Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 250 άτομα (16 μέλη και 234 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
πολλες  φορες οι  ιδιοι  συναγωνιστες δημιουργουν θεμα  οταν βιαστικοι φωναζουν στην τσατσα  ποτε θα βγει η κοπελα απο το δωματιο    και δεν φτανει που  δεν γαμανε κανουν ζημια με τις φωνες τους στο συναγωνιστη που ειναι μεσα στο δωματιο
Συμφωνο υπαρχη και αυτο...αναλογος και τι ωρες πας...τις ωρες που παω εγω δεν παιζη αυτο γιατι ειναι ωρες που συνυθος πανε εργαζομενοι πριν την δουλεια η στο σχολασμα...

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
και βιαζονται και το παιζουν ιστορια  και σου δημιουργουν μειωνεκτημα στην συνευρευση  δεν σεβονται η ιδιοι των συναγωνιστη     

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ρε  φορμετ αν πηγαινεις στο σχολασμα δεν ειναι σε καλη κατασταση η κοπελα ουτε να εισαι ο πρωτος της  στην πρωινη βαρδια

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Φωκ./25Α β' βαρδια οροφος η εγχρωμη Μπιουτι με καλη σχετικα εμφανιση, σε νορμαλ και ακαπελα' αλλα δεν με επεισε..
Συνεχιστηκε η περιηγηση περιξ της φυλ-στρητ' για αλλη μια φορα οι ιδιες σχεδον, γνωστες-αγνωστες ηταν στο ποστο τους.
Μαγνησιας/11 Σοφια,ξανθια βαρεως τυπου μιλφ' θυμιzει(τωρινη Β.Λαμπρου)δηλωνει ρωσιδα,σε φουλ του κωλου με βαθυ ακαπελα.
Εγινε μια δοκιμαστικη συνεδρια με την 2ρη, με αρκετα καλες εντυπωσεις..  :sunglasses:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Χαράματα Τετάρτης, Φιλιππίδου κ Φυλής γωνία, πέσιμο 2 τζιπ της ΟΠΚΕ σε τύπο...τον είχαν περικυκλώσει κ περνώντας άκουσα να λένε για κλέψιμο μηχανής..τον μαζέψανε όταν γύριζα από μια μικρή τσάρκα.

Στο Φιλ11 επάνω το μουνάκι η Σάρα, κλασικά με διάθεση, ετιμήθη  :fuck2:
Στο Φωκαίας 27 κάτω-σαλούν-Λούση, αρκετά καλό πιπινάκι στο κρεβάτι  :knockinb:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εκανα μια τσαρκα  φωκαιας 9 η γνωστη ειρηνη  φωκαιας 17 πανω ξενια  φωκαιας 24  βικτωρια    φωκαιας    27 η  γνωστη τζουλια στο ισογειο  πανω  ανδριαννα  φιλιππιδου 11 α μαρια αλβανεζα πανω αλινα    φυλης 86 κατω μαγια  και αλινα 

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
δεν παω με μαυρες
Ρατσισμός.
(Από τις 10 το πρωί σήμερα έχεις γράψει 94 μηνύματα  :2funny: ) "94 Σχετικά με το site / Κοινότητα / Απ: Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread στις: σήμερα στις 10:03"

"ΠΌΤΕ ΤΣΑΡΚΑΡΕΣ,αφού είσαι συνεχώς μέσα/ονλάη"  :2funny:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Ρατσισμός.
(Από τις 10 το πρωί σήμερα έχεις γράψει 94 μηνύματα  :2funny: ) "94 Σχετικά με το site / Κοινότητα / Απ: Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread στις: σήμερα στις 10:03"

Ποσααααααααααααααααααα;;;;;;;;;  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μετά από πολύ καιρό, επιστροφή την τελευταία εβδομάδα στους καυτούς δρόμους της ηδονής.
Στην οδό Φυλής και πέριξ δηλαδή, απλά είπα να γράψω μια πίπα που θα φανεί ψαγμένη.

Πήρα όλο αυτό το διάστημα:

Χωμ11π: Νικόλ τέως Νέλυ για τους μύστες. Αλβανικό καυλοράπανο που μεγάλωσε στο κουρμπέτι. Πρόγραμμα με κώλο, αν και γενικά προσπαθεί να το αποφύγει - την κατανοώ πάντως διότι όταν είμαι φουλ καυλωμένος μου γίνεται σαν μπουρί της σόμπας. Στο δια ταύτα: πληρώνεις ένα 20άρικο για να σκίσεις ένα καυλάκι με προδιαγραφές φοιτήτριας, γιατί αν περιμένεις να σου κάνει παπάδες στο κρεβάτι..

Φυ66αρ: Χτύπησα Αντριάννα, το ξανθό ρωσικό μιλφόνι. Την έπαιρνα και παλαιότερα εκεί, τώρα έβαλε και κώλο. Μέτριο πρόσωπο, καλύτερο σώμα, περισσότερο πουτανιά στο κρεβάτι πάρα ίδρωμα φανέλας. Δοκιμή ξανά σε μια διετία. Μαζί της η Ιωάννα, που μου φάνηκε καλό πακέτο αλλά θυμήθηκα μια κριτική Μπέμπα.

Φω25δε: Χτύπησα Ηλέκτρα, την οποία δεν είχα τύχει να τιμήσω επί εποχής Φιλ11. Μου θύμισε την κόρη ενός συγγενούς, που είναι μεγάλο καθίκι (οικογενειακό χαρακτηριστικό). Μέτριο πρόσωπο, καλύτερο σώμα και αυτή. Στο δωμάτιο προσπάθησε να μου πλασάρει Χέρμπαλ Λάιφ, αν και ήταν τόσο αρντάν, που νομίζω καταλαβαίνουμε πιο χερμπ προτιμάει.

Φυ71πα: Πήρα Αντζελίνα, με κανονικό πρόγραμμα και λίγο κώλο. Μέτριο πρόσωπο και αυτή, καλό σώμα για κοντοπούτανο πιπίνι. Δεν μου έκανε κλικ, βγάζει μια προστυχιά στο σαλόνι που δεν την δικαιολογεί στο δωμάτιο (κάτι σαν την Μέγκυ την ρουμάνα από Κολ32πα): τα απολύτως τυπικά.

Φυ74δε: Τίμησα την Μιλένα. Τίμια παρουσία, την ίδρωσε την φανέλα, αλλά μέσα δεν μου έκανε κλικ. Ευτυχώς συνέχισε την ακά πίπα μέχρι που έχυσα (την ενημέρωσα να τραβηχτεί).΄

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
η ιωαννα ηταν η κοπελα που ηταν αθλητρια δεν ειχε καλες κριτικες η αντζελινα απο φυλης 71 αλλο ενα παλτο 

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
μιλενα τιμια  ειναι  που εχω ακουσει απο εξωθεσμικους αλλα  λιγο το προσωπο με χαλαει

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
η ιωαννα ηταν η κοπελα που ηταν αθλητρια δεν ειχε καλες κριτικες η αντζελινα απο φυλης 71 αλλο ενα παλτο 
Η Ιωάννα δεν ήταν αθλήτρια. Την ξέρω πολλά χρόνια από την εποχή που δούλευε στην Αριστοτέλους, τέρμα στην Καποδιστρίου και πέριξ. Ακόμη κι έγγυος όταν ήταν, δούλευε στο δρόμο.

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Καλησπέρα σε όλους για 3η βραδυνή βάρδια ξέρουμε τίποτα για μια Ιονέλα απο Φωκαίας δεν θυμάμαι πιο αριθμό και μια Αννα μελαχρινή λίγο γεμάτη με καλά πιασίματα ομως και με ωραίο πρόσωπο απο Φυλής 84Β νομίζω ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom