You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
xristos2010
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2010
- Like
- 5.104
- Πόντοι
- 1.056
καλησπερα η Ρακελ εφυγε για τι χωρα της η πηγε αλλου ξερουμε τιποτα ?
Μερικα ποστ πιο πισω εγραψε καποιος οτι η τσατσα ειπε οτι εφυγε η Πατριτσια για Βενεζουελα και οτι θα επιστρεψει τον Σεπτεμβριο.
Προφανως την ακολουθησε και η Ρακελ.
Εγω που ρωτησα χτες για την Ρακελ, 2 φορες κατηγορηματικα μου ειπε οτι δεν θα ξαναερθει.
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.402
- Πόντοι
- 3.436
φίλε cavalaris είσαι ωραίος
κ με αποδεικτικά στοιχεία οχι αερολογίες,ντοκουμέντα.
Που ειναι τα σπιτάκια στην αμαλιαδα ρε παιδιά;
μηπως μας φέρει ο δρόμος,αν κ δεν εχω παει ποτε αμαλιαδα αλλά ποτε δεν ξέρεις..
liontari123456
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2014
- Like
- 54
- Πόντοι
- 1
Ξερει κάνεις αν δουλεύει η ειρήνη στο άγκυρας 12 κ σε πια βάρδια?
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Andrew256
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2017
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.438
- Πόντοι
- 1.446
Στην αμαλιαδα πρεπει ν τρωγε απίστευτο ξεσκισμα απο ολες τις τρυπες και εδω το παιζει δυσκολη ουτε κωλο ουτε τιποτα
Έτσι είναι όταν πάνε σε απομακρυσμένο μέρος ξεσκίζονται σε πιο γνωστές περιοχές φοβούνται μην τις πουν "πουτανες"... με τις πουτανες να πουμε
φίλε cavalaris είσαι ωραίος
Κοίτα το αντίστοιχο νήμα στα μπουρδελα επαρχειας έχω ποσταρει χάρτη.
Τι έπαθα σήμερα...
Πήγα στο Αχαρνών 85 για την Μαίρη που μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις την προηγούμενη φορά.
Μπαίνω μέσα και τη μου λέει η τσατσά ... Ότι είναι αγενές που μασαγα τσίχλα!!!
Για λίγο δεν νόμιζα ότι σοβαρολογουσε δεν περίμενα ότι είναι τοσο βλητο και όμως...
Άκου εκεί τι ξεστωμισε μια πρώην πουτανα και τωρινή τσατσά λες και είναι η κομισα ντεξεκαβλόν!!!
Έφυγα κρίμα για την Μαίρη να χάνει κόσμο από την σκουσκούρα με την ψιλή μύτη.
Αν και δεν πάω Μεταξουργείο επειδή με ξεκαυλωσε η παράλητη πιο πριν έκανα μια βόλτα εκεί να κόψω κίνηση ... Τι βρωμα που έχει ρε... Ήμουνα με σορτσάκι και με έπιασε φαγούρα στις γάμπες και τα καλάμια χωρίς να ακουμπισω πουθενά.
Solid_Snake
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2012
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΦΥΛΗΣ 71 ΙΣΟΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΥΖΑΞΕΙ Η ΜΑΜΑ ΝΙΚΟΛ.
ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ....ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΠΟΛΙΚΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ...
ΥΓ: 2 ΛΙΤΡΑ ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ ΗΠΙΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΛ...
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Ρε μαλακες τελικά η Ρενατα είναι φόλα, μέτρια ή τοπ; Τι πρώτη φορά και τέτοια ή είναι καλή ή όχι. Δηλαδή πρέπει να πάω 5 φορές μαζί της για να μου κάνει καλό γαμηση;Θα σε συμβούλευα να επισκεφτείς την Ρενάτα στο Φυλής 66 δεξιά στο τέλος Ιουλίου όταν θα έχεις μαυρίσει καλά από τον ήλιο. Την πρώτη φορά που θα πας μαζί της είναι πρόθυμη να σου προσφέρει τα πάντα αρκεί να της δείξεις ότι δεν ικανοποιήσαι εύκολα και με οτιδήποτε! Πρόσεχε όμως κάτι: Μην της ζητήσεις αυτό που θέλεις αν δεν σε ρωτήσει η ίδια! Αρκεί να της δείξεις με τον τρόπο σου τι είναι αυτό που γουστάρεις πολύ να κάνης μαζί της.
Πάντως με το υπεραπλο πρόγραμμα δεν μου φαίνεται και να ιδρωνει πολύ το βρακι της...
Από εμφάνιση δεν είναι τοπ ,αν και ανήκει σε προ μιλφ κατηγορία
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Δεν έχω καταλάβει. Αν πχ θέλω να την πάρω από κώλο, δεν πρέπει να της το ζητήσω αλλά να περιμένω να με ρωτήσει ή να της δείξω ότι θέλω αυτό κάνοντας κίνηση να της το φερμαρω; Εγώ έχω κάνει κίνηση να τη φιλήσω αλλά όλες τις φορές, εκτός από μία πεταχτά, το απέφυγε ευγενικά. Άρα μάλλον δεν πιάνει η τακτική σου.Θα σε συμβούλευα να επισκεφτείς την Ρενάτα στο Φυλής 66 δεξιά στο τέλος Ιουλίου όταν θα έχεις μαυρίσει καλά από τον ήλιο. Την πρώτη φορά που θα πας μαζί της είναι πρόθυμη να σου προσφέρει τα πάντα αρκεί να της δείξεις ότι δεν ικανοποιήσαι εύκολα και με οτιδήποτε! Πρόσεχε όμως κάτι: Μην της ζητήσεις αυτό που θέλεις αν δεν σε ρωτήσει η ίδια! Αρκεί να της δείξεις με τον τρόπο σου τι είναι αυτό που γουστάρεις πολύ να κάνης μαζί της.
protogon4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 11
- Like
- 658
- Πόντοι
- 371
τη ρενατα την εχω γαμησει πολλες φορες,
η κοπελα ειναι μουναρα το κωλο της και τις ΦΥΣΙΚΕΣ βυζαρες αν πιστευει οτι καποιος εχει καλυτερο καποια στη φυλης να το πει .περισσοτερο για το κωλο της λιγοτερο για τα βυζια της.
μεσα δεν βαζει λιπαντικο και μαλακιες,παλια αφηνε να την γλυφεις τωρα δεν αφηνει.τσιμπουκαρα και σε ολες τις στασεις γαμιεται απιστευτα.τι αλλο θες?
μονο και μονο που με τσιμπουκωνε και με τα νυχια της μου εγδερνε αισθησιακα τα αρχιδια απο κατω νομιζωντασ οτι θα παθω εγκεφαλικο ..φτανει..ας πει καποιος ποια γαμιεται καλυτερα..η μονη που την κοντραρει ειναι η βερονικα η οποια ομως δεν την λες και φυσικη...
η κοπελα ειναι μουναρα το κωλο της και τις ΦΥΣΙΚΕΣ βυζαρες αν πιστευει οτι καποιος εχει καλυτερο καποια στη φυλης να το πει .περισσοτερο για το κωλο της λιγοτερο για τα βυζια της.
μεσα δεν βαζει λιπαντικο και μαλακιες,παλια αφηνε να την γλυφεις τωρα δεν αφηνει.τσιμπουκαρα και σε ολες τις στασεις γαμιεται απιστευτα.τι αλλο θες?
μονο και μονο που με τσιμπουκωνε και με τα νυχια της μου εγδερνε αισθησιακα τα αρχιδια απο κατω νομιζωντασ οτι θα παθω εγκεφαλικο ..φτανει..ας πει καποιος ποια γαμιεται καλυτερα..η μονη που την κοντραρει ειναι η βερονικα η οποια ομως δεν την λες και φυσικη...
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Επειδή πολύ λόγος γίνεται για την Ρενάτα μιας και είμαι λίγο παλαιός μπορεί να μου κάποιος αν πρόκειται για την ίδια που δούλευε πριν καμία δεκαριά χρόνια σχεδόν στο Λιοσίων& Ξανθίππης?
mela33
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2016
- Κριτικές
- 15
- Like
- 2.348
- Πόντοι
- 491
Πολυ καλα σου ειπε η κυρία του σπιτιού. Επισης πολυκαλα εκανες κ εστριψες. Επισης πολυ καλα εκανες κ δεν μπηκες στα μεταξένια σπιτια. Επισης πράττεις ύβρη οταν μιλας ετσι απαξιωτικά για μια γυναικα ποσο δε εαν υπήρξε κ πουτανα.Έτσι είναι όταν πάνε σε απομακρυσμένο μέρος ξεσκίζονται σε πιο γνωστές περιοχές φοβούνται μην τις πουν "πουτανες"... με τις πουτανες να πουμε
Κοίτα το αντίστοιχο νήμα στα μπουρδελα επαρχειας έχω ποσταρει χάρτη.
Τι έπαθα σήμερα...
Πήγα στο Αχαρνών 85 για την Μαίρη που μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις την προηγούμενη φορά.
Μπαίνω μέσα και τη μου λέει η τσατσά ... Ότι είναι αγενές που μασαγα τσίχλα!!!
Για λίγο δεν νόμιζα ότι σοβαρολογουσε δεν περίμενα ότι είναι τοσο βλητο και όμως...
Άκου εκεί τι ξεστωμισε μια πρώην πουτανα και τωρινή τσατσά λες και είναι η κομισα ντεξεκαβλόν!!!
Έφυγα κρίμα για την Μαίρη να χάνει κόσμο από την σκουσκούρα με την ψιλή μύτη.
Αν και δεν πάω Μεταξουργείο επειδή με ξεκαυλωσε η παράλητη πιο πριν έκανα μια βόλτα εκεί να κόψω κίνηση ... Τι βρωμα που έχει ρε... Ήμουνα με σορτσάκι και με έπιασε φαγούρα στις γάμπες και τα καλάμια χωρίς να ακουμπισω πουθενά.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.843
- Πόντοι
- 46.232
τώρα live
Αχιλλέως 48 κλειστό.
Μαραθωνος 59 Αλεξάνδρα μελαχρινή μιλφ κανονικό σώμα μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό.
Μαραθωνος 59α Γιάννα καστανοξανθη κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κωνσταντινουπολεως 166 υπόγειο Άννα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζί με πρωκτικό.
Κωνσταντινουπολεως 166 ισόγειο Ερρικα ξανθιά νταρντανοπαχουλη με μακρύ μαλλί πιασμένο αλογοουρά, με 3.5αρια συν βυζια, με ελεύθερο στοματικό.
Χωματιανου 11α κλειστό.
Χωματιανου 11β Αλεξάνδρα ξανθιά με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 76 κλειστό.
Λιοσιων 76β Τανια καστανή μιλφ με πιασίματα κοιλίτσα 3.5αρι βυζι με τατουάζ στο αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Λιοσίων 73β Εμυ ξανθό κοντοπουτανο ζυμαράκι με μικρό βυζι και Τζέσικα μελαχρινή κανονικό σώμα μαλλί μέχρι τους ώμους 2-2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν παρτουζα με 30 ευρώ ενώ το μισάωρο πρόγραμμα είναι στα 60 ευρώ... όσον αφορά στις Λατινες έληξε η βίζα τους, θα έρθουν πάλι όταν μπορέσουν να ξαναπαρουν.
Λιοσιων 73α Ινα μελαχρινή κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι και Ιζαμπελα στο δωμάτιο, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Εξηκιου 18 κλειστό.
Εξηκιου 18α Μελίνα ξανθοκαστανη μιλφ παχουλη 3αρια βυζια, τα πάντα εκτός πρωκτικου.
Εξηκιου 18γ Σοφια ξανθιά μιλφογκιλφ παχουλη με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Λιοσιων 79 κλειστό.
Λιοσιων 79β Αλεξάνδρα κοκκινομάλλα μιλφ με πιασίματα 3αρι βυζι, τα πάντα εκτός πρωκτικου.
Βεργας 3 κλειστά.
Βεργας 2 Βίκυ καστανή κοντή χοντρουλα μιλφογκιλφ, με ελεύθερο στοματικό.
Βεργας 6α Ελένη ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό κσι πρωκτικο.
Βεργας 6β Φωτεινή ξανθιά κατσαρομαλλα μιλφ με καλό σώμα για την ηλικία της, απλό πρόγραμμα.
Βεργας 7 κλειστό.
Αχιλλέως 48 κλειστό.
Μαραθωνος 59 Αλεξάνδρα μελαχρινή μιλφ κανονικό σώμα μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό.
Μαραθωνος 59α Γιάννα καστανοξανθη κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κωνσταντινουπολεως 166 υπόγειο Άννα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζί με πρωκτικό.
Κωνσταντινουπολεως 166 ισόγειο Ερρικα ξανθιά νταρντανοπαχουλη με μακρύ μαλλί πιασμένο αλογοουρά, με 3.5αρια συν βυζια, με ελεύθερο στοματικό.
Χωματιανου 11α κλειστό.
Χωματιανου 11β Αλεξάνδρα ξανθιά με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 76 κλειστό.
Λιοσιων 76β Τανια καστανή μιλφ με πιασίματα κοιλίτσα 3.5αρι βυζι με τατουάζ στο αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Λιοσίων 73β Εμυ ξανθό κοντοπουτανο ζυμαράκι με μικρό βυζι και Τζέσικα μελαχρινή κανονικό σώμα μαλλί μέχρι τους ώμους 2-2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν παρτουζα με 30 ευρώ ενώ το μισάωρο πρόγραμμα είναι στα 60 ευρώ... όσον αφορά στις Λατινες έληξε η βίζα τους, θα έρθουν πάλι όταν μπορέσουν να ξαναπαρουν.
Λιοσιων 73α Ινα μελαχρινή κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι και Ιζαμπελα στο δωμάτιο, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Εξηκιου 18 κλειστό.
Εξηκιου 18α Μελίνα ξανθοκαστανη μιλφ παχουλη 3αρια βυζια, τα πάντα εκτός πρωκτικου.
Εξηκιου 18γ Σοφια ξανθιά μιλφογκιλφ παχουλη με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Λιοσιων 79 κλειστό.
Λιοσιων 79β Αλεξάνδρα κοκκινομάλλα μιλφ με πιασίματα 3αρι βυζι, τα πάντα εκτός πρωκτικου.
Βεργας 3 κλειστά.
Βεργας 2 Βίκυ καστανή κοντή χοντρουλα μιλφογκιλφ, με ελεύθερο στοματικό.
Βεργας 6α Ελένη ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό κσι πρωκτικο.
Βεργας 6β Φωτεινή ξανθιά κατσαρομαλλα μιλφ με καλό σώμα για την ηλικία της, απλό πρόγραμμα.
Βεργας 7 κλειστό.
mela33
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2016
- Κριτικές
- 15
- Like
- 2.348
- Πόντοι
- 491
Στο διαταυτα τωρα, Ακομινατου 2β καινουρια παρουσια μια εβδομαδα το πολυ, 30αρα Νατασα εκ Ρωσίας οχι κατι ιδιαιτερο ως προς την ομορφια. Αδουλεφτο μωρο ομως, δεκτικο αρκει να της φερθεις με δοτικότητα. Σφιχτομούνα καθαρή με υπηρεσιες στον μεσο ορο.
jimadams71
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2016
- Κριτικές
- 18
- Like
- 872
- Πόντοι
- 311
Μερικα ποστ πιο πισω εγραψε καποιος οτι η τσατσα ειπε οτι εφυγε η Πατριτσια για Βενεζουελα και οτι θα επιστρεψει τον Σεπτεμβριο.
Εγω που ρωτησα χτες για την Ρακελ, 2 φορες κατηγορηματικα μου ειπε οτι δεν θα ξαναερθει.
Με τη πατριτσια πηγα τελευταία μερα πριν φύγει μου είπε οτι θα επιστρέψει το Σεπτέμβριο σε ερώτηση αν θα ειναι παλι λιοσιων 73 μου είπε οχι
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Αθήνα από φωκ.27 που κάνει εξτραδακια από την πρώτη φορά, σε προτρέπει να την σκισεις δυνατά, δεν φεύγει αν δεν χύσεις και έχει και social που είναι από τα καλύτερα επειδή είναι Ελληνίδα.τη ρενατα την εχω γαμησει πολλες φορες,
Πες μου μία άλλη που τα συνδυάζει όλα αυτά
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.109
- Πόντοι
- 1.686
Η μουναροπιπίνα Αντζελίνα , η ξανθιά ψηλή ρουμούνα
που εργαζόταν στο Φυλής 84Α το πρωϊ,
θα εργάζεται μόνο περιστασιακά, απότι είπε η τσα2
διότι ίσως δουλεύει και αλλού ( ; ).
Αν κανείς την πετύχει , ας ενημερώσει τους συναγωνιστές.
Ευτυχώς η Σόνια η μουνάρα εργάζεται το απόγευμα
στο Φυλής 84Α.
που εργαζόταν στο Φυλής 84Α το πρωϊ,
θα εργάζεται μόνο περιστασιακά, απότι είπε η τσα2
διότι ίσως δουλεύει και αλλού ( ; ).
Αν κανείς την πετύχει , ας ενημερώσει τους συναγωνιστές.
Ευτυχώς η Σόνια η μουνάρα εργάζεται το απόγευμα
στο Φυλής 84Α.
whole lotta love
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2017
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Για εμένα το νούμερο 1ειναι η Βερόνικα 2η η Αθήνα 3η Αρίνα.καποτε ήμουνα φαν της Σόνιας αλλά με τον καιρό με ξενέρωσε αφάνταστα γιατί γαμιεται με πακια 2τερον με περίοδο 3τον διπλοβαρδιες 4τον με τον τρόπο της ζητάει εξτρα λεφτά και 5τον μου έλεγε κάτι παπαριές για την Ελλάδα κ τους Έλληνες μέχρι που αρπάχτηκα μαζί της άσχημα και δεν ξαναπατησα
Επισκέπτης
Τι σου ελεγε ακριβως για την Ελλαδα και τους Ελληνες;Για εμένα το νούμερο 1ειναι η Βερόνικα 2η η Αθήνα 3η Αρίνα.καποτε ήμουνα φαν της Σόνιας αλλά με τον καιρό με ξενέρωσε αφάνταστα γιατί γαμιεται με πακια 2τερον με περίοδο 3τον διπλοβαρδιες 4τον με τον τρόπο της ζητάει εξτρα λεφτά και 5τον μου έλεγε κάτι παπαριές για την Ελλάδα κ τους Έλληνες μέχρι που αρπάχτηκα μαζί της άσχημα και δεν ξαναπατησα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις