You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.174
- Πόντοι
- 1.960
Υποπεσε στην αντιληψη μου οτι εμφανιστηκε νεα κοπελα Αντριαννα στο Φ86α 1β με 4αρια*?
Αν παει καποιος και την τσεκαρει σημερα 2β ας το γραψει οτι ειναι εκει να δουμε και εμεις..
Δεν νομιζω να λενε για την Αντρεα-Αντριαννα με τα σαγκι 3αρια που παιζει τον τελευταιο καιρο στον χωρο..
Αν παει καποιος και την τσεκαρει σημερα 2β ας το γραψει οτι ειναι εκει να δουμε και εμεις..
Δεν νομιζω να λενε για την Αντρεα-Αντριαννα με τα σαγκι 3αρια που παιζει τον τελευταιο καιρο στον χωρο..
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Μάλλον για την κοκκινομάλα την πιτσιρίκα λες.Όχι δεν είναι αυτή.Ευχαριστούμε πολύ για τις ενημερώσεις σου κύριε καθηγητά!
Μήπως μπορείς να μας πληροφορήσεις εσύ ή κάποιος άλλος αν η κοπέλα που συνάντησες στο Φωκαίας 24 ως Αλίνα είναι η Αλίνα η φοιτητριούλα που εργαζόταν στην μοντελοαλυσίδα μαζί με την Πατρίτσια και εξαφανίστηκε ξαφνικά πριν από 3 χρόνια;
Σαββατο απογευμα:
Βρεθηκα μονος μου στο Κεντρο - χωρις βιβλια ή αλλο εξοπλισμο για καταναλωση χρονου - και περιφερομουν σαν κατσαριδα απο μπουρδελο σε μπουρδελο, μες στη βροχη (με κατι αλλοπροσαλλες κυκλικες διαδρομες μπρος-πισω, εχοντας παντα και την προοπτικη να παω Βικτωρια και να φυγω με το τρενο), μεχρι να παει 10 η ωρα. Ειλικρινα δεν ηξερα τι κανω. Δεν ειχα καμια ορεξη να γαμησω. Σε πολλα μπουρδελα έμενα σκοπιμα στο σαλονι, μόνο και μονο για ν' αποφυγω τη βροχη.
Με τα πολλα, κι ενω η ωρα πλησιαζε για τη βραδινη εξοδο (αρα η αποστολη ειχε εκτελεστει...), μού τη βαρεσε και αποφασισα να περασω στο Διδυμου 8α, οπου δουλευε μια στρουμπουλη μελαμψη Ρωσιδα (κατα δηλωσή της) με βυζαρες και μια μεγαλοσωμη ασχημομουρα ξανθια. Πηρα τη βυζαρου. Ηταν ενα συμπαθητικο και δεκτικο κομοδίνο. Πολυ κομοδινο, ομως!
Πεταξα ενα πολυτικο 20ευρω μαζι με τα φλοκια μου και αποχωρησα απ' την περιοχή...
ΥΓ - Πρεπει να πω οτι, προηγουμενως, με ειχε δελεασει μια Μιχαελα (?) απο Φωκαιας, που εσκαγε μυτη με fishnets και ειχε εκφυλη φυσιογνωμία/ Δηλωνε ελευθερο στοματικο.
Επισης, μια αδυνατη καυλιαρα στο Φωκαιας 27 κατω.
+ Μια Νανσυ που εμοιαζε με τη Sαshα Grey στο προσωπο (εκει στα τελευταια της Φυλης, όπου δουλευει και η Ιλονα).
+ Μια Νικολ με παιδιαστικο outfit στο παραδιπλα μαγαζι, πανω στα σκαλια (τελευταιο της Φυλης) => Συμπαθης αλλα μυριζε ξεπετα/ Το μαγαζι ειναι ξεπεταδικο ετσι κι αλλιως.
Και, τελος, μια μπαμπατσικη Ελληνιδα (?) στο 69α, που εκανε φουλ προγραμμα. Ηταν ωραια κοπελα - και ηθελα και λιγο κωλο - αλλα παραηταν αγελαστη στο σαλοναρισμα και κωλωσα.
Θα μ' ενδιεφερε να μου πειτε, εγκυκλοπαιδικα, αν καποια απ' ολες αυτες ηταν καλη επιλογη και την εχασα...
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Υποπεσε στην αντιληψη μου οτι εμφανιστηκε νεα κοπελα Αντριαννα στο Φ86α 1β με 4αρια*?
Ψιλο-γλυκιά/νόστιμη κοπέλα,καστανή,σχετικά ψηλή,καλό σωματάκι και...μπόλικη και μάλλον παράταιρη (ασύμμετρη) με το υπόλοιπο κορμί της,σιλικόνη στο στήθος.
Απλό πρόγραμμα,"χάθηκε" την πρώτη μέρα που δούλεψε δίδυμο με τη Βερόνικα,χθες το απόγευμα ήταν μόνη της.
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.174
- Πόντοι
- 1.960
Χαχαχα ωραιος ο Dig!Ψιλο-γλυκιά/νόστιμη κοπέλα,καστανή,σχετικά ψηλή,καλό σωματάκι και...μπόλικη και μάλλον παράταιρη (ασύμμετρη) με το υπόλοιπο κορμί της,σιλικόνη στο στήθος.
Απλό πρόγραμμα,"χάθηκε" την πρώτη μέρα που δούλεψε δίδυμο με τη Βερόνικα,χθες το απόγευμα ήταν μόνη της.
Γιατι αυτη η Βερονικα ειναι κανα οπλο καλο και χαθηκε στην σκια της θες να πεις?
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Χαχαχα ωραιος ο Dig!
Γιατι αυτη η Βερονικα ειναι κανα οπλο καλο και χαθηκε στην σκια της θες να πεις?
Καλό όπλο η μία (η Βερόνικα) με φουλ οπλισμό (πρόγραμμα),νέο και αδοκίμαστο όπλο η άλλη (η Αντριάννα) και με απλό πρόγραμμα οπότε...ήρθε και έδεσε το γλυκό!
Drake88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.470
- Πόντοι
- 446
κατεχακη 8 και 5 για χολαργο δεν πρεπει να υπαρχει κατι
τι προτεινετε εσεις γενικα μασαζ ή στουντιο σε αυτα που προτεινατε?Για αποφυγη φολας το λεωκ μασαζ στην κατεχακη
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Εστειλα δυο κριτικες για την Ηρα απο Κολωνου 30β και την Ντιανα απο Κολωνου 11 οροφο.Και οι δυο αποδειχτηκαν φολες! Ειδικα η Ντιανα ΚΑΡΑΦΟΛΑΡΑ!!!
Εχεις δοκιμασει κανεις την καινουργια Μπελα απο Ιασωνος 30 υπογειο?
Εχει ωραιο μοντελε σωμα και ωραιο προσωπο αλλα ο συγκεκριμενος οικος εχει την φημη του ξεπεταδικου!
Την καινουργια ξανθια Ντιανα απο Φωκαιας 24,27? Με καλο σωμα με πιασηματακια και συμπαθητικο προσωπο.
Την καινουργια Αντριαννα απο Φυλης 86α οροφο? Αυτη με τα υπερβολικα τεραστια σιλικονατα βυζομπαλα!!! Μου θυμισε κατι αμερικανες μιλφαρες πορνοσταρ με υπερβολικα μεγαλα σιλικονατα βυζομπαλα!
Εχει ωραιο μοντελε σωμα και ωραιο προσωπο αλλα ο συγκεκριμενος οικος εχει την φημη του ξεπεταδικου!
Την καινουργια ξανθια Ντιανα απο Φωκαιας 24,27? Με καλο σωμα με πιασηματακια και συμπαθητικο προσωπο.
Την καινουργια Αντριαννα απο Φυλης 86α οροφο? Αυτη με τα υπερβολικα τεραστια σιλικονατα βυζομπαλα!!! Μου θυμισε κατι αμερικανες μιλφαρες πορνοσταρ με υπερβολικα μεγαλα σιλικονατα βυζομπαλα!
21.00 χθες πηγα κεραμεικου 13.....τή άδηλος υποδείξη......μηπως πετυχω μια μαυρουλα που εργαζεται εκει....την πετυχα αλλα κανενας ερωτισμος......η εσωτερικη πορτα καθως και η επιπλωση μου φανηκαν να εχουν συλλεχθει απο τα επιπλα που κατεβαζουν διαφοροι το βραδυ διπλα σε καδους για να τα παρει το πρωι η σκουπιδιαρα του δημου....η εμφανιση της τσατσας αξιοθρηνητη......ενω η κοπελα μου φανηκε οτι ερχοταν απο την πιο χειμαζομενη φτωτογειτονια τησ πιο φτωχης χωρας τησ αιθιοπιας......αυτα τα δεδομενα επεσαν ταυτοχρονα στο συνειδητο μου και σαστισα....αν το μυαλο μου ηταν καθαρο επρεπε πριν φυγω να αφησω ενα δεκαρικο .........
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Και η μιλφαρα Αννα στο Ρεμουνδου 21 οροφο ειναι αυτη που δουλευε πριν κανα δυο χρονια στο Βεργας 3 ισογειο.Ειχα γραψει και κριτικη.Δεν ειναι καποια καινουργια κοπελα.
nikolas_29
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Μπα ψιλοφόλα είναι, έχει ωραίο σώμα όμως.Μια καινούργια Κορίνα, καστανή κοντουλα, από Φιλιππίδου κάτω την έχει πάρει κανένας; Λέει τίποτα;
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.366
- Πόντοι
- 4.746
τυπε κ.λαδακη, οταν περασω απο τον οικο και η προαναφερομενη μοιαζει πραγματικα με τηνΣτη Φωκαίας 17 πάνω στη βραδινή βάρδια ήταν η Μπιάνκα ωραίο, της μοιάζει αρκετά και η φωτό :
Σ.Κ., απο 50% και ανω.. κερναω συνεδρια σε οποιοδηποτε οικο της αρεσκειας σου.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Να προσθέσω ότι ετιμήθη η Ντιάνα, το καινούριο κοράσιο, από Φωκαίας 17 όροφο με πολύ καλές εντυπώσεις. Ντροπαλή και μαζεμένη χωρίς να μιλάει λέξη ελληνικά και αγγλικά (πέρα από No/Yes) με προκατέλαβε λίγο αρνητικά, αλλά μιας που μου άρεσε πολύ, είπα να το ρισκάρω. Και δεν έπεσα έξω. Ήρθε, ξάπλωσε δίπλα μου, χαμουρευτήκαμε σε φάση gfe και ανέβηκε πάνω μου και έπιασε να τρίβεται. Χωρίς ίχνος βιασύνης ούτε από εκείνη ούτε από την τσατσά έκατσε κανένα 20λεπτο στο δωμάτιο μέχρι να τελειώσω. Μπορεί να μην καταφέραμε να ανταλλάξουμε ούτε μια κουβέντα, αλλά υπήρχε υπέροχη χημεία και μου άφησε ένα αίσθημα ζεστασιάς. Πολύ καλά δείγματα για πρώτη μέρα, όπως λένε, στη δουλειά.Μια καινούργια Κορίνα, καστανή κοντουλα, από Φιλιππίδου κάτω την έχει πάρει κανένας; Λέει τίποτα;
Attackαδόρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 206
- Πόντοι
- 1
Εστειλα δυο κριτικες για την Ηρα απο Κολωνου 30β και την Ντιανα απο Κολωνου 11 οροφο.Και οι δυο αποδειχτηκαν φολες! Ειδικα η Ντιανα ΚΑΡΑΦΟΛΑΡΑ!!!
η Αντριαννα στο σαλοναρισμα εδειχνε να μισει αυτο που κανει, ημουν μονο εγω στο δωματιο και ουτε καν με κοιταξε..εντυπωσιακη παντως και βυζαρες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις