Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 126 άτομα (8 μέλη και 118 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Καλά,αλλά υπάρχει και κάτι άλλο τώρα το καλοκαίρι.Όποιος έχει ιδρώσει και μυρίζει ιδρωτίλα,να μπει στο Αχαρνών 85;
Ενας που ειναι μπανιαρισμενος αλλα εχει ιδρωση φαινετε...επισης ενας που ειναι αμπανιαριστος και εχει ιδρωση μυριζη σαν ασβος...λιγο να σεβομαστε τα κοριτσια τυπε μου και πανω απο ολα σεβεσε τον εαυτο σου αν εισαι στην πενα!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Μειλισανε στο βιντεο για αλβανικη μαφια!που τους πελατες και τα κοριτσια αυτη η μαφια προστατευη!οι ιδιοι που τα κραζουνε ειναι η μεγαλητερη φαν τον οικον ανοχης!μεγαλη συζητηση....που δεν γινετε εδω!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 160222

Επισκέπτης
Φίλοι μου, επειδή πολλοί παραπονιέστε για πουτάνες που περνάνε καπότα σε πεσμένο πούτσο, δείτε μια κινέζικη πατέντα στο παρακάτω βίντεο και γελάστε με την ψυχή σας.
Δείτε από το 4:30 και μετά.  
Μη σχολιάσουμε τις συνθήκες των κινέζικων μπουρδέλων.
Αν θεωρηθεί off topic  ας το μεταφέρουν εκεί που νομίζουν οι διαχειριστές.

:heavymetalbig:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Στη Βουλή κατατέθηκε σήμερα το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (πρόγραμμα «Κλεισθένης Ι»).

Εχει σχεση με τα σπιτακια Ηλία..?

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Χωματιανού 11β(όροφος).

ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΟΥ ΦΟΛΑΡΑ  :ak: :ak: :ak:
Μόνο η Αλεξάνδρα αξίζει που δουλεύει απόγευμα. Με  την Αντριάνα έφαγα φόλα και εγώ τις τελευταίες 2 φορές που την πήρα.

mpoukas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
133
Πόντοι
1
Η Μπιούτη η μαυρούλα τα απογεύματα πού εμφανίζεται;
Στο Φυλής 84Α;
Ευχαριστώ

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Για ποια τσατσά μιλάς; Την γνωστή Ρωσίδα με το κοντό μαύρο μαλλί και τα γυαλάκια που είναι πάντα μαζί με την Εβελίνα από τα Αγκύρας 12,Διδύμου 22,20, Αγ.Πέτρου 7;Είναι οργανωμένο σχέδιο,φίλε μου που υλοποιείται βήμα προς βήμα.Κάθε βήμα στον χρόνο του.

Ρωσίδα είναι ?
Πρέπει να πάει πίσω κάνα δίμηνο να την κάνουν πιο σεβαστικιά.
Εδώ χάλασε από τις Ελλεηνίδες φαίνεται.

Από συζητήσεις λέγεται ότι θα αγοράσουν το κέντρο οι πλούσιοι σε χαμηλές τιμές και μετά θα διώξουν τους λάθρο και θα χεστούν ακόμα περισσότερο στα φράγκα.
Αλλά είμαστε οφ τόπικ.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.715
Πόντοι
41.129
Πριν απο λιγο:
Φυλής 72 Αρινα, νεο λουκ με καστανο μαλλι ισιο οχι κοτσο.
Ηπια φρεσκοστημενα μουνοζουμα και αποχωρησα απο τον οικο.
Φυλης 84α η γειαααααααα σοοοοουυυ συνοδεια κουνιστου σαλοναρισματος Σονια.
Φυλης 86: Λωρη,μετρια εμφανιση φουλ εκτος κωλου ειπε.
Φυλής 67: Παολα ξανθο μιλφ αρκετα καλης εμφανισης.
Η Μπιουτυ εχει ρεπο σημερα.
Πολλοι οικοι ειναι κλειστοι λογω επιδρομης της αστυνομιας. Πολλες κοπελες ταμπουρωθηκαν μεσας στα μπουρδελα και περιμενουν να ηρεμησουν τα πραματα.Πηραν και μια κοπελα ειπε καποια υπηρεσια.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.468
Πόντοι
3.436
Λοιπών,έβλεπα το βίντεο των αντιμπουρδελιαρικων κινητοποιήσεων
κ απορώ αυτοί οι τύποι που διαμαρτύρονται να μην έχουν παει ποτε σε κανά μπουρδελακι;
Γιατι δεν κατάλαβα τόσο κακό ειναι..το sex κ οανθρωπος παντα πήγεναν μαζί;
Στον κόσμο υπαρχει μεγάλη υποκρισία..
Δηλαδή για να καταλάβω καποιος-καποια που κάνει σχέση κ πανε τα γαμήσια σύννεφο,fool προγράμμα να το πω κ ετςι ειναι νόμιμος κ εγώ που παω με τις κυρίες των σπιτιών ειμαι παράνομος..

Επισκέπτης
Ολους αυτους τους εκδιωξαν οι Αλβανοι, και με τσαμπουκα κατα περιπτωση, και τωρα μενουν αυτοι εκει. Αν ειχαν μεταφερει τα μπουρδελα σε αλλη περιοχη, με κεντρα διασκεδασης ή γραφεια, που δε θα ενοχλουσε η παρουσια τους, τωρα και καλυτερα μπουρδελα θα ειχαμε με τουαλετες και ντους και πιθανως ενα τελειως διαφορετικο κεντρο της πολης.

Επισκέπτης
Ναι δεν αξίζει ούτε αυτή ούτε η μελαχρινή για20€ο μιλάμε πάντα για10€ο μπορεί η κατάντια της πιάτσας ειδικά Φυλης είναι απίστευτη πολλοί έχουν σταματήσει εδώ και καιρό να πηγαίνουν πλέον όχι μόνο κίνητρο δεν υπάρχει αλλά το αντίθετο καθώς γι'αυτό που προσφέρουν το20€ο είναι υπερβολή χαλιά κάθε πρό πέρσυ και καλύτερα.
Λίγες Μιλφ σε περιφερειακά μαγαζιά κάτι αξίζουν

Δυο μπουρδελα στα οποια δεν εχω ακουσει ποτε την τσατσα να φωναζει ακομα και οταν υπαρχει κοσμος στο σαλονι ειναι το Διδυμου 8 ισογειο και το Ιωαννινων 5. Το τελευταιο πρεπει να εχει και ντους.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Συμφωνώ με τα παραπάνω σχόλια για τα μπουρδέλα.
Είναι απαραίτητα στην κοινωνία βασικά ρίχνουν τους βιασμούς, άτομα με θέματα οργανικά ή ψυχικά πληρώνουν να γαμήσουν μια γυναίκα και σε άλλες περιπτώσεις κάποιοι βρίσκουν μια γρήγορη λύση όταν δεν έχουν άλλο μουνί να γαμήσουν προς το παρόν και δεν θέλουν να τον παίξουν.
Από την άλλη θα έπρεπε να είναι απολύτως νόμιμα και σούπερ οργανωμένα σε κατάλληλες περιοχές και εκτός έλεγχου κακοποιών στοιχείων και να μην υποβαθμίζουν τις περιουσίες και την ζωή των πολιτών.

Ρε μάγκες καμία με το πακέτο της Αθηνάς από το Φωκαίας 27 υπάρχει το απόγευμα?
Είχα την Μαίρη στο Αχαρνών 85 αλλά τώρα που δεν θέλω να βλέπω την τσατσα κοιτώ για καμία άλλη για απογευματινό στανταράκι.

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Ρε παιδιά έχω μπερδευτεί ας πει κάποιος στη μοντελοαλυσιδα πόσες χριστιανές έχει?Η μια είναι Ρωσίδα λίγο ψηλή και η άλλη κοντή ρουμανα μελαχρινή?

curtism333

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
1
Μήπως γνωρίζει κάποιος μέχρι τι ώρα είναι ανοικτό το Κωνσταντινουπόλεως 166 και ποια κοπέλα δουλεύει τώρα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom