You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
brujeria69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 3.819
- Πόντοι
- 2.846
Κι εγω χτες το πρωι πηγα συναγωνιστη Είναι σκετη kinky-cult παρακμη, αλλα που και που γουστάρω να με καταπλακωνουν αυτά τα τεραστια μασταρια. Καποιες φορες δεν είμαι μοναχο-φάης, και της δινω κι αυτης το ένα μασταρι να το γλειφει, ενώ εγω ρουφαω το άλλο Την εχω πετυχει καποιες φορες στο δρομο, και αναρωτιέμαι πως είναι δυνατον να πηγαινω μαζι της, και να την πληρωνω κι από πανωΣήμερα πηγές συναγωνιστή ?
Εγώ χθές ..... τι kinky παρακμή με την Τζούλια !
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
η Κάρλα στο ιωαν 5 ήταν στο ρεμούνσου 21 νομίζω, για την άλλη δεν έχω ιδέαΡε μαγκες η Καρλα στο Ιωαννινων 5 ειναι η Καρλα που ηταν στο Ιασωνοσ 46? και αν οχι αθτη που εχει χαθει?
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Άλλη η μία Κάρλα από Ιωαννίνων 5 και Αγκύρας και άλλη η άλλη Κάρλα από Ιάσωνος-και παλιότερα από Φυλής και Φωκαίας.
Η (αυθεντική) Κάρλα,πριν κάνα μήνα,δούλεψε (όπως κάνει σχεδόν κάθε χρόνο,τέτοια εποχή) για λίγο στα στούΔιο της Ηλία Ηλιού/Βούρβαχη και έφυγε.
Η μελαχροινή Άννα που είναι σχεδόν μόνιμα απογευματινή στο Φωκαίας 27 επάνω,είναι η παλαιά γνωστή (ως) Κου.
Η (αυθεντική) Κάρλα,πριν κάνα μήνα,δούλεψε (όπως κάνει σχεδόν κάθε χρόνο,τέτοια εποχή) για λίγο στα στούΔιο της Ηλία Ηλιού/Βούρβαχη και έφυγε.
Η μελαχροινή Άννα που είναι σχεδόν μόνιμα απογευματινή στο Φωκαίας 27 επάνω,είναι η παλαιά γνωστή (ως) Κου.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Απίστευτο. Η Άννα Κου που γάμησα δεν είχε σχεδόν καθόλου σχέση με την φόλα που περιέγραφε ο πιρφορέστης. Αλλά τέτοιος μαλακοπιρφόρος που ήταν που να του δώσει φιλιά στο στόμα και να μην τον ταΐζει φόλες... Α ρε κακομοίρη. Την πλήρωνες μισάωρα στο δωμάτιο για να ξεραίνεται στον ύπνο και να σου πουλάει παραμύθια ότι δεν φιλάει γιατί δήθεν είναι ασέξουαλ και άλλοι την γλωσσοφιλάγανε μέσα σε 5 λεπτά.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
high voltage
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 2.954
- Πόντοι
- 2.591
Μεσημεριανο περασμα απο την μοντελοαλυσιδα με αρκετη ζεστη ειχα ντυθει κι αρκουδος, μουσκεμα στον ιδρωτα εγινα, βεβαια βοηθησε και το μωρακι για αυτο , με την Αλινα ξανα στο διδυμου 8 οροφος. Μαυρο στην ρωσιδα υπηρεσια που εχει παρει εργολαβια την Αλινα και στις δυο βαρδιες(πρωινη, απογευματινη)και μια να ανεβαζει την ενταση της μουσικης, και μια να την φωναζει αμα κατσει κανα τριλεπτο παραπανω. Το εχει κανει και τις τρεις τελευταιες φορες που περασα δωματιο μαζι της >. Ε στο τελος θα την χαλασουν κι αυτην και μετα θα αναρωτιομαστε γιατι φολεψε το κοριτσι, ενω ηταν τοσο καλη.
Μετα πηγα και απο φωκαιας 17 να δω και εγω την περιβοητη Τζενη, που γραφουν για αυτην στο ιντερνετ οπως ελεγε η υπηρεσια της. Συμφωνα με αυτα που ειχα διαβασει περιμενα να μου αρεσει λιγοτερο στο προσωπο, μαλλον με ξελογιασε το γλυκο της χαμογελο που μου εριξε επιμονα για να περασω δωματιο, μιας και ημουν ολομοναχος στο σαλονι και με ενα μονο δωματιο αναμονη. Ενω αντιθετα, στο σωμα περιμενα να μου αρεσει περισσοτερο, δεν τρελαθηκα δηλαδη με το κορμι της χορευτριας στριπτιτζου και ετσι . Overαll και ως μετρο συγκρισης με παραδειγμα, η Σονια απο τα 65αρια καλυτερη και σε σωμα και σε προσωπο.
Στα αλλα σπιτακια, φυλης 54 οροφος Ναντια, φυλης 54 ισογειο Τατιανα, φυλης 56 Γιαννα και διδυμου 7α Νικολ.
Μετα πηγα και απο φωκαιας 17 να δω και εγω την περιβοητη Τζενη, που γραφουν για αυτην στο ιντερνετ οπως ελεγε η υπηρεσια της. Συμφωνα με αυτα που ειχα διαβασει περιμενα να μου αρεσει λιγοτερο στο προσωπο, μαλλον με ξελογιασε το γλυκο της χαμογελο που μου εριξε επιμονα για να περασω δωματιο, μιας και ημουν ολομοναχος στο σαλονι και με ενα μονο δωματιο αναμονη. Ενω αντιθετα, στο σωμα περιμενα να μου αρεσει περισσοτερο, δεν τρελαθηκα δηλαδη με το κορμι της χορευτριας στριπτιτζου και ετσι . Overαll και ως μετρο συγκρισης με παραδειγμα, η Σονια απο τα 65αρια καλυτερη και σε σωμα και σε προσωπο.
Στα αλλα σπιτακια, φυλης 54 οροφος Ναντια, φυλης 54 ισογειο Τατιανα, φυλης 56 Γιαννα και διδυμου 7α Νικολ.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
κάνε χωρίστρα κι έρχομαι...Βάλτον μέσα και βούλωσέ τον, όπως συνηθίζεις να κάνεις!!!
είδες που τελικά τα βρήκαμε...
mounakias*
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 23
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 1.011
Αν εξαιρεσεις ενα καραγκιοζη τον SPYBAT που ελεγε παπαριες με την τζενη γιατι ηθελε να τρολλαρει.. κ μας ειχε ζαλισει τον μπουτσο..κ εγραφε μαλακιες.. κ δε σεβοταν κανονες του σαη...καθως κ προσωπα /μελη του ..οι αλλοι εχουν τη συνολικη εντυπωση που κυμαινεται απο θετικη εως αριστη... Τωρα απο εκει κ περα ο καθενας εχει τα (σεβαστα)γουστα του..κ ας φερεται σαν αντρας κ οχι σαν..
μαλακισμενο πορδοβουλωμα...
μαλακισμενο πορδοβουλωμα...
kvnstantikos167
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2017
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Πριν λιγες ωρες για Ελενα κατεβηκα, αλλα ειπα να μπω πρωτα στο Φωκαιας 9, που ηταν μια ψηλη με ωραιο κωλο που τον εδινε με προφυλαξη! Μονοδρομος η εισοδος στο δωματιο, να ευλογησω αυτη την υπεροχη ΚΩΛΑΡΑ!
Η Ειρηνη πεντακαθαρη και ωραια γυναικα, που μαλλον της αρεσουν τα προστυχα λογια, οταν της το χωνεις στο κωλο της!
Χωρις πολλα προκαταρκτικα και με μετρια πιπα...ΔΕΝ πτοηθηκα, καθοτι ΔΕΝ μου επεφτε με τιποτα.....ηλθε απο πανω μου το εχωσε στην μουναρα της χοροπηδαγε σαν τρελη και μετα μου στηθηκε στα τεσσερα και την σφυροκοπησα χωρις ελεος στην πισω καλοδουλεμενη τρυπα της, μεχρι που ηλθε το ομορφο τελος, γεμιζοντας ολο το προφυλακτικο με το σπερμα μου!
Αγρια ηδονη και η τυπισα ΑΝ της φερεσαι ευγενικα....τα δινει ολα.......
Εντυπωση μου εκανε, που ολο το σωμα της, μοσχομυριζε!
Περασα πολυ καλα....αλλα ΔΕΝ θα την ξαναπροτιμησω, γιατι απο βυζι τα χαλαει.....
μπηκα για το υψος της(με ηδονιζουν οι ψηλες γκομενες) την ομορφια που βγαζει η ολη εικονα της και τον υπεροχο κωλο της!
Αυτα.
Χαιρετω
Η Ειρηνη πεντακαθαρη και ωραια γυναικα, που μαλλον της αρεσουν τα προστυχα λογια, οταν της το χωνεις στο κωλο της!
Χωρις πολλα προκαταρκτικα και με μετρια πιπα...ΔΕΝ πτοηθηκα, καθοτι ΔΕΝ μου επεφτε με τιποτα.....ηλθε απο πανω μου το εχωσε στην μουναρα της χοροπηδαγε σαν τρελη και μετα μου στηθηκε στα τεσσερα και την σφυροκοπησα χωρις ελεος στην πισω καλοδουλεμενη τρυπα της, μεχρι που ηλθε το ομορφο τελος, γεμιζοντας ολο το προφυλακτικο με το σπερμα μου!
Αγρια ηδονη και η τυπισα ΑΝ της φερεσαι ευγενικα....τα δινει ολα.......
Εντυπωση μου εκανε, που ολο το σωμα της, μοσχομυριζε!
Περασα πολυ καλα....αλλα ΔΕΝ θα την ξαναπροτιμησω, γιατι απο βυζι τα χαλαει.....
μπηκα για το υψος της(με ηδονιζουν οι ψηλες γκομενες) την ομορφια που βγαζει η ολη εικονα της και τον υπεροχο κωλο της!
Αυτα.
Χαιρετω
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.107
- Πόντοι
- 1.686
Τετάρτη 07.03.2018 είχε καλό καιρό αργά το απόγευμα
και πήγα τσάρκα στη Φυλής.
Στο Διδύμου 8 πάνω, ήταν η όμορφη ρωσόφωνη Νταϊάνα
που έλειπε και ξαναγύρισε, και μπήκα αμέσως να
την απολαύσω ! Το ρδέλο αυτό είναι ανακαινισμένο
και έχει δωματιάρες !
Η Νταϊάνα ήταν γλυκύτατη, και μου άνοιξε την όρεξη
να πάω και αλλού.
Αφού πήγα στο μαγαζί με τους χυμούς στη Γ' Σεπτεμβρίου 85 και
ήπια ωραίο ανάμεικτο χυμό , και έφαγα πολύ καλή αραβική
με γαλοπούλα, ντομάτα κτλ. συνέχισα την τσάρκα.
Στο Φυλής 66α ήταν η Αλίνα , μια όμορφη ρουμούνα
με καβλερό πρόσωπο.
Πάω στο Φωκαίας 17 πάνω στις 10 μμ., και τι είδα ;
ΑΔΕΙΟ από πελάτες το μαγαζί,και η Τζένη ελεύθερη !
Περνάω αμέσως με χαρά !
Έρχεται η Τζένη , χαμογελαστή. Η πούτσα μου την καλωσόρισε
σκληρή και σηκωμένη. Μου κάνει μια πολύ καλή πίπα.
Της σηκώνω τα πόδια ψηλά , και την σφυροκοπάω μετά
σαν να μην υπάρχει αύριο !
Το μουνάκι της είναι πολύ καλό και το φχαριστήθηκα !
Μάγκες η κοπέλα είναι μια χαρά.
Ευτυχώς που κάποιοι , αντιδραστικά , γράφουν
εναντίον της , και αραίωσαν οι πελάτες !
Γράψτε εναντίον της, να πηγαίνω και να μην έχει
κοσμοσυρροή όπως είχε, και να περνώ και μην περιμένω !
Όπως είπε κάποιος συναγωνιστής, θυμίζει
την πορνοσταρ chloe amour.
και πήγα τσάρκα στη Φυλής.
Στο Διδύμου 8 πάνω, ήταν η όμορφη ρωσόφωνη Νταϊάνα
που έλειπε και ξαναγύρισε, και μπήκα αμέσως να
την απολαύσω ! Το ρδέλο αυτό είναι ανακαινισμένο
και έχει δωματιάρες !
Η Νταϊάνα ήταν γλυκύτατη, και μου άνοιξε την όρεξη
να πάω και αλλού.
Αφού πήγα στο μαγαζί με τους χυμούς στη Γ' Σεπτεμβρίου 85 και
ήπια ωραίο ανάμεικτο χυμό , και έφαγα πολύ καλή αραβική
με γαλοπούλα, ντομάτα κτλ. συνέχισα την τσάρκα.
Στο Φυλής 66α ήταν η Αλίνα , μια όμορφη ρουμούνα
με καβλερό πρόσωπο.
Πάω στο Φωκαίας 17 πάνω στις 10 μμ., και τι είδα ;
ΑΔΕΙΟ από πελάτες το μαγαζί,και η Τζένη ελεύθερη !
Περνάω αμέσως με χαρά !
Έρχεται η Τζένη , χαμογελαστή. Η πούτσα μου την καλωσόρισε
σκληρή και σηκωμένη. Μου κάνει μια πολύ καλή πίπα.
Της σηκώνω τα πόδια ψηλά , και την σφυροκοπάω μετά
σαν να μην υπάρχει αύριο !
Το μουνάκι της είναι πολύ καλό και το φχαριστήθηκα !
Μάγκες η κοπέλα είναι μια χαρά.
Ευτυχώς που κάποιοι , αντιδραστικά , γράφουν
εναντίον της , και αραίωσαν οι πελάτες !
Γράψτε εναντίον της, να πηγαίνω και να μην έχει
κοσμοσυρροή όπως είχε, και να περνώ και μην περιμένω !
Όπως είπε κάποιος συναγωνιστής, θυμίζει
την πορνοσταρ chloe amour.
Επισκέπτης
Μαγκες νταρια απο κολωνου 30 εχει παρει κανεις?
Επισκέπτης
ρε παιδια πολλες αλινες διαβαζω τελευταια
μηπως εχουμε καμια επιστροφη της γνωστης αλινας απο το φυλης86 β ,φιλη της μαγιας?
μηπως εχουμε καμια επιστροφη της γνωστης αλινας απο το φυλης86 β ,φιλη της μαγιας?
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Κανενα νεο για την Ντορινα απο Κολωνου 15 υπαρχει;
Υποτίθεται ότι επιστρέφει στα τέλη του μήνα.
ρε παιδια πολλες αλινες διαβαζω τελευταια
Όχι
Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.788
- Πόντοι
- 216
Κι εγω χτες το πρωι πηγα συναγωνιστη Είναι σκετη kinky-cult παρακμη, αλλα που και που γουστάρω να με καταπλακωνουν αυτά τα τεραστια μασταρια. Καποιες φορες δεν είμαι μοναχο-φάης, και της δινω κι αυτης το ένα μασταρι να το γλειφει, ενώ εγω ρουφαω το άλλο Την εχω πετυχει καποιες φορες στο δρομο, και αναρωτιέμαι πως είναι δυνατον να πηγαινω μαζι της, και να την πληρωνω κι από πανω
Φιλε η παρακμιακη ντεκαντανς δεν αλλαζεται με τιποτα. Εμενα με καυλωνει λιγοτερο το κανονικο απο την καλτιλα
Για τους πιο νορμάλ μύστες,πριν από λίγο πήρα τη Ρωσίδα ξανθιά κοντούλα Όλγα στο Ιάσονος 46 όροφος,παρόλη τη νυχτερινή βάρδια στο μουνί της (εκεί δουλεύουν 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 12 το μεσημέρι) ήταν κεφάτη,παιχνιδιάρα και ζουμερή!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις