You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.149
- Πόντοι
- 1.936
Η Καιτη απο Πιπινου 118 που εχει εξαφανιστει? πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι και καλα σταματησε οπως τοτε που δουλευε στην Ρεμουνδου 21.Αν καποιος ξερει παρακαλω ας μας ενημερωσει.Εχω γυρισει ολα τα μπουρδελα να βρω που δουλευει.
Θα μας λειψει αυτη η κοπελα.Οι πληροφοριες λενε οτι δεν θα επιστρεψει ξανα απο την Ρωσσια.Κριμα.
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.149
- Πόντοι
- 1.936
Στοχευμενη καταθεση εχθες στην Αλλα Φ109 οροφο.Καλες υπηρεσιες η κοπελιτσα,αδυνατουλα,μικρο βυζακι ωραιο κωλαρακι.Γαμησι καλο,αδιαμαρτυρητα,χωρις ενοχλησεις απο τσα2 και προπαντως καθαρος χωρος με ντουσιερες (μυριζαν κατρουλιλα) πετσετα σφραγισμενη και ζεστο νερακι.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
Πωλειται οπως ειναι επιπλωμενο,με χιλιαδες αναμνησεις φορτωμενο.Ένας Γίγας ήρθε από τα παλιά, φορτωμένος με χιλιάδες αναμνήσεις...
Στρατηγος88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2017
- Like
- 1.931
- Πόντοι
- 206
Στον ύπνο σου την έβλεπες αδερφέ;Φ65
Περιμένοντας τη Σόνια.
Κάποιος πιρφόρος συναγωνιστής σε επίτοιχο παραλήρημα.
Τι ώρα σκάει το μωρό;
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Λόγω κάποιου προβλήματος τεχνικού ανέβασα κατά λάθος στην κριτική για το Έλλης 3 την ενημέρωση.Έχω στείλει την σωστή κριτική για δημοσίευση.
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.149
- Πόντοι
- 1.936
Λόγω κάποιου προβλήματος τεχνικού ανέβασα κατά λάθος στην κριτική για το Έλλης 3 την ενημέρωση.Έχω στείλει την σωστή κριτική για δημοσίευση.
...συμβαινουν αυτα.Αν κανει καλο γαμησι,να παμε!
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Η Βικτώρια που είναι μαζί της είναι ΦΟΛΑΡΑ. Μην κάνει κανένας το λάθος του αιώνα και περάσει.Στοχευμενη καταθεση εχθες στην Αλλα Φ109 οροφο.Καλες υπηρεσιες η κοπελιτσα,αδυνατουλα,μικρο βυζακι ωραιο κωλαρακι.Γαμησι καλο,αδιαμαρτυρητα,χωρις ενοχλησεις απο τσα2 και προπαντως καθαρος χωρος με ντουσιερες (μυριζαν κατρουλιλα) πετσετα σφραγισμενη και ζεστο νερακι.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Δεν πειράζει, ανέβασε την κριτική στην ημερήσια ενημέρωση.Λόγω κάποιου προβλήματος τεχνικού ανέβασα κατά λάθος στην κριτική για το Έλλης 3 την ενημέρωση.Έχω στείλει την σωστή κριτική για δημοσίευση.
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.149
- Πόντοι
- 1.936
Η Βικτώρια που είναι μαζί της είναι ΦΟΛΑΡΑ. Μην κάνει κανένας το λάθος του αιώνα και περάσει.
...κανει μπαμ απο μακρια η Βικα....
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Καταθεση στην Ειρηνη ή Ελενη απο Αλκιβιαδου 16β.Κοντη, μελαχρινη, με σχεδον 2αρι βυζι, καλο νεανικο σωμα απο βουλγαρια. Κανει τα παντα. Ειναι επιλεκτικη παιδια, σε ενενα ηταν τερμα gfe, λεγωντας μου "μακαρι να ειχα πελατες σαν εσενα και αλλα. Προσοχη ομως γιατι σε καποια φαση που δεν τελειωνα μου προτεινε να την παρω χωρις. Της ειπα να μην λεει μαλακιες και μου γελασε. Δεν ξερω μπορει να εκανε πλακα, απλα το αναφερω.
Με τα πολλα τελειωσα, μετα μου ειπε τα προσωπικα της, με ρωτησε αν γιατι δεν εχω κοπελα και οταν εφυγε μου εδωσε ενα γλωσσοφιλο και μου ειπε οτι με περιμενει. Καλη αλλα θελει προσοχη.
Θα γραψω και κριτικη αλλα θελω να μου πει καποιος αν θυμαται το ονομα
Με τα πολλα τελειωσα, μετα μου ειπε τα προσωπικα της, με ρωτησε αν γιατι δεν εχω κοπελα και οταν εφυγε μου εδωσε ενα γλωσσοφιλο και μου ειπε οτι με περιμενει. Καλη αλλα θελει προσοχη.
Θα γραψω και κριτικη αλλα θελω να μου πει καποιος αν θυμαται το ονομα
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Τσαρκα με κυριο στοχο την Αθηνα απο φωκαιας 27 αλλα ελειπε.
Εκει ηταν η Εμιλη, αλλα δεν την ειδα.
Φωκαιας 17 ορ. για την αλλη βασιλισσα Τζενη... αδειο το σπιτι
Η τζενη ακριβως οπως λενε οι περιγραφε, για μενα καλυτερη φατσα απο την πορνοσταρ που συγκρινεται αλλα δεν μπηκα και η τσατσα να με τραβαει για να μπω...
Φυλης 86α Βερονικα. Εκανε μπανιο και εξω ειμασταν 6 ατομα. Η τσα2 ελεγε το ποιημα και τελειωσε λεγωντας οτι δεν βιαζεται. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΑΡΑΣ ΣΤΑ 6 ΛΕΠΤΑ ΚΑΡΙΟΛΑ
Αλκιβιαδου 16α 3 μιλφαρες βυζαρουδες Λουσια Κατερινα και μια αλλη, αλλα πολυ σπασμενες και με χαλαρωση, μου φαινονται πολλα τα 20.
Αλκιβιαδου 16β Ελενη ή Ειρηνη οπου εγινε καταθεση
Αγκυρας 12 πηγα να δω 1 βυζαρου απο τις ενημερωσεις αλλα βρηκα 2 μετριες.
Αγκυρας 9 Δινα, εχει την φατσα της αλιονας απο διδ 18 με ζαρωμενο σωμα.
Επειση η φακλανο σαμπρινα μετρια. Η τσα2 μου προτεινε παρτουζα με το τζακουζι στα 100€...
Η τζενη ακριβως οπως λενε οι περιγραφε, για μενα καλυτερη φατσα απο την πορνοσταρ που συγκρινεται αλλα δεν μπηκα και η τσατσα να με τραβαει για να μπω...
Φυλης 86α Βερονικα. Εκανε μπανιο και εξω ειμασταν 6 ατομα. Η τσα2 ελεγε το ποιημα και τελειωσε λεγωντας οτι δεν βιαζεται. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΑΡΑΣ ΣΤΑ 6 ΛΕΠΤΑ ΚΑΡΙΟΛΑ
Αλκιβιαδου 16α 3 μιλφαρες βυζαρουδες Λουσια Κατερινα και μια αλλη, αλλα πολυ σπασμενες και με χαλαρωση, μου φαινονται πολλα τα 20.
Επειση η φακλανο σαμπρινα μετρια. Η τσα2 μου προτεινε παρτουζα με το τζακουζι στα 100€...
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Δεν έχασες και τίποτα, ψιλοφόλα είναι.Τσαρκα με κυριο στοχο την Αθηνα απο φωκαιας 27 αλλα ελειπε.
Πες τα ρε τύπε. Πήγα κι εγώ σήμερα μετά από καιρό και μου βάρεσε την πόρτα στο 5λεπτο. Αναρωτήθηκα κι εγώ, μα τόσο γρήγορα πέρασε η ώρα; Έγραψες εσύ και με δικαίωσες. Άψογη σε όλα της κατά τα άλλα η Βερόνικα.Φυλης 86α Βερονικα. Εκανε μπανιο και εξω ειμασταν 6 ατομα. Η τσα2 ελεγε το ποιημα και τελειωσε λεγωντας οτι δεν βιαζεται. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΑΡΑΣ ΣΤΑ 6 ΛΕΠΤΑ ΚΑΡΙΟΛΑ
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Σε τραβαγε η τσα να μπεις?Α κανουν τετοια?λεω να παω να δω οως ειναι το βραδακι λες να με ζαλισι η τσατσα?η τζενη πως συμπεριφερθηκε??Τσαρκα με κυριο στοχο την Αθηνα απο φωκαιας 27 αλλα ελειπε.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Το βράδυ είναι άλλη τσατσά, don't worry. Η πρωινή είναι όντως λιγάκι πιεστική. Παλιότερα έμπαινε μπροστά στην πόρτα και δε σε άφηνε να φύγω. Τώρα το έκοψε αυτό μαζί μου, μάλλον γιατί κατάλαβε ότι είμαι σχετικά σταθερός πελάτης.Σε τραβαγε η τσα να μπεις?Α κανουν τετοια?λεω να παω να δω οως ειναι το βραδακι λες να με ζαλισι η τσατσα?η τζενη πως συμπεριφερθηκε??
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Ένας Γίγας ήρθε από τα παλιά, φορτωμένος με χιλιάδες αναμνήσεις...
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Στην καραμουναρα της, γελαστη ηταν και μπηκε μεσαΣε τραβαγε η τσα να μπεις?Α κανουν τετοια?λεω να παω να δω οως ειναι το βραδακι λες να με ζαλισι η τσατσα?η τζενη πως συμπεριφερθηκε??
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
Δρυὸς πεσούσης πᾶς ἀνὴρ ξυλεύεται.Και για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Όποιος είναι γνήσιος μπουρδελιάρης δεν χρειάζεται κανέναν Digweed να τον ενημερώνει - χωρίς να έχω κάτι μαζί του. Τις ενημερώσεις του Digweed τις έχουν ανάγκη μόνο οι άσχετοι και οι παντρεμένοι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις