Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 241 άτομα (18 μέλη και 223 επισκέπτες)

StathiS 30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Κριτικές
6
Like
196
Πόντοι
280
Αργά το βράδυ στη Φυλής λίγα ήταν τα κομμάτια που μου άρεσαν όπως η Μόνικα στο 65,η Κλαούντια χαμηλά στη Φωκαίας,η Μπιάνκα μια ωραία ξανθιά στη Φωκαίας 17 αλλά και η Σάρα στη Φιλιππίδου,στο διπλανό την περίφημη Λίζα δυστυχώς δεν την είδα μια και μάλλον την είχε κοπανήσει.
Η Μπιάνκα είχε κόσμο για τη Σάρα θυμόμουν ότι δεν έχουν γραφτεί και πολύ καλά  οπότε έφυγα άπραγος!

Για να είμαι και εγώ ακριβής,όταν πέρασα χθες και το ισόγειο στη Φιλιππίδου ήταν κλειστό,η ώρα ήταν το αργότερο 3:30.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.692
Πόντοι
10.686
Φαίνεται πως κάποιες δουλεύουν σαν τους ανυπόμονους ψαράδες,βγαίνουν για κανά δυο ώρες κι άμα δεν πιάσουν τίποτα γυρίζουν στο κρεβατάκι τους...  :cheesy:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Τη Γιασμίν τη πρώτη φορά που την είδα μου άρεσε.Αλλά μου την έσπασε η τσατσά που τη φώναξε 2 φορές.Όσο και αν ήταν μέσα περιμέναμε,δε θα φεύγαμε.Κι εμείς θέλουμε χρόνο όπως αυτός που ήταν στο δωμάτιο.Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι κακό κάνουν στο "μαγαζί" τους;

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.692
Πόντοι
10.686
Αυτό ακριβώς συνήθως προσπαθώ να ελέγχω πριν αποφασίσω να δοκιμάσω κάποια καινούργια κοπέλα,τον χρόνο και τον τρόπο που χτυπάνε την πόρτα.Δυστυχώς οι περισσότερες τσατσάδες είναι επιεικώς καθυστερημένες... >:(

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Τύποι, όταν μια τανα την κόβετε μέσα στο πρώτο λεπτό στο δωμάτιο ότι είναι φόλα, να τη στέλνετε και να ζητάτε τα λεφτά σας πίσω! Δε βγαίνουν έτσι εύκολα τα 20ρικα σήμερα. Το λέω μπας και το ακούσω κι εγώ...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Τύποι, όταν μια τανα την κόβετε μέσα στο πρώτο λεπτό στο δωμάτιο ότι είναι φόλα, να τη στέλνετε και να ζητάτε τα λεφτά σας πίσω! Δε βγαίνουν έτσι εύκολα τα 20ρικα σήμερα. Το λέω μπας και το ακούσω κι εγώ...

Από τη στιγμή που θα σου περάσει την καπότα στην ψωλή,δεν υπάρχει επιστροφή (χρημάτων).Και τα μπουρδέλα δεν είναι μέρη για φασαρίες.Απλώς το κράζουμε εδώ το μπουρδέλο και δεν πατάει ξανά κανείς.Και μη νομίζεις πολλοί κοιτάζουν τη σελίδα και τις κριτικές.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
απο το σαλονι φαινεται η  φολα  και πονηρη  τσατσα  και διαβαζοντας κριτικες

• Like
Αντιδράσεις: Cik

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Στο σαλονάρισμα μπορεί να την πατήσεις.Αλλά αν είναι στο δωμάτιο,βλέπεις την τσατσά πώς συμπεριφέρεται.Αν χτυπάει πόρτα,αρχίζει "έλα κορίτσι μου" και άλλες τέτοιες μαλακίες φεύγεις,και αν σου πει γιατί "διότι βιάζεσαι πολύ" της απαντάς.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Από τη στιγμή που θα σου περάσει την καπότα στην ψωλή,δεν υπάρχει επιστροφή (χρημάτων).Και τα μπουρδέλα δεν είναι μέρη για φασαρίες.Απλώς το κράζουμε εδώ το μπουρδέλο και δεν πατάει ξανά κανείς.Και μη νομίζεις πολλοί κοιτάζουν τη σελίδα και τις κριτικές.
Συμφωνο απολυτος!και να τα βγαλεις περα με τους νταβαδες...μετα θα πλακοση η αστυνομια...και ειναι παραβαση απο τον νομο να κανεις φασαρια σε μαγαζι...!!!Μου εχει τυχη παλια με την σαντρα στο φυλης 71 Πανο μια ψιλη αλογομουρα με σιλικονες...Μαλιστα της εκανα προταση να της δοσο 10 ευρο παραπανο , και η τσατσα μου λεει οκ για περιμενε...Περιμενα κια γω στο σαλονι ηρθαν οι νταβαδες.....Κατι ειχα ψιλιαστη...Λεω μαγκες ετσι και ετσι εκηνες μουπαν να κατσο αχυστος και συν 10...και λεω κομενη εδω! την πλακοσαν στης σφαλιαρες πιστεψε με...αλλα δεν ειναι παντα ετσι..Θα μπορουσαν να μου κανουν επιθεση αν ηταν ψιχακιδες...θατρωγαν ξυλο..και μετα θα ειχα μυνηση απο αστυνομια...Μακρυα...Διαβαζουμε εδω και παμε στοχευμενα!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Οταν γραφο θατρογαν ξυλο για να μην παρεξηγηθο οκ δεν το παιζο ραμπο...αλλα κατεχο απο πολεμικα αθληματα επησης κανο χρονια ασκησης για αναπτυξη μυικης δυναμης...δεν θα αναφερθο σε τι και πως... :heavymetalbig:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Δεν είναι θέμα πολεμικών τεχνών.Αν ο άλλος σε μαχαιρώσει ή σε πυροβολήσει;Ασε,καλύτερα να χάσεις 20 ευρώ παρά τη ζωή σου ή να μεινεις ανάπηρος κλπ.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Δεν είναι θέμα πολεμικών τεχνών.Αν ο άλλος σε μαχαιρώσει ή σε πυροβολήσει;Ασε,καλύτερα να χάσεις 20 ευρώ παρά τη ζωή σου ή να μεινεις ανάπηρος κλπ.
Εχεις απολυτο δικιο...περα απο μηνυσης , μπορει και να φας μαχερια η πιστολια...ειναι η χειροτερη περιπτοση...Οσο να αφορα σε ενα σχολιο σου παραπανο οτι υπαρχουν ιεροδουλες σαν ανυπομονους ψαραδεςκτλ.,.ναι υπαρχουν γνωριζο περιπτοση που εργαζετε για λιγες ωρες την ημερα μπορει 4 με 5 αλλες φορες 3 αλλες 7 , περα απο αυτο εχει και απαιτησης  τυπου να πατε για καφε, μαλιστα χωρις να την πηδηξης...αλλα να χαλασης λεφτα σε φαει ρουχα κτλ....και απο δαυτες μακρυα...δεν θα αναφερο ονομα γιατι απαγορευτε εδω στο φορουμ

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
.Οσο να αφορα σε ενα σχολιο σου παραπανο οτι υπαρχουν ιεροδουλες σαν ανυπομονους ψαραδεςκτλ.,.ναι υπαρχουν γνωριζο περιπτοση που εργαζετε για λιγες ωρες την ημερα μπορει 4 με 5 αλλες φορες 3 αλλες 7 , περα απο αυτο εχει και απαιτησης  τυπου να πατε για καφε, μαλιστα χωρις να την πηδηξης...αλλα να χαλασης λεφτα σε φαει ρουχα κτλ....και απο δαυτες μακρυα...δεν θα αναφερο ονομα γιατι απαγορευτε εδω στο φορουμ

Δεν έγραψα εγώ κάτι τέτοιο

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
βεβαια  πολλες φορες ειναι και η χημεια που μπορει να εχεις με μια κορασιδα  να παιξει ρολο στην συνευρευση η να της αρεσεις εμφανισιακα και κατι αλλο αν κατι δεν σας  αρεσει δεν μπαινετε σε δωματιο αν δεν ειστε σιγουροι οτι θα περασετε καλα         

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom