Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 262 άτομα (15 μέλη και 247 επισκέπτες)

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Καλημέρα σε όλους. Έχει πάρει κάποιος συνμπουρδελιαρης παρτουζα τις Πάολα και Νατάσσα στο Κολωνού 53 να μας πει εντυπώσεις;

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Μίνι τσάρκα τώρα στη Διδύμου

Διδύμου 7 αριστερά  : Νάντια , ψηλή ξανθιά , αρκετά όμορφη . Ανακοινώθηκε 69
Διδύμου 7 δεξιά : κλειστό
Διδύμου 8 πάνω : Νάνσυ. Κοντούλα σχετικά με φοβερό σωματάκι για χούφτωμα. Ωραίο κωλαράκι , ωραίο βυζάκι στητό. Εύθυμη , δεν μου πολυάρεσε το πρόσωπο. Δεν είναι άσχημη, αλλά δεν είναι και όμορφη. Ανακοινώθηκε 69 και εδώ
Διδύμου 8 κάτω : Δύο κοπέλες. Μια Νατάσα μέτριας εμφάνισης και με άσχημη οδοντοστοιχεία , αν διέκρινα καλά .
Η άλλη κοπέλα είναι η Ναταλί . Γνωστή γυρολόγος από τη Ρωσία. Έχει περάσει και από στούντιο Φραντζή 47, Λέλας Καραγιάννη, αλλά και από πάρα πολλά μπουρδέλα (Διδύμου κλπ). Είχα να τη δω αρκετά χρόνια και κυριολεκτικά με εξέπληξε ευχάριστα! Είναι κούκλα . Φτου σου κοπελάρα μου όσο περνάνε τα χρόνια , τόσο ομορφαίνεις !!!
Δεν μπήκα πουθενά και έφυγα
Παρατήρησα ότι και στις 4 κοπέλες που είδα , τα ονόματά τους αρχίζουν από "Να"
Αλλά και εγώ...
Κατάθεση ε... ;
Να !!    :grin:

ladiesman

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Like
94
Πόντοι
0
τώρα live

Φυλής 134α Γκαμπριέλα μελαχρινή νταρντανα με 3αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 109β Μαρίνα  και Μελίνα ξανθιά ψιλοκανονικο σώμα 2αρι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.
Φυλής 71α Νικόλ μελαχρινή λεπτή με μακρύ μαλλί, 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 71 Στέλλα ξανθιά μιλφ κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φυλής 69β Τζούλια ξανθιά με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, πρωκτικο κσι αυταρχικό.
Φυλής 69α Εύα στο δωμάτιο, με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.
Φυλής 86β Ρωξανη/Ροξι ξανθιά το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, τατουάζ στο μπούτι και στην κλειδα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 86α Αννι ξανθιά με πολλά τατουάζ σιλικονατο βυζι, σήμερα ανακοινώθηκε τα πάντα εκτός πρωκτικου...
Φυλής 84β Μαρία μελαχρινή μιλφ με κάποια πιασίματα στα μπούτια 2.5αρι βυζι και Αλιονα ξανθιά μιλφ ψιλοκανονικο σώμα 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν κσι παρτουζα.
Φυλής 84α Τζένη στο δωμάτιο, με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.
Φυλής 65β Μπούτι μαυρουλα με μαλλί ξσνθο/μπλε κόμπους νταρντανοχοντρη με 3.5-4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 65α Καστανή με μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό σώμα 2αρι βυζι στητο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Φιλιππιδου 11β Άννα η "Ελληνίδα" ξανθιά ψιλοκανονικο σώμα αν και έχει πάρει λίγο 1.5αρι βυζι τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φιλιππιδου 11α Μπέλα ξανθιά μιλφ με πιασιματακια ειδικά στην κοιλιά, με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.
Στο Φιλιππιδου 11 Β εννοείς την Άννι την "πορνοστάρ";

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Δοκίμασε κανείς το νέο πιπίνι από φυλής 71; Από φάτσα τι λέει;

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Mία μικρή ενημέρωση για την πρωινή βάρδια.

Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο η Σόφη,αθίγγανη βουλγάρα,κοντή,λεπτή,με μελαμψό δέρμα και μαλλιά σχετικά κοντά.Σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.

Ξέρουμε ΑΝ η Σόφη δίνει το κωλαράκι της "απλόχερα" χωρίς μα μου σου του?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
307
Πόντοι
26
Kαλησπερα παιδια!περασμα χτες το βραδυ κατα τις 1.15 στο κολωνου 15 δεξια.ειχε μια ρωσιδουλα ονομα δεν θυμαμαι....καλουλα ηταν οχι κατι το ιδιαιτερο....στα 15ε.παρα πολυ καλη κοπελα η τσατσα κ πολυ ευγενικη....δεν ενοχλησε καθολου.ετσι πρεπει να ειναι οι τσατσαδες!!!!καλες τσαρκες!!!!!!!!!!! :happy: :happy: :happy:

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Μετά την παρτουζα με τον ΝΑΣΟ ξαναπηγα Μετάξι  κατά τις 2 για να δω την Ρίτα. Πραγματικά τέτοιο πακέτο δεν υπάρχει στο Μετάξι με μόνο μείον τα βυζιά που είναι μικρά.
Συνεχόμενα δωμάτια όμως η τυπισσα πολλή χαλαρή, γουστάρει το σαλοναρισμα και έκανε παιχνίδι με τους πελάτες, από μικρούς μέχρι μπάρμπες.
Την δοκίμασα και έμεινα πολύ ευχαριστημένος,  προκατ, πιπα, διάφορες στάσεις, φωνές, προστυχολογα και τελειωτικό στο στόμα της με καποτα. Περισσότερα στην κριτική, αλλά προηγείται αυτή της παρτουζας πρώτα  :heavymetalbig:
Στο τέλος μου είπε ότι σήμερα λογικά  θα δουλέψει απόγευμα αλλά δεν ξέρει που ακριβώς  :- και την Παρασκευή θα παει στην πατρίδα της,χωρις να ξέρω αν θα γυρίσει ή όχι.
Κάποια καλά τεμάχια στα 15 είναι η Γκαμπριελλα από κολ. 32 ισόγειο, η ξανθιά με την κωλαρα στο κολ 30 όροφος και στα 10 φουλ κόσμο είχε η Ναταλί από ιασωνος 10 ισόγειο με κωλο, αλλά φαινεται σαν πρεζακι  :headbang: και με χαλάει λίγο και μια αδύνατη ξανθιά στο ιασωνος 43 που την είχε κλείσει συναγωνιστης για 1 ώρα!!! όπως  μου είπε ο τσατσος ριχαρδος.
Καλό υπόλοιπο Κυριακής

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Αυτή η Μπιούτι αν ήταν αδύνατη-γυμνασμένη καλή θα ήταν αλλά τώρα της ταιριάζει πολύ το παρατσούκλι που της έχουν βγάλει αγριογούρουνο  :2funny:.

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Πήρα το μεσημέρι κατά τις 1.00μμ την Ειρήνη στο Μ.Αλεξανδρου 22 όροφος, οπως ακριβώς την περιγράφει ο προφεσορας στην ενημέρωση του ,σε εμφάνιση και υπηρεσίες.
Δεν είπε σε τίποτε όχι ευγενική και συνεργασιμη.
Επίσης στο Ιάσωνος 1Α είναι μόνο η Βερόνικα, η Μαρίνα έχει ρεπό.

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
κατσε να πεσει ο ηλιος και θα γινει καταδρομικη  :tn04: :tn04:

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Αμ τι να κάνουν οι δόλιοι! Σου λέει ο άλλος, από το να χαραμίσω 40-50 ευρώ σε στούντιο και να μου κτυπήσουν πόρτα στα 10 λεπτά,καλύτερα στο Μεταξουργείο να δώσω 50 ευρώ για 30 λεπτά.
Αλλο όμως να φάς φόλα με ένα δεκάρικο ή εικοσάρικο ή να σε αγχώνουν με το χρόνο
Έμπαινε Γιούτσο.  :thumbsup:
κι άλλο να έχεις δώσει πενηντάρι την σήμερον ημέραν στο στούντιο και να φάς φόλα - που στά στούντιο η φόλα είναι εγγυημένη 70 0/0 , όσες φορές πήγα σκυλομετάνοιωσα
Κλασσικά - διαχρονικά.Οι εξαιρέσεις πέθαναν στην Σμύρνη προ μνημονίων.
κι ας γράφουν ύμνους μερικοί ( που ποτέ δεν κατάλαβα γιατί γράφουν πάλι και πάλι τά ίδια υμνολόγια για διάφορες,οι ίδιοι πάντα άνθρωποι).Αυτά τα ολίγα.
Κάπως πρέπει να έρθει η ανάπτυξις σε αυτόν τον τόπον! :grin: 
Σας αποκαλύπτω το νέο προϊόν προς πώληση: Πουτάνα & μπάφου! Θα χύνεις στο ένα λεπτό και θα φεύγεις αδιαμαρτύρητος!  :smoking:
Μάκη,από τα γραφόμενά σου,συμπεραίνω οτι είσαι έξυπνος άνθρωπος.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Παραλιγο να μου κλεψουν το κινητο στο Μεταξι. Ηταν τρεις ψηλοι μαυριδεροι με αγριες φατσες. Ηρθαν διπλα μου και ανοιξαν το φερμουαρ απο το τσαντακι αθορυβα. Ευτυχως βγηκε η πουτανα και δεν προλαβαν.

Κολωνου 30 2ος δουλευει μια Κατια κοντοπουτανη. 
ζηλεψατε παρτουζες; Η ψηλη η κοντη ειναι η Βικυ;
η πιο κοντη ειναι η Βικυ.την αλλη την λενε Ναομι :S :S :S

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Φίλε,ξέρεις οτι στο Ιάσωνος 46 στον όροφο,οι τσατσάδες κτυπούν πόρτα και φωνάζουν στο πεντάλεπτο.Μήπως δεν έπρεπε καν να διανοηθείς να εισέλθεις;
Ευχαριστούμε για τις λεπτομερείς ενημερώσεις. :hi:
Eίναι πάντα αναλόγως την υπηρεσία και την κοπέλα.Στην συγκεκριμένη περίπτωση σίγουρα δεν θα έπρεπε να ξαναμπώ.

mela33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Κριτικές
15
Like
2.348
Πόντοι
491
Καλησπερα παιδια δοκίμασα πριν λιγο την Ριτα στο Κολωνου15α για εμενα δεν αξιζει διοτι ειναι επαγγελματιας. Μεγαλη διαφημιση της εχει γίνει που δεν της αναλογει κατα την γνωμη μου, προσοχη λοιπον  στα ανουσιως χαμενα δεκαπεντάευρα. Θα δωσω αναλυτικά κριτική. Καλη συνέχεια σε ολους.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Καλησπερα παιδια δοκίμασα πριν λιγο την Ριτα στο Κολωνου15α για εμενα δεν αξιζει διοτι ειναι επαγγελματιας. Μεγαλη διαφημιση της εχει γίνει που δεν της αναλογει κατα την γνωμη μου, προσοχη λοιπον  στα ανουσιως χαμενα δεκαπεντάευρα. Θα δωσω αναλυτικά κριτική. Καλη συνέχεια σε ολους.
Και εσύ τι ζητάς δηλαδή;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom