You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Καρντάσι καλά που μας είπες ότι θα έρθεις Αθήνα το Σ/Κ να πηγαίνουμε τοίχο-τοίχο γιατί σε κόβω για μεγάλο γαμιά.
Πρόσεχε μόνο γιατί στο Μετάξι που θες να πας έχει κάτι ωραίους κάδους που κατά καιρούς έχουν βρεθεί μέσα να κοιτάνε τον ουρανό κάτι άλλα "καρντάσια" που κατέβηκαν Αθήνα με φόρα σαν τη δική σου
Πρόσεχε μόνο γιατί στο Μετάξι που θες να πας έχει κάτι ωραίους κάδους που κατά καιρούς έχουν βρεθεί μέσα να κοιτάνε τον ουρανό κάτι άλλα "καρντάσια" που κατέβηκαν Αθήνα με φόρα σαν τη δική σου
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
.. έχω γαμήσει και Φυλής και Μετάξι..στο Μετάξι,αυτό που με χαλάει είναι τα πρεζόνια -που μεσ'στη ''θολούρα'' τους είναι ικανά για όλα- κι όχι τόσο οι ξένοι,καθώς και το ''κυνήγι του χρόνου'' ένεκα 10ευρου..
το θέμα ασφάλεια,είναι σχετικό..στην Αχαρνών -κατά τη διάρκεια τσάρκας- παραλίγο να μου κλέψουν το όχημα..στο Μετάξι,ποτέ..
Πλέον,όπου μου κάνει κλικ -κι αναλόγως τα κέφια- πιτσιλάω,παίρνοντας τα ρίσκα μου..συγγνώμη για το εκτός θέματος..
το θέμα ασφάλεια,είναι σχετικό..στην Αχαρνών -κατά τη διάρκεια τσάρκας- παραλίγο να μου κλέψουν το όχημα..στο Μετάξι,ποτέ..
Πλέον,όπου μου κάνει κλικ -κι αναλόγως τα κέφια- πιτσιλάω,παίρνοντας τα ρίσκα μου..συγγνώμη για το εκτός θέματος..
[size=50pt]ΤΟ 10-ΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ! ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ![/size]
Παρακολουθώ κάτι μαλάκες που χλευάζουν συνεχώς το Μεταξουργείο. Δεν μπορούν να αντιληφθούν την αξία που έχει το να γαμάς με 10 ευρώ. Κανένας κίνδυνος δεν υπάρχει στο Μεταξουργείο, οι κοπέλες είναι πανέμορφες και τα κρεβάτια πολύ καθαρά. Και ο χρόνος στα περισσότερα σπίτια είναι τουλάχιστον 10 λεπτά. Είστε φλώροι αλλά μη λέτε και μαλακίες.
Μόνο μείον ότι είχε άπειρο μακιγιάζ και δεν μπορούσες να αγγίξεις τίποτα από λαιμό και πάνω.
τύποι, μακριά από κοπέλλες με πολύ μακιγιάζ.
Καμμιά φορά έχουν κάτι να κρύψουν.
Νωρίτερα το βραδάκι στη δεύτερη βάρδια στο Κολωνού 30 2ος όροφος πήρα για πολλοστή φορά την Ντάνα την νταρντάνα,η οποία συνέχιζε από το πρωί! Μαζί της μοντελοπιπίνα Αλίνα που εναλλάσσεται σε βάρδιες με τον 1ον όροφο.Με καμία από τις δύο δεν έχω παράπονο για την καθαριότητά τους παρόλη την κίνηση που δεν σταματάει σχεδόν ποτέ εκεί! Γενικά μιλώντας τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια σχετική βελτίωση των περισσότερων μαγαζιών όσον αφορά την υγιεινή των χώρων, αλλά ό,τι και να λέμε,σε κοινόχρηστους χώρους κινούμαστε,δεν συγκρίνεται με το σπίτι μας...
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Εχει τυχει στο παρελθον να δω να αποχωρει ψηλος αφρικανος απο το δωματιο, και η ντανα νταρντανα
μετα απο αυτον,να σαλοναρει μεσ' την τρελη χαρα. Βλεποντας το σκηνικο την εκανα με ελαφρα..
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
ο καθενας αναλογα το κεφι του γαμαει οπου θελει
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.369
- Πόντοι
- 4.746
γες, παλαιμαχε συναγωνιστη, ιτς τρου..
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
Πες τα Γιώργο Γίγανταο καθενας αναλογα το κεφι του γαμαει οπου θελει
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
εγω εχθες περασα καλα με δυο κοπελες απο φυλης
spirolondon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 15
- Like
- 533
- Πόντοι
- 290
Ναι καθαρά είναι Κολωνού 15, το Α και Β μπουρδελάκι, στα 15 Ευρώ, μεγάλα δωμάτια καθαρός νιπτήρας, μπόλικο χαρτί...ευτυχως τυπε που δεν ρώτησες να προτείνουμε κανα βρωμικο σπιτακι γιατι θα γεμιζε το νημα.
καθαρο στο μεταξι= -
Επίσης καθαρό μπουρδελάκι με άνετους χώρους και κομψή διακόσμηση είναι το Ιάσονος 2 όροφος όπου πέρασα πριν από λίγο με τη μεγαλοκοπέλα Μαργαρίτα.Είναι από τις εργαζόμενες που αν ενδιαφερθείς να περάσουν κι αυτές καλά θα ορμήξουν να σε ρουφήξουν από την καύλα τους!
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.107
- Πόντοι
- 1.686
Με αδεια χερια πηγες ? Μικρο κοριτσι ειναι θελει το δωρακι της, παρε ενα τριανταφυλλο ενα αρωματακι ενα σκουλαρικακι...
Εγω σημερα γαμησα τη Νατασσα στο Ιας 46 οροφος η οποια στις 5 το απογευμα θα εφευγε και θα πηγαινε στο φ.109.
Μαζι της ηταν μια στρουμπουλουλα η Αντριαννα. Σε λιγο η κριτικη.
Επισης εχουμε επιστροφή της Νικης στο γωνιακο κολ 32 μαζι με την Μελλισα που εχει ξαναδουλεψει σε αυτό τον οικο,
κανουν και παρτουζα, γαμησα και τη Νικη με πολύ καλες εντυπψσεις, η κοπελα το ζει το γαμησι.
Στο κολ 27 ισογειο ηταν η Λωρενα, αδιαφορη για τα γουστα μου,και τελος στο Λεων 28 οροφος η Αννιτα.
Μάλλον την έχεις πάρει σπίτι σου την κοπέλα την Ντορ
με αρκετά ευρώ !
Σήμερα θέλω να πάρω την Χριστίνα με το βυζί
που κοιτάζει τον ουρανό , στη μοντελοαλυσίδα
Φυλής 54 κλπ. !
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.747
- Πόντοι
- 41.129
Μόλις εριξα μια γενναιόδωρη ποσότητα σπέρματος στο στομα της Ελενης
στο Μεγ.Αλεξ 22.
Μαζι της ηταν και η Ρωξαννη χοντρούλα ξανθια μεγαλοκοπελα.
Στο Ιας 37 ισογειο η αδυνατη σεξι μελαμψη σκιστοματα Ελενη
που εχει δουλέψει και στα υπόλοιπα μαγαζια της αλυσίδας.
Στο Ιας 31 ισογειο δυο χοντρουλες η Αντριαννα και η Λορη απο το
καβλοχωρι οπως ειπε.Στο Ιας 19 ισογειο η μουναρο-Μιρελα μαζι με την Ντιανα.
Στο Ιας 20 οροφος ηταν η Τζωρτζια ομορφη καστανή πιτσιρικα με ωραίο κωλαρι.
Στο Ιας 20 με το ασανσέρ καινούρια κοπελα λεει η υπηρεσία Λιζα..
κάπου την εχω ξαναδεί τσιγγανοφερνει,ωστοσο ειχε ωραίο τσουπωτο κωλαρι.
Στο Κολωνου 23 ανάκτορο ειναι η πολυ αδύνατη Ναταλί με κοκκινοχαλκι μαλλι που εχει κανει περιοδεια σε αρκετά μαγαζιά.Στο ιας 10 ισογειο οτι πηγαινε να πιάσει δουλεια η φρέσκια και μυρωδατη Ινα.
Αυτα...
στο Μεγ.Αλεξ 22.
Μαζι της ηταν και η Ρωξαννη χοντρούλα ξανθια μεγαλοκοπελα.
Στο Ιας 37 ισογειο η αδυνατη σεξι μελαμψη σκιστοματα Ελενη
που εχει δουλέψει και στα υπόλοιπα μαγαζια της αλυσίδας.
Στο Ιας 31 ισογειο δυο χοντρουλες η Αντριαννα και η Λορη απο το
καβλοχωρι οπως ειπε.Στο Ιας 19 ισογειο η μουναρο-Μιρελα μαζι με την Ντιανα.
Στο Ιας 20 οροφος ηταν η Τζωρτζια ομορφη καστανή πιτσιρικα με ωραίο κωλαρι.
Στο Ιας 20 με το ασανσέρ καινούρια κοπελα λεει η υπηρεσία Λιζα..
κάπου την εχω ξαναδεί τσιγγανοφερνει,ωστοσο ειχε ωραίο τσουπωτο κωλαρι.
Στο Κολωνου 23 ανάκτορο ειναι η πολυ αδύνατη Ναταλί με κοκκινοχαλκι μαλλι που εχει κανει περιοδεια σε αρκετά μαγαζιά.Στο ιας 10 ισογειο οτι πηγαινε να πιάσει δουλεια η φρέσκια και μυρωδατη Ινα.
Αυτα...
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Μυστη xxx κανει τελειωτικο μπουκι η Ελενη; :S :S :S