ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
σωστος οξαποδω καλο γνωμικο
Χερομε που εστο και 2 ατομα μεσα και εσυ καταφερες να κατανοεισης τι γραφο...Στην περιπτοση της σονιας ολα πηγαιναν καλα...Μεχρι που μου καταγδαρε το πεος....ποναγα ολη την νυχτα και εκανα πεολουτρα με χαμομιλη για να ηρεμησο...Ξυραφι το στομα της...εδειχνε να το διασκεδαζι...Πριν μπω στο μπουρδελο ακουγα απεξο γερες σφαλιαρες απο εναν φουσκοτο συναγωνηστη...Μπορει να ειχε νευρα που την καταγαμησε και ξεσπασε στο πεος μου...Παντα εβαζε δοντι αλλα τοσο πολυ οχι...επισης την 2 φορα που την ειχα γαμηση της ειχα πει οχι δοντι....απαλα με το μορομαντιλο....Πριν αρχιση να μου τον γδερνη...με το στομα της...Αρχιζε να δεινι πονο και με το μορομαντιλο...λες και ετριβε κανα μπροθτζινο αντικιμενο με ειδικη αλοιφη για να φυγη η σκουρια απο πανο του ........Σκεψου να παει ενας προταρης...που να εχει και χαλινο../διοτι εγω δεν εχω θα του τον εσκιζε.....στανταρ! Οφειλα να το μεταφερο εδω τυποι μου!και παλυ ζητο συγνωμη απο ορισμενους εφοσον τους ειμαι τοσο δισνοητος....
καλη ειναι η βερονικα απο φυλης 86 πανω και καλη η βικυ απο φωκαιας 19 ειναι λιγο γεματουλα αλλα ειναι τιμια
Περί την 19ην
Τροφωνίου 13κάτω
α) Ειρήνη, μεγαλοκοπέλα, μελαχρινή. Αν την έχει γαμήσει κατνας συναγωνιστής, ας πει
...Όταν γαμάς πουτάνα είναι σα να αντιγράφεις σε διαγώνισμα στο σχολείο.
Δεν ξέρεις το μάθημα, αλλά το περνάς. Δεν ξέρεις τη γυναίκα, αλλά τη γαμάς.
Σε ποια βάρδια είναι αυτές, Γιώργο; Να υποθέσω 3η μιας και τότε θυμάμαι ότι τσαρκάρεις.
Την σταματησα και πηγα να της το βαλο στην κανονηκη σταση αλλα εχασα την στυση μου μου λεει τι επαθες?λεω κουραση...και την εχυσα στα βυζια...πηγε να με φιλιση και χαζογελαγε πριν φυγη απο το δωματιο και τραβηχτικα! Σημερα ειναι καλητερα καπως το πεος μου τυπε αστα ουτε στον εχθρο μου!Φίλε ειλικρινά ανατρίχιασα με την περιγραφή... Απορώ πως έμεινες μέχρι τέλους... Αυτό ήταν βασανιστήριο, όχι σεξ...
Τελευταια φορα που πηγα μαζι της πριν κανενα δυμηνο μου ειχε πει οτι θα πηγαινε στην πατριδα της να φτιαξει τα βυζια της.Και τελος μου λειπει παρα πολυ το στοματακι της Μαρη Φωκαιας 17!!! Πηγε παλι Θεσσαλονικη;;;; παντρευτηκε;;;; Ποιος να ξερει...
Aυτό που "παίζει" πάντως τώρα είναι, ότι το Φιλιππίδου 11 το ισόγειο είναι ανοιχτό, κι επίσης αυτό που επίσης "παίζει" τώρα είναι ότι δουλεύει η Λίζα...... ;)"Παίζει" και σταθερά μάλιστα;;;
Αυτό που παίζει σταθερά τις τελευταίες νύχτες και ακόμη και χθες,είναι πως το Φιλιππίδου 11 ισόγειο είναι κλειστό.
Live tora, tora Live :Ναι, "παιζει" σταθερά στο Φιλιππίδου 11, στο ισόγειο.