Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 213 άτομα (23 μέλη και 190 επισκέπτες)

Red_Jaime

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2017
Like
131
Πόντοι
1
Πηγα λοιπον και στην Σονια, την οποια την βρηκα ιδια και απαραλλαχτη. Καταπληκτικο κωλαρακι, δεν ηθελα να ξεκολλησω απο πισω της. Πολυ θερμη, επιχειρουσε συνεχως να με γλωσσοφιλησει αλλα ξερωντας οτι κανει γυμνες πιπες το απεφυγα. Κατα τα αλλα καμια βιασυνη, εναλλαγη 3-4 στασεων, με αποκορυφωμα το πισωκολλητο με φατσα τον καθρεφτη και τα δαχτυλα στο στομα της. Εμεις πανω αν ειχαμε τετοιες σε αυτη την τιμη θα γινονταν λαικο προσκυνημα

Αν εχετε να προτεινετε κατι ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ εμφανησιακα, να το εκτελλεσω κι αυτο πριν φυγω, θα το εκτιμουσα
Φιλε συναγωνιστη καλησπερα.
Επειδη σκεφτομαι να περασω κι εγω απο την Σονια αυριο θα ηθελα να σε ρωτησω τι ωρα περιπου πηγες και ποση ωρα εκατσες στο δωματιο. Eυχαριστω.

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
Μια εκπληξη για ολους εσας απο μενα
Απο την Ρεμουνδου 21α οροφος επειδη την τσατσα την γνωριζω πολλα χρονια απο τοτε που δουλευε σαν κοπελα σε σπιτι και ετσι εχω αποκτησει οικειότητα μαζι της, σημερα που πηγα και η κοπελα ηταν στο δωματιο επιασα κουβεντα με την υπηρεσια την κυρια Ολγα και της ειπα οτι γραφω στο site και μου ειπε οτι εχει μπει και εχει διαβασει σχολια κλπ και ετσι μου ηρθε μια ιδεα και της ζητησα να φωτογραφισω την κοπελα που βγηκε τοτε και την ειδα ειναι η Ρωσιδα ΑΝΝΑ οπερ και εγενετο η κυρια Ολγα αφου μου συστησε την Αννα κατοπιν συνεννοήσεως μου επετρεψαν να παρω φωτογραφιεςκαι να τις ανεβασω εδω για εσας
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αυτο δεν το κανω για διαφημηση ουτε αβανταδορος ειμαι της Ρεμουνδου 21α ουτε καποιος συμφερον ή οφελος εχω και αν μου τυχει θα ανεβασω και απο αλλο σπιτι φωτογραφιες εργαζομενων κοριτσιων

Συνημμένα

• 20180112_225504.jpg
    20180112_225504.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 47
  • 20180112_225605.jpg
    20180112_225605.jpg
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 42
  • 20180112_225811.jpg
    20180112_225811.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 70
  • 20180112_225958.jpg
    20180112_225958.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 75

bar0vios

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
244
Πόντοι
21
Ηταν δευτερη βραδινη οταν μπηκα με την νανσυ πολυ ωραια κοπελα φυλης ρωσιδα μικρουλα στητο στηθος ομορφουλα ναζιατικα ματακια δεν βιαζοτανε καθολου με αρχησε σε τρελο γλυψιμο και στισιμο στα 4 φοβερο εκπερματοση χωρις καποτα στο τελειο στηθος της πραγματικα αξιζει.

bar0vios

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
244
Πόντοι
21
Δευτερη βραδυνη βαρδυα και προτεινο και μικαελα εκ φωκαιας μελαχρινη ακαποτπ στοματικο καλο στησιμο.με τατου φιογκακια στο πισπ μερος τοθ ποδιου.δεν βιαζεται και καθαρη.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Μια εκπληξη για ολους εσας απο μενα
Απο την Ρεμουνδου 21α οροφος επειδη την τσατσα την γνωριζω πολλα χρονια απο τοτε που δουλευε σαν κοπελα σε σπιτι και ετσι εχω αποκτησει οικειότητα μαζι της, σημερα που πηγα και η κοπελα ηταν στο δωματιο επιασα κουβεντα με την υπηρεσια την κυρια Ολγα και της ειπα οτι γραφω στο site και μου ειπε οτι εχει μπει και εχει διαβασει σχολια κλπ και ετσι μου ηρθε μια ιδεα και της ζητησα να φωτογραφισω την κοπελα που βγηκε τοτε και την ειδα ειναι η Ρωσιδα ΑΝΝΑ οπερ και εγενετο η κυρια Ολγα αφου μου συστησε την Αννα κατοπιν συνεννοήσεως μου επετρεψαν να παρω φωτογραφιεςκαι να τις ανεβασω εδω για εσας
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αυτο δεν το κανω για διαφημηση ουτε αβανταδορος ειμαι της Ρεμουνδου 21α ουτε καποιος συμφερον ή οφελος εχω και αν μου τυχει θα ανεβασω και απο αλλο σπιτι φωτογραφιες εργαζομενων κοριτσιων

Επειδή τριγυρνάμε στην πιάτσα όλη μέρα με τις περικοκλάδες που μας έγραψες,μάς περνάς για μαλάκες.

Ήθελες να κάνεις (ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ-και μη με αναγκάσεις να γίνω αναλυτικότερος...) εξυπηρέτηση στην Όλγα την οποία ΚΑΙ ξέρεις και η οποία γνωρίζει εδώ και καιρό ("διαβάζει χρόνια το site" κλπ) αν και ποιος γράφει εδώ πέρα;

Με γεια σου και χαρά σου.

Από κει και πέρα,τα υπόλοιπα που έγραψες είναι άλλα λόγια ν'αγαπιόσαστε (εσείς) και να νομίζεις πως εμείς μασάμε κουτόχορτο.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Καλημέρα συναγωνιστες! Καταδρομικη πριν από λίγο στο Μεταξουργείο στην Μεγ. Αλεξάνδρου 25 αριστερά, στη Σόφια! Πολύ καλή νταρντανομιλφαρα! Θα γράψω και κριτικη.

bar0vios

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
244
Πόντοι
21
Απο φυλης σονια νανσυ μαγια ναντια νικολετα και απο φωκαιας μικαελα σταντατακια.

bar0vios

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
244
Πόντοι
21
Την επομενη φορα με λουλουδια καο γλυκα φυλης για τα υπεροχα κοριτσια μας

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
καποιοι τρελοι χθες λιγο πριν τελειωσει η δευτερη βαρδυα κατω απο καταρακτωδη βροχη καναν τσαρκα
μαλλον τα καιρικα φαινομενα συμβαλλουν στην αυξηση της λιμπιντο οσο πιο εντονα ειναι τοσο ανεβαινει η διαθεση του μπαρουτοκαπνισμενου μυστη να διασχισει τα σοκακια της ηδονης

δυστυχως ομως η βροχη ηταν τοσο εντονη που χωρις ομπρελα δεν μπορουσες να σταθεις

ετσι η στοχευμενη τσαρκα εληξε αδοξα
τι εννοω τωρα

το τσαρδι της κυρα σονιας ηταν κλειστο οπωτε την εκανα κατευθειαν
για την ακριβεια κλειστα ηταν τα 84α και β οροφος και ισογειο δηλαδη και το 86α οροφος
απεναντι το 65ισογειο κλειστο

ανοικτα ειδα το 65οροφος και τα υπολοιπα

δεν υπηρχε διαθεση ουτε σε ενα σπιτι να μπω και την εκανα

δυσκολη μερα για ενημερωση η χθεσινη

bar0vios

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
244
Πόντοι
21
Συναγωνιστη ολοι ηταν χαλια που κατεβηκαν κατο χτες φαγαμε βροχη αλλα και η καυλα ειχε βαρεσει κοκκινο.τον ριξαμε τουλαχιστον ομως.οι κοπελες ηταν στεναχορημενες αφου δεν ειχε πολυ κοσμο στα κοκκινα

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Να προσθέσω ότι τα πιο επιτυχημένα γαμήσια σε τσαρδιά τα έχω κάνει με βροχή,οι κοπέλες σε βλέπουν με άλλο μάτι όταν στάζουν τα ρούχα σου και δεν υπολογίζεις τίποτα για να τις επισκεφτείς... ;)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Να προσθέσω ότι τα πιο επιτυχημένα γαμήσια σε τσαρδιά τα έχω κάνει με βροχή,οι κοπέλες σε βλέπουν με άλλο μάτι όταν στάζουν τα ρούχα σου και δεν υπολογίζεις τίποτα για να τις επισκεφτείς... ;)

σωστο και αυτο
επρεπε να γαμησω χθες αλλα ηταν κλειστος ο στοχος

ελπιζω να βρεξει και σημερα τοτε να εισπραξω λιγο ρομαντισμο :rose:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom