Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 268 άτομα (34 μέλη και 234 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.030
Κριτικές
57
Like
6.406
Πόντοι
4.006
Ήρθα για πιπινου 118 και έχουμε
Βίκυ + λανα
Για Βίκυ διαβάστε κριτικές αν τυχόν δε τη ξέρετε, και η λανα είναι μια γύρω στα  32-35 ξανθιά ως τους ώμους Ρωσίδα καλό ύψος, με καλό κορμί και μεγαλούτσικο στήθος
Και οι δύο τα πάντα εκτός πρωκτικου.
Πέρασα με Βίκυ, μια θεά που ικανοποιεί το πελάτη με προκατακτικα, φοβερή υγρή πιπα (όχι βαθιά), απλά δε συστήνεται για pse καθώς όταν πήγα να της δώσω το μουνι στη πλάτη πονούσε και άλλαξα στάση. Gfe λοιπόν λεπτό νεαρό ξανθό ρωσακι
κανει εντελος απλο προγραμμα...βεβαια ωραια πιπα οπως τα λες τελειοτικη μαλιστα.. παιρνει καλες στασης αλλα εως εκει!Μηπος αλαξε και δινι φιλακια κτλ?
 

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
8.106
Κριτικές
33
Like
7.341
Πόντοι
4.746
Χθες απογευμα β'βαρδια.Διδυμ/20, η θεια Σονια με χαμογελο και θετικη ενεργεια, δεν ηταν αυστηρη οπως συνηθως, σε νορμαλ
με φουλ του ακαπελα. -Διδυμ/18Α' το σκληροπυρηνικο γκρανι Αλιονα, με την ρουφα κωλαδα σε νορμαλ, με φουλ του ακαπελα επισης.
-Διδυμ/27 Τζουλια ψηλη ευτραφης βαρεων βαρων για χαρντκορ καταστασεις, σε φουλ του κωλου με τερματικο ακαπελα.
Σαλοναριζε μαζι της και η Ιβανα, ξανθια πετιτ σε στυλ ξενυχτισμενης τουριστριας. Σε νορμαλ με φουλ του ακαπελα.
Την οποια και επελεξα για μια αναγνωριστικη σεξοσυνεδρια. Με καλες εντυπωσεις.   :sunglasses:
Σε υπηρεσιες θυμιζει την (νικη καβλουσκα) σε αποδοση ομως κατα 70% , αν τις συγκρινουμε.
Φευγει αυριο την Κυριακη για την πατριδα της αλλα αγνωστο ποτε θα επιστρεψει. Ολες οι παραπανω συστηνονται ως ρωσιδες.
 

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Μηνύματα
3.920
Κριτικές
25
Like
11.584
Πόντοι
14.615
Τιτλο δε δινω σε κανενα,ο τιτλος ειχε δωθει απο αλλα ατομα,και οχι απο εμενα.Αναφερθηκα απλα σε μια μετακινηση ενος ατομου,αλλα παρατηρω οτι ακομα και αυτη η ειδηση γινεται αντικειμενο προσωπικης επιθεσης και αντιπαραθεσης,και ειλιρκινα δε καταλαβαινω το λογο.
Οπως πια δε καταλαβαινω το λογο παραμονης μου σε αυτο το σαιτ,απο τη στιγμη που αν κατι αναφερω αυτοματα καθισταμαι υποπτος.Λοιπον ας ειναι αυτο το τελευταιο μου ποστ,καλη συνεχεια στο σαιτ σας,και ζητω απο τους αρμοδιους τη διαγραφη μου.Σας αδειαζω τη γωνια,ειστε ατομα επιπεδου και ενας κακος,υπουλος,προστυχος και δολιος σαν εμενα δεν ταιριαζει να παραμενει σε ενα γκρουπ τοσο υψηλου επιπεδου και ηθους ατομων.
Αυτό το μήνυμα δεν το έγραψε ο CHRIS1971.
Το έγραψε ο n.smyrni1976 ο οποίος έχει χακέψει το προφίλ του CHRIS1971.
Κάποιος να ειδοποιήσει τον CHRIS1971 να αλλάξει το password.
 

tehlulz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Μηνύματα
27
Κριτικές
10
Like
501
Πόντοι
310
Σημερα κατα τις 14:00

Φωκαιας 9 Κατερινα
Φωκαιας 17 πανω κλειστο.
Φωκαιας 17 κατω Ξενια.
Φωκαιας 25α μια Αντζυ Μολδαβεζα ψηλη αδυνατη μελαχροινη, λιγο χαμηλοκωλα και με στραβα δοντια, αν ειχε καλυτερη φατσα θα εμπαινα γιατι φανηκε τσαχπινα στο σαλοναρισμα.
Φ66α Νταιανα μουναρα με μαυρο ισιο μαλλι γαλαζια ματια, καταλευκη Ρωσιδα με ωραιο στητο βυζι. Νομιζω ειναι η ιδια που χα πετυχει στο 54 πριν λιγες μερες. Περασα κι οπως περιμενα ηταν κρυα, οχι φολα ακριβως αλλα φανερα δε γουσταρει αυτο που κανει. Θα ακολουθησει κριτικη.

 

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Μηνύματα
7.708
Κριτικές
11
Like
12.582
Πόντοι
5.060
Έχει καμιά που να αξίζει η Φυλής τώρα σε οποιαδήποτε βάρδια, πλην της Βερόνικας και της Αθηνάς;
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα συναγωνιστές,
Ενημέρωση από την απογευματινή βάρδια σε όσα μαγαζιά μπήκα.
Στο Διδύμου 22 δύο κοπέλες Ρωσόφωνες η Λίντα, με μαλλιά καστανόμαυρα προς το καρέ,σώμα κανονικό με λίγα πιασίματα,πρόσωπο αδιάφορο.Είχε εργαστεί για λίγο και στο Φυλής 109Β. Μαζί της η Αναστασία,γεματούλα,με μαλλιά καστανόμαυρα πιασμένα αλογοουρά.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Διδύμου 20 η Σόνια,η γνωστή μιλφ παλιά καραβάνα.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό  και πρωκτικό.Μαλλιά καστανόμαυρα κοντά αραιά,σώμα κανονικό με πιασιματάκια,βυζιά σιλικονάτα.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο η καινούρια Ελένη,μιλφ,μάλλον Αλβανέζα,ψηλή,νταρντάνα,με ωραίο πρόσωπο,μαλλιά καστανοκόκκινα σγουρά στο ύψος των ώμων της,γεμάτη.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα της.
Στο Φυλής 66Δ ήταν καινούρια κοπέλα Ρωσόφωνη σύμφωνα με την υπηρεσία,η Καρίνα.Κοπέλα με ξανθά μαλλιά πιασμένα σε δύο κοτσίδες.Σώμα με πιασίματα.Πρόγραμμα κανονικό.
Στο Φυλής 72 ήταν η Αρίνα,όμορφη κοπέλα,μαλλιά ξανθά πιασμένα αλογοουρά,λευκό δέρμα,πράσινοι οφθαλμοί.σώμα κανονικό.Σε ελεύθερο στοματικό.Γνωστή και σαν Ροδίκα η Αλίνα από μαγαζιά όπως το Ιάσωνος 19 στον όροφο.το Κολωνού 11 στον όροφο,το Φυλής 109β και τα Φυλής 19 και Φυλής 69 ισόγειο.Εδώ έγινε η δεύτερη επίσκεψη.Φιλότιμη κοπέλα,πολύ καλή και εξυπηρετική.
Στο Φωκαίας 9 στο ισόγειο δεξιά κλασσικά η Ειρήνη,με μακριά μαύρα μαλλιά,μελαμψό δέρμα,σώμα κανονικό με πιασίματα.Σε πρωκτικό.
Στο Φωκαίας 9 στο ισόγειο αριστερά η Κασσάνδρα,σώμα κανονικό,μαλλιά καστανόμαυρα προς το καρέ,τατού.Έχει εργαστεί και παλιότερα στα μαγαζιά της αλυσίδας.Κανονικό ανακοινώθηκε παλιά νομίζω ανακοίνωνε και πρωκτικό.
Στο Φωκαίας 7 στο υπόγειο το δεξιά μαγαζί ανοιχτό με κοπέλες την Αίμιλυ και την Σάρα.Η Αίμιλυ λεπτή με μαλλιά καστανά πιασμένα αλογοουρά σταθερή στο μαγαζί αυτό η Σάρα ζουμερή με πιασιματάκια και μαλλιά καστανόξανθα προς το καρέ,βυζάρες.Σε ελεύθερο στοματικό αμφότερες.
Στο Φυλής 74 στο υπόγειο δεξιά η Τζόυ απο τα Φυλής 86 ισόγειο,Φυλής 84 όροφος και Φώκαιας 25 όροφος.Μιλφ Αλβανέζα,σώμα κανονικό με πιασίματα,μαλλιά ξανθά στο ύψος των ώμων της.Σε πρωκτικό.
Στο Φωκαίας 17 στο ισόγειο η Μικαέλα,σώμα κανονικό με πιασιματάκια,μαλλιά μαύρα στο ύψος των ώμων της,τατού στο σώμα της.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 17 στον όροφο δύο κοπέλες η Τζένη,ψηλή,με μαλλιά μακριά καστανόμαυρα,μελαμψό δέρμα.Σε ελεύθερο στοματικό.Η δεύτερη ήταν η Ξένια,με μαλλιά ξανθά προς το καρέ,σώμα κανονικό,πρόγραμμα κανονικό.
Στο Φωκαίας 25 στον όροφο δύο κοπέλες,η πρώτη ήταν η Τζένη γνωστή στους παλιούς και σαν Κωνσταντίνα η "Σαλονικιά".Ψηλή,λεπτή με όμορφο σώμα,μαλλιά καστανόμαυρα προς το καρέ.Σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.Μαζί της η Μπιούτη,η γνωστή μαυρούλα,σώμα γεμάτο με βυζάρες και ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα.
Στο Φωκαίας 25 στο ισόγειο η Νάντια καινούρια Ρωσόφωνη,με μαλλιά ξανθά πιασμένα πάνω,σώμα με πιασιματάκια.Σε ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα της.
Στο Φωκαίας 27 στο ισόγειο η Ναταλία,λεπτή,με μαλλιά καστανά μακριά σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 27 στον όροφο η υπηρεσία ανακοίνωσε δύο Βουλγάρες καινούριες.Περίμενα να δω.Τελικά άνθρακας ο θησαυρός.Η πρώτη ήταν η Αλέξια γνωστή και σαν Άνκα από τα Τροφωνίου 11 ισόγειο,Αλκιβιάδου 16Β &Γ,Διδύμου 18 υπόγειο.Γεματούλα με μελαμψό δέρμα και μακριά καστανά μαλλιά.Η δεύτερη ήταν η Άννα,λεπτή,κοντή,με μαλλιά ξανθά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα τους αμφότερες.
Στο Αγκύρας 12 δύο κοπέλες Ρωσόφωνες η πρώτη ήταν η Μάρτα,μακριά καστανά μαλλιά,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα.Καινούρια σχετικά κοπέλα.Η δεύτερη ήταν η Σούζυ,με μαλλιά ξανθά κοντά πλέον απο καρέ.Σε ελεύθερο στοματικό.Νομίζω ότι η Μάρτα κάνει και πρωκτικό αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Στο Φυλής 69 στο ισόγειο η Τζούλια,παλιά καραβάνα,με μαλλιά ξανθά πιασμένα πάνω,σώμα κανονικό.Σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Στο Φυλής 84 στον όροφο ήταν η Ραίσα,όμορφη κοπέλα σέξυ,αδύνατη,ψηλή,με μαλλιά μαύρα πάνω απο τους ώμους και γυαλιά οράσεως.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 65 στο ισόγειο ήταν η Σιμόνα απο τα Φωκαίας 27.Σώμα κανονικό με μαλλιά μαύρα στο ύψος των ώμων της.Πρόγραμμα δεν ανακοινώθηκε.
Στο Φυλής 86 στον όροφο ήταν η Βερόνικα,η γνωστή Βουλγάρα,με μαλλιά καστανα μακριά πιασμένα αλογοουρά,γυαλιά οράσεως,ωραίο σώμα με πιασιματάκια.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικό.Τατού το πιστόλι στον μηρό.
Στο Φυλής 71 στο ισόγειο ήταν δύο κοπέλες κλασσικά η Αντζελίνα,λεπτή με μαλλιά καστανόξανθα μακριά σε κανονικό πρόγραμμα και η δεύτερη ήταν η Νικόλ,λεπτή,με μαλλιά μαύρα μακριά,λευκό δέρμα.Σε ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο κορμί.Η πρώτη συνεύρεση έγινε στην Νικόλ.Τελειωτικό στο κορμί δεν έκανε.Στις συνολικές της επιδόσεις θα την χαρακτήριζα απλά καλή.Σε κάποια πράγματα καλύπτει σε κάποια άλλα όχι.
Στο Φυλής 109 στον όροφο ήταν η Λίλη,με μακριά ξανθά μαλλιά,σώμα κανονικό με πιασιματάκια,σαν πρόγραμμα ανακοινώθηκαν όλα εκτός απο πρωκτικό.
Στο Φυλής 109 στο ισόγειο ήταν η Καρίνα,σώμα κανονικό με μαλλιά μαύρα μακριά.Σε ελεύθερο στοματικό.
Θα συνεχίσω την ενημέρωση και σε μερικά στο μεταίχμιο της δεύτερης με την τρίτη βάρδια χθες  στο Μεταξουργείο.
Στο Κολωνού 27 στον όροφο ήταν η Φωτεινή,μιλφ Ρωσόφωνη,κοντή,λεπτή,με μαλλιά καστανά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,γλωσσόφιλα,ορχεολειχία κλπ.
Στο Κολωνού 27 στο ισόγειο η Κορίνα,σώμα κανονικό με μαλλιά μαύρα μακριά.Σε κανονικό πρόγραμμα.Είχα καιρό να την δω.Σαν να έχει παχύνει λίγο.
Στο Κολωνού 48 στο ισόγειο ήταν η Ειρήνη,μιλφ.παλιά καραβάνα απο Αλκιβιάδου 16Β,Μεγάλου Αλεξάνδρου 17 κλπ.Σώμα με πιασίματα μαλλιά καστανά κοντά.Σε ελεύθερο στοματικό.Μαζί της η Νατάσα απο Ιάσωνος 46 όροφος,Φυλής 109Β,Κολωνού 53.Σώμα με πιασιμάτα,κοντά μαλλιά καστανά και αυτή.Σε ελεύθερο στοματικό,ορχεολειχία,φιλιά κλπ.
Στο Κολωνού 45 στο ισόγειο δεξιά,μιλφ,κοντή,με δέρμα σχετικό μελαμψό,πρόσωπο τραχύ,μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της.Μάλλον Αλβανέζα.Σε κανονικό πρόγραμμα.Καινούρια κοπέλα.
Στο Κολωνού 45 στο ισόγειο αριστερα και δεξιά του διαδρόμου η Αλίνα.Ρωσόφωνη,σώμα κανονικό με λίγα πιασιματάκια,μαλλιά ξανθά πιασμένα αλογοουρά.Κανονικό πρόγραμμα.Εργαζόταν και πέρισυ στο μαγαζί αυτό.
Στο Κολωνού 45 ευθεία στο βάθος η Ρωσόφωνη μιλφ Ναταλύ.Μαλλιά ξανθά πρός το καρέ.Σώμα κανονικό με λίγα πιασίματα.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Κολωνού 53 η Πάολα,νταρντάνα,με μαλλιά καστανά λίγο πιο κάτω απο τους,σώμα με πιασίματα.Σε ελεύθερο στοματικό.Χρόνια έχω να πετύχω την αδέλφη της την Βερόνικα.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στο ισόγειο δύο κοπέλες.Η πρώτη η Τζένη,σώμα κανονικό με πιασίματα,μαλλιά καστανά πάνω απο τους ώμους,σε ελεύθερο στοματικό.Εργάζεται και στον όροφο καθώς και στο ισόγειο του ΜΑ 28 το καινούριο με την κουρτίνα.Μαζί της η καινούρια Αναστασία,Ρωσόφωνη,με λευκό δέρμα,μαλλιά μαύρα λίγο πιο πάνω απο τους ώμους.Σώμα με λίγα πιασίματα κάπως ασύμμετρο.Σε ελεύθερο στοματικό.Την δοκίμασα και δεν έμεινα ευχαριστημένος.Με ξεπέταξε.Στα 7 λεπτά σηκώθηκε και έφυγε.Φτωχές υπηρεσίες.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο δύο κοπέλες η Λίνα,ώριμη Ρωσόφωνη με μαλλιά ξανθά προς το καρέ,σώμα με πιασίματα και μία μιλφ νοικοκυρά ελαφρώς γεμάτη με κοντά καστανά μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 στον όροφο μία μαυρούλα με κανονικά κιλά.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 44 στο ισόγειο αριστερά ήταν η Ντόνα απο το Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 και Μεγάλου Αλεξάνρου 28 στον όροφο.Μαλλιά μαύρα κάτω απο τους ώμους,πληθωρική με αρμονικα κατανεμημένα κιλά,βυζάρες.Σε πρωκτικό.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο κοπέλα κοντή,με μαλλιά καστανόξανθα πάνω απο τους ώμους,σώμα κανονικό με λίγα πιασίματα.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο ισόγειο η Λώρα,μιλφ Ρωσόφωνη,λεπτή,με μαλλιά μακριά καστανά,γυαλιά οράσεως,βυζάρες.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 στο ισόγειο με την κουρτίνα η μιλφ Ρωσόφωνη Όλγα απο Ιάσωνος 46 όροφος,Κοντή,με μαλλιά καστανά σγουρά,κοντά,σώμα κανονικό.Σε ελεύθερο στοματικό.Είχα καιρό να την δοκιμάσω.Την πήρα.Έχει ρίξει κατά πολύ τις υπηρεσίες της.Στο τέλος στα 8 λεπτά περίπου σηκώθηκε και με παράτησε.Έχουν αρχήσει στο Μεταξουργείο και ξεπετάνε κανονικά.Μαύρο λοιπόν και σε αυτήν.Προτιμήστε την Μαρία από το ίδιο μαγαζί που είναι φιλότιμη κοπέλα και με καλύτερες υπηρεσίες.
Καλά να περνάτε!


 

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Μηνύματα
360
Like
752
Πόντοι
81

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Μηνύματα
113
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 στο ισόγειο με την κουρτίνα η μιλφ Ρωσόφωνη Όλγα απο Ιάσωνος 46 όροφος,Κοντή,με μαλλιά καστανά σγουρά,κοντά,σώμα κανονικό.Σε ελεύθερο στοματικό.Είχα καιρό να την δοκιμάσω.Την πήρα.Έχει ρίξει κατά πολύ τις υπηρεσίες της.Στο τέλος στα 8 λεπτά περίπου σηκώθηκε και με παράτησε.Έχουν αρχήσει στο Μεταξουργείο και ξεπετάνε κανονικά.Μαύρο λοιπόν και σε αυτήν.Προτιμήστε την Μαρία από το ίδιο μαγαζί που είναι φιλότιμη κοπέλα και με καλύτερες υπηρεσίες

Μπήκα χτες βρήκα την Μαρία νωρίς απόγευμα.. Την είδα μπήκα μέσα στο δωμάτιο και έτσι όπως μπήκα κ πάω να πληρώσω ερχετε ΜΊΑ ΜΑ ΜΊΑ ΜΠΌΧΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΊΧΑΝ ΧΕΣΕΙ ΓΟΥΡΟΎΝΙΑ ΜΈΣΑ.. Βγαίνω όπως μπήκα της κάνω φεύγω μυρίζει.. Τι μυρίζει κάνει η τσατσά.. Μαύρο εντελώς στο μαγαζί αν είναι να βάζουν άπλυτα ορκ κατά αποκλειστικοτητα
 

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Μηνύματα
360
Like
752
Πόντοι
81
Μπήκα χτες βρήκα την Μαρία νωρίς απόγευμα.. Την είδα μπήκα μέσα στο δωμάτιο και έτσι όπως μπήκα κ πάω να πληρώσω ερχετε ΜΊΑ ΜΑ ΜΊΑ ΜΠΌΧΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΊΧΑΝ ΧΕΣΕΙ ΓΟΥΡΟΎΝΙΑ ΜΈΣΑ.. Βγαίνω όπως μπήκα της κάνω φεύγω μυρίζει.. Τι μυρίζει κάνει η τσατσά.. Μαύρο εντελώς στο μαγαζί αν είναι να βάζουν άπλυτα ορκ κατά αποκλειστικοτητα
Χέσε μέσα Πολυχρόνη που γαμάμε μές την τρώγλη.
 

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Μηνύματα
4.354
Κριτικές
10
Like
1.780
Πόντοι
5.975
Έχει καμιά που να αξίζει η Φυλής τώρα σε οποιαδήποτε βάρδια, πλην της Βερόνικας και της Αθηνάς;
Όπως το είπες παίκτη... Καμμία... Το επίπεδο στην πιάτσα έχει πέσει κατακόρυφα (με τις ίδιες κοπέλες εδώ και πολύ καιρό) και η κατάσταση τείνει να μεταβάλεται μόνο προς το χειρότερο...
 

Επισκέπτης
Εγω πλεον γαμαω μονο ενα στανταρακι στο Μεταξι που της λεω οτι πρεπει να αυξγσει την τιμη στα 30 ευρω.
 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.101
Κριτικές
52
Like
17.632
Πόντοι
10.686
Χέσε μέσα Πολυχρόνη που γαμάμε μές την τρώγλη.
Τα μαγαζιά αυτής της σειράς (Μεγάλου Αλεξάνδρου 28,Περδίκκα 1 και 3) θυμίζουν καμπίνα καραβιού καθώς στερούνται φυσικού εξαερισμού,με αποτέλεσμα η κακή υγιεινή των πελατών ή και των εργαζομένων να γίνεται άμεσα αισθητή.Καινούργιοι μεν χώροι αλλά χρειάζεται συνεχής επαγρύπνηση...
 

Επισκέπτης
Εγω πλεον γαμαω μονο ενα στανταρακι στο Μεταξι που της λεω οτι πρεπει να αυξγσει την τιμη στα 30 ευρω.
Δεχθηκα απειρα πμ που με ρωτανε ποιο ειναι το στανταρακι μου. Λοιπον τα στανταρακια κανονικα δεν τα καινε, αλλα επειδη η συγκεκριμενη δουλευει ηδη φουλ θα το αποκαλυψω. Ειναι η Αννιτα απο Λεωνιδου.
 

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Μηνύματα
1.590
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Δεχθηκα απειρα πμ που με ρωτανε ποιο ειναι το στανταρακι μου. Λοιπον τα στανταρακια κανονικα δεν τα καινε, αλλα επειδη η συγκεκριμενη δουλευει ηδη φουλ θα το αποκαλυψω. Ειναι η Αννιτα απο Λεωνιδου.
Η πιο τίμια και με μεγαλύτερη πελατεία από όλες Φίλε, αλλά δεν βγάζει πουτανια.
 

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Μηνύματα
360
Like
752
Πόντοι
81

Επισκέπτης
Βγαζει αισθησιασμο και σε κανει να φευγεις χαμογελαστος.
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.427
Κριτικές
514
Like
69.967
Πόντοι
41.129

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Μηνύματα
7.708
Κριτικές
11
Like
12.582
Πόντοι
5.060
Όπως το είπες παίκτη... Καμμία... Το επίπεδο στην πιάτσα έχει πέσει κατακόρυφα (με τις ίδιες κοπέλες εδώ και πολύ καιρό) και η κατάσταση τείνει να μεταβάλεται μόνο προς το χειρότερο...
Γάμησέ τα τύπε. Τελικά γάμησα τη Βερόνικα μετά από 40-50 λεπτά αναμονής στο δωμάτιο, με το σαλόνι να γεμίζει μπουλούκια κάθε τόσο...
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom