Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 123 άτομα (9 μέλη και 114 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Το Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 όροφος με το Ιάσονος 46 όροφος είναι συγκοινωνούντα δοχεία.Ανέβηκα στο πρώτο και βρήκα την ξανθιά Νατάσα/Ναταλί,στο δεύτερο δούλευαν η γεματούλα Βαλέρια που στην επόμενη βάρδια τη βρίσκουμε στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 21,πήρα τη Ρωσίδα ξανθιά μιλφογκίλφ Γκαλίνα,άλλη μία περίπτωση ευσυνείδητης εργαζόμενης με πολύ καλές υπηρεσίες!
Θα συμφωνησω.. Παρολο που φαινεται χαμηλων τονων και οχι κατι ιδιαιτερο σε εμφανιση, γυαλιζει το ματι της σαν
θηλυκη γατα σε οιστρο. Ειναι παιχνιδιαρα της αρεσει,και το ζει. Περασα μαζι της για ενα κρας τεστ, πριν απο μερικες
ημερες και αποχωρησα με καλες εντυπωσεις.  :sunglasses:

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
405
Πόντοι
21
Στην Κρητικια την πηρες? εγω στην Ριτα εκει την φωναζανε Νινα .

Εννοείς την Ρίτα στην Πατησίων κοντά στην πλατεία Αμερικής; Όχι,εκεί δεν την πήρα ποτέ. Την τελευταία φορά που την πήρα σε διαμέρισμα, ήταν σε ένα επί της Δροσοπουλου και Φωκίωνος Νέγρη απέναντι από τα γκούντυς. Μιλάμε για πριν περίπου 15 χρόνια. Όσο για το Νίνα,το είχα πλέον ξεχάσει. Όντως έτσι την φώναζαν. Ωστόσο για ποια κρητικιά λες; Σε ποια αναφέρεσαι;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.071
Πόντοι
1.686

Τετάρτη 14.03.2018 απογευματινή βάρδια
στο ρδέλο στη Χωματιανού εργαζόταν η καλλονή Νταϊάνα !  :rockon:

Επειδή κανένας δεν το έγραψε, και εγώ τυχαία την πέτυχα
ΔΕΝ είχε κόσμο και φχαριστήθηκα πήδημα !  :dancing:

Δεν κάνει " εξτρά " , αλλά η ομορφιά της είναι
επιπέδου πάνω από στούντιο, και είναι γλυκειά κοπέλα.

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
Αυτή η βικτώρια απο μεγάλου αλεξάνδρου 22 πάνω παρατηρώ..έχει σταθερή πελατεία....η πιο τετράγωνη πόρνη που έχω δει...ωξαποδώ τι λές?
Κοιτα συναγωνιστη, η Βικτωρια εχει ένα από τα πιο ασχημα και ατσούμπαλα σωματα που μπορεις να δεις σε μπουρδελα.  :vomit: :vomit:  Όμως, παρεχει γλειφοκωλαδα, κανει σχετικα καλο τσιμπουκι και καραμελωμα με ακα τελειωτικο στο στομα, και δινει και κωλο  :zfuck: :zfuck: Οπότε, αν καταφερεις να μην εχεις οπτικη επαφη μαζι της, για να μη ξενερωσεις και σου πεσει, είναι σχετικα φυσιολογικο να εχει σταθερη πελατεία  :kneel: :kneel: Βέβαια, την τελευταια φορα που την ειχα παρει, ειδα μια μικρη πτωση στις υπηρεσίες της, και ακομα μεγαλυτερη βιασύνη από την τσατσα, η οποια χτυπάει πορτα στα 7-8 λεπτα  >:( >:( :tickedoff: :tickedoff:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Κοιτα συναγωνιστη, η Βικτωρια εχει ένα από τα πιο ασχημα και ατσούμπαλα σωματα που μπορεις να δεις σε μπουρδελα.  :vomit: :vomit:  Όμως, παρεχει γλειφοκωλαδα, κανει σχετικα καλο τσιμπουκι και καραμελωμα με ακα τελειωτικο στο στομα, και δινει και κωλο  :zfuck: :zfuck: Οπότε, αν καταφερεις να μην εχεις οπτικη επαφη μαζι της, για να μη ξενερωσεις και σου πεσει, είναι σχετικα φυσιολογικο να εχει σταθερη πελατεία  :kneel: :kneel: Βέβαια, την τελευταια φορα που την ειχα παρει, ειδα μια μικρη πτωση στις υπηρεσίες της, και ακομα μεγαλυτερη βιασύνη από την τσατσα, η οποια χτυπάει πορτα στα 7-8 λεπτα  >:( >:( :tickedoff: :tickedoff:

Αν μπεί και η τσατσά..τότε θα τη δοκιμάσω......

Hotfeett

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλησπέρα. Την Τζώρτζια  από Διδύμου,πια βάρδια την βρίσκουμε?

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Σήμερα το μεσημέρι στις 14:00 μπήκα και κατέθεσα στην Μεγάλου Αλεξάνδρου 28Α, δεξιά πόρτα, αριστερό μπουρδέλο. Πέτυχα μετά από δύο χρόνια απουσίας της, την Ρουμάνα Αλεξάνδρα που είχε δουλέψει στην αρχή Λιοσίων 79Β, μετά Βέργας 3 όροφο, μετά Κολωνού 30Α και τέλος είχε πάει σε αυτό της Μεγάλου Αλεξάνδρου ώσπου σταμάτησε και επανήλθε με μαύρο μαλλί αντί για ξανθό που είχε πριν. Μαζί της δούλευε και η φίλη της Πατρήτσια σε απλό πρόγραμμα και οι δύο. Εμένα επειδή με ήξερε μου έκανε ωραία ακάποτη πίπα, 69 και πεταχτά φιλάκια στο στόμα. Όπως πάντα ήταν καλή, αλλά λίγο βιαστική ένεκα πολιτικής Μεταξουργείου...

GEORGETHSTEFAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
212
Πόντοι
280
Στοχευμένα απόψε αρχή απογευματινής βάρδιας:
Φ56 (Το πιό καθαρό και περιποιημένο της μοντελοαλυσίδας) Αννα - Ιλόνα την βρήκα στα καλά της και αδραξα την ευκαιρια
Φ81 Μαίρη ψηλή καλλίγραμμη (στα υπόψιν) και Αλλα (αν άκουσα καλα το όνομα)
Αγκ12Α Ολγα (τα ξύγκια ασφυκτιούσαν στους κορσέδες. Με κοίταξε βλοσυρά και μου έκοψε κάθε διάθεση για συνεύρεση. Απορώ με τους διθυράμβους, Ισως μέσα να είναι ηφαίστειο αλλά εμένα δεν με ενέπνευσε...) και Νικόλ (το μεζεδάκι...)
Αυτά τα ολίγα...

GEORGETHSTEFAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
212
Πόντοι
280
Φ56 (Το πιό καθαρό και περιποιημένο της μοντελοαλυσίδας) Αννα - Ιλόνα την βρήκα στα καλά της και αδραξα την ευκαιρια
Αγκ12Α Ολγα (τα ξύγκια ασφυκτιούσαν στους κορσέδες. Με κοίταξε βλοσυρά και μου έκοψε κάθε διάθεση για συνεύρεση. Απορώ με τους διθυράμβους, Ισως μέσα να είναι ηφαίστειο αλλά εμένα δεν με ενέπνευσε...) και Νικόλ (το μεζεδάκι...)
Αυτά τα ολίγα...
Να προσθέσω ότι στην αρχή της βάρδιας συνήθως έχει κίνηση αλλά απόψε νέκρα.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Διάβασα τις τελευταίες σελίδες και δεν είδα κάτι σχετικό οπότε να κάνω και εγώ μια ερώτηση.
Καμιά μαύρη εκτός της Μπιούτι υπάρχει? με γλυκό σχετικά πρόσωπο και όχι μεγαλοπρόσωπη που συνήθως είναι οι μαυρούλες?
Αν γνωρίζει κάποιος ας ποστάρει την διεύθυνση και την βάρδια αν είναι δυνατόν να της κάνω μια επίσκεψη.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Θα χρειαστεί να μεταφερθείς στο Μεταξουργείο στο Ιάσονος 19 πάνω όπου λογικά δουλεύει στη δεύτερη βάρδια μια συμπαθητική μαυρούλα,για υπηρεσίες δεν γνωρίζω.

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Θα χρειαστεί να μεταφερθείς στο Μεταξουργείο στο Ιάσονος 19 πάνω όπου λογικά δουλεύει στη δεύτερη βάρδια μια συμπαθητική μαυρούλα,για υπηρεσίες δεν γνωρίζω.
Αν λες για την Μπέλλα είναι μεγάλη φόλα! Πίπα με πολύ δόντι, πισωκολλητό με καμπούρασμια και κλειστά πόδια! Προκαταρκτικά φυσικά δεν παίζουν!

Tane

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
71
Πόντοι
1
Αυτά τα ολίγα...
αυτη η αννα ιλονα πολυ υφακι δεν εχει ; ετσι ινε κ στο δωματιο ;

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Αγκ12Α Ολγα (τα ξύγκια ασφυκτιούσαν στους κορσέδες. Με κοίταξε βλοσυρά και μου έκοψε κάθε διάθεση για συνεύρεση. Απορώ με τους διθυράμβους, Ισως μέσα να είναι ηφαίστειο αλλά εμένα δεν με ενέπνευσε...)
Επειδή έχω δοκιμάσει μαζί της φίλε στο Πιπίνου 118 υπάρχει κριτική ήθελα να πω ότι όντως έχει βλέμμα λίγο βλοσυρό και δεν είναι ηφαίστειο αλλά το σώμα της είναι γαμάτο με αρμονικά Ματ πιασίματα το μεγάλο της προσόν είναι οι βυζάρες της μπορούν μεχρι και νεκρό να αναστήσουν.....

ice8888

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2014
Like
2
Πόντοι
0
Στις  ομορφότερες κοπέλες , με βάση κάποιους συναγωνιστές
συγκαταλέγονται η Τζένη ( Φωκαίας 17 πάνω), η Άννα - Ιλόνα
η Χριστίνα η πιπίνα και  η Νταϊάνα στη μοντελοαλυσίδα
Χτες ήταν όλες απόγευμα

Ποιά να πάρουμε σήμερα ;

504050-500x375.jpg
Με βάση μόνο την εμφάνιση θα πρότεινα κατά σειρά νταιάνα,άννα-ιλόνα,αρίνα,σόνια,χριστίνα-πιπίνα,τζένη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom