Επισκέπτης
11.30Υπάρχουν και δυο ξανθιές απέναντι δεξιά που δίνουν κώλο.
Πήδηξα τη μια αλλά δεν θυμάμαι νούμερο 67 ή 69 ισόγειο καλή ήταν πρωινή βάρδια, τον έπαιρνε από πίσω ευχάριστα.
[video]183JZAark8M&feature=youtu.be&t=690[/video]
11.30Υπάρχουν και δυο ξανθιές απέναντι δεξιά που δίνουν κώλο.
Πήδηξα τη μια αλλά δεν θυμάμαι νούμερο 67 ή 69 ισόγειο καλή ήταν πρωινή βάρδια, τον έπαιρνε από πίσω ευχάριστα.
Αν σου κάτσει και γαμήσεις καλά λες ''τι γαμάμε ρε πούστη μου με ένα δεκάρικο!'',αν φας φόλα λες ''νταξ,δεν γαμιέται,τι ψυχή έχει ένα δεκάρικο...''
Φιλε μ αυτο μ ενδιαφερει και εμενα οπως και πολλους αλλους φανταζομαι .Κατι ειχαν πει σ κανα τριημερο τετραημερο θα γυρισει και μλκιες.Μπορει ν γυρισει και απο τν αλλη εβδομαδα ετσι οπως το παει αυτη.Παντως η συγκεκριμένη λειπει ψιλοαρκετες φορες.Τωρα οποιος μαθει πληροφοριες τις λεειΞερει κανεις αν εχει επιστρεψει η Βερονικα απο Φυλης??
Το χάσαμε το κορμί πατριώτες; Κανονικά από Δευτέρα υποτίθεται θα είχε γυρισειΣημερα το πρωι πριν λιγο δεν εχει ερθει και η τσατσα μου ειπε οτι σταματησε .Την περιμεναν χθες και προχθες αλλα δεν.Οποιος εχει καποια ενηνερωση αν δουλευει καπου αλλου ή αν επανελθει Φυλης ας ενημερωσει.
Καλημέρα επειδή θα δημιουργηθεί σύγχυση και ίσως παρεξήγηση έχω την εντύπωση ότι οι τελευταίες κριτικές Με το όνομα Μαρίνα αναφέρονται στην κοπέλα που δούλευε παλιότερα στο Φυλης109 ισόγειο Με το όνομα Αλινα.Σε χθεσινή μικρή μου βόλτα στην
Στον Ιάσωνος 46 στον όροφο 2 κοπέλες Ρωσόφωνες, η καινούρια Μελίνα,μαλλιά καστανόξανθα κοντά,σώμα με πιασιματάκια και η σχετικά καινούρια Μαρίνα,με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της,λευκόσαρκη,με σώμα κανονικό.Η Μαρίνα είχε εργαστεί και στο Φυλής 109β ένα σύντομο διάστημα με το ίδιο όνομα, η Αλίνα είναι διαφορετική κοπέλα που ομοιάζουν.Σε ελεύθερο στοματικό αμφότερες.