Χαίρετε,
κατά τις 19.30 μικρή τσάρκα Φυλής ,αριθμούς δεν θυμάμαι αλλά οι έμπειροι συναγωνιστές
θα καταλάβουν.
Είχα άγριες διαθέσεις και πήγα φωκαίας 17 να βρω τη Κορίνα με το στενό μουνάκι που έχει ειπωθεί.
Η κοντόχοντρη ευγενική τσατσά μου είπε πως έχει μια καινούργια που δουλεύει μόνο ένα δεκαήμερο
ότι είναι μολδαβή φίλη της βεντέτας του μαγαζιού(δεν θυμάμαι όνομα)και να περάσω σε κανά τέταρτο
γιατί ήταν κλεισμένη μισάωρο.
Βγήκα και συνέχισα φωκαίας προς Αριστοτέλους δεν με ενθουσίασε κάτι,
έστριψα φιλιππίδου που είχε ένα καλό μουνάκι την Ειρήνη που απο ότι είπε η τσατσά κάνει κ κώλο,
έφυγα και πήγα να δω Θεοδώρα, πρόκειται για γεματούλα με τατού στα κωλομέρια,έφυγα.
Σε ένα ντέλο(φιλιππίδου μάλλον ή φωκαίας?) που ανεβαίνεις σκάλες και εντός έναντι της εισόδου έχει ένα πάσο σαν μπαρ
είδα ένα ξανθούλη πρόσχαρο καλό που δεν με άφηνε να φύγω και μπήκε στη πόρτα μπρος,τσιμπώντας με,
χουφτώνοντας με στα όρθια ,είπε στον τσάτσο να φύγει μέσα για να με πάρει επί τόπου!με τα πολλά και αφού δεν ανταπόδωσα καμιά αγκαλιά, έφυγα και απο κεί
και έπιασα φυλής ανεβαίνοντας στο 65.Ήταν η Εμμανουέλα που την είχα στο πρόγραμμα απο προηγούμενη φορά, μπαλαμουτιαστήκαμε λίγο στα όρθια τη γουστάρω τη τύπισα με χίλια αλλά φλάσαρα και έφυγα.
Πήγα δίπλα απο 65 που ήταν μια γλυκούλα προστυχούλα με γυαλάκια μαύρο σκελετό,
έφυγα και πήγα στα απέναντι απο 65,
σε αυτό που ανεβαίνεις σκάλες ήταν ένα ψηλό με ωραίο κορμί με σήμα κατατεθέν τα σχιστά ματάκια της.
Δίπλα είδα το παρά Σόνια best !! η τσατσά μου είπε πως βγήκε απο πελάτη και κάνει μπάνιο,
πραγματικά επί δεκάλεπτο ακούγονταν νερά να τρέχουν,βγήκε ο πελάτης και περίμενα.
Κάποια στιγμή βγήκε ολόγυμνο το πιπίνι που κρύωνε αλλά χαμογελούσε σίγουρα όχι προσποιητά
και σίγουρα είναι ορίτζιναλ ξανθό το μουνάκι γιατί το ζέστανα λιγάκι αγκαλίτσα και παρατήρησα ξανθά ματόκλαδα βλεφαρίδες.
Ήμουνα μεταξύ αυτής ,της σχιστομάτας και της εμμανουέλας και βγήκα να σκεφτώ .
Βγαίνοντας στα 4 μέτρα ήταν ο τσάτσος της σόνιας έξω και κάπνιζε.
Τον καλησπέρησα και πιάσαμε κουβεντούλα,είναι κύριος ο τύπος και μου είπε πως βγήκε να κάνει τσιγαράκι, πως δεν δουλεύει διπλοβάρδια και μερικά άλλα προσωπικά του, κύριος.
Τον ρώτησα μου είπε είναι η σόνια μέσα δεν έχει πελάτη και πραγματικά στα περισσότερα ντέλα δεν υπήρχε ψυχή,ελάχιστος δικός μας κόσμος κυκλοφορούσε πλην των μεταναστών
και μου είπε πάμε μέσα όπου συνεχίσαμε το κους κους παρουσία της σόνιας.
Παρατηρώντας τη κοπέλα σε χαλαρή ξεκαρδιστική κουβεντούλα επιβεβαιώνω ότι είναι υπερμούναρος
και μου είχε γίνει πύραυλος παρατηρώντας όχι το σώμα της που το ξέρω,
αλλά τον λαιμό της που είναι σαν κύκνου και τα αυτάκια της μικρά στρογγυλά απο τα πιο καλοσχηματισμένα που έχω δεί.
Έδωσα το μπλε μπήκα και ήρθε,
της είπα θέλω να σε χύσω στο μουνάκι,σήμερα δεν με ενδιαφέρει η πίπα,
την ξάπλωσα της πιπίλησα το λαιμουδάκι ,τα αυτάκια ,μωρομάντηλο,της τον έδωσα λίγο στο στόμα ,καπότα και της τον κάρφωσα σε μια στάση που την είχα καταβρεί νιώθοντας το μουνάκι της στενό και ζεστό.Το τέλος ήρθε γρήγορα δεν ήθελα να παρατείνω και δεν μπορούσα όπως είμασταν σφιχταγκαλιασμένοι, μιλήσαμε κανά δίλεπτο ,βγήκε και συνεχίσαμε για λόγο τα αστεία στο χωλ.
Η τσάρκα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία ,
σόρυ που δεν θυμάμαι αριθμούς και ονόματα των κορασίδων.
Καλές πετυχημένες τσάρκες και χυσίματα σε όλους