Μααλάκας
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Like
- 752
- Πόντοι
- 81
Είσαι ο Πίκερ;Βγαζει αισθησιασμο και σε κανει να φευγεις χαμογελαστος.
Ρωτάω γιατί τώρα επέστρεψα οίκαδε εκ Μεταξουργείου και Φυλής.
Είσαι ο Πίκερ;Βγαζει αισθησιασμο και σε κανει να φευγεις χαμογελαστος.
Τόσο καλή είναι αυτή η Βερόνικα; Που είπαμε οτι βόσκει; Φυλής 86 άνω;Γάμησέ τα τύπε. Τελικά γάμησα τη Βερόνικα μετά από 40-50 λεπτά αναμονής στο δωμάτιο, με το σαλόνι να γεμίζει μπουλούκια κάθε τόσο...
Σε σχέση με το μπουγιο, την εμφάνιση και με βάση το φουλ πρόγραμμα που κάνει .Τόσο καλή είναι αυτή η Βερόνικα; Που είπαμε οτι βόσκει; Φυλής 86 άνω;
Στα 4 δε μου στήθηκε και πολύ καλά καθώς χαμήλωσε πολύ για τις διαστάσεις μου.κανει εντελος απλο προγραμμα...βεβαια ωραια πιπα οπως τα λες τελειοτικη μαλιστα.. παιρνει καλες στασης αλλα εως εκει!Μηπος αλαξε και δινι φιλακια κτλ?
Κι εμένα στην αρχή απέφυγε τα φιλιά, επειδή είχε κραγιόν, όπως είπε. Τελικά μετά από μερικές ψωλιές υπέκυψε στην κάβλα και τα δέχτηκε. Για το κραγιόν αποδείχτηκε όμως ότι είχε δίκιο, καθώς πασαλειφτήκαμε και εγώ και αυτή σαν κλόουν. Μπήκα μετά σε ένα μαγαζί να πάρω κανένα σνακ μετά την κατάθεση και είδα τυχαία στον καθρέφτη ότι ήμουν καταβαμμένος, χωρίς να το καταλάβω, και άρχισα να σκουπίζομαι κακήν κακώς.Σε σχέση με το μπουγιο, την εμφάνιση και με βάση το φουλ πρόγραμμα που κάνει .
Σε εμένα την δεύτερη φορά μου έκανε νερά αλλά μπορεί τώρα να είναι καλύτερη από το μεγάλο διάλειμμα που έκανε
Πίπα γυμνή με ρούφηγμα αρχιδιώνε;κανει εντελος απλο προγραμμα...βεβαια ωραια πιπα οπως τα λες τελειοτικη μαλιστα.. παιρνει καλες στασης αλλα εως εκει!Μηπος αλαξε και δινι φιλακια κτλ
Είσαι ο Πίκερ;
[/quoteΤα ειπες όλα μεσα σε δωδεκα λεξεις ενα ερωτιματικο και μια τελεία. Αρχοντας για οσους κατανοουν και ζουν.Είσαι ο Πίκερ;
Να το κατεβασει στα 5 καλυτερα, γιατι τοσο αξιζει η μεταξουπολη ουτε σεντς παραπανω.. Αφου δουλευουν με χυσοκοπτη στο 5 λεπτο οι υπηρεσιες, χωρια οι ντεκαντανς τρωγλες. Και μαξιμουμ 10, να ειναι στην φυλστρητ.Εγω πλεον γαμαω μονο ενα στανταρακι στο Μεταξι που της λεω οτι πρεπει να αυξγσει την τιμη στα 30 ευρω.
Ξερει κανεις αν η ρενατα δουλευει τωρα;
+1Το μεταξουργειο αυτο το τριημερο αλλα και σημερα θυμιζει τρομερα σκηνικο απο πλατο walking dead..δε γαμαει ανθρωπος εκει περα..μονο ορκ και γλυωδες οντα τυπου dmtrxxx/νασου κλπ