Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
Τύπε η κλασική λογοτεχνία είναι διαχρονική.τυπε αυτο πρεπει να εβγαινε σε εποχη 'Οικογενειακου Θησαυρου'
:S :S :S
Σπάνιο και συλλεκτικό αντίυπο.
Τύπε η κλασική λογοτεχνία είναι διαχρονική.τυπε αυτο πρεπει να εβγαινε σε εποχη 'Οικογενειακου Θησαυρου'
:S :S :S
το τεύχος πρέπει να είναι του 99Τύπε η κλασική λογοτεχνία είναι διαχρονική.
Σπάνιο και συλλεκτικό αντίυπο.
το τεύχος πρέπει να είναι του 99
Καλημέρα! Δυστυχώς συνέπεσα σε λαϊκή σήμερα στη φυλής.
65 όροφος η Σόνια όλα εκτός από κωλο
πες μου οτι εβαλε και τελειωτικο στο προγραμμα να παω να αδειασω τις αρχιδοσακουλες μου στο στοματακιτης...
Αυτό θα πει απολαυση και συναμα ενημερωση.Καλύμνου 48 όροφος
Λογοτεχνία στο κομοδίνο.
σονεικος και εσυ???
Μάλλον δεν το ανέφερε καν η τσατσά, μιας και είχε πει ήδη 69, ελεύθερο στοματικό, πιασίματα, όλα εκτός από κωλο κλπ και για αυτό και το έγραψα, και τελικά να μην αναφέρθηκε καν σε αυτό, οπότε με κάθε επιφύλαξη.. Ας το επιβεβαιώσει έτερος συναγωνιστής. Πάντως ήταν μες την τρελή χαρά! Φαίνεται ότι γουστάρει η κοπέλα! Αν είχε λίγο πιο επίπεδη κοιλιά που μου αρέσει, θα είχα περάσει ήδη!πες μου οτι εβαλε και τελειωτικο στο προγραμμα να παω να αδειασω τις αρχιδοσακουλες μου στο στοματακιτης...
το τεύχος πρέπει να είναι του 99
Αυτή την ώρα στο Μεταξουργείο πέρασμα από τα εξής μαγαζιά
Ιασωνος2 ισόγειο Αλεξάνδρα καστανοξανθη νταρντανα Μιλφ γνωστή πρώην υπηρεσία
Όροφος μια ξανθιά μεγάλη σε ηλικία γυναίκα με κανονικό σώμα
Κολωνού 15 δεξιά δύο νεαρές κοπέλες αρκετά καλές στα15€, αριστερά ο χοντρός φατοσας γκριζομαλης Τσάτσος σφουγκαριζε και με ύφος μου έκανε νόημα να μην μπω
Ιασωνος19 όροφος Καρίνα μελαμψή με ξαθνο μαλλί σωμα με πιασίματα ιδιαίτερα συμπαθητική και χαμογελαστή δούλευε παλιότερα Λεωνιδιου28 ισόγειο,και Άννα στο ίδιο στυλ περίπου σε εμφάνιση
Κολωνού 23 υπόγειο Ναταλυ η γνωστή Κοντή Μιλφ
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος Βικτώρια ήταν στο δωμάτιο
Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο Αντελινα στο δωμάτιο, όροφος Αλιονα ξανθιά ψηλή αξιόλογη μιλφ και Ναταλία πιο νέα κοπέλα σχετικά ψηλή κανονικό σώμα τίποτα ιδιαίτερο
όλα αυτά τα είδα και τα ανέλυσα...Αφού αναφέρεται στην Κάθριν Ζέτα Τζόουνς σαν την "καλλονή του Ζορρό"
είναι ΜΕΤΑ το 1998 , αφού το φιλμ The Mask of Zorro κυκλοφόρησε το 1998
Επίσης στο τεύχος αναφέρεται τιμή σε ΔΡΑΧΜΕΣ !
Άρα είναι πριν την 01.01.2002 που η Ελλάδα μπήκε στο Ευρώ
Υπάρχει και το φιλμ του 2005 The Legend of Zorro
σαν συνέχεια του προηγούμενου το 2005
Τότε το 1998 μάγκες παίρναμε κουκλάρες ρωσίδες με 3 χιλ. δρχ
δηλαδή με 8.8 ευρώ !
Την ωραιότερη κοπέλα όλων των εποχών έχω πάρει το καλοκαίρι
του 1998 στο Ιάσωνος 19
Σήμερα θα πάρω την Άννα -Ιλόνα στο Φυλ.56 απόγευμα
διότι είναι πολύ όμορφη !
Και ρωσόφωνη !
όλα αυτά τα είδα και τα ανέλυσα...
Επίσης, για να αναφέρεται στην Ζέτα ως καλλονή του ζορο, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι την χρονιά κυκλοφορίας της ταινίας...γι αυτό είπα 99...
Στο εξώφυλλο η βυζαρου θυμίζει αρκετά Κατερίνα Λασπα και το ψαξα λίγο αν είναι αυτή η Κατερίνα που θέλει να γίνει παρουσιάστρια αλλά δεν βγαίνουν τα νούμερα...
ο λαδακης θα σου πει τυπεΠαίδες καλησπέρα. Μπας και υπάρχει καμία τάνα να μοιάζει σ' αυτή την καριόλα την Αννέτα Καββαδία του ΣΥΡΙΖΑ για ωραίο γαμήσι; Ξέρει κανένας συναγωνιστής; Ευχαριστώ