Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.282
- Πόντοι
- 2.586
παιδιά κανα κοντοπ***νο παίζει στο μετάξι σήμερα??
Επίσης εκτός από αυτές που λέει ο μέγιστος Επιρρεπής δες Ζωή στο Ιασ. 30Β (πάνω). Κοντά στα 30 μινιόν.
παιδιά κανα κοντοπ***νο παίζει στο μετάξι σήμερα??
Ωραια ενημεροση τυπε μου, αλλα να ρωτησο η σονια , δεν κανει αυταρχικο? Διοτι εχω δει πολλες φορες ατομα τα οποια ειναι κουνιστα να πηγαινουν ως πελατες....Δεν εχω κανενα προβλημα εγω απλα το λεω μηπος κανει αυταρχικο επιλεκτικα...Παντος αν εκανε θα ηταν φοβερηΚαλησπερα.
Βολτα στην περιοχή της Φυλής σημερα κατά τις 11.00. Α βαρδια.
[Το OWO σημαινει ελευθ.στοματικό. Το COB σημαινει τελειωτικο στο σωμα)
-Πιπίνου 65Β : δυο κοπελες. Η Τζούλια. Ψηλή μαυρομαλλα, εμφανισιμη, αερατη με τατουαζ στην κοιλιά. Η 2η λεγεται Κάτια. Μιλφ ξανθιά. Με τατουαζ σκορπιο στο κωλομέρι. Ο κυριος του μαγαζιου ειπε ότι είναι νεα στο μαγαζί. Αμφοτερες σε ελ.στοματικο και τελειωτικο στο σώμα (στο εξής COB). Η παρτουζα στα 30€
ΟΔΟΣ ΦΥΛΗΣ
-Φ134 ΙΣΟΓ ΚΛΕΙΣΤΟΝ
-Φ134 υπογ: Κατερίνα. Μετριου αναστηματος μαυρομαλλα ρωσιδα με κανονικο προσωπο. Φορουσε ραζ εσωρουχα. Σε κανονικο προγραμμα.
-Φ109 ορ: Ναταλί. Η ιδια ανοιξε πορτα. Ξανθια ρωσιδα. Σε κανονικό προγραμμα.
-Φ109 Β: δυο κοπελες. Η Νελλη (ή Λίνα): ξανθια ρωσιδα μιλφ. Εμφανισιμη ψηλή νταρντανα. 2η ημερα στο μαγαζι η κοπελα αυτή. Η άλλη κοπελα λεγοταν Παολίνα: ξανθια ρωσιδα μετρίου αναστηματος κ κανονικο προσωπο. Αμφοτερες σε ελ.στοματικό (OWO) & COB.
-71 A: η Αντζυ. Ψηλη αδυνατη μαυρομαλλα σε OWO, COB, πρωκτικό και αυταρχικό.
-71 οροφος (διπλα): η Στελλα. Αδυνατη μιλφ με γυαλια και καρε ξανθο μαλλί. Αδιαφορο προσωπο. Δεν θυμαμαι προγραμμα.
-65 οροφος: Σονια. Η γνωστη πιτσιρικα με το «γεια σοοουυυ». Σε OWO και COB.
-65 Β: η Μπιουτη. Η γνωστη μαυρη χοντρουλα.
-69 Β: Τζουλια. Μιλφ ξανθια μετριου αναστηματος με καλο στηθος. Περασε ενας παππούς στο δωματιο.
-86 Β: Τανια. Ηταν με πελατη μεσα.
-86 Α: ΚΛΕΙΣΤΟΝ
-84: ΚΛΕΙΣΤΟΝ
ΟΔΟΣ ΦΩΚΑΙΑΣ
-7 Υπογειο: το βαθος τερμα δεξια κλειστόν (δηλ το Ελενόσπιτο). Στο δεξιά τουτου ειδα δυο κοπελες: την Αλεξανδρα. Μαυρομαλλα μιλφ νταρντανα με ασχημο προσωπο. Σε OWO & πρωκτικό. Η άλλη κοπελα ηταν η Αννα: ξανθια ομορφη γυναικαρα. Λιγο μπαμπατσικη. Σε OWO. Η παρτουζα στα 30€.
-19 ισογ: η Αντζελινα. Ολογυμνη. Αδυνατη μαυρομαλλα με κανονικο προσωπο και μικρο στηθος. Με πρωκτικό.
-27 ισογ: η Αθηνά. Η ξανθια μουναρα με τις βυζαρες.
ΜΟΝΤΕΛΟΑΛΥΣΙΔΑ
-Φυλής 66 Α: η Αλινα. Ηταν σε δωματιο.
-56: η Ιουλιάνα. Νεα στο μαγαζί. Αδυνατο μιλφ με μαυρα μακρια μαλλια και κανονικο προσωπο. Παντα σε κανονικο προγραμμα.
-54 ισογ: η Νανσυ. Αδυνατη με βυζαρες, αλλα μετριο προσωπο.
-54 οροφος: ΚΛΕΙΣΤΟΝ
-Διδύμου 8Α: η Γιαννα. Η ψηλη αερατη μουνάρα με βυζαρες. Μαυρο καρε μαλλι. Εντυπωσιακη γυναικα.
-Διδ 7Α: ΚΛΕΙΣΤΟΝ
ΟΔΟΣ ΔΙΔΥΜΟΥ (συνεχεια)
-7 Β: η Τζωρτζια. Κωλαρα με πολλα τατουαζ. Κανονικο προγραμμα.
-20: η Καρολινα. Μικρη ηλικιακα ξανθια ομορφη ρωσιδα. Και η Αννα: αδυνατο ξανθο μιλφ.
-22: η Αναστασια. Χοντρη ξανθια γκιλφ. Με OWO & τελειωτικο στο στομα. ( Η Σόνια ελειπε).
-27: τρεις εργαζομενες γκιλφαρες. Ναταλία, Βικτωρια και Τζούλια. Η δυο εξ αυτων υπερπληθωρικές. Οι 2 παλι δινουν πρωκτικο
Δες ζωή στο ιασ 30 κ ντενισα 20απαιδιά κανα κοντοπ***νο παίζει στο μετάξι σήμερα??
Εννοείς τήν Σόνια στό Φ65, δηλ τήν ρουμάνα πιτσιρίκα. Δέν θυμάμαι τίποτα γιά ανακοίνωση αυταρχικού, ούτε μέ ενδιαφέρει. Ούτε είδα "κουνιστούς" μέσα. Δέν δίνω σημασία. Αυταρχικό κάνει η Αλιόνα κί οι υπόλοιπες στό Διδ27. Κί άλλες. Εν πάσει περιπτώσει, μπορείς νά πάς νά ρωτήσεις άν κάνει η Σόνια. Τά απογεύματα εργάζεται απέναντι: Φ65Α. Μετά ενημερώνεις.Ωραια ενημεροση τυπε μου, αλλα να ρωτησο η σονια , δεν κανει αυταρχικο? Διοτι εχω δει πολλες φορες ατομα τα οποια ειναι κουνιστα να πηγαινουν ως πελατες....Δεν εχω κανενα προβλημα εγω απλα το λεω μηπος κανει αυταρχικο επιλεκτικα...Παντος αν εκανε θα ηταν φοβερη
Κώστα, Ποιά βάρδια ήταν? ( Σχετικά με #107.110 ). Απόγεμα πριν τις 5.00 ? , ή απόγεμα μετά τις 5.00, που αλλάζουν οι βάρδιες. Ευχαριστώ. Τζίνγκος.
πως ηταν η Τάνια στο Φυλής 86β ?
Εσύ τη γάμησες, εμείς θα σου πούμε το όνομα ρε τύπε?..Κατάθεση στο ιασωνος 36 με μια bbw μελαχρινή καυλιαρα . Όποιος ξέρει όνομα να το πει για να γράψω κριτική επειδή δεν την ρώτησα, ενώ αυτή έμαθε μέχρι και τι ζώδιο είμαι :S
Δεν ρώτησα τύπε έγιναν όλα τόσο γρήγορα :SΕσύ τη γάμησες, εμείς θα σου πούμε το όνομα ρε τύπε?..
Χυστη μου!Κατάθεση στο ιασωνος 36 με μια bbw μελαχρινή καυλιαρα . Όποιος ξέρει όνομα να το πει για να γράψω κριτική επειδή δεν την ρώτησα, ενώ αυτή έμαθε μέχρι και τι ζώδιο είμαι
Ερωτας με την πρωτη ματια! Εισαι αισθηματιας!Δεν ρώτησα τύπε έγιναν όλα τόσο γρήγορα
Ακόμα βραδινή βάρδια στο χοστελ A.K.A Ιασωνος 31 υπογειο είναι μία ξανθιά βυζαρου που φαίνεται να κατέχει το άθλημα. Πάλι δεν ξέρω όνομα
την Τανια πρεπει να λες ρε νιμου :S :S :SΚατάθεση στο ιασωνος 36 με μια bbw μελαχρινή καυλιαρα . Όποιος ξέρει όνομα να το πει για να γράψω κριτική επειδή δεν την ρώτησα, ενώ αυτή έμαθε μέχρι και τι ζώδιο είμαι :S
Ευχαριστώ τυπετην Τανια πρεπει να λες ρε νιμου :S :S :S
περιμενουμε κριτικηΕυχαριστώ τυπε
Περίμενε μην υπάρξει και δεύτερη κριτικήπεριμενουμε κριτικη