Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 191 άτομα (16 μέλη και 175 επισκέπτες)

tetrafasikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2016
Κριτικές
6
Like
276
Πόντοι
280
Ήθελε να πει ότι την βαθμολόγησε με 8,5 (όπου 8=αρκετά καλή, 9=πολύ καλή).

Απλά μαθηματικά χωρίς αριθμούς!

Φίλε μου ειλικρινά μην ασχολείσαι. Έχει προσωπική εμπάθεια μαζί μου. Εδώ μου έστειλε προσωπικό μήνυμα λέγοντας "την επόμενη φορά θα σε θάψω ζωντανό" όταν θα με δει ξανά στην Ιάσωνος, χωρίς καν να έχουμε ανταλλάξει το παραμικρό σχετικά. Οπότε καταλαβαίνεις και εσύ και ο καθένας..

Χαίρομαι που κατάλαβες, προφανώς, τί εννοούσα στα προηγούμενα μηνύματά μου!

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Μπερδεύεις εσκεμμένα πράγματα και καταστάσεις δίχως βέβαια να απαντάς επί της ουσίας των όσων σου γράφω.

Με τις υγείες σου λοιπόν-αν και όταν ξεμπερδέψεις στο μυαλό σου απειλές σε πμ,την Ιάσωνος,τις βαθμολογίες που βάζει άλλος αντί για εσένα και το τι σημαίνει και ποια η διαφορά του "πολύ καλή" με το απλά "με ικανοποίησε δίχως βέβαια να με εντυπωσιάσει ή να μου μείνει αξέχαστη",έχοντας την ιδιαίτερη παράμετρο των 15 ευρώ.

guccimane

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
326
Πόντοι
281
Digweed ξερεις η μαυρη μπιουτι που δουλεβει? καμια αλλη μαυρη υπαρχει φυλης η μεταξι?

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Digweed ξερεις η μαυρη μπιουτι που δουλεβει? καμια αλλη μαυρη υπαρχει φυλης η μεταξι?

Είχε να δουλέψει κάνα δυο ημέρες και χθες το απόγευμα ήταν στο Φυλής 65 ισόγειο.

Εάν δεν είναι εκεί,κάνε ένα κόπο να ρωτήσεις και σίγουρα θα σε πληροφορήσουν αν και σε ποιο από τα υπόλοιπα μαγαζιά της αλυσίδας δουλεύει.

Άλλη μαύρη σε Φυλής και Μεταξουργείο δεν μου έρχεται-πάντως η Ορόρα στο Φυλής 56 είναι beauty style από το σολάριουμ!  :grin:

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
Παιδιά, ήρεμα! Δε χρειάζεται να τσακωνόμαστε για τις πουτάνες! Εδώ μέσα είμαστε για να ενημερωνόμαστε και να βοηθάμε ο ένας τον άλλο με τις πληροφορίες και τις κριτικές μας, ώστε να αποφεύγουμε τις φόλες. Κάθε μέλος μπορεί να γράψει ότι θέλει για μια κοπέλα, και να την θάψει ή να την εκθειάσει. Από κει και πέρα, είναι στο χέρι του καθένα μας να ψάξει και να βρει κι άλλες κριτικές και γνώμες για την κοπέλα που τον ενδιαφέρει, και να αποφασίσει αν πρέπει να καταθέσει τα χρήματά του σε αυτήν ή όχι. Εγω προσωπικά ποτέ δε θα βασιστώ στην κριτική ενός μόνο ατόμου για μια κοπέλα, ο οποίος μπορεί απλά να την προμοτάρει. Αν δω όμως πολλές καλές κριτικές για αυτήν από διαφορετικά μέλη, τότε θα την προτιμήσω. Δε χρειάζεται να ανεβάζουμε τους τόνους. Εδώ είμαστε για να αλληλοβοηθούμε ο ένας τον άλλο, να κάνουμε και λίγο χαβαλέ, και να περνάμε καλά!! Εύχομαι σε όλους καλά μουνιά, στόματα και κώλους στους πούτσους μας, και να αποφεύγουμε τις φόλες!!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.936
Πόντοι
6.925
Ρε παιδιά, ΗΡΕΜΑ !
Η κοπέλα όντως έχει το πιο στενό και ρηχό μουνί
που έχω πετύχει σε μπου.
ΗΡΕΜΑ όμως , σιγά - σιγά να συνουσιάζεστε , μην αγριέψει και φύγει !
Επίσης είναι σκίννυ καβλιάρα, για όσους γουστάρουν λεπτές !
Δίνει και γλωσσόφιλα ενίοτε !
Σιγά, μη την κατσιάσετε !

Την είδα σήμερα το πρωί ... είναι όντως skinny με ωραίο όμως κωλάκι. Απλό πρόγραμμα, 69, ακα, cim ανακοινώθηκε

tetrafasikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2016
Κριτικές
6
Like
276
Πόντοι
280
Παιδιά, ήρεμα! Δε χρειάζεται να τσακωνόμαστε για τις πουτάνες! Εδώ μέσα είμαστε για να ενημερωνόμαστε και να βοηθάμε ο ένας τον άλλο με τις πληροφορίες και τις κριτικές μας, ώστε να αποφεύγουμε τις φόλες. Κάθε μέλος μπορεί να γράψει ότι θέλει για μια κοπέλα, και να την θάψει ή να την εκθειάσει. Από κει και πέρα, είναι στο χέρι του καθένα μας να ψάξει και να βρει κι άλλες κριτικές και γνώμες για την κοπέλα που τον ενδιαφέρει, και να αποφασίσει αν πρέπει να καταθέσει τα χρήματά του σε αυτήν ή όχι. Εγω προσωπικά ποτέ δε θα βασιστώ στην κριτική ενός μόνο ατόμου για μια κοπέλα, ο οποίος μπορεί απλά να την προμοτάρει. Αν δω όμως πολλές καλές κριτικές για αυτήν από διαφορετικά μέλη, τότε θα την προτιμήσω. Δε χρειάζεται να ανεβάζουμε τους τόνους. Εδώ είμαστε για να αλληλοβοηθούμε ο ένας τον άλλο, να κάνουμε και λίγο χαβαλέ, και να περνάμε καλά!! Εύχομαι σε όλους καλά μουνιά, στόματα και κώλους στους πούτσους μας, και να αποφεύγουμε τις φόλες!!

Εξαιρετική τοποθέτηση, φίλε μου. Συμφωνώ σε υπερθετικό βαθμό!

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πριν λίγο σε Φωκαίας και Φυλής...

Φωκαίας 9 δεξιά:
Κατερίνα,η ψηλή μελαχροινή πιτσιρίκα.
Με όμορφο πρόσωπο και με κορμάρα η μικρή.

Φωκαίας 17 ισόγειο:
Φελίσια,η μελαχροινή κοπέλα με τα σκιστά μάτια.
Συμπαθητική,με καλό σώμα-όχι εντελώς στεγνό.
Με απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 17 όροφος:
Κορίνα,η καστανή μικρούλα.
Κοριτσίστικο προσωπάκι και πολύ αδύνατη.
Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο σώμα και 69-αρκετές φορές ανακοινώνεται μόνο ελεύθερο στοματικό.

Φωκαίας 19:
Άννα,η γνωστή καστανόξανθη ζουμερή-ιδίως στον κώλο.
Με γλυκό πρόσωπο,όχι άσχημη εμφανισιακά.Με πρωκτικό.

Φωκαίας 25 όροφος:
Βίκυ,η καστανή νταρντανοπιτσιρίκα.
Χοντρούλα και ψιλοατσούμπαλη πλέον.Με πρωκτικό.

Φωκαίας 25 ισόγειο:
Τζανίνα,η ξανθιά μπάνικη κοπέλα-με όμορφο πρόσωπο και με ωραίο,σχετικά αδύνατο,κορμί.
Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο σώμα.

Επίσης στη Φυλής...

Φυλής 54 ισόγειο:
Νάνσυ,η θηλυκή καστανόξανθη μικρή.
Παιχνιδιάρικη φάτσα και καλό σώμα με καμπύλες-με χαρακτηριστικό χαμηλό αλλά ωραίο κώλο.

Φυλής 56:
Τατιάνα,ξανθιά,συμπαθητική (όταν είναι φτιαγμένη) και με καλό κορμί-αν και έχει κάνει κοιλίτσα.
Ωραίος κώλος και αυτή.

Το Φυλής 54 όροφος ήταν κλειστός.

Φυλής 66 δεξιά:
Νικόλ,η κοντή καστανή πιτσιρίκα με το όμορφο προσωπάκι.
Όχι κακή στο σώμα με λίγα τοπικά πιασίματα.

Φυλής 66 αριστερά:
Άντζελα,η παλαιά μιλφ-μελαχροινή και με αρκετά καλό αδύνατο σώμα.
Με πρωκτικό.

Φυλής 84 ισόγειο:
Χριστίνα,μελαχροινό ξανά το κοντοπούτανο πιπινάκι.
Με γλυκό κοριτσίστικο πρόσωπο και με ωραίο σωματάκι-με στητό στήθος.
Με ελεύθερο στοματικό πλέον στο μενού της.

Φυλής 84 όροφος:
Μαριάννα,η όμορφη ξανθιά κοπέλα με το μοντελέ κορμί.

Φυλής 65 όροφος:
Κλασσικά η Σόνια η γνωστή μελαχροινή κοπέλα με το ωραίο σώμα-αψεγάδιαστος κώλος.
Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65 ισόγειο:
Αντωνία/Τόνια,μελαχροινή πιτσιρίκα,λευκόσαρκη.
Συμπαθητική στο πρόσωπο,ψιλοζουμερή στο κορμί.
Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό σε σώμα και στόμα.

Φυλής 86 όροφος:
Νίκη,η ξανθιά ασπρουλιάρα με το μέτριο πρόσωπο-αρκετά αδύνατη.
Ανακοινώνεται φουλ πρόγραμμα.

Φυλής 86 ισόγειο:
Χριστίνα,η ξανθιά κοντή μικρούλα.
Με νόστιμο κοριτσίστικο προσωπάκι και ωραίο ελαφρώς ζουμερό κορμί.
Ανακοινώθηκε μόνο ελεύθερο στοματικό-χθες το απόγευμα είχε και τελειωτικό στο σώμα.

Και στη Διδύμου:

Διδύμου 7 αριστερά,ήταν η Έλενα η καστανόξανθη ζουμερή βυζοπιτσιρίκα και Διδύμου 8 όροφος,ήταν η Μάγια,η ψηλή μελαχροινή θηλυκή σκιστομάτα με το γεμάτο στήθος.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Καλλέργη 33: Άννα, ατσούμπαλη και άχαρη. Η νεαρή Αντριάνα που πήρα προχθές "δουλεύει νύχτα".
- Κολωνού 32 υπόγειο: "Αμαλία" είπε η τσατσά. Φαντάστηκα ποια θα είναι και δεν έκατσα να τη δω.

- Κολωνού 32 ισόγειο: Άνκα από Ιάσωνος 37 - επιστροφή. Την είχα πάρει καναδύο φορές παλιότερα και μου είχε σπάσει τα νεύρα. Τη μία μάλιστα είχα πληρώσει 2 φορές για να τελειώσω. Δεν αντέχει βαθιές διεισδύσεις και όταν η πούτσα πιάνει πάτο κυριολεκτικά τρομοκρατείται, τραβιέται και σου λέει "finish". Σήμερα μπήκα στο δωμάτιο απόλυτα συγκεντρωμένος έχοντας καταλάβει το πρόβλημά της, της φέρθηκα πολύ γλυκά και τη γάμησα ιεραποστολικά με το ένα της πόδι πάνω στον ώμο μου προσέχοντας να μη της το βάζω όλο μέσα. Και πέρασα πολύ ωραία. Ήταν πολύ καλό κορίτσι σήμερα η Άνκα - απλά έχει και αυτή το κουμπί της.  :sunglasses:

Το σημερινό μου γαμήσι αφιερώνεται σε όλα τα μουνάκια που με ψηφίζουν αυτή τη στιγμή για Μίστερ Μαλάκα.  :-*

R0NiN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
360
Πόντοι
291
Ξερει κάποιος αν η Βερόνικα δουλευει σήμερα φυλής 86 όροφο;

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Φυλής 66 δεξιά:
Νικόλ,η κοντή καστανή πιτσιρίκα με το όμορφο προσωπάκι.
Όχι κακή στο σώμα με λίγα τοπικά πιασίματα.

Έχει κάνει αποτρίχωση αυτή ή είναι όπως ήταν αρκούδα;Κρίμα δηλαδή διότι είναι ωραία κοπέλα.Αλλά πολύ τρίχα...

Η αλυσίδα έχει επεκταθεί και στο Διδύμου 8;

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Έχει κάνει αποτρίχωση αυτή ή είναι όπως ήταν αρκούδα;Κρίμα δηλαδή διότι είναι ωραία κοπέλα.Αλλά πολύ τρίχα...

Η αλυσίδα έχει επεκταθεί και στο Διδύμου 8;

Έχει μειωθεί η τρίχα αισθητά!  :grin:

Ναι,η αλυσίδα εκτός από το Χωματιανού 11 ισόγειο πήρε και το Διδύμου 8 όροφος.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Στη Φυλής τώρα στη δεύτερη βάρδια

Φυλ.86 ισόγειο:
Χριστίνα η μικρή ξανθιά και Μάγια,το μελαχροινό ξεκωλοειδές

Φυλ.86 όροφος:
Άννυ,η καστανόξανθη με το ωραίο σώμα.

Φυλ.84 όροφος:
Μαριάννα,η ξανθιά αδύνατη όμορφη πιτσιρίκα.

Φυλ.84 ισόγειο:
Σόνια,η γνωστή μελαχροινή.

Φυλ.65 ισόγειο:
Αντωνία,η μελαχροινή ζουμερή.

Φυλ.65 όροφος:
Χριστίνα,το μελαχροινό πιπίνι και Ελένη,η αδύνατη σκιστομάτα πιτσιρίκα.

Επισκέπτης
λοιπον ρε μαγγες , μαλακα να παει να δοκιμασει τι λιντα δε ψαχνατε που καθετε και διαφιμιζει οτι πινει μπαφους στο κωλο της ? , ε το βρηκατε , ρωτατε αν κανει προκατ , η απαντηση ειναι ΝΑΙ κανει , δινει χειραψια εκει το σκεφτικα να γλιτωσω τα 15 μου ευρο αλλα ειπα οχι να κατσω να δω τι αλλο εχει το μενου , χωρις πλακα μου εδωσε το χερι της χερετιθηκαμε σαν να μου εδιχνε το οικιμα να το αγορασω και μου ζητισε να βγαλω το σωβρακο ... ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΟΛΑ ΤΗς μου πειρε πιπα αλλα παιζει το κεφαλι να μη το ακουμπισε πραγματικα μαγγες ειχα καυλωσει με την απορια , πως το κανει αυτο ?? τη νιωθεις στο κορμο αλλα το κεφαλι μοιαζει να ειναι εξω απο το στομα και το εφτανε βαθεια σχετικα εκει που αναγκαστικα θα επρεπε να βρει γλωσσα το κεφαλι μου δεν ακουμπαγε τπτ πραγματικα οποιος εχει 15 εθρο για πεταμα να παει να δει πως γινετε η αυθεντικη αεροπιπα οχι οι μαλακιες που ρουφανε κατι γατακια μιλαμε για την αυθεντικη αεροπιπα τωρα που το σκεφτομε με κλεψανε ρε μαγγες , κολωνου 11 ισογειο μου φαγαν 15 ευρο  :vomit:, στο καουγκερλ πηγε να το σωσει το θεμα αλλα οταν καυλωσα και αρχιζα να δινω μου ξεκινισε κατι χαζα κατι παπαριες τη παρατισα και εφυγα , να μου δινει 20 ευρο και σουβλακι για το δρομο αλλη φορα ουτε χειραψια δε την αφινω να μου κανει ...

αυτη η αλυσιδα οσο παει και φολευει

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πριν λίγο στην Ιάσωνος...

Ιάσ.46 αριστερά:
Δήμητρα,η ξανθιά κοντή χοντρή κοιλαρού.Με πρωκτικό.

Ιάσ.46 δεξιά:
Αντριάννα.Μελαχροινή ψηλή ατσούμπαλη με γεμάτο στήθος.
Με πρωκτικό.
Η γνωστή γυρολόγος που τελευταία δούλευε Φωκαίας 27 και Αλκιβιάδου 16.

Ιάσ.46 όροφος:
Νατάσα,η ξανθιά κοντή μιλφ με ωραία πιασιματάκια-ασπρουλιάρα συμπαθητική φάτσα.
Αντριάννα,μελαχροινό κοντό ζουμερό κορίτσι με γλυκό πρόσωπο.

Το Ιάσωνος 44 δεξιά ήταν κλειστό.

Ιάσ.44 αριστερά:
Μαρία,η μελαχροινή πολύ λεπτή με την χαρακτηριστική μυτόγκα.
Η γνωστή από Φωκαίας 9 αριστερά.

Ιάσ.37 ισόγειο:
Οι δύο μπάνικες πιπινομουνίτσες.
Νικόλ,καστανή όμορφη με ωραίο κορμί.
Ελένη,μελαχροινό ωραίο σκιστομάτικο και πολύ αδύνατο.

Ιάσ.37 όροφος:
Συλβάννα,το μελαχροινό αδύνατο κοντοπούτανο.Ομορφούλικο.
Παλαιά γυρολόγος-επέστρεψε.

Ιάσ.31 υπόγειο:
Μαρία,η ξανθιά ψηλή Ρωσίδα μιλφ με θηλυκό πρόσωπο.Κορμί ζουμερό με γεμάτο στήθος.

Ιάσ.31 νέο:
Λώρη,μελαχροινή χοντρούλα με γλυκό πρόσωπο.

Το χόστελ ήταν κλειστό.

Ιάσ.30 υπόγειο:
Μπόνα,το Αλβανικό μιλφοαγριοκάτσικο.
Κλασσικά με πρωκτικό.

Ιάσ.30 όροφος:
Αλίνα,η ξανθιά χοντρή ατσούμπαλη-ψιλοάσχημη γενικά.

Ιάσ.27α:
Ρίτα.Μελαχροινή κοντή πιτσιρίκα.
Γλυκιά στο πρόσωπο με πιασιματάκια στο σώμα.
Με πρωκτικό.
Τις νύχτες δουλεύει στο Ιάσωνος 37 όροφος.

Ιάσ.19 ισόγειο:
Ντιάνα,το όμορφο κοντοπούτανο με νόστιμο πρόσωπο,ωραίο σώμα με καλό κωλαράκι.

Το Ιάσωνος 19 όροφος ήταν κλειστό.

Ιάσ.20 αριστερά:
Ντενίσα,η μπάνικη μελαχροινή πιτσιρίκα με το ωραίο σωματάκι-με μαύρα πορνοσταρικά δικτυωτά εσώρουχα σήμερα.

Ιάσ.20 όροφος:
Ντιάνα και Βιβή και μόνο για Έλληνες το μαγαζί.
Καστανόξανθη σχετικά αδύνατη πονηρόφατσα η μία,μελαχροινή κοντή νόστιμη μικρή η άλλη.

Ιάσ.20 δεξιά:
Έλενα,η μελαχροινή νταρντάνα,με ψιλοατσούμπαλο σώμα.
Τζωρτζιάννα,το κοντό καστανό με το ωραίο αδύνατο σώμα-προκλητικό μικροσκοπικό κωλαράκι.

Ιάσ.10:
Στο ισόγειο,η Νίκη,η μελαχροινή αδύνατη πιτσιρίκα ενώ έμπαινε μια μελαχροινή νταρντανοπούλα.
Στον όροφο,η μικροσκοπική μελαχροινή Σόνια,πρώην Βαλέρια.

Ιάσ.1γ:
Χριστίνα,μελαχροινή πλέον η γεματούλα κοπέλα με το γλυκό πρόσωπο.

Ιάσ.1β:
Δεξιά,η Κορίνα,η καστανή γλυκοπρόσωπη χοντρούλα με τους γεμάτους βύζους.
Αριστερά,κλειστά.

Ιάσ.1α:
Αλεξάνδρα,το κοκκινομάλλικο βουνό και Ειρήνη,η κοντή καστανόξανθη με τα ωραία πιασιματάκια.

Ιάσ.2 όροφος:
Ελένη,η ξανθιά μιλφονταρντάνα-με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό.

Ιάσ.2 ισόγειο:
Ελένη,ξανθιά μιλφ,λευκόσαρκη,με πιασίματα-η γνωστή από Κολωνού 48.
Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό.

***Για τους ενδιαφερόμενους,στο Κολωνού 27 όροφος,η Φωτεινή η αδύνατη μιλφογκιλφ επέστρεψε και είναι νυχτερινή.

Επισκέπτης
τυπε ζηλεψες τους αλλους του μαραθωνιου σημερα ?

Επισκέπτης
Ιάσ.37 ισόγειο:
Οι δύο μπάνικες πιπινομουνίτσες.
Νικόλ,καστανή όμορφη με ωραίο κορμί.
Ελένη,μελαχροινό ωραίο σκιστομάτικο και πολύ αδύνατο.

τι ετσι ελενη ?? καινουρια στο μαγαζι η παλιοτερη ?

και κατι αλλο , το χοστελ γιατι το λενε χοστελ ??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom