propiosalic
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 152
- Πόντοι
- 1
H Φωτεινή(Κολωνού 27) δουλεύει απο τις 9; Μετά την Αλιόνα απο Ιασωνος 46 σκέφτομαι να την επισκεφτώ. Τρελαίνομαι για milfogilf
Αν μπορείς πήγαινε σε κάποια από αυτές: 1)Ντορίνα κολ 15 δεξιά απόγευμα, Αννίτα λεωνιδίου 28 και πες μας εντυπώσειςΠριν από 1 ώρα στο Μετάξι:
- Κολωνού 23 πάνω: Έλενα. :-* Γλυκό μωράκι, το πήρα για δεύτερη συνεχόμενη φορά για να το χορτάσω. Το σημερινό μου γαμήσι αφιερώνεται στη γαμιόλα φεμινίστρια του site rigormortis.
Αν μπορείς πήγαινε σε κάποια από αυτές: 1)Ντορίνα κολ 15 δεξιά απόγευμα, Αννίτα λεωνιδίου 28 και πες μας εντυπώσεις
Κολωνου 45 όροφο? Συναγωνιστη, μηπως εννοεις κολ. 47 όροφο? By the way, σου τα πηρε ακα στο στομα, ή δεν δεχτηκε ακα τελειωτικο?Χθεσινή κατάθεση στην θεία Όλγα από κολ.45 όροφο. Ωραία πίπα άκα αλλά, δυσανασχετεί με τις μεγάλες ψωλές(το λέει με τρόπο ότι είναι μεγάλη για αυτήν) και για αυτό ψιλοκλεύει στα 4. Παρ΄όλα αυτά είναι υπομονετική γιατί ενώ χτύπησε κουδούνι και ο τσάτσος της είπε να τελειώνει έμεινε 15 λεπτά μέχρι το grand finale . Τέλος, μου είπε ότι θα σταματήσει για να γίνει μοδίστρα.... :S :S :S :S :S. Αύτα, χρόνια πολλά και καλά γαμήσια
Σωστός φίλε 47... :S :S :S δεν θέλει τελιωτικό στο στόμα και ακαπέλα κάνει με το αν θέλει η ίδιαΚολωνου 45 όροφο? Συναγωνιστη, μηπως εννοεις κολ. 47 όροφο? By the way, σου τα πηρε ακα στο στομα, ή δεν δεχτηκε ακα τελειωτικο?
Πήγαινε στην πιτσρίκα να της μάθεις τι σημαίνει sex και τι έρωτας για να μην είναι έπιπλο....Στην Ντορίνα δεν πάω γιατί ζητάει 15 ευρώ. Στην Αννίτα δεν πάω γιατί είναι η αγαπημένη πουτάνα του κολλητού μου.
Σε πάω γιατί είσαι συναισθηματικός μπουρδελιάρης! ;)Στην Ντορίνα δεν πάω γιατί ζητάει 15 ευρώ. Στην Αννίτα δεν πάω γιατί είναι η αγαπημένη πουτάνα του κολλητού μου.
Σε πάω γιατί είσαι συναισθηματικός μπουρδελιάρης! ;)
Μην του το πειςΟ κολλητός μου είναι αυτό που λες. Πάει μόνο με αυτήν και μόνο 1 φορά την εβδομάδα. Δεν θέλω να του το χαλάσω.
Του Τάσου;Στην Ντορίνα δεν πάω γιατί ζητάει 15 ευρώ. Στην Αννίτα δεν πάω γιατί είναι η αγαπημένη πουτάνα του κολλητού μου.
Μπραβο τυπε μου,ετσι ειναι ο σωστος μπουρδελιαρης!!!Ο κολλητός μου είναι αυτό που λες. Πάει μόνο με αυτήν και μόνο 1 φορά την εβδομάδα. Δεν θέλω να του το χαλάσω.