elton tony
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 241
- Πόντοι
- 291
Το Λεωνιδου 28 πανω μετα την Αννιτα ειναι κλειστο εδω και μερες ξερει καποιος να μου πει γιατι?
Είσαι ο Σκληρός Τιμωρός τύπε.λοιπον μαγγες συνεχια στη φολα σημερα εχω Κριστινα απο κολ 27 πρωι , ωραιο μουτρακι νεανικο σωματακι απιστευτη επιδερμιδα , καλυτερη και απο της αντριαννας , φολα ολικης και ψαχνετε για τσαμπυκα πειρε ομως στη κυριολεξια τα αρχιδια μου στη σουφρα της , με ειχε απο μακρυα ολη την ωρα στο γαμισι τραγικη να κραταει κοντρα και τα λποιπα , εγω δεν ηθελα πολυ τα ειχα μαζεμενα απο τη χτεσινη αποτυχια και τη παω σιγα σιγα , εκεινη ολη την ωρα ψαχνοτανε να φαει καμια κουτουλια να γινει ενα με το μαξιλαρι αλλα της εκανα το χαζουλι , λαου λαου ομορφα ομορφα ειχε σκυλοβαρεθει , αρχιζω να νιοθω πως θα χυσω και κανω οτι χυνω , το ιδιο σιγα το ιδιο βαρετα , και εκει που κανω πως δινω το τελευταιο θραστ της ριχνω ενα ξεμουνιασμα μας ακουσανε απ εξω οταν αρχισε να προσπαθει να ξεφυγει της ριχνς ενα καρφωμα με ολη μου τη δυναμη και να συνεχιζω να πιεζω δυνατα , το μισω χυσιμο εγινε εξω μιας και η αλλη αν εμενε καρφωμενη ετσι για ενα δευτερολεπτο ακομα θα αρχιζε να πηγαινει προσ τα ματια , λιγο πονεμενη αρκετα τσαντισμενη παει να πει κατι και της κανω δυνατα ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΑΜΙΣΙ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑ ΠΟΤΕ !!! και χασκογελουσα , ελληνας δεν εισαι μου κανει ?? οχι , κουρδο κουρδο ! ραμανταν ! ξενερωσε με τη ζωη της και εβαλε μονο το βρακι και εφυγε τρτεχωντας
.............σημερα κομενες οι μαλακιες και τα τεστ ντραιβ , θελω καποια να με κανει να νιωσω ετσι
Πριν από λίγο πέρασα μαζί της κι έμεινα πάλι ευχαριστημένος,δουλεύει 12 π.μ.-12 μ.μ.ξερει κανεις ποτε δουλευει η αμα σταματησε η ολγα η ξανθια απο ιασωνος 46 σαυτο που ανεβενεις τα σκαλια
Ο συγχωρεμένος ο Sylvester ήταν Μέγας Τράβελος, από τους πρώτους διάσημους που ανατινάχτηκαν από το AIDS.σημερα κομενες οι μαλακιες και τα τεστ ντραιβ , θελω καποια να με κανει να νιωσω ετσι ...
Έναρξη λειτουργίας του νέου οίκου!
Πρωινή βάρδια,δύο κοπέλες που κάνουν (ως προς τον όγκο...) για τέσσερις
Κωνσταντίνα η εκ Αγρινίου ορμώμενη γνωστή από Παιωνίου 47.
Και Μπέλα,μελαχροινή ψιλοτοφαλίνα που τελευταία δούλευε Κωνσταντινουπόλεως 166-και αν δεν λαθεύω είναι η παλαιά Δούκισσα...
Έναρξη λειτουργίας του νέου οίκου!
Πρωινή βάρδια,δύο κοπέλες που κάνουν (ως προς τον όγκο...) για τέσσερις
Κωνσταντίνα η εκ Αγρινίου ορμώμενη γνωστή από Παιωνίου 47.
Και Μπέλα,μελαχροινή ψιλοτοφαλίνα που τελευταία δούλευε Κωνσταντινουπόλεως 166-και αν δεν λαθεύω είναι η παλαιά Δούκισσα...
Πριν από λίγες ημέρες πέρασα μαζί της για πολλοστή φορά,σχεδόν τρία χρόνια από τότε που εμφανίστηκε διατηρεί αμείωτη καύλα!Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:
- Κολωνού 30 2ος όροφος: Ήρα και Νατάσα