You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Καλησπερα ,παιδια μηπως γνωριζει κανενας που βρισκεται η Αννουλα (skinny γκομενακι με το γλυκο προσωπο και ενα θεμα στα δοντια αν βοηθαει αυτο) απο Κολωνου 15 αριστερα?τον τελευταιο καιρο την εχω χασει ,ξερουμε αν δουλευει καπου αλλου?
Το τελευταίο χρονικό διάστημα δουλεύει στο Κολωνού 11 υπόγειο.
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Ξέρουμε που παίζει μπάλα η Μαρία (η νταρντανα με τους βύζους) από Ιάσονως 46Α?
Εάν δεν λαθεύω,λείπει-ήταν αρχικά εκτός Αθηνών.
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 736
Ευχαριστώ μέγιστε DigweedΕάν δεν λαθεύω,λείπει-ήταν αρχικά εκτός Αθηνών.
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
Συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες το Διδυμου 18 υπογειο,θα απασχολει το πρωι την μιλφ Σοφια,μελαχρινη με ομορφα πρασινα ματια,που καποτε εργαζοταν στο Διδυμου 18 πανω και το απογευμα την κοκκινομαλα γυρολογο Χριστινα,η οποια το πρωι θα εργαζεται στο αλκβιαδου 16α
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Καλησπέρα μια πληροφορία που αφορά την πολύ καλή μιλφ Άννα από Ρεμούνδου 21 όροφο έφυγε με άδεια και θά λείπει για κάποιο διάστημα
Στην θέση της ήταν η Έλενα ξανθιά συμπαθητική μιλφ νομίζω είναι αυτή που δούλευε παλιότερα Αγκυρας12Α.
Επίσης Ιωαννίνων 5 δεν ήταν η Ναταλυ δούλευε η κοντη και άσχημη μετριοτατη Κάρλα μαζί της δεν πέρναγα ούτε με ένα ταλαρο (5€).
Μεγάλο ξενερωμα όταν κάποια στανταρακια λείπουν
Στην θέση της ήταν η Έλενα ξανθιά συμπαθητική μιλφ νομίζω είναι αυτή που δούλευε παλιότερα Αγκυρας12Α.
Επίσης Ιωαννίνων 5 δεν ήταν η Ναταλυ δούλευε η κοντη και άσχημη μετριοτατη Κάρλα μαζί της δεν πέρναγα ούτε με ένα ταλαρο (5€).
Μεγάλο ξενερωμα όταν κάποια στανταρακια λείπουν
okotzak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.787
- Πόντοι
- 201
Ποια αννα ;ΠΡΟΣΟΧΗ... ΠΡΟΣΟΧΗ... ΠΡΟΣΟΧΗ... ΠΡΟΣΟΧΗ... ΠΡΟΣΟΧΗ
Σε τσάρκα μου, τις προάλλες, εντόπισα στο μπουρδέλο Φωκαίας 27Β, στον όροφο, την Άννα. Είναι μία μελαχρινή, νεαρή κοπέλα, από την Ρουμανία, η οποία δούλευε στην Φυλής, πριν λίγα χρόνια και επέστρεψε πάλι. Πρόκειται για μεγάλη ΦΟΛΑ και καλό είναι να την αποφύγουν οι συναγωνιστές.
Είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω.
Αυτη που δούλευε στο φωκ17 υπερ ισογειο με τους βυζους ;
Giannis_127
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.082
- Πόντοι
- 206
Η Γιαννα στην Τροφωνιου ειναι 2η ή 3η βαρδυα?
Giannis_127
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.082
- Πόντοι
- 206
Στάνταρ στην τρίτη βάρδυα αλλά το τελευταίο διάστημα δουλεύει αρκετές ημέρες και στη δεύτερη βάρδυα.
Ευχαριστω!!!
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.109
- Πόντοι
- 1.686
Παρασκευή 09.03.2018 απογευματινή βάρδια
δούλευε η ρουμούνα η Αλίνα στο Διδύμου 8 πάνω, μαζί με τη
την όμορφη Νταϊάνα.
Επειδή είναι ανακαινισμένο σπίτι με δωματιάρες,
το αποφάσισα και πέρασα με την Αλίνα .
Θυμίζει την πιο κάτω, με πολύ κοντύτερα μαλλιά ,
πάνω από τους ώμους
http://[URL unfurl="true"]www.dating-mujeres-rusas-singles.com/images/find-a-beautiful-wife-in-ukraine.jpg[/img[/URL]]
Της έριξα καλό μανίκι ! :headbang3:
Λόγω του συναγωνισμού έχει βελτιωθεί ! :headbang3:
δούλευε η ρουμούνα η Αλίνα στο Διδύμου 8 πάνω, μαζί με τη
την όμορφη Νταϊάνα.
Επειδή είναι ανακαινισμένο σπίτι με δωματιάρες,
το αποφάσισα και πέρασα με την Αλίνα .
Θυμίζει την πιο κάτω, με πολύ κοντύτερα μαλλιά ,
πάνω από τους ώμους
http://[URL unfurl="true"]www.dating-mujeres-rusas-singles.com/images/find-a-beautiful-wife-in-ukraine.jpg[/img[/URL]]
Της έριξα καλό μανίκι ! :headbang3:
Λόγω του συναγωνισμού έχει βελτιωθεί ! :headbang3:
Djole77
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 731
- Πόντοι
- 991
Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κανένας Ελληνίδες ιερόδουλες στη Φυλής??? Ευχαριστώ
"Ελληνίδες" απο βόρειο Αλβανία έχει μόνο.
Στο τελειωμα μιας βδομαδας ακραιας κουρασης (εναντι ελαχιστης αμοιβης) και της καθιερωμενης παρασκευιατικης σιεστας, ειχα ανακτησει αρκετη ενεργεια για το βραδυ.
Ωστοσο δεν εκατσε τπτ με παρεα, κι ετσι αποφασισα να παρω την κατασταση στα χερια μου...
Το μενου περιελαβε 3 βασικες ενεργειες:
1) "Ο Θανατος του Σταλιν" στο Odeon
2) To γαμησι της Αννας στη Φυλης
3) Μια σπαγγετι di Polo στο Ciao
To παραπανω σχημα εμφανιζει κυκλικοτητα (ιδιως αν σκεφτεις οτι μενω προς την πλευρα της Φυλης και οχι της Συγγρου, αρα αυξανει ο κυκλος για να επιστρεψω σπιτι), αλλά αποδειχθηκε ιδανικο.
Η ταινια ηταν γαματη (ανουσια, βεβαια/ απ' αυτες που λέω "ταινια-πασατεμπο").
Η Αννα-Ιλονα μού υπενθυμισε την εννοια του κανονικου "10", γιατι τωρα τελευταια υπηρξαν διχογνωμιες στο forum και στις κριτικές.
Λοιπον, για να το ξεκαθαρισουμε: ΑΥΤΗ ειναι 10.
Επισης, θελω να πω κατι για τις υπηρεσιες της:
Η κοπελα δεν κανει σχεδον τιποτα στο δωματιο - ομως αυτο ακριβως το τιποτα ειναι που την μετατρεπει σε VFM κατ' εμέ.
Γνωριζοντας το ποσο ελκυστικη ειναι, σού επιτρεπει απλως να... την γουσταρεις. Και να το ζησεις. Δεν κανει μηχανικες κινησεις, δεν σ' εκνευριζει με φλυαριες και υπερβολες, αρκει που σε κοιταζει ισια μες στα ματια και σε κανει μπουρλοτο (και το ξερει). Το αν αυτο ειναι "καλη" υπηρεσια, δεν θα το απαντησω. Παντως όποτε εχω περασει μαζι της, εμεινα μ' αυτη την εντυπωση της ανετης - αβιαστης γυναικαρας και απολαυσα την εμπειρια.
Ως προς το 3ο και τελευταιο σημειο:
Η spaghetti di polo του Ciao εχει βελτιωθει, με περισσοτερη και πιο πλουσια σαλτσα ντοματας κι ελαχιστοποιηση της κρεμας γαλακτος. Μπορω να πω οτι κλυδωνισε την αφοσιωσή μου στην "San Benedetto".
ΥΓ - Παντα κατεβαινω τη Συγγρου απο τον παραδρομο, χαζευοντας τα στριπτιτζαδικα και τις τραβεστι.
Ειναι κατι σαν ιεροτελεστια μετα απο ενα καλο γευμα...
Αποψε, τα συμπαθη τραβελια ηταν για καποιο λογο εξαφανισμενα (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων).
Για τους συναγωνιστές που είχαν ρωτήσει λίγες ημέρες πριν,η skinny Φωτεινή στο Κολωνού 27 όροφος δουλεύει στην τρίτη βάρδια, πέρασα τα μεσάνυχτα και παραμένει πολύ καλή σε υπηρεσίες!
Επίσης, Κολωνού 30 1ος όροφος η παλιά milf Άννα, στον δεύτερο οι νεαρές Εύα και Ιονέλα.
Επίσης, Κολωνού 30 1ος όροφος η παλιά milf Άννα, στον δεύτερο οι νεαρές Εύα και Ιονέλα.
mounakias*
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 23
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 1.011
Για να μπουνε καποια πραγματα στην θεση τους οσο αφορα το μαλακοπουτανο ΑΛΙΝΑ (μελαχρινη,λεπτη,ρουμανα)απο την μοντελοαλυσιδα φυλης/διδυμου:το ΑΝ εστρωσε κ πηδιεται καλυτερα οφειλεται στο κραξιμο κ χεσιμο που εφαγε απο εμενα κ καποιους αλλους συμπολεμιστες...αλλιως ας γυρναγε στο κωλοχωρι της αρμεγοντας γιδια..(εδω αρμεγει ψωλες)..
Κ επειδη εγω το πηγα πιο μακρια τοπα κ σε μια τσατσα(εμπιστοσυνης) με αρχιδια
που δουλευει μαζι της ενιοτε,κ της εριξε κ αυτη κατι καντηλια... παντως εγω δε το ξαναρισκαρω..
που δουλευει μαζι της ενιοτε,κ της εριξε κ αυτη κατι καντηλια... παντως εγω δε το ξαναρισκαρω..
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.109
- Πόντοι
- 1.686
Για να μπουνε καποια πραγματα στην θεση τους οσο αφορα το μαλακοπουτανο ΑΛΙΝΑ (μελαχρινη,λεπτη,ρουμανα)απο την μοντελοαλυσιδα φυλης/διδυμου:το ΑΝ εστρωσε κ πηδιεται καλυτερα οφειλεται στο κραξιμο κ χεσιμο που εφαγε απο εμενα κ καποιους αλλους συμπολεμιστες...αλλιως ας γυρναγε στο κωλοχωρι της αρμεγοντας γιδια..(εδω αρμεγει ψωλες)..
Φίλε Μουνάκια, καλά έκανες και έριξες κράξιμο και το είπες
και στη τσα2 , αλλά μην είσαι απόλυτος, και μπορείς να περιμένεις
να στρώσει !
Πριν πάνω από 1 1/2 χρόνο είχε έρθει η μουναροπιπίνα Σόνια
που είναι πολύ καλή μέσα τώρα, και στις πρώτες μέρες που την είχα
πάρει ήταν ΦΟΛΑ !!! :o
Επίσης η Ρενάτα απο Φυλής 66 Α κλπ, όταν την έπαιρνα
προ ετών στο Ξανθίππης και Λιοσίων 137 ήταν κομοδίνο,
ενώ τώρα θερμή.
Η Χριστίνα από την μοντελοαλυσίδα, που τώρα εργάζεται
στο Φυλ 54 συνήθως,την έπαιρνα πριν 1 χρόνο και
ήταν παγοκολώνα και τώρα είναι ΘΕΡΜΗ !
Η Άννα η Μυστήρια στο Διδύμου 22 επίσης εξελιχθηκε
σε καλή με το χρόνο.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.109
- Πόντοι
- 1.686
Η Αννα-Ιλονα μού υπενθυμισε την εννοια του κανονικου "10", γιατι τωρα τελευταια υπηρξαν διχογνωμιες στο forum και στις κριτικές.
Λοιπον, για να το ξεκαθαρισουμε: ΑΥΤΗ ειναι 10.
Επισης, θελω να πω κατι για τις υπηρεσιες της:
Η κοπελα δεν κανει σχεδον τιποτα στο δωματιο - ομως αυτο ακριβως το τιποτα ειναι που την μετατρεπει σε VFM κατ' εμέ.
Κοσαμφ, η Άννα - Ιλόνα, έχει δουλέψει και αλλού
με το όνομα Ευτέρπη, και το 2010 εργαζόταν
στο Λιοσίων 137 και Ξανθίππης
κοντά στη στάση Μετρό Αττική , τότε είχε το όνομα Τζούλια
και έκανε πολύ καλή περιποίηση !
Υπάρχει βιντεάκι στο Ιντερνέτ με την Άννα-ιλόνα να χορεύει
σχεδόν γυμνή, με τη συγκατάθεσή της τραβηγμένο , με
μισοκαλυμμένο το πρόσωπο .
Κάποια παλιά μέλη γνωρίζουν να το βρουν.
Shoot_that_clit
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Την Άννα/Ιλόνα την είχα γνωρίσει την εποχή που δούλευε στη Χωματιανού (περιοχή Λιοσίων). Τότε έκανε πράγματι καλή περιποίηση, πράγμα ασυνήθιστο για κοπέλα με τέτοια εμφάνιση.
Κάποια στιγμή -είχε ανέβει πλέον στη Φυλής- διαπίστωσα μια ελαφρά πτώση της διάθεσης.
Έχω να την επισκεφθώ 3 χρόνια.
Άσχετο: καμιά με γιγάντια μουνόχειλα ξέρουμε;
Κάποια στιγμή -είχε ανέβει πλέον στη Φυλής- διαπίστωσα μια ελαφρά πτώση της διάθεσης.
Έχω να την επισκεφθώ 3 χρόνια.
Άσχετο: καμιά με γιγάντια μουνόχειλα ξέρουμε;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις