Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 268 άτομα (36 μέλη και 232 επισκέπτες)

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Τσάρκα αστραπή (Μπλιτσάρκα) στην πρωινή βάρδια στη Λιοσίων

Λιοσίων 73Α
Bianca. Μαυρομάλα με ωραίο σωματάκι και όμορφο πρόσωπο.

Λιοσίων 73Β (πάνω)
Konstantina. Ξανθιά με πολύ ωραίο λεπτό σώμα και όμορφο πρόσωπο.

Λιοσίων 76
Κλειστό.

Λιοσίων 76Β
Χριστίνα. Ξανθιά σγουρομάλλα με πιασίματα και καλό πρόσωπο.

Λιοσίων 79
Κλειστό.

Λιοσίων 79Β
Κλειστό.

Λιοσίων 91
Μπέλα. Μαυρομάλλα νταρντάνα. Όπως με πληροφόρησε τη δεδομένη στιγμή δεν μπορούσε να δεχτεί πελάτες.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Αυτή την ώρα πέρασμα από μερικά μαγαζιά

Διδυμου16 Αλινα μιλφ μελαχρινή Ρωσσιδα με μεγάλη περιφέρεια μπούτια κανονική κοιλιά συμπαθητική φάτσα πολύ ευδιάθετη και ορεξατη στο σαλόνι δείχνει τίμια
Φυλης54 Η Ωρορα με τα γυαλακια
Φυλης54Α Ελένη μια νεαρή κοπέλα με καστανοξανθο μαλλί σώμα με πιασίματα τίποτα ιδιαίτερο
Φυλης59 όροφος Έλλη νεαρή μελαχρινή κοπέλα σχετικά λίγες σώμα μικρό στήθος και Εβελίνα μιλφ ψηλή καλοστεκουμενη σώμα κάπως χαλαρό αλλά καλό οι κοπέλες προσφέρουν ελεύθερο στοματικό,69 τελειοτικο στο σώμα
Κωνσταντινουπόλεως 206 είπα να περάσω μετα από πολύ καιρό ήταν μια κοπέλα νεαρή με μακριά ίσια μαλλιά σχετικά καλό σώμα νομίζω πως είχε δουλέψει παλιότερα στο Φυλης71 όροφο ως Μαρίνα

Αυτά καλό βράδυ

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Σημερα καταθεσα στην  Βερονικα απο φυλης 86α. Μετρια πραγματα, γιατι κωλο ναι μεν εδωσε με πολυ σκεψη λογω μεγεθους... αλλα το γυρισαμε σε μουνι λογω πονου. Και εκει ομως ποναγε και μου ελεγε να με τελιωσει με πιπα. Της ειπα σε 2-3 λεπτα για να γαμησω και λιγο, το δεκτηκε παρα την τσα2 που χτυπησε και κατεθεσα στο στομα της. 10+ λεπτα στο δωματιο αλλα τι να το κανω οταν η αλλη ποναει και δεν το χαιρεται. Την πρωτη φορα που την πηρα παλι ποναγε στην αρχη αλλα μετα τον εφαγε τιμια. Στα θετικα οτι δεν βιαζεται, κανει 69, γλωσσοφιλα μου εδωσε, αλλα στο καπακι μου προτεινε (σαν παρακαλετο πιο πολυ) να μην την παρω απο κωλο. Στο τελος μου ειπε να ερχομαι κατα τις 10 το βραδυ που θα την εχουν ξεκωλιασει οι υπολοιποι και δεν θα ποναει τοσο...
Τελικα μονο η Καρλα το δεχεται αδιαμαρτηρητα απο ιωαννινων 5.
Κριτικη μπορει να ανεβασω.
Καλο βραδυ , οπως και γαμησια.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Πέμπτη 11.01.2018  προς Παρασκευή
στη μεταμεσονύχτια βάρδια στο Φωκαίας 17 πάνω
πήρα τη γνωστή ρωσόφωνη Μπιάνκα, όμορφη ξανθιά
με ωραία βυζιά, και ωραίο μουνέτο !  :rockon:

Το μουνέτο της έχει ωραίο σχήμα και
είναι σφιχτό, και της έχωσα την σκληρή
πούτσα μου και τη γάμησα ωραία !  :rockon: :rockon:

Η γλυκειά Μπιάνκα από Φωκαίας 17 πάνω,
βραδινή βάρδια μοιάζει αρκετά  με 

images.watchit.gr.jpg

URL]]

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Καλημερα συναδελφοι!Ωραιο αφιερωμα στην ΑΘΕΝΣ ΒοΗσ για την οδο των ονειρων μας,τη Φυλης.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Τη Σόνια το πρωί θα τη βρεις στο Φυλής 65 όροφος και το απόγευμα (μετά τις 5) ακριβώς απέναντι,στο Φυλής 84 ισόγειο.

Αν την πάρεις (και αν θέλεις) γράψε μας πώς την "είδες" και αυτήν-να'χουμε και μια "μη Αθηναϊκή" γνώμη για το Soniaki! :babycry:

Πηγα λοιπον και στην Σονια, την οποια την βρηκα ιδια και απαραλλαχτη. Καταπληκτικο κωλαρακι, δεν ηθελα να ξεκολλησω απο πισω της. Πολυ θερμη, επιχειρουσε συνεχως να με γλωσσοφιλησει αλλα ξερωντας οτι κανει γυμνες πιπες το απεφυγα. Κατα τα αλλα καμια βιασυνη, εναλλαγη 3-4 στασεων, με αποκορυφωμα το πισωκολλητο με φατσα τον καθρεφτη και τα δαχτυλα στο στομα της. Εμεις πανω αν ειχαμε τετοιες σε αυτη την τιμη θα γινονταν λαικο προσκυνημα

Αν εχετε να προτεινετε κατι ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ εμφανησιακα, να το εκτελλεσω κι αυτο πριν φυγω, θα το εκτιμουσα

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πηγα λοιπον και στην Σονια, την οποια την βρηκα ιδια και απαραλλαχτη. Καταπληκτικο κωλαρακι, δεν ηθελα να ξεκολλησω απο πισω της. Πολυ θερμη, επιχειρουσε συνεχως να με γλωσσοφιλησει αλλα ξερωντας οτι κανει γυμνες πιπες το απεφυγα. Κατα τα αλλα καμια βιασυνη, εναλλαγη 3-4 στασεων, με αποκορυφωμα το πισωκολλητο με φατσα τον καθρεφτη και τα δαχτυλα στο στομα της. Εμεις πανω αν ειχαμε τετοιες σε αυτη την τιμη θα γινονταν λαικο προσκυνημα

Αν εχετε να προτεινετε κατι ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ εμφανησιακα, να το εκτελλεσω κι αυτο πριν φυγω, θα το εκτιμουσα

Σού έστειλα π.μ. για κοπέλες και για οίκους.

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
Πρωινη επισκεψη στο Κολωνου-27 οροφο, στην Φωτεινη τη νταρντανα, όχι την λεπτη. Δεν ειδα καμια βελτιωση στις υπηρεσίες της σε σχεση με την τελευταια φορα που την ειχα παρει  :S :S Προσπαθει να βγαλει παθος, αλλα το κανει με λαθος και ψευτικο τροπο. Μονο το τσιμπουκι της είναι καλο, αλλα όχι και κατι το ιδιαιτερο  :pipa2: Δεν ξερω, ισως να με επηρεαζει και το γεγονος ότι σε αυτό τον οικο εργαζεται η Φωτεινη η λεπτη, η οποια είναι σκετη λαβα στο κρεβατι, :kneel: :kneel: :kneel: οποτε αυτόματα γινεται συγκριση. Εχω αναρτησει και αντιστοιχη κριτικη ως Brujeria69  :headbaning1: :headbaning2:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Αργά τη νύχτα...

Τροφωνίου 11 ισόγειο:
Γιάννα,η καστανή κοπέλα με το προκλητικά ελαφρώς τραχύ πρόσωπο.
Κορμί γεμάτο,με σιλικονάτο στήθος και με κωλάρα.
Από τις τιμιότερες κουλουρτζούδες.

Τροφωνίου 11 όροφος:
Κλεοπάτρα,η ξανθιά χοντρή βυζαρού μιλφ-βγήκε νυσταγμένη με το νυχτικό της και με κάτι μπικουτί στα μαλλιά...

Τροφωνίου 13 ισόγειο:
Οι γνωστές μιλφογκιλφ,Ελένη,η ψηλή ξανθιά και Νατάσα η κοντή ξανθιά στρουμπουλή.

Κλειστό το Τροφωνίου 13 όροφος.

Βέργας 2:
Βίκυ,μια μελαχροινή Ρωσίδα μιλφ που δεν θυμάμαι να την έχω ξαναδεί κάπου.
Σκιστομάτα,με θηλυκό πρόσωπο και με όχι κακό σώμα που είχε λίγα πιασίματα.
Γελαστή,ευδιάθετη-γενικά ωραίο μιλφ.
Ανακοινώθηκαν τα πάντα εκτός κώλου.

Βέργας 6 υπόγειο:
Ελένη,η ξανθιά αδύνατη γκιλφ με το γνωστό υπερφουλαρισμένο πρόγραμμα.

Βέργας 6 ισόγειο:
Ίνκα,η γνωστή ξανθιά μιλφ με το θηλυκό πρόσωπο-κορμί αρκετά γεμάτο πλέον σε σχέση με παλιότερα.

Κλειστά τα Βέργας 3 και Βέργας 7,όπως και το Παιωνίου 47,Λοοσίων 91 και Λιοσίων 79 ισόγειο

Εξηκίου 18 δεξιά:
Κλασσικά η Έλλη η ξανθιά ψιλοαλλοίθωρη ζουμερή μιλφ.

Λιοσίων 73 ισόγειο:
Ιζαμπέλλα,ξανθιά λευκόδερμη κοπέλα.
Νταρντάνα,συμπαθητική με χαρακτηριστική ζουμερή κωλάρα.

Λιοσίων 73 όροφος:
Έμυ,ξανθό ασπρουλιάρα κοντοπούτανη πιτσιρίκα,με θηλυκό πρόσωπο.
Σώμα με ωραία πιασιματάκια και με κώλο ζουμερό που "δείχνει" ακόμη πιο γεμάτος λόγω του ύψους της.

Κλειστά τα Εξηκίου 18 αριστερά και 18 όροφος.

Λιοσίων 76 όροφος:
Μελίνα,η μελαχροινή ψηλή μιλφ με το ψιλογεμάτο κορμί.
Κλασσικά με πρωκτικό στο μενού της.

Κλειστό το Λιοσίων 76 ισόγειο όπως και το Χωματιανού 11 ισόγειο.

Χωματιανού 11 όροφος:
Αλεξάνδρα,η ξανθιά πιτσιρίκα με το γλυκό Ρωσιδοπρόσωπο.
Ασπρουλιάρα και ωραία ζουμερή.

Στη Φωκαίας...

Φωκαίας 9 δεξιά:
Ειρήνη,η όμορφη εξωτική σκιστομάτα με το ωραίο αδύνατο κορμί.Με πρωκτικό.

Κλειστό το Φωκαίας 9 αριστερά.

Φωκαίας 17 ισόγειο:
Θεοδώρα,η μελαχροινή κοπέλα με το θηλυκό σκιστομάτικο πρόσωπο.
Σώμα που τοπικά είναι περίεργα ακανόνιστο-και με μικρό πεσμένο στήθος.
Ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 17 όροφος:
Μπιάνκα,η γλυκιά ξανθιά πιτσιρίκα.
Σχετικά ψηλή με κανονικό σώμα και με ζουμερό στήθος.

Φωκαίας 19:
Έλενα,η πρώην Εμμανουέλα.
Ψηλή μελαχροινή πιτσιρίκα,συμπαθητική με νταρντανοκορμί-από εκεί που είχε στεγνώσει έχει κάνει πάλι κωλάρα.
Ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 25 όροφος:
Αλεξάνδρα,το ωραίο αδύνατο καστανό πιπίνι-βγήκε μισονυσταγμένη και αλλού πατούσε αλλού βρίσκονταν πάνω στις γόβες της.

Φωκαίας 25 ισόγειο:
Σόφη,η καστανή αδύνατη μιλφ με το σκυλέ πρόσωπο και Άντα,η μελαχροινή κοντή γεματούλα κοπέλα με το γλυκό πρόσωπο.

Κλειστό το Φωκαίας 27 υπόγειο.

Φωκαίας 27 ισόγειο:
Μαρία,η ξανθιά λευκόσαρκη κοπέλα,θηλυκή με καλό σώμα με λίγα ωραία πιασίματα.

Φωκαίας 27 όροφος:
Σόνια,η κοντή καστανή μιλφ,με  πολύ μέτριο πρόσωπο και με αδύνατο σώμα.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλημέρα κι από'μενα και καλώς σας βρήκα.  :hi:
Είχα να πάω πολύ καιρό σε σπιτάκι από την τελευταία φορά στην Αθήνα και χθες είχα όρεξη για αγκαλιές.  :cheesy:
Ήμουν μπανιαρισμένος, φρεσκοξυρισμένος και καλοντυμένος.
Πήγα με μια Μάγια στο ισόγειο 80κάτι νούμερο στην Φυλής.  :erection:
Με σύστησε η τσατσά στην Μάγια και κόμπλαρα. :rolleyes: Πω πω τι μωράκι είναι αυτό.  :kneel:Την έπνιξα στα φιλιά στο δωμάτιο
και με κυρίευσε η αγκαλιά της. Φοβερό κορμάκι κι άριστη στο ερωτικό κομμάτι. Μοσχοβολούσε παντού.
Μόνο να την πιπιλώ σαν καραμελίτσα θέλω. :cheesy: Έλαμπαν τα ματάκια της. Μου έκανε και πειράγματα και γούσταρα τρελλά.  :grin:
Είμαι σίγουρος ότι είχε ανάψει κρίνοντας από το υγρό πιπί της. Θα ξαναπάω και θα γράψω κριτική.  :smitten:
  Να πηγαινεις συνεχος μαζι της καντη στανταρακι σου  χαχαχα.%παντα τετοια...τυπε μπραβο!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τυποι μου εγω σημερα πηγα με την εβελινα,οντος εχει παχυνη πιο πολυ απο καθε αλλη φορα.......αλλα μαρεση....περασα σουπερ...οπως παντα...βασικα ειναι σαν να ειναι γυναικα μου .κυριολεκτικα...θελω ναβπαρει ακομα 20 κιλα...θα ειναι η πιο ομορφη παχουλη γυναικα στον πλανητη τολμο να πω! Επισης θα ειναι και η πρωτη παχουλη στην ζωη μου που οχι απλα με αναβη αλλα με τρελενη....

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Δηλαδη με τσαβαλια κ΄ βουρου ταυτοχρονα, τυπε;

Κάτι ενδιάμεσο είναι .
Σαν γραμμικός συνδυασμός.

media%2Fa20%2Fa2092898-ebfe-4b38-af86-f9efb7cb8c4d%2FphpRdt4HE.png

http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=Fit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTYvMDIvMDQvYTQ3OWMzNjg1ZTIwOWZkZTFhMjg4OWExN2MyMjMxYTZfeGwuanBn&t=0&w=1000&h=1000[/img[/URL]]

Στη βραδινή βάρδια , σταθερά η κάβλα  Μπιάνκα
στο Φωκαίας 17 ! :headbang3:

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom