Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 166 άτομα (3 μέλη και 163 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πηγα σημερα κατακαυλωμενος και αφραγκος στην πρωινη βαρδια

καταρχην συναγωνιστη ευχαριστω για τη λ.28 αννιτα . το ειδα το κορασιο . ξανθο fuckable αλλα ακωλο εντελως αυτο με εκανε να βγαλω το χερι απο την τσεπη που αρχικα ειχα βαλει

εφυγα πηγα κολωνου 27 ισογειο ενα ωραιο νταρντανοειδες κοριτσι αλλα η ξυνιλα στη μουρη . εφυγα
πηγα κολωνου 27 υπογειο εκει ηταν ενα ξανθο λεπτο με φουλ προγραμμα με καυλωσαν τα παπουτσια της αλλα ειχε φουλ δωματια με πακιστανους και εφυγα
πηγα κολωνου 27 οροφο εκει ηταν μια που δεν πληρωνα για να περασω.

μετα πηγα ιασωνος
στα ψηλα νουμερα στον πεζοδρομο καμια 20αρια πρεζακια να τη βαρανε μες τη μεση του δρομου.

στην ιασωνος ψηλα εκει που ειναι 3 στη σειρα ενα ισογειο με 2-3 σκαλακια ηταν ενα μελαχροινο καλο θα ελεγα για μεταξυ.
στον οροφο μια ξανθια αλλα ειχε ξυνιλα στη μουρη
στο ισογειο δεν μπηκα γιατι ακουγα φωνες απο μεσα

ακριβως απεναντι που ειναι το 2οροφο ιδρυμα δεν προλαβα να φτασω στον οροφο. στο ισογειο ηταν ενα ξανθομελλι με ανταυγειες ονομα ντιανα. βυζι πεσμενο αλλα καλο προσωπο και κορμι κοντουλα και χαμογελαστη.
περασα σε απλο προγραμμα και ηταν ενα τυπικο ξεμπουκωμα των 10ευρω.

καλα ηταν.

απεναντι στη πενταδα της κολ , βγαλε εξω το ελληναδικο στα 15 γιατι δε κοιταξες ?? απο κει να ξεκινας και να φευγεις για αλλου

γιατι βασικα παιζει και το αλλο του μεταξιου , εχει 20πλασιο ασχετο κοσμο σε σχεση με τη φυλης , ενα λεωφορειο  να περασει σε ειδανε οσοι δε θα σεδουνε 2 μηνες στη φυλης  :heavymetalbig:

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
21
γιατι οπως ειπα ειμαι αφραγκος ... ενα δεκαρικο περισσευε

Επισκέπτης
κολ30 ισογειο 1ος 2ος και εχεις δει μεχρι και 7 παιχτριες ολες παντα στο 10αρικο τα μαγαζια ολα ον παρ με φυλης , ιδιως το δωματιο του ισογειου αυτο πισω απο τη κουρτινα ειναι πολυ καυλιαρικος γαμιστρωνας

πλεον , καυλωμενος οπως το λες απο κει ξεκιναω , σκοτωνω ολους τους ναζι που πετυχαινω αναιβενωντας , αν εχεις παιξει cod και διαβαζεις κρητικες μπορεις να καταλαβεις την αγωνια μου σε εκεινα τα σκαλια  :S

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
βλέπω πολλοί έχουν πάρει μεγάλη φορά ... προσοχή στην ανώμαλη προσγείωση

Επισκέπτης
βλέπω πολλοί έχουν πάρει μεγάλη φορά ... προσοχή στην ανώμαλη προσγείωση

μπορεις να γινεις ποιο σαφης ? δε παρεξιγιεμαι αν θες να πεις απλα αυτο που πιστευεις , αν θα θελισεις να το παιζεις εξυπνος η πονηρος καλα κανεις και το αφινεις μετεωρο

ποια ειναι η φορα που εχω παρει εγω οπως με αντιλαμβανομαι ? οτι δε κλαιω τα λεφτα στο μεταξι , σκαω μπαοινω μεσα δε με νοιαζει αν θα χυσω αν δε χυσω , προχτες μπηκα σε μια μονο και μονο για να της πιασω το κωλο γιατι μου ξεφυγε στο σαλονι , μουφα ηταν μονο ο κωλος αξιζε , δε με χαλασε καθολου , ξερεις ποσα απειρα δεκαρικα εχω δωσει χωρις να πιασω κωλο ? εκεινα τα δεκαρικα κλαιω ακομα ( σαφως και καποιος που με παρακολουθει εχει μια διαφορετικη αντιλιψη και γιαυτο θελω να ακουσω , αν μπλεξει το εγω του στη μεση οπως ειπα καλα κανει ( κανεις ) και τ αφινεις )

ποια ειναι η φορα που πιστευεις οτι εχω παρει ?

Επισκέπτης
Στο Ιάσονος 31 πέρασα πριν από λίγο με την ξανθιά γλυκιά και...ζουμερή milf Λίλη,ευχάριστη η έκπληξη η επίπλωση του σαλονιού με αξιοπρεπείς καναπέδες και πολυθρόνες,άλλη εικόνα σε σχέση με τους πάγκους ποδοσφαιριστή λες και περιμέναμε να μπούμε αλλαγή στο ματς! :cheesy:

μακραν τα ποιο αβολα ειναι Λεων28 οροφος , ουτε εκλησια τετοια στασιδια

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
μπορεις να γινεις ποιο σαφης ? δε παρεξιγιεμαι αν θες να πεις απλα αυτο που πιστευεις , αν θα θελισεις να το παιζεις εξυπνος η πονηρος καλα κανεις και το αφινεις μετεωρο

ποια ειναι η φορα που εχω παρει εγω οπως με αντιλαμβανομαι ? οτι δε κλαιω τα λεφτα στο μεταξι , σκαω μπαοινω μεσα δε με νοιαζει αν θα χυσω αν δε χυσω , προχτες μπηκα σε μια μονο και μονο για να της πιασω το κωλο γιατι μου ξεφυγε στο σαλονι , μουφα ηταν μονο ο κωλος αξιζε , δε με χαλασε καθολου , ξερεις ποσα απειρα δεκαρικα εχω δωσει χωρις να πιασω κωλο ? εκεινα τα δεκαρικα κλαιω ακομα ( σαφως και καποιος που με παρακολουθει εχει μια διαφορετικη αντιλιψη και γιαυτο θελω να ακουσω , αν μπλεξει το εγω του στη μεση οπως ειπα καλα κανει ( κανεις ) και τ αφινεις )

ποια ειναι η φορα που πιστευεις οτι εχω παρει ?
παίχτη μου φαίνεσαι η θέλεις να δείχνεις ότι ασχολείσαι πολύ με τις πουτάνες , με μια έπαρση ανησυχητική , θα σου πρότεινα να ασχολείσαι περσότερο με τον εαυτό σου χωρίς να θέλω να σε προσβάλω

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
πρωι κολωνου 45 στο αριστερο μαγαζι ευθεια κατα τις 8 το πρωι ειχε μια αμαλια..chubby αρκετα...ημουν στο τσακ να μπω..αλλα για καποιον λογο το φολο-αλερτ χτυπησε κοκκινο και στο τσακ δε περασα...

καποιος καποια πληροφορια? αξιζει εστω τυπικα? ονομα που αναφερθηκε αμαλια...προσωπο οχι τοσο ομορφο..κοντα 1.70 δε προσεξα τακουνια αν φορουσε

thanks in advance :)

NE

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2017
Like
12
Πόντοι
0
Δεν ξέρω, αλλά εγώ πάντως βρίσκω πολύ ρομαντική τη βροχή για βόλτα στα σοκάκια των πονηρών σπιτιών...!

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
Δεν ξέρω, αλλά εγώ πάντως βρίσκω πολύ ρομαντική τη βροχή για βόλτα στα σοκάκια των πονηρών σπιτιών...!
Συμφωνώ απολύτως. Ακόμη πιο ρομαντικη με χιόνι. Φλεβάρης του 15, η πιο ρομαντικη βόλτα να ψιλοχιονιζει

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Όλοι άνετοι  :effemine: και μες τη ροματζάδα  :babycry: :rose: για voltitsa  :walkingpenis: μού είσαστε και τελικά κανέναν δεν βλέπω να κυκλοφορεί :springsmile: να μας πει κιόλας τι παίζει  :helpsos:

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
Όλοι άνετοι  :effemine: και μες τη ροματζάδα  :babycry: :rose: για voltitsa  :walkingpenis: μού είσαστε και τελικά κανέναν δεν βλέπω να κυκλοφορεί :springsmile: να μας πει κιόλας τι παίζει  :helpsos:
Eιναι αδεια από κοσμο η πιατσα?

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Σκοτωμός γίνεται.

Να φανταστείς από σήμερα έβαλαν ηλεκτρονικές μπάρες και στα μπουρδέλα γιατί ήταν τόσος ο συνωστισμός από πελάτες που δεν τους προλάβαιναν-άσε που κοίταζε ο ένας να πάρει τη σειρά του αλλουνού.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
το βραδυ θα κατεβω με την αυτου μεγαλειοτητα το νωντα στην πιατσα και θα κανουμε επιθεωρηση, γιαυτο τωρα ειναι νεκρα, καθαριζουνε :P

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Σκοτωμός γίνεται.

Να φανταστείς από σήμερα έβαλαν ηλεκτρονικές μπάρες και στα μπουρδέλα γιατί ήταν τόσος ο συνωστισμός από πελάτες που δεν τους προλάβαιναν-άσε που κοίταζε ο ένας να πάρει τη σειρά του αλλουνού.
Επικροτώ το χιούμορ σου :dancing:

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
να κανουν προσφορες οι επιχειρήσεις στα προιοντα τους

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Εχει παρει καποιος την Πωλινα απο Ελλης 3? :rolleyes: :zfuck: :pipa1:

Την Λιζα απο Λιοσιων 73α? :helpplea: :helpplea: :cum: :wanker: :erection:

Την Θεοδωρα απο Φωκαιας 17β οροφο? :cum: :cum: :cum:

Να πω οτι το Λιοσιων 76 ισογειο λειτουργει παλι.Ειχε μια ξανθια προμιλφ με μετρια φατσα,σιλικονατα βυζια και σωμα με πιασηματα.
Η Νταιανα απο Φυλης 56,54 δεν μου εκανε εντυπωση.

Τιμηθηκε η Νατασα στο Ιασωνος 46 οροφο , αυτη που ηταν Φυλης 109β ισογειο.
VFM!!! Ανεβασα κριτικη :hi: :hi: :hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom