Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 329 άτομα (23 μέλη και 306 επισκέπτες)

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Καρντάσι καλά που μας είπες ότι θα έρθεις Αθήνα το Σ/Κ να πηγαίνουμε τοίχο-τοίχο γιατί σε κόβω για μεγάλο γαμιά.

Πρόσεχε μόνο γιατί στο Μετάξι που θες να πας έχει κάτι ωραίους κάδους που κατά καιρούς έχουν βρεθεί μέσα να κοιτάνε τον ουρανό κάτι άλλα "καρντάσια" που κατέβηκαν Αθήνα με φόρα σαν τη δική σου

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
.. :spam: έχω γαμήσει και Φυλής και Μετάξι..στο Μετάξι,αυτό που με χαλάει είναι τα πρεζόνια -που μεσ'στη ''θολούρα'' τους είναι ικανά για όλα- κι όχι τόσο οι ξένοι,καθώς και το ''κυνήγι του χρόνου'' ένεκα 10ευρου..
το θέμα ασφάλεια,είναι σχετικό..στην Αχαρνών -κατά τη διάρκεια τσάρκας- παραλίγο να μου κλέψουν το όχημα..στο Μετάξι,ποτέ..
Πλέον,όπου μου κάνει κλικ -κι αναλόγως τα κέφια- πιτσιλάω,παίρνοντας τα ρίσκα μου..συγγνώμη για το εκτός θέματος..

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Παρακολουθώ κάτι μαλάκες που χλευάζουν συνεχώς το Μεταξουργείο. Δεν μπορούν να αντιληφθούν την αξία που έχει το να γαμάς με 10 ευρώ. Κανένας κίνδυνος δεν υπάρχει στο Μεταξουργείο, οι κοπέλες είναι πανέμορφες και τα κρεβάτια πολύ καθαρά. Και ο χρόνος στα περισσότερα σπίτια είναι τουλάχιστον 10 λεπτά. Είστε φλώροι αλλά μη λέτε και μαλακίες.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Μόνο μείον ότι είχε άπειρο μακιγιάζ και δεν μπορούσες να αγγίξεις τίποτα από λαιμό και πάνω.

τύποι, μακριά από κοπέλλες με πολύ μακιγιάζ.
Καμμιά φορά έχουν κάτι να κρύψουν.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Νωρίτερα το βραδάκι στη δεύτερη βάρδια στο Κολωνού 30 2ος όροφος πήρα για πολλοστή φορά την Ντάνα την νταρντάνα,η οποία συνέχιζε από το πρωί! Μαζί της μοντελοπιπίνα Αλίνα που εναλλάσσεται σε βάρδιες με τον 1ον όροφο.Με καμία από τις δύο δεν έχω παράπονο για την καθαριότητά τους παρόλη την κίνηση που δεν σταματάει σχεδόν ποτέ εκεί! Γενικά μιλώντας τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια σχετική βελτίωση των περισσότερων μαγαζιών όσον αφορά την υγιεινή των χώρων, αλλά ό,τι και να λέμε,σε κοινόχρηστους χώρους κινούμαστε,δεν συγκρίνεται με το σπίτι μας...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Εχει τυχει στο παρελθον να δω να αποχωρει ψηλος αφρικανος απο το δωματιο, και η ντανα νταρντανα
μετα απο αυτον,να σαλοναρει μεσ' την τρελη χαρα. Βλεποντας το σκηνικο την εκανα με ελαφρα..

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Εχει τυχει στο παρελθον να δω να αποχωρει ψηλος αφρικανος απο το δωματιο, και η ντανα νταρντανα
μετα απο αυτον,να σαλοναρει μεσ' την τρελη χαρα. Βλεποντας το σκηνικο την εκανα με ελαφρα..
:huh:

spirolondon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Κριτικές
15
Like
533
Πόντοι
290
ευτυχως τυπε που δεν ρώτησες να προτείνουμε κανα βρωμικο σπιτακι γιατι θα γεμιζε το νημα.

καθαρο στο μεταξι= -
Ναι καθαρά είναι Κολωνού 15, το Α και Β μπουρδελάκι, στα 15 Ευρώ, μεγάλα δωμάτια καθαρός νιπτήρας, μπόλικο χαρτί...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Επίσης καθαρό μπουρδελάκι με άνετους χώρους και κομψή διακόσμηση είναι το Ιάσονος 2 όροφος όπου πέρασα πριν από λίγο με τη μεγαλοκοπέλα Μαργαρίτα.Είναι από τις εργαζόμενες που αν ενδιαφερθείς να περάσουν κι αυτές καλά θα ορμήξουν να σε ρουφήξουν από την καύλα τους!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Με αδεια χερια πηγες ? Μικρο κοριτσι ειναι θελει το δωρακι της, παρε ενα τριανταφυλλο ενα αρωματακι ενα σκουλαρικακι...
Εγω σημερα γαμησα τη Νατασσα στο Ιας 46 οροφος η οποια στις 5 το απογευμα θα εφευγε και θα πηγαινε στο φ.109.
Μαζι της ηταν μια στρουμπουλουλα η Αντριαννα. Σε λιγο η κριτικη.
Επισης εχουμε επιστροφή της Νικης στο γωνιακο κολ 32 μαζι με την Μελλισα που εχει ξαναδουλεψει σε αυτό τον οικο,
κανουν και παρτουζα, γαμησα και τη Νικη με πολύ καλες εντυπψσεις, η κοπελα το ζει το γαμησι.
Στο κολ 27 ισογειο ηταν η Λωρενα, αδιαφορη για τα γουστα μου,και τελος στο Λεων 28 οροφος η Αννιτα.

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Μάλλον την έχεις πάρει σπίτι σου την κοπέλα την Ντορ
με αρκετά ευρώ !  :rockon: :rockon:

Σήμερα θέλω να πάρω την Χριστίνα με το βυζί
που κοιτάζει τον ουρανό , στη μοντελοαλυσίδα
Φυλής 54 κλπ. !  :rockon:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.747
Πόντοι
41.129
Μόλις εριξα μια γενναιόδωρη ποσότητα σπέρματος στο στομα της Ελενης
στο Μεγ.Αλεξ 22.
Μαζι της ηταν και η Ρωξαννη χοντρούλα ξανθια μεγαλοκοπελα.
Στο Ιας 37 ισογειο η αδυνατη σεξι μελαμψη σκιστοματα Ελενη
που εχει δουλέψει και στα υπόλοιπα μαγαζια της αλυσίδας.
Στο Ιας 31 ισογειο δυο χοντρουλες η Αντριαννα και η Λορη απο το
καβλοχωρι οπως ειπε.Στο Ιας 19 ισογειο η μουναρο-Μιρελα μαζι με την Ντιανα.
Στο Ιας 20 οροφος ηταν η Τζωρτζια ομορφη καστανή πιτσιρικα με ωραίο κωλαρι.
Στο Ιας 20 με το ασανσέρ καινούρια κοπελα λεει η υπηρεσία Λιζα..
κάπου την εχω ξαναδεί τσιγγανοφερνει,ωστοσο ειχε ωραίο τσουπωτο κωλαρι.
Στο Κολωνου 23 ανάκτορο ειναι η πολυ αδύνατη Ναταλί με κοκκινοχαλκι μαλλι που εχει κανει περιοδεια σε αρκετά μαγαζιά.Στο ιας 10 ισογειο οτι πηγαινε να πιάσει δουλεια η φρέσκια και μυρωδατη Ινα.
Αυτα...  :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom