Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 216 άτομα (14 μέλη και 202 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Ναυαρχε μου, τις έχουμε ανάγκη αυτές τις ιστορικές αναδρομές.
Περιμένουμε και περισσότερες αν μπορείς.  :headbaning2:
........

........... περίπου Μαίος  2015 με Φεβρουάριο 2016 όσω περίπου διαρκούσε & ή έγκυμονούσα κατασταση τής πριιγκιππισας , μαζευομμασταν τά απογευματα μετά τίς 5 σέ γνωστό καφε στό σταθμό λαρισης, μέ γνωστή παρέα τών κοριτσιων άπό τά πέριξ.........
Αυτό τό άπαλό της ΑΡΩΜΑ , εύωδίαζε τά πάντα στό περασμά του..... τή  Στελλίτσα τήν εθυτραφούλα τήν ράστα τήν θυμάσαι ?? έγκυμονούσα κι αύτή !!

Fantomass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2016
Like
78
Πόντοι
6
........

........... περίπου Μαίος  2015 με Φεβρουάριο 2016 όσω περίπου διαρκούσε & ή έγκυμονούσα κατασταση τής πριιγκιππισας , μαζευομμασταν τά απογευματα μετά τίς 5 σέ γνωστό καφε στό σταθμό λαρισης, μέ γνωστή παρέα τών κοριτσιων άπό τά πέριξ.........
Αυτό τό άπαλό της ΑΡΩΜΑ , εύωδίαζε τά πάντα στό περασμά του..... τή  Στελλίτσα τήν εθυτραφούλα τήν ράστα τήν θυμάσαι ?? έγκυμονούσα κι αύτή !!
Ναυαρχε μου αυτά ακριβώς γουστάρω.
Τα σέβη μου και την καλημέρα μου, επίσης.  :hi:

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
Καλημέρα.. Αν κάποιος πορνορεπορτερ κατέβει τώρα πρωί φυλής ας κάνει το κόπο αν μπορεί να τσεκάρει στο 69κατω αν επέστρεψε η Τζούλια-τζουλιανα.. Προχθές που κατέβηκα δεν τη βρήκα.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Φωκαίας 17Α η Φελίτσια, όμορφο σώμα, μελαχρινή με μακρυά μαλλιά, νορμάλ προγκράμ.
Φωκαίας 17Β η Ροξάννη, όμορφη μελαχρινή με ωραία παπούτσια και μια μικρή στυλιάρι πρώτη μέρα στη δουλειά, ντροπαλή. Ελε΄'υθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα
Φυλής 71Β η μικροσκοπική Καίτη με κώλο

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Πριν από λίγο πήρα στο Ιάσονος 19 πάνω την ξανθιά μελαμψή,ζουμερή και χαμογελαστή Καρίνα που μέχρι πρόσφατα δούλευε στο Κολωνού 15.Τη βρήκα καλύτερη απ'όσο περίμενα,κεφάτη και υπομονετική,γούσταρε γλείψιμο και μετά το γαμήσι η ίδια μου πρότεινε τελείωμα στα βυζιά της!Γλωσσόφιλα δεν επιδίωξα αλλά δεν φάνηκε να τα δίνει εύκολα,παρόλα αυτά έφυγα ευχαριστημένος.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καταδρομικη μολης τωρα λιγη κινηση στα στενα πηγα με σανταρ μου αγιου πετρου περασα τελεια ,καληνερα τυποι μου!!! :heavymetalbig:

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
48
Πόντοι
6
μαγκες ερωτηση κουιζ.

ποια πουτανα σας θυμιζει το ωραιο ξανθο κοντοπουτανο που διαφημιζει τα φιλτρα νερου imperial plus?

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Φιλε πορνορεπορτερ απο Αλκιβιαδου, Κων/πολεως, Χωματιανου κλπ. δεν περνας ποτε;

Είναι της κεντρικής αγοράς ο Ντιγκυ.
Σημαντικό είναι τα περιφερειακά να είχαν κι αυτά ενημερωτές, αλλά δεν έχουν.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Να υποθέσω ότι Κωνσταντινουπόλεως,Ιωαννίνων και Μαραθώνος θεωρούνται και αυτά κεντρικά,έτσι;

Επίσης...

Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά:
Άννα,μελαχροινή κοντή μιλφ με σπασμένο πρόσωπο.
Σχετικά αδύνατη-μέτρια εμφανισιακά.
Η γνωστή Άννα από Φωκαίας 9 αριστερά τα πρωινά (στα τελευταία της) και παλιότερα Φωκαίας 19 και Φυλής 69 ισόγειο.
Με φουλ πρόγραμμα.

Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά:
Γιάννα,ένα ξανθό περουκοειδές μιλφογκίλφ με όχι κακό,ζουμερό κορμί που μέχρι πρόσφατα δούλευε Διδύμου 16.
Και Άννα,η ξανθιά μιλφ που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της από το λίπος.
Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο σώμα και οι δυο.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο:
Ζωή,μια κοντή σκουρόδερμη ξανθιά μιλφ με πιασίματα-ψιλοάσχημομούρα που βγήκε με κανονικά ρούχα.
Ξεκίνησε από απλό πρόγραμμα και όσο προχωρούσα προς την πόρτα το φουλάριζε!!!

Στο Ιωαννίνων 5,έμπαινε η Ίρις,η καστανή ζουμερή μιλφ.

Μαραθώνος 59 δεξιά:
Γιούλια,η σχετικά ψηλή μελαχροινή κοπέλα με το μαλλί Κλεοπάτρας.
Συμπαθητική αλλά εντελώς ατσούμπαλη πλέον-από μοντελέ που ήταν όταν είχε πρωτοεμφανιστεί.
Βγήκε και παρουσιάστηκε μόνη της,ολόγυμνη.
Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο σώμα.

Αχιλλέως 49 και Μαραθώνος:
Ντιάνα,η ξανθιά λευκόσαρκη γλυκιά κοπέλα.
Γουρουνίτσα πλέον και αυτή αλλά χαριτωμένη.
Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό σε σώμα και στόμα.

Το Μαραθώνος 59 αριστερά ήταν κλειστό.

prosoxi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
την Μαριαννα Βεργας 6 την εχει δει κανεις προσφατα εκει; υπαρχει καμια του ίδιου στυλ στο 20ερω

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Χθες και προχθές η Μαριάννα ήταν πρωινή στο Βέργας 6 ισόγειο.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Ιάσωνος 20 δεξιά: Ντιάνα. Έχω μια μικρή διαφωνία με τον αγαπητό Digweed καθώς εγώ δεν τη θεωρώ εκφυλόφατσα αλλά περισσότερο προς το γλυκιά. Επίσης είναι πολύ επικοινωνιακή, ζεστή και σέξι κοπέλα!

Το σημερινό μου γαμήσι είναι αφιερωμένο σε όλα τα αγάμητα μουνιά που θα με ψηφίσουν και φέτος για Μίστερ Μαλάκα.  :-*

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
........

........... περίπου Μαίος  2015 με Φεβρουάριο 2016 όσω περίπου διαρκούσε & ή έγκυμονούσα κατασταση τής πριιγκιππισας , μαζευομμασταν τά απογευματα μετά τίς 5 σέ γνωστό καφε στό σταθμό λαρισης, μέ γνωστή παρέα τών κοριτσιων άπό τά πέριξ.........
Αυτό τό άπαλό της ΑΡΩΜΑ , εύωδίαζε τά πάντα στό περασμά του..... τή  Στελλίτσα τήν εθυτραφούλα τήν ράστα τήν θυμάσαι ?? έγκυμονούσα κι αύτή !!

παει γκαστρωθηκαν ολες τους ! απο αντρες με λεφτα αισθηματα !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Ρε Μιμίκο εκτός απ'το να πηγαίνεις στις κοπέλες των μπουρδέλων με ένα μπουκάλι μπιμπερό και να τους ζητάς να κάνεις το μωρό τους και να σου στουμπώνουν το στόμα  :babycry: γιατί δεν γράφεις με τον κανονικό σου λογαριασμό;

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
58
Like
11.602
Πόντοι
18.036
Κύριοι καλησπερα.
Απο την απογευματινή βάρδια νωριτερα στην οδό Κολωνου (μεταξύ 17:20- 17:45):

-32Α ισόγειο: η Νίκη (αδύνατη κοπελα)

-32Γ υπόγειο: η Μπέλλα

-32Β όροφος: η Νίκη. Η υπηρεσία μου ανέφερε οτι ειναι νεα η κοπελα στο μαγαζί. Εμφανίςιακά ειναι ψηλή, τσουπωτη με όμορφο πρόσωπο.

-30 /1ος όροφος: δυο κοπέλες εδώ. Η Ροξανα η χοντρή & η Αλίνα (κανονικο προςωπο).

-30/ 2ος όροφος: δυο κοπέλες κι εδώ. Η ξανθια Λίκα & η Μονικα.

-30 ισόγειο (διπλανό μαγαζί): επιςης 2 κοπέλες. Η χοντρή Μαρίνα & η Σοφία (αυτή εμφανίσιμη κ κανονικο σώμα). Εδώ ανακοινώθηκε κι ελεύθερο στοματικό.

-27Α ισόγειο: κλειστό

-27Γ υπόγειο: η Αννα. Πρόκειται για ξανθια αδύνατη κοπελα με τατουαζ κατα μήκος του δεξιού ποδός. Προσφέρει και πρωκτικο.

-27Β όροφος: η Σοφία (ξανθια νταρντανα milf)

-23: η Ελενα (χοντρή, αδιάφορο προςωπο)
:hi:

chrisnmm96

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
690
Πόντοι
80
Μια Ελενα ξανθια νταρντανα με φουλ προγραμμα που δουλευε φυλης 65 ισογειο απογευματινη βαρδια πριν το καλοκαιρι δουλευει σε καποιο αλλο μαγαζι?

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.169
Πόντοι
1.936
....στοχευμένη κατάθεση στη Καιτουλα στο Πιπίνου 118.Καλες υπηρεσίες χωρίς αίσθηση ξεπετας.Ισως λόγου μικρού φόρτου εργασίας ή πεινας καθ'οτι στο παρελθόν σαν να βιαζοτανε.Ο μπουρδέλιαρης δεν ξεχνα και τιμωρει με αποχη.Περιοριστηκα σε 69 με τελειωτικό στο στοματακι της.Μαζι της η Νικόλ με εξτενσιον στα μαλλιά της και ίσως λιγάκι παραπάνω κιλα.Εχει αρχίσει να κάνει κοιλίτσα....ή κονομησε αρκετά ή βρίσκει παρηγοριά στην πιοκα

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Κύριοι καλησπερα.
Απο την απογευματινή βάρδια νωριτερα στην οδό Κολωνου (μεταξύ 17:20- 17:45)

:hi:

Φίλε Βοργία,έχεις δημιουργήσει το πληρέστερο νήμα για πορνοστάρ,τη Nikolette Shea:  :orchestra:

και εκτός αυτού,άψογη και η ενημέρωσή σου από το Μεταξουργείο.

Τα σέβη μου!  :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom