Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 388 άτομα (22 μέλη και 366 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Mία μικρή ενημέρωση για την πρωινή βάρδια.
Στο Διδυμου 27 ήταν η Μαρία,μιλφ,με καστανόξανθα μαλλιά στο ύψος των ώμων της,σώμα με πιασιματάκια και η Ναταλύ,ώριμη Ρωσόφωνη,με μαλλιά ξανθά καρέ,πιασίματα και βυζάρες.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό αμφότερες ενώ η Ναταλύ κάνει και πρωκτικό.
Στο Διδύμου 22 ήταν η Σόνια,παλιά καραβάνα,μιλφ Ρωσόφωνη σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Γνωστή για την πίπα της.
Στο Διδύμου 20 η Αναστασία,γεματούλα Ρωσόφωνη,με μαλλιά καστανά πιασμένα αλογοουρά.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο η Σόφη,αθίγγανη βουλγάρα,κοντή,λεπτή,με μελαμψό δέρμα και μαλλιά σχετικά κοντά.Σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Στο Αλκιβιάδου 16Β ήταν η Κατερίνα η Πολωνέζα.Μιλφ γεματούλα με μαλλιά ξανθά πιασμένα πάνω και βυζάρες.Σε φουλ πρόγραμμα.
Το Αλκιβιάδου 16Γ κλειστό.
Στο Αλκιβιάδου 16Α η Κατερίνα στο δωμάτιο.Μάλλον η "Σέρβα" σε φουλ πρόγραμμα.
Στο Φωκαίας 17 στον όροφο η Κρίστη,ψηλή,λεπτή,με μαλλιά καστανόμαυρα στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 19 η Άντζύ,Αλβανέζα μιλφ και όχι Μολδαβέζα όπως παρουσιάζεται.Ψηλή,λεπτή,με μαλλιά μαύρα προς το καρέ.Σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Τα Φωκαίας 25 κλειστά.
Στο Φυλής 86 στο ισόγειο ήταν η Ρόξύ,κοπέλα με μαλλιά ξανθά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους,σώμα κανονικό,κωλάρα και όμορφα δυομισάρια στήθη.Σε ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο κορμί της.Το πρώτο της ημέρας στην Ρόξυ η οποία παραμένει πολύ καλή.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 στο καινούριο ισόγειο δεξιά με την κουρτίνα ήταν δύο κοπέλες.Η Τζένη που είδα χθες απόγευμα και στον όροφο του Μ.Α 22,κοπέλα ελαφρώς γεματούλα με μαλλιά καστανοκόκκινα στο ύψος των ώμων της.Μαζί της η Ανδριάννα,κοπέλα ελαφρώς γεματούλα,με μαλλιά μαύρα μακριά,πιο νόστιμη απο την Τζένη.Σε ελεύθερο στοματικό αμφότερες.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο 2 κοπέλες.Η πρώτη ήταν η Γκαλίνα,Ρωσόφωνη μιλφ,με μαλλιά ξανθά σγουρά ως τους ώμους περίπου,μάτια γουρλωτά,τραχύ πρόσωπο και η Κατερίνα κοπέλα Ρωσόφωνη,με μαλλιά ξανθοκόκόκκινα κάτω απο τους ώμους,σαλονάρισμα κουρασμένο,κάνει αγγαρεία.Αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό.Έκανα την βλακεία και πέρασα με την Κατερίνα για δεύτερη φορά. Η δεύτερη φορά ήταν πολύ χειρότερη απο την πρώτη. ΜΑΥΡΟ οριστικά στην Κατερίνα.Καταρχήν μπήκε φουριόζα μέσα πριν γδυθώ γιατί είχα δώσει εικοσάρικο και περίμενα να μου δώσουν ρέστα.Κατά δεύτερον δεν αφαίρεσε τα εσώρουχα της παρά μόνο όταν ήταν ώρα για σεξ και τον στηθόδεσμο αναγκάστηκα να της τον τραβήξω εγώ πάνω γιατί δεν τον αφαιρούσε.Κατά τρίτον τόσο αυτή όσο και η πρωινή υπηρεσία μία ώριμη γεματούλα με γυαλιά ήταν βιαστικές με τον χρόνο.Εν κατακλείδι δεν ολοκλήρωσα.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο έπαιξα τα ρέστα μου με την Ειρήνη,μιλφ Ρωσόφωνη,με μαλλιά ξανθά σχετικά κοντά,σώμα κανονικό με πιασίματα.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Φιλότιμη κοπέλα.Μαζί της η Βικτώρια η γνωστή Ρωσόφωνη,μιλφ γεματούλα με το φουλ πρόγραμμα. Η Ειρήνη πολύ καλή μέσα στο δωμάτιο και αρκετά φιλότιμη.Στα αρνητικά ότι η ηλικιωμένη υπηρεσία είπε αρχικώς ότι είναι για δέκα λεπτά και στον χρόνο πάνω χτύπησε την πόρτα επίμονα.Η Ειρήνη σωστή επαγγελμάτιας πάντως δεν με άφησε μέχρι να τελειώσω.
Καλό Σαββατοκύριακο!

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Καλημέρα επειδή θα δημιουργηθεί σύγχυση και ίσως παρεξήγηση έχω την εντύπωση ότι οι τελευταίες κριτικές Με το όνομα Μαρίνα αναφέρονται στην κοπέλα που δούλευε παλιότερα στο Φυλης109 ισόγειο Με το όνομα Αλινα.

Χτες το πρωί στο Φυλης109 ισόγειο δούλευε η Μελίνα αυτή που αναφέρεται στο Ιασωνος46 και μια καινούργια κοπέλα Μαρίνα νεαρή με κάστανα μακριά μαλλιά τώρα τί να σας πω ελπίζω μην σας μπερδεψα περισσότερο τα μαγαζιά αυτά κάνουν τραμπάλα τις κοπέλες
Στο Φυλής 109β πριν λίγους μήνες δούλευαν 2 καινούριες κοπέλες η Μαρίνα που ήταν συνήθως πρωινή και η Αλίνα που ήταν απογευματινή η τρίτη βάρδια.Για την Αλίνα είχα γράψει κριτική.Η Μαρίνα είχε δουλέψει πιο λίγο μετά έφυγε. Τώρα ξαναεπέστρεψε και είναι σίγουρα η κοπέλα που είχα πάρει χθες. Τώρα η καινούρια κοπέλα που είδες πρωινή με όνομα Μαρίνα ή είναι όντως καινούρια όπως λες ή είδες την Μαρίνα που εννοώ εγώ και είχα πάρει εχθές απόγευμα.Το πιθανότερο είναι το δεύτερο σενάριο.

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο 2 κοπέλες.Η πρώτη ήταν η Γκαλίνα,Ρωσόφωνη μιλφ,με μαλλιά ξανθά σγουρά ως τους ώμους περίπου,μάτια γουρλωτά,τραχύ πρόσωπο και η Κατερίνα κοπέλα Ρωσόφωνη,με μαλλιά ξανθοκόκόκκινα κάτω απο τους ώμους,σαλονάρισμα κουρασμένο,κάνει αγγαρεία.Αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό.Έκανα την βλακεία και πέρασα με την Κατερίνα για δεύτερη φορά. Η δεύτερη φορά ήταν πολύ χειρότερη απο την πρώτη. ΜΑΥΡΟ οριστικά στην Κατερίνα.Καταρχήν μπήκε φουριόζα μέσα πριν γδυθώ γιατί είχα δώσει εικοσάρικο και περίμενα να μου δώσουν ρέστα.Κατά δεύτερον δεν αφαίρεσε τα εσώρουχα της παρά μόνο όταν ήταν ώρα για σεξ και τον στηθόδεσμο αναγκάστηκα να της τον τραβήξω εγώ πάνω γιατί δεν τον αφαιρούσε.Κατά τρίτον τόσο αυτή όσο και η πρωινή υπηρεσία μία ώριμη γεματούλα με γυαλιά ήταν βιαστικές με τον χρόνο.Εν κατακλείδι δεν ολοκλήρωσα.
Φίλε,ξέρεις οτι στο Ιάσωνος 46 στον όροφο,οι τσατσάδες κτυπούν πόρτα και φωνάζουν στο πεντάλεπτο.Μήπως δεν έπρεπε καν να διανοηθείς να εισέλθεις;
Ευχαριστούμε για τις λεπτομερείς ενημερώσεις. :hi:

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Φίλε,ξέρεις οτι στο Ιάσωνος 46 στον όροφο,οι τσατσάδες κτυπούν πόρτα και φωνάζουν στο πεντάλεπτο.
Κατά μέσο όρο στο 6λεπτο χτυπάνε πόρτα στο Μεταξουργείο οι περισσότερες και Φυλής στο10λεπτο, τελευταία στο Μεταξουργείο έχει γίνει μόδα κάποιοι να κλείνουν τις κοπέλες για 30λεπτα έναντι 50€ο οπότε αντιλαμβάνεστε πως προσδιορίζουν το 6λεπτο στα10€ο.

Τώρα στα λίγα μαγαζιά του 15€ου στο Μεταξουργείο δεν ξέρω τι γίνεται

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
Κατά μέσο όρο στο 6λεπτο χτυπάνε πόρτα στο Μεταξουργείο οι περισσότερες και Φυλής στο10λεπτο, τελευταία στο Μεταξουργείο έχει γίνει μόδα κάποιοι να κλείνουν τις κοπέλες για 30λεπτα έναντι 50€ο οπότε αντιλαμβάνεστε πως προσδιορίζουν το 6λεπτο στα10€ο.

Τώρα στα λίγα μαγαζιά του 15€ου στο Μεταξουργείο δεν ξέρω τι γίνεται
και διδύμου στο 10λεπτο

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Για κάποιους είναι και αυτό μια άποψη ή μια τακτική σε λίγο αρχίζει ο τελικός καλο βράδυ από το όμορφο Ξεχωριστό Μεταξουργείο

Συνημμένα

• IMG_20180510_232452_HHT.jpg
    IMG_20180510_232452_HHT.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 38
Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
Αμ τι να κάνουν οι δόλιοι! Σου λέει ο άλλος, από το να χαραμίσω 40-50 ευρώ σε στούντιο και να μου κτυπήσουν πόρτα στα 10 λεπτά,καλύτερα στο Μεταξουργείο να δώσω 50 ευρώ για 30 λεπτά.
[/quote]
    Αλλο όμως να φάς φόλα με ένα δεκάρικο ή εικοσάρικο ή να σε αγχώνουν με το χρόνο κι άλλο να έχεις δώσει πενηντάρι την σήμερον ημέραν στο στούντιο και να φάς φόλα - που στά στούντιο η φόλα είναι εγγυημένη 70 0/0 , όσες φορές πήγα σκυλομετάνοιωσα κι ας γράφουν ύμνους μερικοί ( που ποτέ δεν κατάλαβα γιατί γράφουν πάλι και πάλι τά ίδια υμνολόγια για διάφορες,οι ίδιοι πάντα άνθρωποι) . Αυτά τα ολίγα.

poutsoskabilos2018

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
92
Πόντοι
1
Αμ τι να κάνουν οι δόλιοι! Σου λέει ο άλλος, από το να χαραμίσω 40-50 ευρώ σε στούντιο και να μου κτυπήσουν πόρτα στα 10 λεπτά,καλύτερα στο Μεταξουργείο να δώσω 50 ευρώ για 30 λεπτά.

Αλλο όμως να φάς φόλα με ένα δεκάρικο ή εικοσάρικο ή να σε αγχώνουν με το χρόνο κι άλλο να έχεις δώσει πενηντάρι την σήμερον ημέραν στο στούντιο και να φάς φόλα - που στά στούντιο η φόλα είναι εγγυημένη 70 0/0 , όσες φορές πήγα σκυλομετάνοιωσα κι ας γράφουν ύμνους μερικοί ( που ποτέ δεν κατάλαβα γιατί γράφουν πάλι και πάλι τά ίδια υμνολόγια για διάφορες,οι ίδιοι πάντα άνθρωποι) . Αυτά τα ολίγα.

τα στούντιο έχουν πεθάνει προ πολλού

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
τα στούντιο έχουν πεθάνει προ πολλού
μην το λες συνεχώς ανοίγουν καινούργια και δεν κλείνουν άρα δουλεύουν με σταθερή πελατεία , δουλεύουν σε άλλο επίπεδο υπηρεσιών, χώρων και γυναικών και δεν μαζεύουν πακηδες σην ότι υπάρχει το αίσθημα ασφάλειας εκεί ενώ στο Μεταξουργείο δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Είναι γνωστό, ότι το αριστερό αρχίδι είναι μεγαλύτερο.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί οι πουτάνες ξεκινάνε να πιπιλάνε ΠΑΝΤΑ το δεξί μου αρχίδι.

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Είναι γνωστό, ότι το αριστερό αρχίδι είναι μεγαλύτερο.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί οι πουτάνες ξεκινάνε να πιπιλάνε ΠΑΝΤΑ το δεξί μου αρχίδι.
που να χωρέσει ολο το αριστερό στο στομα ρε φίλε γι αυτο ξεκινανε απ το ποιο μικρο και οταν ερεθιζεται η πουτσα και μαζεύει βουτανε και γο αριστερό

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Champions League σημερα.
2 επιλεκτες ομαδες χυστων κατεδραμαν στο Μεταξι :headbaning2:
Μελη της Dream Team του bou σκαναραν την αγορα :headbaning1:
:orchestra:
Παρτουζα λοιπον του υπογραφων με τον Μυστη Quaresma :smoking:
H Mαυρουλα Βικυ απο Ιασωνος 19,πανω, ανακουφισε ταυτοχρονα τις ψωλες και των 2 μας :takethis:
θα ακολουθησουν χωριστες κριτικες και απο τους 2 :headbaning1:
Το επιπεδο ανεβαινει :smoking:
Καποιους θα τους τραβηξει προς τα πανω και καποιους θα τους κλεισει στο χρονοντουλαπο :hi:
:S :S :S

Επισκέπτης
Παραλιγο να μου κλεψουν το κινητο στο Μεταξι. Ηταν τρεις ψηλοι μαυριδεροι με αγριες φατσες. Ηρθαν διπλα μου και ανοιξαν το φερμουαρ απο το τσαντακι αθορυβα. Ευτυχως βγηκε η πουτανα και δεν προλαβαν.

Κολωνου 30 2ος δουλευει μια Κατια κοντοπουτανη. 

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Champions League σημερα.
2 επιλεκτες ομαδες χυστων κατεδραμαν στο Μεταξι :headbaning2:
Μελη της Dream Team του bou σκαναραν την αγορα :headbaning1:
:orchestra:
Παρτουζα λοιπον του υπογραφων με τον Μυστη Quaresma :smoking:
H Mαυρουλα Βικυ απο Ιασωνος 19,πανω, ανακουφισε ταυτοχρονα τις ψωλες και των 2 μας :takethis:
θα ακολουθησουν χωριστες κριτικες και απο τους 2 :headbaning1:
Το επιπεδο ανεβαινει :smoking:
Καποιους θα τους τραβηξει προς τα πανω και καποιους θα τους κλεισει στο χρονοντουλαπο :hi:
:S :S :S
ζηλεψατε παρτουζες; Η ψηλη η κοντη ειναι η Βικυ;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

Μάγκες , μετά τα μεσάνυχτα Σάββατο προς Κυριακή
πήρα στο Κολωνού 15 αριστερά τη Ρίτα !  :rockon:

Από τις πιο όμορφες κοπέλες στο Μετάξι,
μοντελέ σώμα και ωραίο πρόσωπο,
γύρω στα 28, πολύ χαμογελαστή και κεφάτη
και καλή στο δωμάτιο.
Πέρασα, ενώ ήταν αργά και είχα πάρει άλλο
τεμάχιο στη Φυλής.
Κόστος 15 ευρώ, αλλά νομίζω τα αξίζει.
θα φύγει σε 6 ημέρες, όποιος
προλάβει περνάει.

Στο Κολωνού 11 πάνω ήταν η όμορφη Νταϊάνα.
Τυπική εντός, αλλά λόγω ομορφιάς μία
φορά σίγουρα αξίζει να την πάρεις.

BerserkGuts

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
9
Like
128
Πόντοι
0
Χτες Μεταξι πριν το τελικό. Περασμα απο Ιασωνος 46β νομίζω ισόγειο. Ονομα κοπελιάς Βερονικα. Ξανθά μακρυά μαλλιά με ωραια αδύνατα ποδια και καλα φαινομενικά βυζια που τα πίεζε να πεταχτούν εξω. Η τσαστα ανακοίνωσε ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό. Στο τσακ δεν μπήκα. Την εχει δοκιμασει κανείς? Αξίζει?

greenmexico1369

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2016
Like
462
Πόντοι
21
Ξέρουμε κάτι για 1 Σάρα, βραδινή βάρδια δεξιά στη φυλής...σε αυτό με το μπαρ με τα ποτά που έχει μέσα.λογικα θα καταλάβετε ποιο λέω....σόρρυ, εγώ το ξεχάσα... γεωργιανή νομίζω

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 134α Γκαμπριέλα μελαχρινή νταρντανα με 3αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 109β Μαρίνα  και Μελίνα ξανθιά ψιλοκανονικο σώμα 2αρι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.
Φυλής 71α Νικόλ μελαχρινή λεπτή με μακρύ μαλλί, 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 71 Στέλλα ξανθιά μιλφ κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φυλής 69β Τζούλια ξανθιά με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, πρωκτικο κσι αυταρχικό.
Φυλής 69α Εύα στο δωμάτιο, με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.
Φυλής 86β Ρωξανη/Ροξι ξανθιά το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, τατουάζ στο μπούτι και στην κλειδα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 86α Αννι ξανθιά με πολλά τατουάζ σιλικονατο βυζι, σήμερα ανακοινώθηκε τα πάντα εκτός πρωκτικου...
Φυλής 84β Μαρία μελαχρινή μιλφ με κάποια πιασίματα στα μπούτια 2.5αρι βυζι και Αλιονα ξανθιά μιλφ ψιλοκανονικο σώμα 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν κσι παρτουζα.
Φυλής 84α Τζένη στο δωμάτιο, με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.
Φυλής 65β Μπούτι μαυρουλα με μαλλί ξσνθο/μπλε κόμπους νταρντανοχοντρη με 3.5-4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 65α Καστανή με μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό σώμα 2αρι βυζι στητο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Φιλιππιδου 11β Άννα η "Ελληνίδα" ξανθιά ψιλοκανονικο σώμα αν και έχει πάρει λίγο 1.5αρι βυζι τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φιλιππιδου 11α Μπέλα ξανθιά μιλφ με πιασιματακια ειδικά στην κοιλιά, με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom