Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 250 άτομα (18 μέλη και 232 επισκέπτες)

elton tony

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2016
Κριτικές
11
Like
241
Πόντοι
291
Το Λεωνιδου 28 πανω μετα την Αννιτα ειναι κλειστο εδω και μερες ξερει καποιος να μου πει γιατι?

sparky7

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
4
Πόντοι
0
ξερει κανεις ποτε δουλευει η αμα σταματησε η ολγα η ξανθια απο ιασωνος 46 σαυτο που ανεβενεις τα σκαλια

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Μικρη μεσημεριανη τσαρκα σημερα απο μοντελοαλυσιδα και 65αροαλυσιδα.

διδυμου 7α: Ελενη εμφανισιακα ο αδυναμος κρικος της μοντελοαλυσιδας, η Ναταλυ εφυγε καιρος να τα μαζευει και αυτη. Για Αουρορα δεν με πολυνοιαζει μιας και δουλευει σχεδον αποκλειστικα τριτη βαρδια.
διδυμου 8α οροφος: Μαγια η  μελαχρινη  ομορφη στρογγυλομουρα με τους βυζους.
φυλης 54β ισογειο: Νανσυ ο ξανθος κοντοπουτανος δυναμιτης, και ζωγραφισμενη η απορια στο προσωπο της που εφευγα μιας και με θεωρει παντα δεδομενο. -Κανε την βολτα και ελα σε περιμενω, ακομα περιμενει.
φυλης 56: Τατιανα με την κωλαρα αν και παρατηρησα οτι το ομορφο της στηθος εχει συρρικνωθει καπως, αλλοι περναγαν στο δωματιο σε μενα μιλαγε και εριχνε αγκαλιες στο σαλονι, δεν με χαλασε  :sunglasses:. Αν δεν ειχα στο μυαλο μου το πιτσιλισμα των βυζιων της Σονιας, θα περναγα εδω. Η Τατιανα γενικα παιζει να ειναι και πολυ καλος χαρακτηρας, δεκα μηνες τωρα παντα με το χαμογελο στα χειλη, μια φορα δεν την εχω δει ξινισμενη στο σαλονι.
φυλης 66α: Νικολ η πιτσιρικα, εμφανισιακα δεν λεει και πολλα σημερα ομως μου αρεσε καπως.
φυλης 84 ισογειο: Δυο κοπελες εδω, Χριστινα η μελαχρινη κοντουλα πιπινοτσαχπινα εχει ζυμαρεψει αρκετα στο κορμι και η Αντζελινα ξανθια γυναικαρα με σωμα πιο γεματο πλεον σε σχεση με το προσφατο παρελθον.
φυλης 65β ισογειο: Αν-τόνια η καινουργια κοπελα στο δωματιο.
φυλης 65α οροφος: Σονια ο μελαχρινος μουναρομουναρος και ο στοχος της τσαρκας. Ειχα καιρο να περασω μαζι της, απο αρχες καλοκαιριου και οι υπηρεσιες της να παραμενουν σε πολυ καλο επιπεδο. -Ασε τον πουτσο και πιασε τα αρχιδια, της ειπα μου τα ρουφοεγλειψε καλα η καυλα τα αρχιδια, ειχα και μερες να χυσω γιναμε μουνι καπελο χερια, κοιλιες, βυζια και φανταζομαι αλλαγμα σεντονιων μετα το ματς  :S.

R0NiN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
360
Πόντοι
291
Σορρυ ξέχασα να ευχαριστησω χτες τους tetrafasiko και digweed που ανταποκριθηκαν στο ερωτημα μου κ γλιτωσα τα πηγαινε ελα. Thanks κ παλι

Επισκέπτης
λοιπον μαγγες συνεχια στη φολα σημερα εχω Κριστινα απο κολ 27 πρωι , ωραιο μουτρακι νεανικο σωματακι απιστευτη επιδερμιδα , καλυτερη και απο της αντριαννας , φολα ολικης και ψαχνετε για τσαμπυκα πειρε ομως στη κυριολεξια τα αρχιδια μου στη σουφρα της , με ειχε απο μακρυα ολη την ωρα στο γαμισι τραγικη να κραταει κοντρα και τα λποιπα , εγω δεν ηθελα πολυ τα ειχα μαζεμενα απο τη χτεσινη αποτυχια και τη παω σιγα σιγα , εκεινη ολη την ωρα ψαχνοτανε να φαει καμια κουτουλια να γινει ενα με το μαξιλαρι αλλα της εκανα το χαζουλι , λαου λαου ομορφα ομορφα ειχε σκυλοβαρεθει , αρχιζω να νιοθω πως θα χυσω και κανω οτι χυνω , το ιδιο σιγα το ιδιο βαρετα , και εκει που κανω πως δινω το τελευταιο θραστ της ριχνω ενα ξεμουνιασμα μας ακουσανε απ εξω οταν αρχισε να προσπαθει να ξεφυγει της ριχνς ενα καρφωμα με ολη μου τη δυναμη και να συνεχιζω να πιεζω δυνατα , το μισω χυσιμο εγινε εξω μιας και η αλλη αν εμενε καρφωμενη ετσι για ενα δευτερολεπτο ακομα θα αρχιζε να πηγαινει προσ τα ματια , λιγο πονεμενη αρκετα τσαντισμενη παει να πει κατι και της κανω δυνατα ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΑΜΙΣΙ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑ ΠΟΤΕ !!! και χασκογελουσα , ελληνας δεν εισαι μου κανει ?? οχι , κουρδο κουρδο ! ραμανταν ! ξενερωσε με τη ζωη της και εβαλε μονο το βρακι και εφυγε τρτεχωντας

howbawdat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
670
Πόντοι
291
Καταπληκτικό γλειφοκωλι στο κοτοπουλακι Ορόρα Φυλής 54 σήμερα που στρογγυλεψε και έγινε μουναρος (για τα γούστα μου)

Παίρνει άριστα στο  στήσιμο  και προτείνεται χωρίς καμια επιφύλαξη σε γλειφοκωλακιδες

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.780
Πόντοι
14.615
λοιπον μαγγες συνεχια στη φολα σημερα εχω Κριστινα απο κολ 27 πρωι , ωραιο μουτρακι νεανικο σωματακι απιστευτη επιδερμιδα , καλυτερη και απο της αντριαννας , φολα ολικης και ψαχνετε για τσαμπυκα πειρε ομως στη κυριολεξια τα αρχιδια μου στη σουφρα της , με ειχε απο μακρυα ολη την ωρα στο γαμισι τραγικη να κραταει κοντρα και τα λποιπα , εγω δεν ηθελα πολυ τα ειχα μαζεμενα απο τη χτεσινη αποτυχια και τη παω σιγα σιγα , εκεινη ολη την ωρα ψαχνοτανε να φαει καμια κουτουλια να γινει ενα με το μαξιλαρι αλλα της εκανα το χαζουλι , λαου λαου ομορφα ομορφα ειχε σκυλοβαρεθει , αρχιζω να νιοθω πως θα χυσω και κανω οτι χυνω , το ιδιο σιγα το ιδιο βαρετα , και εκει που κανω πως δινω το τελευταιο θραστ της ριχνω ενα ξεμουνιασμα μας ακουσανε απ εξω οταν αρχισε να προσπαθει να ξεφυγει της ριχνς ενα καρφωμα με ολη μου τη δυναμη και να συνεχιζω να πιεζω δυνατα , το μισω χυσιμο εγινε εξω μιας και η αλλη αν εμενε καρφωμενη ετσι για ενα δευτερολεπτο ακομα θα αρχιζε να πηγαινει προσ τα ματια , λιγο πονεμενη αρκετα τσαντισμενη παει να πει κατι και της κανω δυνατα ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΑΜΙΣΙ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑ ΠΟΤΕ !!! και χασκογελουσα , ελληνας δεν εισαι μου κανει ?? οχι , κουρδο κουρδο ! ραμανταν ! ξενερωσε με τη ζωη της και εβαλε μονο το βρακι και εφυγε τρτεχωντας
Είσαι ο Σκληρός Τιμωρός τύπε.

Επισκέπτης
σημερα κομενες οι μαλακιες και τα τεστ ντραιβ , θελω καποια να με κανει να νιωσω ετσι

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
ξερει κανεις ποτε δουλευει η αμα σταματησε η ολγα η ξανθια απο ιασωνος 46 σαυτο που ανεβενεις τα σκαλια
Πριν από λίγο πέρασα μαζί της κι έμεινα πάλι ευχαριστημένος,δουλεύει 12 π.μ.-12 μ.μ.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.780
Πόντοι
14.615
σημερα κομενες οι μαλακιες και τα τεστ ντραιβ , θελω καποια να με κανει να νιωσω ετσι ...
Ο συγχωρεμένος ο Sylvester ήταν Μέγας Τράβελος, από τους πρώτους διάσημους που ανατινάχτηκαν από το AIDS.

lakis7

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολους.

Ξερουμε μηπως ποτε δουλευει η Αλινα στο Αλκαμενους 113?

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Έναρξη λειτουργίας :priest: του νέου οίκου!

Πρωινή βάρδια,δύο κοπέλες που κάνουν (ως προς τον όγκο...) για τέσσερις  :babycry:

Κωνσταντίνα η εκ Αγρινίου ορμώμενη :woldman: γνωστή από Παιωνίου 47.
Και Μπέλα,μελαχροινή ψιλοτοφαλίνα που τελευταία δούλευε Κωνσταντινουπόλεως 166-και αν δεν λαθεύω είναι η παλαιά Δούκισσα...

Καλόχυστο να ναι...  :priest:

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.183
Πόντοι
1.960
Έναρξη λειτουργίας :priest: του νέου οίκου!
Πρωινή βάρδια,δύο κοπέλες που κάνουν (ως προς τον όγκο...) για τέσσερις  :babycry:

Κωνσταντίνα η εκ Αγρινίου ορμώμενη :woldman: γνωστή από Παιωνίου 47.
Και Μπέλα,μελαχροινή ψιλοτοφαλίνα που τελευταία δούλευε Κωνσταντινουπόλεως 166-και αν δεν λαθεύω είναι η παλαιά Δούκισσα...

Χαχαχχαχαχαχα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Κολωνού 30 1ος όροφος: Όλγα
- Κολωνού 30 2ος όροφος: Ήρα και Νατάσα

- Κολωνού 23 πάνω: Έλενα. :-* Κάποιος έγραψε πως είναι φόλα; Κάτι τέτοιο θυμάμαι. Πόσο μαλάκες είστε ρε γαμώτο; Απορώ τι στο διάολο ζητάτε από τα κορίτσια. Δεν είναι του γούστου μου γιατί είναι μελαμψή. Από εκεί και πέρα όμως μαζί μου ήταν υπέροχη και γλυκύτατη. Ξέρει να παίζει με τα ποδαράκια της και είναι γενικά δεκτική. Απλά δεν θέλει αγριάδες.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Κολωνού 30 2ος όροφος: Ήρα και Νατάσα
Πριν από λίγες ημέρες πέρασα μαζί της για πολλοστή  φορά,σχεδόν τρία χρόνια από τότε που εμφανίστηκε διατηρεί αμείωτη καύλα!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom