Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 349 άτομα (19 μέλη και 330 επισκέπτες)

guestwho

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Like
37
Πόντοι
0
καλημερα φιλοι μου, επιδη θα κατεβω αθηνα αυτες τις μερες (ζω σε αλλη πολη) θα μπορουσατε να με κατατοπισετε εστω κ με προσωπικο μηνυμα? Ψαχνω  για τριο με δυο κοπελες αλλα αν γινεται να παιζουν κ μεταξυ τους κ μαζι μου με καλες υπηρεσιες, και επισης καποια κοπελα μεμονομενα που να κανει καλη περιποιηση με ανεση χρονου . Δεν με ενδιαφερει ακαποτο τσιμπουκι, παρα μονο ακαποτο τελειωμα πανω της. Διαβαζω καθημερινα οσο μπορω τα σχολια σας αν κ δεν σας προλαβαινω κ πραγματικα εκτιμω το γεγονος οτι γραφετε για τις εμπειριες σας!

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
καλημερα φιλοι μου, επιδη θα κατεβω αθηνα αυτες τις μερες (ζω σε αλλη πολη) θα μπορουσατε να με κατατοπισετε εστω κ με προσωπικο μηνυμα? Ψαχνω  για τριο με δυο κοπελες αλλα αν γινεται να παιζουν κ μεταξυ τους κ μαζι μου με καλες υπηρεσιες, και επισης καποια κοπελα μεμονομενα που να κανει καλη περιποιηση με ανεση χρονου . Δεν με ενδιαφερει ακαποτο τσιμπουκι, παρα μονο ακαποτο τελειωμα πανω της. Διαβαζω καθημερινα οσο μπορω τα σχολια σας αν κ δεν σας προλαβαινω κ πραγματικα εκτιμω το γεγονος οτι γραφετε για τις εμπειριες σας!

Καλά δίδυμα έχει στο Πιπίνου 118 στο Αγκύρας 12 το δεξί..και αν σε ενδιαφέρουν οι χοντρούλες πήγαινε Κολωνού 53 στο μεταξουργείο να σε ξεζουμίσουν η Πάολα και η Άννα.Επίσης φωκάίας 25 όροφος παίζουν καλά δίδυμα καθώς και λιοσίων 73....για τζίλφ δίδυμα πας σε Διδυμου 27 και Έλλης 3.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.968
Πόντοι
4.926
Φυλής 65Α, το πρωί και Φυλής 84Α, το απόγευμα, δουλεύει η Σόνια. Μελαχροινή μουνάρα, 19 ετών, η οποία με 20€ παίρνει τσιμπούκι χωρίς προφυλακτικό, γλύφει αρχίδια και σε αφήνει να τελειώσεις στα υπέροχα στήθη της.

Canigia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2017
Like
10
Πόντοι
0
Παιδες κατεβαινω απο Σαλονικα..για μπουρδελοτσαρκα καποιος απο εβδομαδα?οχι παρτουζα..καφες κερασμενος!!

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Ψαχνω  για τριο με δυο κοπελες αλλα αν γινεται να παιζουν κ μεταξυ τους κ μαζι μου με καλες υπηρεσιες,

Αυτό φιλαράκι δεν υπάρχει. Οι παρτουζες ειναι τυπικές και τα κορίτσια δε παίζουν μεταξύ τους.

Προτείνουμε μοντελαδικα αφού δε θες εξτρα.
Καλα να περάσεις και να εισαι ετοιμος και για φολες και για καλες. Δεν ειναι ολα ρόδινα οπως τα νομιζετε πάνω. Και εδω τρώμε 2 φολες για καθε καλη που δοκιμάζουμε, απλα έχουμε πολλές ενημερώσεις και κριτικές που μας βοηθάνε.

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
Τι λες; Επαρχία έχει μεγάλη έλλειψη σε εκδιδόμενες. Ιωάννινα πχ δε βρίσκεις μπουρδέλο ούτε για δείγμα.
όσες πάνε επαρχεία δουλεύουν 9 πρωί με 9 βράδυ και κοιμούνται μέσα στο μπουρδέλο , κάθονται τουλάχιστον κάνα μήνα και φεύγουν με 2-3 χιλιάρικα .....

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
όσες πάνε επαρχεία δουλεύουν 9 πρωί με 9 βράδυ και κοιμούνται μέσα στο μπουρδέλο , κάθονται τουλάχιστον κάνα μήνα και φεύγουν με 2-3 χιλιάρικα .....
Ναι, ακριβώς επειδή είναι λίγες στην επαρχία και πέφτει όλη η δουλειά πάνω τους.

guccimane

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
326
Πόντοι
281
Στο Ιάσωνος 10...
Περιμένω για ώρα αλλά τίποτα...
"Δεν μετράω" αρχίζω και σκέφτομαι μέσα μου...
Με σώζει ένας Πακιστανός που με το που περνάει την πόρτα (ούτε καν να μπει στο σαλόνι!) βγαίνει αεράτη η Ελένη...
Σκιστομάτα,ωραίο κορμί,το μαύρο ολόσωμο δικτυωτό της την κάνει να δείχνει σαν να το'σκασε από επίδειξη εσωρούχων...
Εδώ "μετράει" μόνο ο Πακιστανός που στέκεται δίπλα μου...

κλαιω απτα γελια...το ωραιο ειναι οτι ειναι πακηδες μεσα ποση ωρα και μολις δει η τσατσα να μπανει καποιος ελληνας τους διωχνει με το only greek. μουχει τυχει φυλης 15 φορες. ειχα πει σε μια τσατσα τωρα το θυμηθηκες οτι ειναι μονο για ελληνες?αποτι εχω καταλαβει αφηνουν και πακια και αφρικανους να γαμησουν στη φυλης

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
Στο Ιάσωνος 10...
Περιμένω για ώρα αλλά τίποτα...
"Δεν μετράω" αρχίζω και σκέφτομαι μέσα μου...
Με σώζει ένας Πακιστανός που με το που περνάει την πόρτα (ούτε καν να μπει στο σαλόνι!) βγαίνει αεράτη η Ελένη...
Σκιστομάτα,ωραίο κορμί,το μαύρο ολόσωμο δικτυωτό της την κάνει να δείχνει σαν να το'σκασε από επίδειξη εσωρούχων...
Εδώ "μετράει" μόνο ο Πακιστανός που στέκεται δίπλα μου...

κλαιω απτα γελια...το ωραιο ειναι οτι ειναι πακηδες μεσα ποση ωρα και μολις δει η τσατσα να μπανει καποιος ελληνας τους διωχνει με το only greek. μουχει τυχει φυλης 15 φορες. ειχα πει σε μια τσατσα τωρα το θυμηθηκες οτι ειναι μονο για ελληνες?αποτι εχω καταλαβει αφηνουν και πακια και αφρικανους να γαμησουν στη φυλης

Συναγωνιστές, ξέρει κάποιος νά μού πή άν η Μαρκέλλα από Φιλιππίδου 11β, είναι καλή στό δωμάτιο? ευχαριστώ..

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
Χτες το πρωι ειχα ορεξη για περιποιηση και μια καλη πιπα από 1 ομορφο και εμπειρο milf, οποτε πηγα στο Κολωνου-48 στην Αντζελα  :pipa1: :pipa1: Το επιπεδο των υπηρεσιων της παραμενει σε πολύ καλο επιπεδο, με ωραια προκαταρκτικα, πολύ καλη πιπα, και φοβερο καραμελωμα στα μπαλλακια  :kneel: :kneel: Δεν αφησε ουτε σταλα σπερματος εντος του πεους μου, και με το ζορι προσπαθουσα να καθυστερήσω το τελειωμα μου, αλλα το ζεστο της στομα δε μου αφησε και πολλα περιθωρια  :pipa2: :pipa2: Σιγουρα δεν είναι πιπινι (ανω των 40 ετων), αλλα για τους milf-ακηδες είναι στανταρ επιλογή  :hi: Εχω αναρτησει και αντιστοιχη κριτικη ως Brujeria69  :headbaning1: :headbaning2:

whole lotta love

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2017
Like
32
Πόντοι
0
Έχουμε κάνα καλό μωράκι στη φυλής με καλά προκαταρκτικά;

• Like
Αντιδράσεις: atakis

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Ταυτόχρονο διπλό τσιμπούκι εγγυημένο όμως..όχι ξεχωριστά η κάθε μια....έχει κανείς γνώση που παίζει?

MavroStisFoles

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
98
Πόντοι
0
Σήμερα στην πρωινή βάρδια είδα τα εξής σε λίγα που μπήκα

Κολωνού 48 : Άντζελα και Μόνικα. Και τα 2 θωρηκτά με ακάποτο τσιμπούκι. Απορώ ποιος τις βρίσκει αδύνατες κάτι τέτοιες.
Ιάσωνος 46 : Όλγα και Γκαλίνα, σοβιετικές κανονικών κιλών με ακάποτο τσιμπούκι. Και οι 2 καλές και δοκιμασμένες.
Ιάσωνος 46β: Ανδριάνα με φουλ πρόγραμμα.
Ιάσωνος 43 : Σάρα το πιπίνι με κανονικό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 44 : Στο μέσα η Μαρία με φουλ πρόγραμμα και στο δεξιά 2 συμπαθητικά τσιγκανάκια σχετικά νεαρής ηλικίας.
Ιάσωνος 36 : Ριτα το mature με ακάποτο στοματικό
Ιάσωνος 27α: Η όμορφη ξανθούλα νεαρής ηλικίας με καλό σώμα και κανονικό πρόγραμμα. Δεν ξέρω αν μέσα λέει τίποτα ή είναι φόλα.
Ιάσωνος 1β : Η Καρίνα ήταν στο δεξιά, καλή επιλογή αν και ο δείκτης μάζας σώματος μάλλον δεν ειναι και ο πιο ιδανικός.
Ιάσωνος 10 : Στο πάνω ήταν μια μελαχρινή με απλό πρόγραμμα. Όμορφη αν και δεν πρέπει να κάνει πολλά στο δωμάτιο. Δεν ήταν η Νικόλ ή η Σάρα πάντως.
Κολοκυνθούς 38β: 2 τσουπωτές μελαχρινές με φουλ πρόγραμμα και χύσιμο στο σώμα. Ορεξάτες φάνηκαν αλλά δεν ήταν του γούστου μου.

Στην Ιάσωνος εκεί που είναι η πρεζοπιάτσα ( στα μπουρδέλα από 1 μέχρι 10 ) 3 αλβανοί ή γεωργιανοί με ξυρισμένο κεφάλι και υποτίθεται φουσκωτοί έδιωξαν κάποιους ναρκομανείς που είχαν μαζευτεί και έπαιζαν βελάκια. Σε μια κοπελίτσα που ήταν μικροσκοπική σε μέγεθος το ένα σκουπίδι έριξε με δύναμη κλοτσιά στο κεφάλι της. Φύγαν λοιπόν οι ναρκομανείς για 10 λεπτά και μετά ξαναγύρισαν.

Εξευτελιστικά πράγματα και καταστάσεις στην χώρα που μαζί με τα άλλα βαλκάνια είναι η κωλοτρυπίδα της Ευρώπης.

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
:pipa1:
Ταυτόχρονο διπλό τσιμπούκι εγγυημένο όμως..όχι ξεχωριστά η κάθε μια....έχει κανείς γνώση που παίζει?
Συναγωνιστη, αν κι εχω παρει duo 10-12 φορες, ποτε δεν ειχα την τυχη να απολαυσω διπλο ταυτοχρονο τσιμπουκι και από τις 2 κορασιδες!  :pipa1: :pipa1: Μονο 1 φορα θυμαμαι, πριν από χρονια στη Φωκαιας, ειχα παρει duo μια μικρη με μικρο βυζι αλλά τεραστια ρωγα, τη Φλωρα το χομπιτ, μαζι με μια άλλη Ρουμανα πιτσιρικα, της οποιας δε θυμαμαι το ονομα. Για περιπου 1 λεπτο, ενώ μου επερνε πιπα η μια πιτσιρικα, συχγρονως η Φλωρα μου εγλυφε τα μπαλακια, και ομολογω ότι ηταν πολύ καυλωτικο.  :kneel: :kneel: Δεν δεχτηκαν όμως να μου γλειφουν ταυτόχρονα τον πουτσο και οι 2 μαζι, γιατι συχενοντουσαν τα σαλια τους.  :headbang: :headbang: Αυτή ηταν η καλυτερη εμπειρια που ειχα σε τετοια φαση που ρωτας

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom