασωνος36 Αλεξάνδρα ξανθιά εύσωμη κοπέλα ο Τσάτσος μεσήλικας καράφλας καλό είναι να προμηθευτεί κανένα Rexona
Κολωνου27 όροφος Λυδία η γνωστή Μιλφ μήπως είναι ώρα για απόσυρση?
Κολωνου45 διάδρομος μια νεαρή κοπέλα Μέλισσα σαφώς πιο αξιόλογη από όσες είδα αλλά μυρίζει ξεπετα από μακριά
Και ένα εύρημα στην Μεγάλου Αλεξάνδρου

Συνημμένα

• IMG_20180708_120332.jpg
    IMG_20180708_120332.jpg
    7,4 MB · Εμφανίσεις: 76

fodra

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
Νομίζω ότι παντού είναι γνωστή ως Τζοάννα η "Πορτογαλέζα",Ρουμάνα στην πραγματικότητα.
Πολύ σωστός! Η Τζοάννα κατάγεται από το ορεινό Μπράσοφ της Ρουμανίας κοντά στα μέρη του Δράκουλα...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.747
Πόντοι
41.129
Νομίζω ότι παντού είναι γνωστή ως Τζοάννα η "Πορτογαλέζα",Ρουμάνα στην πραγματικότητα.

Πολύ σωστός! Η Τζοάννα κατάγεται από το ορεινό Μπράσοφ της Ρουμανίας κοντά στα μέρη του Δράκουλα...

και το τατουαζ στη πλατη της γραφει το πραγματικο ονομα της  :cool2:

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Του Πίκερ είναι οι σαγιονάρες   :coolcondom:?

fodra

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
και το τατουαζ στη πλατη της γραφει το πραγματικο ονομα της  :cool2:
Ρισπέκτ μύστη μου! Την επόμενη φορά θα ζητήσω τελειωτικό στην πλάτη της. Θα χύσω στο όνομά της...

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Για όποιον ενδιαφέρεται αυτή την ώρα στο Ρεμούνδου 21 όροφο δουλεύει η πολύ καλή τίμια Μιλφ Μιλά από Βεργας3 αριστερά μια τίμια κοπέλα καθαρη που ξέρει να ικανοποιήσει, μαζί της η Ελένη το Βεργας3 είναι κλειστό

BerserkGuts

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
9
Like
128
Πόντοι
0
Ρισπέκτ μύστη μου! Την επόμενη φορά θα ζητήσω τελειωτικό στην πλάτη της. Θα χύσω στο όνομά της...
Ενημέρωση για τους συναγωνιστές. Η Τζοαννα τέλος της εβδομάδας φεύγει. Ένα πάρα πολύ καλό στανταρακι. Το τατουαζ της γραφει "ευτυχια". Κοινός αυτό που μας έδινε τόσο καιρό και θα μας λείψει τώρα που φεύγει τέλος της εβδομάδας....

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
Μόλις διάβασα την κριτική του μέγιστου Professor-x, για την Αναστασία στο Μεγ. Αλεξάνδρου-22 Α  :hi: :hi: Δυστυχώς συναγωνιστή έφαγες φόλα από αυτή τη μαλακισμένη πόρνη. Να ξέρεις όμως ότι τουλάχιστον έχεις την ευγνωμοσύνη όλων των συναγωνιστών, που τους γλίτωσες από μια βέβαιη φόλα  :kneel: :kneel: :hi: Όσο για τις βρωμερές πόρνες που μας δινουν φόλες και δε σέβοντε τα χρήματα μας, μαύρο - κατάμαυρο, και δημόσια διαπόμπευση στο site, ώστε να γλιτώνουν οι συναγωνιστές  :rockon: :rockon:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Καλησπέρα πέρασμα αυτή την ώρα από Μεταξουργείο στα εξής μαγαζιά

Ιασωνος46 νομίζω πως είδα απ'έξω την Γκαλίνα να περιμένει χτες μεσημερι πάντως
δούλευε εκεί ντυμένη με ρούχα κανονικά δεν ήταν ιδιαιτερα ελκυστική
 :offtopic: Οι περισσότερες γυναίκες μάς φαίνονται αδιάφορες εκτός του χώρου εργασίας τους,είτε πρόκειται για μπουρδέλο είτε οπουδήποτε αλλού,το μακιγιάζ και οι αισθητικές παρεμβάσεις κάνουν θαύματα... ;)

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.832
Πόντοι
3.886
ιασωνος 1γ μ φαινεται ηταν ενα μωρο βραδινη βαρδια με κατι τεραστια μασταρια ξερουμε αν ειναι καλη?

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.300
Πόντοι
2.021
Πρύτανη,στην Αννίτα του Λ28 αφήνεσε στα χέρια της; Η εκδηλώνεις πρωτοβουλίες;
Παίρνω πρωτοβουλίες κατόπιν αδείας της κορασίδος . Άλλοτε εγω πρωτος με την Αννίτα να ακολουθεί
και άλλοτε το αντίστροφο . Συνήθως εχω τον "πρώτο λόγο" αλλά μιλάμε για την Αννιτα . Οπως ειπα υποκλίνομαι στο μεγαλείο της ύπαρξής της . Εξαιρετική "μετενσάρκωση" .

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.747
Πόντοι
41.129
Ενημέρωση για τους συναγωνιστές. Η Τζοαννα τέλος της εβδομάδας φεύγει. Ένα πάρα πολύ καλό στανταρακι. Το τατουαζ της γραφει "ευτυχια". Κοινός αυτό που μας έδινε τόσο καιρό και θα μας λείψει τώρα που φεύγει τέλος της εβδομάδας....

Ποσα εχει ?  :think:
Ρωξανη γραφει ενα  :grin:
:hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom