quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Μεσημέρι και απόγευμα παίζει στο Μεταξουργείο καμία ώριμη με μεγάλα βυζια;
Πηγα σημερα κατακαυλωμενος και αφραγκος στην πρωινη βαρδια
καταρχην συναγωνιστη ευχαριστω για τη λ.28 αννιτα . το ειδα το κορασιο . ξανθο fuckable αλλα ακωλο εντελως αυτο με εκανε να βγαλω το χερι απο την τσεπη που αρχικα ειχα βαλει
εφυγα πηγα κολωνου 27 ισογειο ενα ωραιο νταρντανοειδες κοριτσι αλλα η ξυνιλα στη μουρη . εφυγα
πηγα κολωνου 27 υπογειο εκει ηταν ενα ξανθο λεπτο με φουλ προγραμμα με καυλωσαν τα παπουτσια της αλλα ειχε φουλ δωματια με πακιστανους και εφυγα
πηγα κολωνου 27 οροφο εκει ηταν μια που δεν πληρωνα για να περασω.
μετα πηγα ιασωνος
στα ψηλα νουμερα στον πεζοδρομο καμια 20αρια πρεζακια να τη βαρανε μες τη μεση του δρομου.
στην ιασωνος ψηλα εκει που ειναι 3 στη σειρα ενα ισογειο με 2-3 σκαλακια ηταν ενα μελαχροινο καλο θα ελεγα για μεταξυ.
στον οροφο μια ξανθια αλλα ειχε ξυνιλα στη μουρη
στο ισογειο δεν μπηκα γιατι ακουγα φωνες απο μεσα
ακριβως απεναντι που ειναι το 2οροφο ιδρυμα δεν προλαβα να φτασω στον οροφο. στο ισογειο ηταν ενα ξανθομελλι με ανταυγειες ονομα ντιανα. βυζι πεσμενο αλλα καλο προσωπο και κορμι κοντουλα και χαμογελαστη.
περασα σε απλο προγραμμα και ηταν ενα τυπικο ξεμπουκωμα των 10ευρω.
καλα ηταν.
βλέπω πολλοί έχουν πάρει μεγάλη φορά ... προσοχή στην ανώμαλη προσγείωση
Στο Ιάσονος 31 πέρασα πριν από λίγο με την ξανθιά γλυκιά και...ζουμερή milf Λίλη,ευχάριστη η έκπληξη η επίπλωση του σαλονιού με αξιοπρεπείς καναπέδες και πολυθρόνες,άλλη εικόνα σε σχέση με τους πάγκους ποδοσφαιριστή λες και περιμέναμε να μπούμε αλλαγή στο ματς!
παίχτη μου φαίνεσαι η θέλεις να δείχνεις ότι ασχολείσαι πολύ με τις πουτάνες , με μια έπαρση ανησυχητική , θα σου πρότεινα να ασχολείσαι περσότερο με τον εαυτό σου χωρίς να θέλω να σε προσβάλωμπορεις να γινεις ποιο σαφης ? δε παρεξιγιεμαι αν θες να πεις απλα αυτο που πιστευεις , αν θα θελισεις να το παιζεις εξυπνος η πονηρος καλα κανεις και το αφινεις μετεωρο
ποια ειναι η φορα που εχω παρει εγω οπως με αντιλαμβανομαι ? οτι δε κλαιω τα λεφτα στο μεταξι , σκαω μπαοινω μεσα δε με νοιαζει αν θα χυσω αν δε χυσω , προχτες μπηκα σε μια μονο και μονο για να της πιασω το κωλο γιατι μου ξεφυγε στο σαλονι , μουφα ηταν μονο ο κωλος αξιζε , δε με χαλασε καθολου , ξερεις ποσα απειρα δεκαρικα εχω δωσει χωρις να πιασω κωλο ? εκεινα τα δεκαρικα κλαιω ακομα ( σαφως και καποιος που με παρακολουθει εχει μια διαφορετικη αντιλιψη και γιαυτο θελω να ακουσω , αν μπλεξει το εγω του στη μεση οπως ειπα καλα κανει ( κανεις ) και τ αφινεις )
ποια ειναι η φορα που πιστευεις οτι εχω παρει ?
Συμφωνώ απολύτως. Ακόμη πιο ρομαντικη με χιόνι. Φλεβάρης του 15, η πιο ρομαντικη βόλτα να ψιλοχιονιζειΔεν ξέρω, αλλά εγώ πάντως βρίσκω πολύ ρομαντική τη βροχή για βόλτα στα σοκάκια των πονηρών σπιτιών...!
Περιμενουμε να χιονισειΌλοι άνετοι και μες τη ροματζάδα για voltitsa μού είσαστε και τελικά κανέναν δεν βλέπω να κυκλοφορεί >
Eιναι αδεια από κοσμο η πιατσα?Όλοι άνετοι και μες τη ροματζάδα για voltitsa μού είσαστε και τελικά κανέναν δεν βλέπω να κυκλοφορεί να μας πει κιόλας τι παίζει :helpsos:
Επικροτώ το χιούμορ σουΣκοτωμός γίνεται.
Να φανταστείς από σήμερα έβαλαν ηλεκτρονικές μπάρες και στα μπουρδέλα γιατί ήταν τόσος ο συνωστισμός από πελάτες που δεν τους προλάβαιναν-άσε που κοίταζε ο ένας να πάρει τη σειρά του αλλουνού.
Βέβαια!Την άλλη Παρασκευή που έχει το ''black Friday'' θα προσφέρουν δύο κοπέλες στην τιμή της μιας...να κανουν προσφορες οι επιχειρήσεις στα προιοντα τους