assos mpastouni chania
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 181
- Πόντοι
- 1
Ριξτε ρε μαγγες ενα ψηφο ασσος μπαστουνι
Ευχαριστω
Ευχαριστω
Δυο νέοι οικοι ανοχης ετοιμαζονται για να ανοιξουν μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου.
Και τα 2 ειναι ανακαινισμένα νεοκλασικά κτιρια
Αγκυρας 9 (πρώτη φώτο)
και
Βέργας 7 (2η φώτο αντίστοιχα)
Ναι,σε αυτό αναφέρομαι και έχεις δίκιο,ως προς τις ημέρες λειτουργίας του,δεν είναι από τα πολύ "προγραμματισμένα" σπίτια.
Απογευματινή Διδύμου 18 υπόγειο ήταν η Ντιάνα που λες η Αλβανέζα από Αλκιβιάδου 16Β και Τροφωνίου 11 ισόγειο μαζί με την Ελένη.Επισκέφθηκε μήπως κάποιος συναγωνιστής το Διδύμου 18 υπόγειο τώρα απόγευμα?..για το ποιά κοπέλα δουλεύει....βασικά ρωτάω για τη κακάσχημη Ντιάνα...με την υπέροχη όμως κωλάρα..που δούλευε πρωί σήμερα..είμαι ένας από τους πορνοήρωες...
Επέστρεψε η Όλια απο Διδυμου 27 και Έλλης 3. Σε φουλ πρόγραμμα. Πολύ καλή και αυτή μέσα στο δωμάτιο. Σήμερα απόγευμα δούλευε Διδυμου 27 μαζί με την Άντζελα και την Μαρία.
και Διδ 8 επάνω και παλιά Λέλας 35,με ουρες αναμονης -παλιες δοξες που περασαν ανεπιστρεπτί..Διδύμου 16 Κρίστυ από Αλκαμένους 117 παλαιότερα
Μόνο εκεί, όποτε το θυμηθεί.Κρίμα...θέλω πολύ να πάω με την Τζώρτζια αλλά δεν το χω ξαναπετύχει ποτέ ανοιχτό....Δουλεύει πουθενά αλλού?
Μόνο εκεί, όποτε το θυμηθεί.
Ρώτησα ξανά ρώτησα και απάντηση δεν πήρα αν υπάρχει κανένα πιπίνι με πρωκτικό τίμιο χωρίς μα και μου
Ευχαριστώ φίλεη ειρηνη στο φωκαιας 9 απογευματινη αλλα την περιοδο αυτη νομιζω λειπει διακοπες.δε μου ρχεται καποια αλλη για τιμιο πρωκτικο χωρις μα και μου