Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 339 άτομα (23 μέλη και 316 επισκέπτες)

zero27

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά αύριο πρωί μετά τις 10 στη φυλής που αξίζει να πάω; Έρχομαι από επαρχία και θα είναι η πρώτη επίσκεψη μου

firestarter21

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Πέρασα πρώτος πελάτης στην αλλαγή της βάρδιας στη skinny Φωτεινή ατο Κολωνού 27 όροφος,τη βρήκα φρέσκια κι ορεξάτη και γαμηθήκαμε καλά,αλλά δεν το σκέφτομαι να την παντρευτώ... :cheesy:
αδερφε για πες ωρες που ειναι η φωτεινη

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Το .... χάσαμε το κορμί πατριώτηηηηηη  :headbang:  :headbang:  :headbang:

Πριν λίγες μέρες είχα περάσει με την Μόνικα από το Διδύμου 22..... ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ πέρασα τέλεια.... Και χθες που πήγα για ένα 2ο τσεκάρισμα για να "κουμπώσω" ότι όντως δεν ήταν τυχαίο πως πέρασα τέλεια την πρώτη φορά..... BYE BYE!!!!! Η τσατσά μου είπε πως έφυγε για την χώρα της.... κάπου Χριστούγεννα θα επιστρέψει.... κλαιν δηλαδή........ φφφφφφφφφφφ  :think:  :think:  :think:

Πόσο μα πόσο γκαντεμιά.... την σκεφτόμουν όλη μέρα να την πάρω.... ήθελα να ανεβάσω και κριτική μετά το τσεκάρισμα για σιγουριά....

τελικά κατέληξα Ειρήνη-Μασαζ στο Μάρνης.... να ξαπλώσω να αράξω να... ξεχαστώ...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
τυπε αμπελαλε και εμενα το ονειρο μου είναι να παντρευτω ιεροδουλη. είμαι σε καλο δρομο παντως..
σε λιγο καιρο της περναω κουλουρα θα κλαιτε οταν μαθετε οτι τη βουτηξα απο την πιατσα.
και στα δικα σας  :hi:  :hi: :hi:
Αν παντρευτης χανετε η καυλα...θα την εχεις σπιτομενη θανε αραχτη θα τρωη φυστικοβουτηρο θα γινει σαν την μπιουτη και θα τρεχεις παλυ στα μπουρδελα....θαχεις διπλη επιβαρηνση ...ξανασκεψουτο!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Στο Ιάσονος 31 πέρασα πριν από λίγο με την ξανθιά γλυκιά και...ζουμερή milf Λίλη,ευχάριστη η έκπληξη η επίπλωση του σαλονιού με αξιοπρεπείς καναπέδες και πολυθρόνες,άλλη εικόνα σε σχέση με τους πάγκους ποδοσφαιριστή λες και περιμέναμε να μπούμε αλλαγή στο ματς! :cheesy:

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
21
Ξυπνησα υπερκαυλωμενος αλλα αφραγκος πειτε μου απο μεταξυ μεχρι 10€ κατι που εμφανησιακα αξιζει

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Ξυπνησα υπερκαυλωμενος αλλα αφραγκος πειτε μου απο μεταξυ μεχρι 10€ κατι που εμφανησιακα αξιζει

το χειροτερο μπαζο της φυλης ειναι το πιο μοντελο στο μεταξι . δυσκολα θα βρεις κατι

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
το χειροτερο μπαζο της φυλης ειναι το πιο μοντελο στο μεταξι . δυσκολα θα βρεις κατι
Δεν θα συμφωνήσω συναγωνιστή!Υπάρχουν αξιόλογα μουνέτα σε εμφάνιση,για υπηρεσίες και το συνολικό περιβάλλον είναι άλλη κουβέντα...

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Δεν θα συμφωνήσω συναγωνιστή!Υπάρχουν αξιόλογα μουνέτα σε εμφάνιση,για υπηρεσίες και το συνολικό περιβάλλον είναι άλλη κουβέντα...

ρε φιλε ειχα να παω χρονια στη περιοχη πηγα πριν καμια βδομαδα βραδυ αργα , γυρισα ολη την ιασωνος πραγματικα ουτε τσαμπα δεν πηδαγα καμια τωρα αν υπαρχει 1/20 ναι μπορει αλλα αντε να τη βρεις

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Τρίτη βάρδια στο Μεταξουργείο πράγματι δυσκολεύουν τα πράγματα,θέλει ψάξιμο και στις άλλες δύο.Δεν αμφισβήτησε κανείς ότι στα κεντρικά έχει περισσότερα μουνέτα,όχι όμως ότι δεν υπάρχουν και στο Μεταξουργείο...

Επισκέπτης
ρε φιλε ειχα να παω χρονια στη περιοχη πηγα πριν καμια βδομαδα βραδυ αργα , γυρισα ολη την ιασωνος πραγματικα ουτε τσαμπα δεν πηδαγα καμια τωρα αν υπαρχει 1/20 ναι μπορει αλλα αντε να τη βρεις

γιαυτο λεμε οτι το μεταξι ειναι πιστα για μεγαλολεβελιτες και δεν ειναι τοσο απλος χαρτης οπως τη φυλης που με ενα walkthrough τα χεις δει ολα , αντε αγκυρας να σκιαχτεις λιγακι αλλα αν σκιαχτεις και παλυ ειναι επειδη το λεβελ σου ειναι μικρο , παλια εγω αν δεν ελαμπε και μοσχομυριζε σα το κορμακι μου ο χωρος , απλα ομορφη κοπελα δε πλησιαζα , αν ηταν υπερμουνο εκανα μερικες εκπτωσεις του στυλ θα γαμισω εκει που εχει γαμισει αλλος , ειμουνα πργματικα να με περνεις και να με κοπανας στο καθρευτη μιας και αλλον σα και μενα δεν εχω βρει για να ταιριαξουμε κεφαλια , μια φορα με πηγαν μεταξι και στο τριτο ρδελο ηθελα απλα να τη κανω απο κει και δεν ειχε ουτε πρεζακιδες ουτε τπτ περιεργο εξω , απλα δε ξαναπατισα , περασε ο καιρος , ωριμασα σε μπουρδελιαρικα στανταρ εκανα κατι γαμισαρες που δεν εχω κανει αλλου πληρωμενα και αλαξανε τα μυαλα μου , φυλης γι;α να φχαριστιθω γαμισι η θα πρεπει να πετυχω τη καταληλη ωρα που στατοιστικα αν το παρεις σου ερχετε διπλασια τιμη μεχρι να πετυχεις αυτη την ωρα στις δυο περιοχες , η να κατσω να πουλισω γκομενιλικια στη τυπισα να παρει μπρος το μυαλο της , ξερω θα ακουστει ψωνιστικο αλλα ειναι η αληθεια μου , στο μεταξι πολλες κοβοντε τα ποδια τους που τις κοιταω απλα , στη φυλης πολλες με γουσταρουν αλλα το μοτιβο τους ειναι πολυ διαφορετικο πως να στο πω ειναι ποιο φολεμενες δλδ μπορει να μην ηταν φολες απο φυσικου τους και να βγηκε στη πορεια , πραμα που απο οσο εχω διαπιστωσει γινετε το αντιθετο στο μεταξι , δλδ φολα να γινει καλυτερη εχω πετυχει , καλη να φολεψει οχι

ειναι και το αλλο , αλλο ενα στοιχειο που δειχνει το lvl του μπουρδελιαρη , παντα ακουγα αυτα τα περι " και σαν κλεισουνε τα φωτα " , "και αν πεσει η γυναικα στο κρεβατι τι και αν ειναι ομορφη τι ασχημη τη χοντρη τη ψηλη ειναι μικρες οι διαφορες " μου φενοντουσαν τελειως ακυρα , βλεπεις ελιωνα και γω στη τσοντα και ειχα πολυ συγκεκριμενες εικονες και ερεθισματα για το τι ειναι το σεξ , σεξ για μενα πλεον δεν ειναι παω να κανω οτι ειδα και με καυλωσε και επειδη ειδα τσοντα με ενα μουναρο αυτο εχω στο μυαλο μου

κανοντας βαθεια ενδοσκπιπιση θα πω οτι στη φυλης παντα προσπαθεις για κατι βρε οτι και αν ειναι αυτο παντα προσπαθεις , στο μεταξι δε προσπαθω για τιποτα παω χαιρομε τον εαυτο μου πανω απολα την αλλη κατα δευτερο λογο και τα περναω μπουνια , και δε προσπαθω να το παιξω οτι δε τρωω φολες στο μεταξι , το μεταξι ειναι ναρκοθετημενη περιοχη , γιαυτο λεμε ... ειναι για μεγαλο lvl !!!!! θελει πολλα διαφορετικα ρανταρ/αισθητηρια οργανα να δουλευουν αρμονικα μεταξι τους , πως αλλιως να το πω ???

στα 16 και στα 17 μου που πηγενα φυλης πηγενα λιγο σα το χεσμενο αλλα πηγενα , μεταξι δε πηγαινα ουτε με παμπερς ... δε το ηξερα οτι υπαρχει το μερος αλλα και να το ηξερα δεν ειχα το στομαχι , αν ηθελα περιπετειες για μια γκομενα εκεινη την εποχη εβαζα λαρα κροφτ  :headbaning1:

Επισκέπτης
το να ειναι καλη και να φολεψει στο μεταξι παιζει , παιζει πολυ , ακυρο  ! :lheel:

Επισκέπτης
να πω και το αλλο , το μεταξι το τελυταιο καιρο βρισκετε σε μια ανακαταταξη γενικη παντος ειδους , αλαξανε πολλα ωραρια στανταρ κοριτσιων

εγω φερη πειν ειχα για καλες ωρες μεταξι ειτε πρωι ειτε βραδυ και απογευματα ηταν πικρα τις περισοτερες φορες ωρες 15,00-20,00 που εσκαγα εγω
διαφορα μαγαζια φερναν εξτρα κωλους κατα τις 9 για το μπουγιο , φετος μου εχει αλαξει η ροη , βραδυ ειναι οπως τα λετε δυσκολα τα πραματα αλλα μεσιμερι δε ξερω που να πρωτο παω μερικες φορες και ναι υπερβαλω λιγο γιατι γουσταρω μεταξι

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
21
Πηγα σημερα κατακαυλωμενος και αφραγκος στην πρωινη βαρδια

καταρχην συναγωνιστη ευχαριστω για τη λ.28 αννιτα . το ειδα το κορασιο . ξανθο fuckable αλλα ακωλο εντελως αυτο με εκανε να βγαλω το χερι απο την τσεπη που αρχικα ειχα βαλει

εφυγα πηγα κολωνου 27 ισογειο ενα ωραιο νταρντανοειδες κοριτσι αλλα η ξυνιλα στη μουρη . εφυγα
πηγα κολωνου 27 υπογειο εκει ηταν ενα ξανθο λεπτο με φουλ προγραμμα με καυλωσαν τα παπουτσια της αλλα ειχε φουλ δωματια με πακιστανους και εφυγα
πηγα κολωνου 27 οροφο εκει ηταν μια που δεν πληρωνα για να περασω.

μετα πηγα ιασωνος
στα ψηλα νουμερα στον πεζοδρομο καμια 20αρια πρεζακια να τη βαρανε μες τη μεση του δρομου.

στην ιασωνος ψηλα εκει που ειναι 3 στη σειρα ενα ισογειο με 2-3 σκαλακια ηταν ενα μελαχροινο καλο θα ελεγα για μεταξυ.
στον οροφο μια ξανθια αλλα ειχε ξυνιλα στη μουρη
στο ισογειο δεν μπηκα γιατι ακουγα φωνες απο μεσα

ακριβως απεναντι που ειναι το 2οροφο ιδρυμα δεν προλαβα να φτασω στον οροφο. στο ισογειο ηταν ενα ξανθομελλι με ανταυγειες ονομα ντιανα. βυζι πεσμενο αλλα καλο προσωπο και κορμι κοντουλα και χαμογελαστη.
περασα σε απλο προγραμμα και ηταν ενα τυπικο ξεμπουκωμα των 10ευρω.

καλα ηταν.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom