You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ianos56789
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Ιάσ.19 όροφος:
Υπηρεσία η θρυλική Βίκυ η Καζακστανή και κοπέλα η Βίκυ η μαυρούλα με το καλοσχηματισμένο σωματάκι.
Φιλε οταν λες η Βικυ η Καζακστανή εννοείς μία απίστευτη γκόμενα που δουλευε πριν 4-5 χρόνια στο Μετάξυ;;;;;;;;;
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Κατάθεση στην γκιλφάρα Όλγα από Τροφωνίου 13, 60 χρονών (εγώ 23) με πολύ καλό σώμα για την ηλικία της, ματάρες και με καύλωσε λέγοντάς μου "θα σε χαλαρώσω εγώ, μου αρέσει να χαλαρώνω μωρά". Πήγα 17:40 και έφυγα 18:10!!! Μπορεί να γράψω κριτική οπότε εν τάχη,προκάτ 5 λεπτά, πίπα άκα υγρή, cowgirl, ιεραποστολικό, doggy, μετά μου βγάζει την καπότα για να "παίξουμε" και αρχίζει τσιμπουκοδρομία, ξανά στα 4, δεν χύνω λόγω κούρασης γελάει και μοου λέει "δεν πειράζει θα καθίσεις και άλλο μαζί μου!!!""με καυλώνεις" "ταιριάζουμε :S" και άλλα. Ξανά τσιμπούκι, βυζομαλακία όπου χύνω και να της ζητάω συγνώμη για την καθυστέρηση. Γελάει και μου λέει ότι δεν την πείραξε γιατί την καύλωσα και την άλλη φορά να μην έρθω κουρασμένος. Μετά μου λέει τι ζώδιο είμαι για το αν ταιριάζουμε και ότι αυτή είναι παρθένος και ταιριάζει με καρκίνο :S :S :S :S. Της λέω λέων, αλλά δεν ασχολούμε με αυτά, μου λέει κοντά είμαστε... (ΛΑΔΑΚΗ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΧΥΜΟ ΓΙΑ ΑΝΤΟΧΗ :S :S :S)
Στην έξοδο με αποχαιρέτησε η τσα2 που δεν φάνηκε στην παρουσίαση :S
Σίγουρη λύση αν δεν θέλετε να κλάψετε λεφτά και δεν ψάχνετε πιπίνια.
Βέβαια στάθηκα τυχερός γιατί ήμουν τελευταίος πελάτης, δεν ξέρω αν θα τύχω τέτοιας υπηρεσίας στο μέσο της δουλειάς της.
Πήγα και στη Μπέτυ από πάνω, βγαίνει και μου λέει, "έλα μέσα, έχω καλή περιποίηση" ή κάτι τέτοιο... Ήθελα να της πω ότι αν είχε καλή περιποίηση θα γινόνταν χαμός για αυτήν και όχι η νέκρα που βλέπω όταν τσαρκάρω. Κρίμα...
Πήγα και στην Γιασμίν από Περγάμου 1. Βυζάρες δεν λέω, βασικά έμπαινα μόνο για αυτές, αλλά πολύ απόμακρη (αμίλητη και ανέκφραστη στην παρουσίαση). Τώρα έτσι ήταν πάντα, δηλαδή να σου απλώνει τις βυζάρες της και να είναι κομοδίνο, μήπως λόγω αναδουλειάς δεν ξέρω. Γνωρίζει κάποιος;
Καλό βράδυ
Βέβαια στάθηκα τυχερός γιατί ήμουν τελευταίος πελάτης, δεν ξέρω αν θα τύχω τέτοιας υπηρεσίας στο μέσο της δουλειάς της.
Πήγα και στη Μπέτυ από πάνω, βγαίνει και μου λέει, "έλα μέσα, έχω καλή περιποίηση" ή κάτι τέτοιο... Ήθελα να της πω ότι αν είχε καλή περιποίηση θα γινόνταν χαμός για αυτήν και όχι η νέκρα που βλέπω όταν τσαρκάρω. Κρίμα...
Πήγα και στην Γιασμίν από Περγάμου 1. Βυζάρες δεν λέω, βασικά έμπαινα μόνο για αυτές, αλλά πολύ απόμακρη (αμίλητη και ανέκφραστη στην παρουσίαση). Τώρα έτσι ήταν πάντα, δηλαδή να σου απλώνει τις βυζάρες της και να είναι κομοδίνο, μήπως λόγω αναδουλειάς δεν ξέρω. Γνωρίζει κάποιος;
Καλό βράδυ
Η Όλγα είναι 65+++ Σε καμμία περίπτωση παρακάτω. Την θεωρώ και εγώ αξιολογότατη. Την έπαιρνα πολύ πριν ξεκινήσει να εργάζεται σε οίκους ανοχής. Φαντάσου για πόσα χρόνια πριν μιλάμε. Έκανα πολύ καλά γαμήσια μαζί της.Κατάθεση στην γκιλφάρα Όλγα από Τροφωνίου 13, 60 χρονών (εγώ 23) με πολύ καλό σώμα για την ηλικία της, ματάρες και με καύλωσε λέγοντάς μου "θα σε χαλαρώσω εγώ, μου αρέσει να χαλαρώνω μωρά". Πήγα 17:40 και έφυγα 18:10!!! Μπορεί να γράψω κριτική οπότε εν τάχη,προκάτ 5 λεπτά, πίπα άκα υγρή, cowgirl, ιεραποστολικό, doggy, μετά μου βγάζει την καπότα για να "παίξουμε" και αρχίζει τσιμπουκοδρομία, ξανά στα 4, δεν χύνω λόγω κούρασης γελάει και μοου λέει "δεν πειράζει θα καθίσεις και άλλο μαζί μου!!!""με καυλώνεις" "ταιριάζουμε :S" και άλλα. Ξανά τσιμπούκι, βυζομαλακία όπου χύνω και να της ζητάω συγνώμη για την καθυστέρηση. Γελάει και μου λέει ότι δεν την πείραξε γιατί την καύλωσα και την άλλη φορά να μην έρθω κουρασμένος. Μετά μου λέει τι ζώδιο είμαι για το αν ταιριάζουμε και ότι αυτή είναι παρθένος και ταιριάζει με καρκίνο :S :S :S :S. Της λέω λέων, αλλά δεν ασχολούμε με αυτά, μου λέει κοντά είμαστε... (ΛΑΔΑΚΗ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΧΥΜΟ ΓΙΑ ΑΝΤΟΧΗ :S :S :S)
Καλό βράδυ
Τώρα σε αυτό που λες για την Γιασμίν και εμένα στο σαλονάρισμα μου έβγαζε κάτι όχι θετικό. Για τα βυζιά της αξίζει έστω μία φορά. Εγώ μία φορά την πήρα πριν λίγο καιρό. Δύσκολα να την ξαναπάρω αλλά δεν το αποκλείω.
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Κρίμα που δεν την πέτυχα και εγώ τότε,βασικά αγέννητος ήμουνα...Η Όλγα είναι 65+++ Σε καμμία περίπτωση παρακάτω. Την θεωρώ και εγώ αξιολογότατη. Την έπαιρνα πολύ πριν ξεκινήσει να εργάζεται σε οίκους ανοχής. Φαντάσου για πόσα χρόνια πριν μιλάμε. Έκανα πολύ καλά γαμήσια μαζί της.
Τώρα σε αυτό που λες για την Γιασμίν και εμένα στο σαλονάρισμα μου έβγαζε κάτι όχι θετικό. Για τα βυζιά της αξίζει έστω μία φορά. Εγώ μία φορά την πήρα πριν λίγο καιρό. Δύσκολα να την ξαναπάρω αλλά δεν το αποκλείω.
Όσο για την άλλην δεν χαλάω 20€ για βυζομαλακία
Μυστη μου εισαι σε καλο δρομο. πονταρω πανω σου, για φαβορι.Κατάθεση στην γκιλφάρα Όλγα από Τροφωνίου 13, 60 χρονών (εγώ 23) με πολύ καλό σώμα για την ηλικία της, ματάρες και με καύλωσε λέγοντάς μου "θα σε χαλαρώσω εγώ, μου αρέσει να χαλαρώνω μωρά".
ειπαμε 40αρες ισον 2 20αρες, οχι 3ς. Παλια η βυζομαλακια ηταν πιο μεγαλη.
Τοσο πολυ λες να ειναι? πριν ποσα χρονια λες? που την πετυχες ρε μυστη?...γειτονισσα σου ηταν? Κι ακομα στο κουρμπετι.Η Όλγα είναι 65+++ Σε καμμία περίπτωση παρακάτω. Την θεωρώ και εγώ αξιολογότατη. Την έπαιρνα πολύ πριν ξεκινήσει να εργάζεται σε οίκους ανοχής. Φαντάσου για πόσα χρόνια πριν μιλάμε. Έκανα πολύ καλά γαμήσια μαζί της.
Μυστη μου εισαι σε καλο δρομο. πονταρω πανω σου, για φαβορι.
ειπαμε 40αρες ισον 2 20αρες, οχι 3ς. Παλια η βυζομαλακια ηταν πιο μεγαλη.Τοσο πολυ λες να ειναι? πριν ποσα χρονια λες? που την πετυχες ρε μυστη?...γειτονισα σου ηταν? Κι ακομα στο κουρμπετι.
Εγώ την πρωτογνώρισα πριν περίπου 20 χρόνια. Τότε δούλευε σε κρυφά διαμερίσματα τα οποία τα είχαν κυρίως Ελληνίδες που συμπλήρωναν το "ρόστερ" με Ουκρανές,Ρωσίδες κλπ.Συνήθως έβαζαν αγγελίες σε εφημερίδες. (Χρυσή ευκαιρία,σούπερ αγγελίες,Τα Νέα κλπ). Την πρώτη φορά την συνάντησα σε ένα δαμέρισμα στην οδό Μάρνη, μετά και σε κάποια άλλα. Πολύ αργότερα δούλεψε σε μπουρδέλα.
Προσωπικά την Όλγα την θεωρώ εξαιρερική και έχω κάνει μαζί της ένα από τα καλύτερα γαμήσια από κώλο, που πλέον δεν τον δίνει. Όσο γα την ηλικία,μην σου πω ότι είμαι και επιεικής.
Μιλας για ιστορικες εποχες. το ελληνιδες ακουγεται σαν ανεκδοτο, μπροστα στην τοτε ανατολικη εισβολη.Εγώ την πρωτογνώρισα πριν περίπου 20 χρόνια....διαμερίσματα τα οποία τα είχαν κυρίως Ελληνίδες που συμπλήρωναν το "ρόστερ" με Ουκρανές,Ρωσίδες κλπ...αγγελίες σε εφημερίδες. (Χρυσή ευκαιρία,σούπερ αγγελίες,Τα Νέα κλπ)... Πολύ αργότερα δούλεψε σε μπουρδέλα...την Όλγα την θεωρώ εξαιρερική και έχω κάνει μαζί της ένα από τα καλύτερα γαμήσια από κώλο
τελικα το σεξ κανει καλο στην υγεια, σε διατηρει σε φορμα. θεα που λεει και ο ψιψινακης. οπως τα λες υπολογιζω, να βγηκε στα σπιτια μετα τους ολυμπιακους αγωνες. που λες να πρωτοδουλεψε?
Ntarntanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Στο Περγάμου 27 δεν είναι πλέον η Εύα και η Ειρήνη;;
Α υγεια σου, μια χαρα η μνημη σου! Πριν απο αυτο λεω. Ισως κανας μυστης που μας διαβαζει ξερει.ισως να ξεκινησε και απο εκει. τεσπα. ιστοριες για αγριους, προ σαιτ. γαμησετα.Δεν ξέρω που πρωτοδούλεψε....Ρεμούνδου στον όροφο.
υγ.
ας ειναι καλα ο δημοσιογραφος ταρζαν και ερημωσε ο τοπος.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.763
- Πόντοι
- 41.129
Φοβερή πληροφορία
Θα πάρουμε βαλιτσάκι με κολατσιό και θα αρχίσουμε να τριγυρνάμε από το πρωί ως το βράδυ σε όλη τη Φυλής μπας και την εντοπίσουμε. 200 νούμερα είναι τα μπουρδέλα κάπου θα την πετύχουμε.
αν καταλαβα απο τα λεγομενα ειναι αντικατασταστρια οσο λείπει της μοντέλας Σονιας στο 84 ? στο 65 ? οπου δουλευε αυτη δηλαδη.
brujeria69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 3.819
- Πόντοι
- 2.846
Φοβερή πληροφορία
Θα πάρουμε βαλιτσάκι με κολατσιό και θα αρχίσουμε να τριγυρνάμε από το πρωί ως το βράδυ σε όλη τη Φυλής μπας και την εντοπίσουμε. 200 νούμερα είναι τα μπουρδέλα κάπου θα την πετύχουμε.
Δεν ξέρω που πρωτοδούλεψε,αλλά πριν κάμποσα χρόνια,αν δεν με απατά η μνήμη μου, την είχα πάρει στο Ρεμούνδου στον όροφο.
Και εγώ εκεί την είχα γαμίσει πριν 15 χρόνια. Από τα καλύτερα γαμίσια που έχω κάνει σε μπουρδέλο
Επισκέπτης
Και εσυ που τ ξερεις?όχι, κανείς ποτέ. Οπότε μην ξαναρωτήσεις...
Επισκέπτης
Φιλε μ οι κριτικες ειναι παλιες.. ειναι πριν 2 χρονια.. δεν ξερω καν αν ειναι τ ιδιο ατομο..μπορει τ ρα να εχει αλλαξει συμπεριφοραη το οτιδηποτε.. αν υπηρχα δεν θ ρωταγα εδω μεσα προφανωςΠλάκα κάνεις ρε τύπε; ας κοιτάξει τις κριτικές
Επισκέπτης
Σόνια is back
65 πάνω τώρα
65 πάνω τώρα
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
αν καταλαβα απο τα λεγομενα ειναι αντικατασταστρια οσο λείπει της μοντέλας Σονιας στο 84 ? στο 65 ? οπου δουλευε αυτη δηλαδη.
Δίκιο έχετε συναγωνιστή, την είδα το πρωί στο 84. Κωλάρα τουρλωτή έχει, μελαχρινή είναι και έχει φάτσα/μύτη σαν θαμώνα κρασοπουλιού.
Στο 86Β κλασσικά η γλυκούλα Τάνια με ωραίο δαντελωτό μαύρο καλσόν και παπούτσι πεϊνιρλί. Τελειωτικό στο στόμα.
Αγκύρας 12Α η Λάνα με την Αλίσια
Πιπίνου 118 η γεματούλα Όλγα και το πιπινάκι η Νικόλ
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836