Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 291 άτομα (29 μέλη και 262 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μερικα ποστ πιο πισω εγραψε καποιος οτι η τσατσα ειπε οτι εφυγε η Πατριτσια για Βενεζουελα και οτι θα επιστρεψει τον Σεπτεμβριο.
Προφανως την ακολουθησε και η Ρακελ.
Εγω που ρωτησα χτες για την Ρακελ, 2 φορες κατηγορηματικα μου ειπε οτι δεν θα ξαναερθει.
Ειναι απωλεια το ρακελακι. Γλυκο υπομονετικο τρυφερο. Καμια σχεση με πουτανες που σε αγχωνουν απο το πρωτο λεπτο για να ξεμπερδευουν.

whole lotta love

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2017
Like
32
Πόντοι
0
Peter δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους,απλά όταν της έβαλα χέρι που πάει με πακια τότε άρχισε να μου λέει διάφορες μαλακίες που με έβγαλαν από τα ρούχα μου

whole lotta love

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2017
Like
32
Πόντοι
0
Αθήνα από φωκ.27 που κάνει εξτραδακια από την πρώτη φορά,  σε προτρέπει να την σκισεις δυνατά, δεν φεύγει αν δεν χύσεις και έχει και social που είναι από τα καλύτερα επειδή είναι Ελληνίδα.
Πες μου μία άλλη που τα συνδυάζει όλα αυτά
Αλβανίδα είναι φίλε μου αλλά αυτό δεν έχει να λέει το κορίτσι είναι από τα καλύτερα

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.468
Πόντοι
3.436
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της τσατσας βασως
με το parcincon ειναι Αλβανίδα..

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Ρε μαλακες τελικά η Ρενατα είναι φόλα, μέτρια ή τοπ; Τι πρώτη φορά και τέτοια ή είναι καλή ή όχι. Δηλαδή πρέπει να πάω 5 φορές μαζί της για να μου κάνει καλό γαμηση; 
Πάντως με το υπεραπλο πρόγραμμα δεν μου φαίνεται και να ιδρωνει πολύ το βρακι της...
Από εμφάνιση δεν είναι τοπ ,αν και ανήκει σε προ μιλφ κατηγορία
Αναδουλειά στην Αθήνα,την έστειλαν στην Αμαλιάδα.Το υποψήφιο πελατολόγιο στην Αμαλιάδα,πολύ μικρότερο από αυτό της Αθήνας.Επιπρόσθετα οι γύφτοι Ηλιείς είναι μαθημένοι στο ακάποτο.Τι να κάνει και η Ρένατα;
Έκατσε και την γαμήσαν πατόκορφα.Μπορεί να έπεσαν και τίποτα δωράκια που οι γύφτοι βγάζουν ακούραστα-αβάδιστα από την διακίνηση ναρκωτικών.

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Θα σε συμβούλευα να επισκεφτείς την Ρενάτα στο Φυλής 66 δεξιά στο τέλος Ιουλίου όταν θα έχεις μαυρίσει καλά από τον ήλιο. Την πρώτη φορά που θα πας μαζί της είναι πρόθυμη να σου προσφέρει τα πάντα αρκεί να της δείξεις ότι δεν ικανοποιήσαι εύκολα και με οτιδήποτε! Πρόσεχε όμως κάτι: Μην της ζητήσεις αυτό που θέλεις αν δεν σε ρωτήσει η ίδια! Αρκεί να της δείξεις με τον τρόπο σου τι είναι αυτό που γουστάρεις πολύ να κάνης μαζί της.
Φίλε,στο μπουρδέλο δεν πάμε να λύσουμε τον γρίφο της Ρενάτας.Ούτε να κάνουμε ψυχανάλυση σε καμμιά κοπέλα.
Η είναι καλή στη δουλειά της η δεν είναι.Και η Ρενάνα έχει αποδείξει οτι δεν είναι.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Φίλε,στο μπουρδέλο δεν πάμε να λύσουμε τον γρίφο της Ρενάτας.Ούτε να κάνουμε ψυχανάλυση σε καμμιά κοπέλα.
Η είναι καλή στη δουλειά της η δεν είναι.Και η Ρενάνα έχει αποδείξει οτι δεν είναι.
Οι πιο πολλες ετσι λειτουργουν τυπε!Εμενα μαρεση αυτο γιατι και χρονο παραπανο καθονται μαζι σου τα κοριτσια και γριφουε μας βαζουν να λυνουμε και καλο σεξ τι αλλο θελουμε?ολα με ενα 20ρικακι!μην κανετε παραπονα γιατι ειναι γρουσουζια!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Πολυ καλα σου ειπε η κυρία του σπιτιού. Επισης πολυκαλα εκανες κ εστριψες. Επισης πολυ καλα εκανες κ δεν μπηκες στα μεταξένια σπιτια. Επισης πράττεις ύβρη οταν μιλας ετσι απαξιωτικά για μια γυναικα ποσο δε εαν υπήρξε κ πουτανα.
εγω πιο καλη γυναικα τσατσα δεν εχω ξαναδει ,αρχοντογυναικα ευγενικη γλυκομιλιτη με το χαμογελο παντα,ειναι λιγο ζηλιαρα αλλα την εχω συγχορεση !!

• Like
Αντιδράσεις: Doggen

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436

ΧΟΡΧΕ

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
140
Πόντοι
1
Όταν έφυγε για την Αμαλιάδα είχε μεγάλο πελατολόγιο στην Αθήνα. Έφυγε διότι καυλώνει να γαμιέται με  σκουρόχρωμους!

Η Ρενάτα ποτέ δεν είχε οικονομικό πρόβλημα. Είναι από αυτές που γαμιούνται από χόμπυ και για αυτό με κάποιους είναι πολύ καλή στο sex και με πολλούς είτε μέτρια είτε κακή!
Πρεπει να εβγαλε τρελα λεφτα παντως εκει στην αμαλιαδα με τους γυφτους και τους αγροτες.Καιρο γαμιεται απο χόμπυ.Και αφου ειχε μεγαλο πελατολογιο πως και την εκανε στην αμαλιαδα ?και σε αλλα μερη εχει σκουροχρωμους

• Like
Αντιδράσεις: vril

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Πρωινή βάρδια ξέρει κανείς τι παίζει φυλής Φώκαιας? Αν μπορεί κάποιος ας ενημερώσει και αν  ξέρει κανένας η Χριστίνα η κοντή που δουλεύει στην αλυσίδα φυλής αυτή την βδομάδα δουλεύει πρωί η απογεματινη βάρδια?

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Όταν έφυγε για την Αμαλιάδα είχε μεγάλο πελατολόγιο στην Αθήνα. Έφυγε διότι καυλώνει να γαμιέται με  σκουρόχρωμους!
Στην Αθήνα να δεις σκουρόχρωμους,πίσσα-κατράμι!!!  Πιο πολλούς από την Αμαλιάδα !!! Και αραπάδες στην Αθήνα λέει...να μαυρίζει ο τόπος!!!
Κι αφού είχε μεγάλο πελατολόγιο στην Αθήνα όπως λες, είχε και αραπάδες,λογικά δεν έπρεπε να φύγει από Αθήνα για να πάει Αμαλιάδα.

• Like
Αντιδράσεις: vril

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Η Ρενάτα ποτέ δεν είχε οικονομικό πρόβλημα. Είναι από αυτές που γαμιούνται από χόμπυ και για αυτό με κάποιους είναι πολύ καλή στο sex και με πολλούς είτε μέτρια είτε κακή!
Εξάλλου πρέπει να επισημάνω το εξής αυτονόητο:
Η ιερόδουλη κάνει αυτή τη δουλειά για τα λεφτά.Δεν αφήνεις το μεγάλο πελατολόγιο=λεφτά για να τρέχεις στην Κολοπετινίτσα.
Όσο για πούτσους να την καβλώσουν; Θα βρει στην Αθήνα.Μαύρους,άσπρους,κίτρινους,ροζ,τυρκουάζ και πούτσες μπλε.

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
Μπορει να ενημερωσει κανεις για Καρλα απο Ιωαννινων που δουλευει; Ευχαριστω

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Αυτή την ώρα...
Φώκαιας 25Α δούλευε μια κοντούλα ξανθιά ονόματι Μπέλλα.
Φώκαιας 27Β στο κάτω η ξανθιά Αθηνά.
Φώκαιας 27Β στον όροφο δούλευε η Καρολίνα.
Φυλής 56 δούλευαν η Αλίνα και η Νταϊάνα.
Φυλής 59 Μαρία, κοντούλα με πεταχτά βυζάκια.
Φυλής 65Β Χριστίνα, κοντούλα μελαχρινή.
Φυλής 69Α Μαρία με μικρά βυζάκια, ψηλή και ωραία κωλάρα.
Φυλής 69Β Τζουλιάνα, ξανθιά, κοντούλα με πιασήματα.
Φυλής 84Α η Άννυ, φοβερό κορμί με τέλεια στητά 2,5άρια βυζιά, κωλάρα, μαύρο κατσαρό μακρύ μαλλί και όμορφο πρόσωπο. Την δοκίμασα με πολύ καλές εντυπώσεις...
Διδύμου 7Α η Τάνια με μικρά βυζάκια και κωλάρα.
Διδύμου 7Β Τζώρτζια.

julio2018

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα πριν λίγες μέρες ρωτούσε κάποιος για την πανύψηλη Ρωσσιδα Μιλφαρα Αλεξία από Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφο δουλεύει τώρα Κωνσταντινουπόλεως 166Α εκεί την βρίσκεται
Ευχάριστο από τα 10 euro που έπαιρνε τώρα θέλει 20 τι άλλαξε ?

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.746
Πόντοι
2.836

liontari123456

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
54
Πόντοι
1
Αυτή την ώρα...
Φώκαιας 25Α δούλευε μια κοντούλα ξανθιά ονόματι Μπέλλα.
Φώκαιας 27Β στο κάτω η ξανθιά Αθηνά.
Φώκαιας 27Β στον όροφο δούλευε η Καρολίνα.
Φυλής 56 δούλευαν η Αλίνα και η Νταϊάνα.
Φυλής 59 Μαρία, κοντούλα με πεταχτά βυζάκια.
Φυλής 65Β Χριστίνα, κοντούλα μελαχρινή.
Φυλής 69Α Μαρία με μικρά βυζάκια, ψηλή και ωραία κωλάρα.
Φυλής 69Β Τζουλιάνα, ξανθιά, κοντούλα με πιασήματα.
Φυλής 84Α η Άννυ, φοβερό κορμί με τέλεια στητά 2,5άρια βυζιά, κωλάρα, μαύρο κατσαρό μακρύ μαλλί και όμορφο πρόσωπο. Την δοκίμασα με πολύ καλές εντυπώσεις...
Διδύμου 7Α η Τάνια με μικρά βυζάκια και κωλάρα.
Διδύμου 7Β Τζώρτζια.
Φίλε η Άννυ που λες τι πρόγραμμα κάνει?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom